Hainute pentru copiii nostri (1)
+25
Clio_Ela
arime
vilcris
livia1981
ortansa
ioana soare
geany
Buburuza
ariana
totolina
cris69
Vianne
zylv
Valentina
mihatm80
anne-marry
ileana cosanzeana
tomari
Admina
irinaindira
duchess
Camy
diada
MihaelaT
lorinaoo1
29 participanți
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Hainute pentru copiii nostri (1)
foarte util si reusit body-ul!
din ce material?
frumusica foc, sa-ti traiasca!

frumusica foc, sa-ti traiasca!
Camy, Diada mersi frumos
Body-ul este facut dintr-un tricou polo de-al sotului (nu poarta el de astea si pt ca tot statea acolo...
). Intre picioare am pus capse de alea care se cos. Puteam sa pun capse de alea lipite pe banda textila, dar erau cam scumpe, 3 lei 3 capse grupate. Am dublat la scobitura dintre picioare, de fapt toata partea de jos. Maneca am facut-o drept. Daca vreti fac poze cu tiparul si le postez aici.

Lorina, Camy, Irinaindira, Admina, Anne-Marry, m-ati dat gata cu hainutele facute de voi!
Nu mai spun nimic de copilasii vostri atat de dulci!
Nu mai spun nimic de copilasii vostri atat de dulci!
Valentina- helper
- Numarul mesajelor : 22
Data de inscriere : 25/10/2008
lorina superb body-ul.... cum l-ai facut? dupa ce tipar? si din ce material?
cam multe intrebari ....dar este superb ... ma tot gandeam sa ii cumpar lui teodor vreo 2 s ale aiba de timp mai friguros, k el mereeeeeeeeeeeu umbla cu salele goale..isis trage din pantaloni maieul si toate cele si asa ramane cu ele ...nu vrea sa le mai bage la loc ...
si as vrea sa ii fac si niste pijamale...din finet....el are 105 cm inaltime si vreo ... 60 -65 de la talie la podea..... cam cat material..dublu lat sa zic, mi-ar intra? cat sa iau ca lungime. si vreun tipar..cumva? nu m-am uitat daca o fi in burda baby tipar de pijamale copii. intru acum sa arunc un ochi.

si as vrea sa ii fac si niste pijamale...din finet....el are 105 cm inaltime si vreo ... 60 -65 de la talie la podea..... cam cat material..dublu lat sa zic, mi-ar intra? cat sa iau ca lungime. si vreun tipar..cumva? nu m-am uitat daca o fi in burda baby tipar de pijamale copii. intru acum sa arunc un ochi.
anne-marry- helper
- Numarul mesajelor : 32
Localizare : babeni, valcea
Data de inscriere : 03/02/2009
Anne, pijamale ii poti face dupa altele pe care le are, le croiesti un pic mai mari, mai lungi etc. Ca material daca este duublu lat, se calculeaza lungimile: pantaloni + bluza + maneca. daca pant are 70-75 lungime sa zicem (cu tot cu rezerve) vreun 50 bluza si 30 maneca eu zic ca 1,50m ti-ar ajunge mai ales ca e copil si manecile cred ca le scoti si din ce ramane la bluza.... daca materialul este la de 90cm iei 3m (dublu)
astazi vreau sa ajung la magazin sa caut ceva finet...am inteles ca ar fi mai bun pt pijamale copii...inca nu stiu materialele ca sa imi dau seama ..numai daca vad ..dar asa, dupa denumire...sa speram ca gasesc ceva.
anne-marry- helper
- Numarul mesajelor : 32
Localizare : babeni, valcea
Data de inscriere : 03/02/2009
a mea are pijama din finet. iti arat o poza, dar nu stiu cat iti dai seama din ea
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine], e moale, usor pufos,...
finetul este si materialul acela alb din care se fac scutece pt bebelusi, eu asa stiu.
daca gresesc, iertare si sa ma corecteze fetele.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine], e moale, usor pufos,...
finetul este si materialul acela alb din care se fac scutece pt bebelusi, eu asa stiu.
daca gresesc, iertare si sa ma corecteze fetele.

da ala e finetul, in general se gaseste la latimea de 90cm, sunt si imprimate. Sa cauti un magazin care vinde matraj la kg, acolo sigur finetul este mai de calitate si la latimea de 1,50m. Eu ma facut din asta cearsaj la patutul copilului, e mult mai calduros acum pe vreme rece.MihaelaT a scris:.... e moale, usor pufos,... finetul este si materialul acela alb din care se fac scutece pt bebelusi, eu asa stiu.
Anne uite acum incarc poza cu tiparul, sper sa te ajute, macar orientativ. Daca nu ai un body pe care sa-l poarte, masoara lungimea din fata pana intre picioare si apoi lungimea spate, ca sa stii cat de lung sa-l faci. Daca vrei sa-l faci din finet (ca eu o sa incerc si asa, si a mea sta cu spatele gol) ma gandesc ca trebuie sa ii pui nasturi in fata si elastic jos, deci trebuie sa fie mai lungut.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Lorina, merci de tipar, e foarte frumos body-ul
Eu am niste material numai bun de pijamale(nu e finet e tricot pe fata si pufosel pe dos, si elastic). Totusi nu reusesc sa-mi fac timp sa fac ceva pt pitica si pt mine. Am si material cu ursi roz

Eu am niste material numai bun de pijamale(nu e finet e tricot pe fata si pufosel pe dos, si elastic). Totusi nu reusesc sa-mi fac timp sa fac ceva pt pitica si pt mine. Am si material cu ursi roz

