Decoratiuni interioare pt casa (2)
+77
teisoara
arielas
Floren
tomari
carmenco
chocolate
ghita
cosmina46
ivanutamihaela
carolina-bubulina
ancuta_ancuta
nicoleta_mc
ikuta
victoriacus
symos
aurelia.c
corina corina
Motzu
Gianina4ever
kla78
Adela Ispas
canadianca50
mariag
lilianna
ancone
dienutzababy
vilcris
mariaz_09
Buburuza
RamonaM
cris69
ileana cosanzeana
zylv
Admina
aba
mnarcisa
stoy
Andante
dktimi
mariasam
kristadesign
d.dana.c
elenaxx
manuela29
KanKan
melus
ramonasimon_74
firicel
olympia
musetel
danyelyta28badea
Noemi
Giobsy
diana_roxana
geo_narcisa
geany
Gabiuta
diada
Vianne
amoni
valentinadof
pisi
adelina24
Uca
Karina33
virus
SilviaDumitrescu
clodi
aurishta
danabarbu2007
CCristinaC
Steluzza
danabekk
danae
Tache Marilena
MagdaMarin
MihaelaT
81 participanți
Pagina 10 din 12
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Decoratiuni interioare pt casa (2)
Corina, Ancuta, Aurelia, mie imi plac mult lenjeriile voastre, imi plac lenjeriile vesele, pline de culoare.
Am facut azi o perna elefant. Materialul husei este din acela pentru tapiterii ( am reciclat o perna dreptunghiulara mai veche). Deoarece nu am avut suficient, pentru ureche, coada si zona de sub burta ( unde este situat si fermoarul ) am folosit resturile de la cuvertura de pat postata cateva pagini in urma.
Mi-a placut mult sa il lucrez mai ales ca o sa il fac cadou maine sotului meu.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Modelul l-am preluat de aici , am pus acum cateva luni link-ul la "papusi realizate manual" , uitasem unde l-am postat dar Aurishta
mi l-a gasit!
Nu este la fel de reusit ca si modelul de inspiratie, dar imi place si asa cu defecte.
Am facut azi o perna elefant. Materialul husei este din acela pentru tapiterii ( am reciclat o perna dreptunghiulara mai veche). Deoarece nu am avut suficient, pentru ureche, coada si zona de sub burta ( unde este situat si fermoarul ) am folosit resturile de la cuvertura de pat postata cateva pagini in urma.
Mi-a placut mult sa il lucrez mai ales ca o sa il fac cadou maine sotului meu.
Modelul l-am preluat de aici , am pus acum cateva luni link-ul la "papusi realizate manual" , uitasem unde l-am postat dar Aurishta

Nu este la fel de reusit ca si modelul de inspiratie, dar imi place si asa cu defecte.
Firi,
, mai sus de atat nu am cum sa o mai urc, asa-i croiala. Am rasucit-o eu cat de cat dar ... o sa incerc sa o mai rasucesc cumva.

aba- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1681
Data de inscriere : 04/04/2010
Multumesc Aba, Amoni.
Da Amoni, este o perna.
Da Amoni, este o perna.

Corina si Aurelia ati facut niste lenjerii frumoase
Uca imi place elefantelul tau mai mult decat cei din link. Al tau este mai vesel pt ca l-ai combinat, ceilalti sunt prea simpli, sobri. Felicitari! La multi ani! sa-ti traiasca si sa te bucuri de sotul tau

Uca imi place elefantelul tau mai mult decat cei din link. Al tau este mai vesel pt ca l-ai combinat, ceilalti sunt prea simpli, sobri. Felicitari! La multi ani! sa-ti traiasca si sa te bucuri de sotul tau

Motzu- Senior
-
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 47
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010
Imi place si mie elefantelul, este foarte vesel

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
M-a pus si pe mine cel mic la "munca". A vazut intr-o revista cum se face o husa de pijamale de la Scooby Doo. Eu am facut pernuta ca e mai practica. Materialul: doua fulare de lana luate de la SH cu 4 lei, umplutura vatelina siliconica. N-am apucat sa calc materialul inainte de a umple. Aaaa...jumatate de perna a umplut el, apoi a obosit

Motzu- Senior
-
Este superb elefantelu, am sa incerc si eu.Felicitari.

carolina-bubulina- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 146
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 11/11/2010
bine ca n-a vazut si baietelul meu ca sigur vrea si el:P)El ins chimb este fan Ben 10:))
N-am scapat sa nu-i brodez pe 2 tricouri Ben 10:))
I-mi place pernuta de mor.Foarte frumoasa Motzu:)
N-am scapat sa nu-i brodez pe 2 tricouri Ben 10:))
I-mi place pernuta de mor.Foarte frumoasa Motzu:)
ivanutamihaela- Ucenic
- Numarul mesajelor : 162
Localizare : google
Data de inscriere : 28/03/2011
Multumesc din suflet pentru aprecieri. Ma bucur ca v-a placut pernuta mea.
Mihaela, Aurista, Carolina
.
Silvia, aseara am vrut sa scriu si am uitat, poza din semiprofil era pentru tine sa vezi ca asta nu mai e accidentat, iar cu spagatul, l-am antrenat bine ( cat sa dea bine in poza).
Motzu, daca n-am specificat asa se interpreteaza, nu este ziua lui, l-am facut asa de drag si dor ( azi se intoarce din delegatie) si stiu ca apreciaza cand ii fac cate ceva ( ce e drept trebuia sa ii fi terminat mai curand geanta de piele inceputa cu mult inainte de ziua lui si nici acum nu-i gata)
Imi place perna ta. Cred ca-i mandru foc al tau copil, mai ales ca a muncit si el putin. Chiar ingenioasa.
Si mie imi place sa reciclez lucrurile, parca creativitatea-i mai mare atunci, nu?
Mihaela, Aurista, Carolina

Silvia, aseara am vrut sa scriu si am uitat, poza din semiprofil era pentru tine sa vezi ca asta nu mai e accidentat, iar cu spagatul, l-am antrenat bine ( cat sa dea bine in poza).

Motzu, daca n-am specificat asa se interpreteaza, nu este ziua lui, l-am facut asa de drag si dor ( azi se intoarce din delegatie) si stiu ca apreciaza cand ii fac cate ceva ( ce e drept trebuia sa ii fi terminat mai curand geanta de piele inceputa cu mult inainte de ziua lui si nici acum nu-i gata)
Imi place perna ta. Cred ca-i mandru foc al tau copil, mai ales ca a muncit si el putin. Chiar ingenioasa.
Si mie imi place sa reciclez lucrurile, parca creativitatea-i mai mare atunci, nu?
Asa-i, e mai fain cand reciclezi
Uca, era creierul in stand-by cand am scris primul mesaj,
nu bausem toata cafeaua si legatura a fost cadou=ziua lui...probabil pt ca la mine se intampla cam rar sa-i fac cadouri sotului

Asa-i, e mai fain cand reciclezi

Uca, era creierul in stand-by cand am scris primul mesaj,

Motzu- Senior
-
Motzu,foarte faina pernuta si daca beneficiarul a participat efectiv la realizarea ei,inseamna ca meritul este al lui,asa-i?

Motzu- Senior
-
Foarte frumoasa pernuta , Uca !E frumos sa faci cadouri jumatatii tale . Iti doresc sa aiba efectul scontat .
Frumusica perna , Motzu ! Cati pusti nu si-ar dori sa ceara mamei si ea sa-i faca pofta imediat ! Norocos baiat !
Frumusica perna , Motzu ! Cati pusti nu si-ar dori sa ceara mamei si ea sa-i faca pofta imediat ! Norocos baiat !
corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Ieri, m-a sunat o colega si mi-a spus sa incerc sa fac niste hainute pt un panou, asa ca azi noapte am executat materialul didactic
pt care-i multumesc Daneibarbu ca de la ea am furat ideea.
Am facut doua uniforme eco din raiat, un rucsac(asta-i vai mama lui, dar a fost ultima piesa si nu mai aveam niciun chef), o rochita, un tricou, o pereche de pantaloni scurti si am strencanit si-o fusta cu bluzita/vesta, dar alea le pun la crosetate. Doar rochita si fusta nu au termocolant (era sa scriu autocolant
).
Sunt facute ochiometric, nici vorba de liniar, centimetru,...asa ca au si destule bube.

Am facut doua uniforme eco din raiat, un rucsac(asta-i vai mama lui, dar a fost ultima piesa si nu mai aveam niciun chef), o rochita, un tricou, o pereche de pantaloni scurti si am strencanit si-o fusta cu bluzita/vesta, dar alea le pun la crosetate. Doar rochita si fusta nu au termocolant (era sa scriu autocolant

Sunt facute ochiometric, nici vorba de liniar, centimetru,...asa ca au si destule bube.
Mda, Miha esti belea. Atat de frumos realizate sigur vor vrea copiii sa faca si ei. Te indeamna nu alta. In cateva numere ale revistei burda am vazut sabloane de mini hainute... pentru cele mai putin talentate la desen cu mana libera... (asa ca mine
)

foarte frumoase hainutele tale. Ma bucur ca ti-am putut fi de folos-stai lin. du depun plangere!!!!

danabarbu2007- Senior
-
Numarul mesajelor : 702
Varsta : 41
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 05/04/2010
Sar'na! Sunt pt un panou de pe un hol.
Dana, daca nu faceai tu , cu siguranta era mai multa munca ca as fi facut haine in miniatura, dar asa am muncit mai putin.
Dana, daca nu faceai tu , cu siguranta era mai multa munca ca as fi facut haine in miniatura, dar asa am muncit mai putin.

Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12

» Decoratiuni interioare pt casa (4)
» Decoratiuni interioare pt casa (3)
» Decoratiuni interioare pt casa (5)
» Decoratiuni interioare pt casa
» Decoratiuni interioare pt casa (6)
» Decoratiuni interioare pt casa (3)
» Decoratiuni interioare pt casa (5)
» Decoratiuni interioare pt casa
» Decoratiuni interioare pt casa (6)
Pagina 10 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)