Un compleu de vara pentru fetite
Ultima editare efectuata de catre irinaindira in Joi 19 Mar 2009, 3:34 pm, editata de 2 ori (Motiv : stergere .gif-uri)
Irina, cum de am pierdut minunatie de costumas? E superb
Si domnisoara ta e o frumoasa si jumatate
Floricelele sunt crosetate?
Sa postez, sa nu postez... dupa asa frumuseti sa pun si eu niste pantaloni de trening pt zgatia mea mica. Sunt dintr-un material putin elastic, gen tricot pe fata si pe dos, pufos. Au banda elastica la tiv si elastic lat in talie; facuti dupa o pereche de colanti, de-ai ei. Am facut si tutorial, il combin cu al Diadei

Sa postez, sa nu postez... dupa asa frumuseti sa pun si eu niste pantaloni de trening pt zgatia mea mica. Sunt dintr-un material putin elastic, gen tricot pe fata si pe dos, pufos. Au banda elastica la tiv si elastic lat in talie; facuti dupa o pereche de colanti, de-ai ei. Am facut si tutorial, il combin cu al Diadei

foarte frumoase lucrusoarele cusute pentru puii vostri,dar floricelele alea crosetate ma baga in boala.te rog din suflet sa pui o poza apropiata cu una din floricele,poate am noroc sa reuseasca soacra mea sa-mi faca si mie.deja visez la o rochita de in ornata cu flori crosetate 

zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 50
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Floricele crosetate
Ultima editare efectuata de catre irinaindira in Joi 19 Mar 2009, 3:36 pm, editata de 1 ori
mersi
imi pun soacra la treaba,si cand voi gasi in o sa realizez ceva deosebit

zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 50
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
vai cat sunt de frumoase. ma innebunesc lucrurile colorate.
am intrat si pe link-ul lasat, am mai vazut si pe burda poze cu haine facute de tine si nu pot spune decat SUNT SUPERBE!!!! FELICITARI!
AI SI O DOMNISOARA FOARTE FRUMOASA.
am intrat si pe link-ul lasat, am mai vazut si pe burda poze cu haine facute de tine si nu pot spune decat SUNT SUPERBE!!!! FELICITARI!
AI SI O DOMNISOARA FOARTE FRUMOASA.

Am facut si eu o rochitzica.
Fata
Detaliu fermoar
Detaliu funditza
Captuseala
Fata
Detaliu fermoar
Detaliu funditza
Captuseala
Vianne- helper
-
Numarul mesajelor : 43
Varsta : 48
Localizare : Long Island, New York
Data de inscriere : 28/10/2008
wow, superba Vianne! imi place foarte mult
cred ca ii vine foarte bine Stefanei! la cat mai multe creatii!

e asa frumoasa! si culoarea si mterialul de croi nu mai zic...tare mult imi place!S-o poarte sanatoasa!

foarte frumoasa rochita , sa o poarte sanatoasa ! 

duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
desi nu ma prea pricep la croitorie am sa va arat si eu ce am facut pentru bianca cand era cat un dopulet.am gasit aseara intr-o cutie ceva ce mie mi-a fost drag si nu m-am indurat sa arunc. fac poze si revin.
sa va traiasca ingerasii si voi sa faceti cat mai multe lucruri pentru ei.
sa va traiasca ingerasii si voi sa faceti cat mai multe lucruri pentru ei.
In sfarsit am reusit si eu sa termin pijamalutele pe care ma tot vaitam ca nu am timp sa le fac
imi pare rau ca nu am facutpoze inainte si dupa, ca Mihaela, dar o sa ma credeti pe cuvant :pace: . Si cum ziceam si la cafea aceste pijamalute nu mi-ar fi luat 2 re sa le fac in mod normal dar acum mi-au luat 3 zile! plus ca una este facuta cu el in brate, ca nu vroia sa stea fara sa vada el de-aproape ce fac eu acolo
Sunt facute dintr-o pereche de pijamale de-ale sotului care nu-mi mai placeau mie pentru el
Iata cam ce a iesit:
sper sa-l prind si imbracat cu ele (adica sa nu adoarma intre timp) sa va fac o poza (mai ales pentru Irish)

Sunt facute dintr-o pereche de pijamale de-ale sotului care nu-mi mai placeau mie pentru el

sper sa-l prind si imbracat cu ele (adica sa nu adoarma intre timp) sa va fac o poza (mai ales pentru Irish)
am facut si eu rochita din burda baby, mi-a iesit bine pana la urma, am facut-o dintr-un material cam sumbru pt copii, dar mi-am incercat mana. de acum pot croi si pe alte materiale mai colorate, dar macar am vazut ca imi iese ceva. am facut-o la mana, nu am masina deocamdata.
totolina- Junior
- Numarul mesajelor : 381
Varsta : 39
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12

» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Hainute pentru copiii nostri (19)
» Hainute pentru copiii nostri (6)
» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
» Hainute pentru copiii nostri (19)
» Hainute pentru copiii nostri (6)
» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
Pagina 4 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Mobilier homemade (2)
» Jucarii crosetate
» Ce melodie asculti acum !-5
» Pirogravura
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(3)
» Sacrificii pentru pasiune
» Amenajari interioare
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» Florile din gradina mea(2)
» Ce masina de cusut recomandati (6)
» Ornamente de Pasti
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Din materiale reciclabile 6
» In fire sa ne laudam ! (9)
» Despre masinile de tricotat