Hainute pentru copiii nostri (1)
+25
Clio_Ela
arime
vilcris
livia1981
ortansa
ioana soare
geany
Buburuza
ariana
totolina
cris69
Vianne
zylv
Valentina
mihatm80
anne-marry
ileana cosanzeana
tomari
Admina
irinaindira
duchess
Camy
diada
MihaelaT
lorinaoo1
29 participanți
Pagina 8 din 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rochite serbare
Se apropie serbarile de sfarsit de an. Va prezint pentru inspiratie o rochita de printesa facuta pentru fetita mea, demult, cand avea 5 ani si era la gradinita.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Rochita roz din stanga este facuta de mine. Cealalta este facuta de mama fetitei respective.
Sunt de fapt fusta si bluza dintr-o perdea ieftina, roz, care arata a dantela. Pe marginea volanului de la bluza si a celui de la fusta este cusuta guta de pescuit ca sa stea mai infoiate. Banda de satin roz este fixata de marginea fustei
doar in fata. Se leaga la spate cu funda bogata. Fusta are elastic in talie.
Imi aduc aminte cu placere de vremurile cand in aceasta perioada lucram de zor pentru serbare. Acum nu mai vrea lucruri lucrate de mine. Sunt mai interesante cele de cumparat.
Pe cap a avut o cununa de trandafiri roz, naturali, facuta tot de mine. Din pacate nu o avea in poza.
Rochita roz din stanga este facuta de mine. Cealalta este facuta de mama fetitei respective.
Sunt de fapt fusta si bluza dintr-o perdea ieftina, roz, care arata a dantela. Pe marginea volanului de la bluza si a celui de la fusta este cusuta guta de pescuit ca sa stea mai infoiate. Banda de satin roz este fixata de marginea fustei

Imi aduc aminte cu placere de vremurile cand in aceasta perioada lucram de zor pentru serbare. Acum nu mai vrea lucruri lucrate de mine. Sunt mai interesante cele de cumparat.

Pe cap a avut o cununa de trandafiri roz, naturali, facuta tot de mine. Din pacate nu o avea in poza.
vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/11/2008
Re: Hainute pentru copiii nostri (1)
frumoase rochite!
eheeee, cu tineri de azi, ce te mai miri
mai un pic si voi pierde noapte/noptile pt a-i face tinuta de serbare
eheeee, cu tineri de azi, ce te mai miri

mai un pic si voi pierde noapte/noptile pt a-i face tinuta de serbare

Vilcris, super rochita de printesa, daca nu ziceai ca e din perdea eu nu mi-as fi dat seama
Noi suntem tot la faza de barbetele....
Dar am facut 2 rochite pentru prietena lui fi-miu de 1 anisor (alta)
Rochita este facuta din cei 28 de cm ramasi de la perdele
+ un pic de voal ca nu-mi ajungea pentru volanas jos si a iesit dupa cum se vede:
Ultimele doua poze sunt cu rochita pe dos, ca de cand am "scula" pot sa arat si eu lucrusoarele cum arata pe dos
Si inca una facuta cu ata elastica sus si se prinde dupa gat, materialul este al "clientei". Si mai trebuie sa-i fac una

Noi suntem tot la faza de barbetele....
Dar am facut 2 rochite pentru prietena lui fi-miu de 1 anisor (alta)

Rochita este facuta din cei 28 de cm ramasi de la perdele

Ultimele doua poze sunt cu rochita pe dos, ca de cand am "scula" pot sa arat si eu lucrusoarele cum arata pe dos

Si inca una facuta cu ata elastica sus si se prinde dupa gat, materialul este al "clientei". Si mai trebuie sa-i fac una

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Vilcris, ce printesa de fetita... Si ce mama talentata are, pacat ca nu mai apreciaza acum. Oricum, cred ca ai amintiri frumoase cu ea, purtand creatiile tale. Nici eu nu as fi zis ca e material de perdea, arata superb rochita, de printesa.
Diada, ti-a iesit profi rochia si nu cred ca e numai de "scula"
Si rochita de plaja e asa de frumoasa, se vede ca ai experienta cu ata elastica. Trebuie sa mai fac si eu cateva, sa-mi intru in mana.
Diada, ti-a iesit profi rochia si nu cred ca e numai de "scula"

Diada, sunt super rochitele!
cred ca "fur" si eu ideea cu cea portocalie
am facut si eu o rochita incretita cu ata elastica, dar o pozez dupa ce pun bretelute unui top, tot cu ata elastica
si s-o pun pe fii-mea la o sedinta foto
Edit: am reusit sa fac pozele...
imi ramasese niste saten de cand i-am facut tinuta pt scufita rosie si era pacat sa zaca acolo in dulap...

cred ca "fur" si eu ideea cu cea portocalie

am facut si eu o rochita incretita cu ata elastica, dar o pozez dupa ce pun bretelute unui top, tot cu ata elastica

Edit: am reusit sa fac pozele...
imi ramasese niste saten de cand i-am facut tinuta pt scufita rosie si era pacat sa zaca acolo in dulap...

Diada sunt super rochitele!
Ce curate si frumose sunt cusaturile! Cea portocalie e foarte vesela, imi place culoarea mult (cred ca am scris asta si dincolo la decoratiuni
)
Mihaela foarte frumoase rochia si topul si foarte frumoasa domnisoara ta!
Sa-ti traiasca si sa poarte sanatoasa toate lucrusoarele pe care i le faci!

Ce curate si frumose sunt cusaturile! Cea portocalie e foarte vesela, imi place culoarea mult (cred ca am scris asta si dincolo la decoratiuni

Mihaela foarte frumoase rochia si topul si foarte frumoasa domnisoara ta!

Sa-ti traiasca si sa poarte sanatoasa toate lucrusoarele pe care i le faci!

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3889
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Mersi fetele
Mihaela, ti-a iesit super, super, imi place tare mult rochita! Si topul e frumos, dar rochita imi place mai mult
si culoarea, tot tot! vezi ca nu e greu de lucrat cu ata elastica? Felicitari si la cat mai multe creatii!

Mihaela, ti-a iesit super, super, imi place tare mult rochita! Si topul e frumos, dar rochita imi place mai mult

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Diada, multumesc pt sfaturi...tu m-ai invatat cum se coase cu ata elastica.
deci sunt o eleva ascultatoare si pofa mi-a dat sfaturi pretioase
asa mult imi face ca as tot coase cu ea
rochita a fost o fusta de a mea, din aceea de se petrecea si se lega cu un cordon...era asa de veche, de vreo 11-12 ani, dar a zacut in dulap ca trecuse moda si acu' i-am gasit o noua intrebuintare
Ioana, pai am avut o sedinta foto cu multe pozitii si strambaturi
de la zambet, la serioasa si stat pe varfuri
tare-i mai place sa pozeze, dar si ce-i lucrez eu 

Diada, multumesc pt sfaturi...tu m-ai invatat cum se coase cu ata elastica.

rochita a fost o fusta de a mea, din aceea de se petrecea si se lega cu un cordon...era asa de veche, de vreo 11-12 ani, dar a zacut in dulap ca trecuse moda si acu' i-am gasit o noua intrebuintare

Ioana, pai am avut o sedinta foto cu multe pozitii si strambaturi

Felicitari tuturor pt. ceea ce creati pt. puii vostri
Numai lucrusoare deosebite am vazut pe acest topic

DIADA foarte frumoase rochitele,amandoua imi plac la fel de mult,numai ca cea portocalie se vede ca ai lucrat mai mult la ea (mai migaloasa),a venit caldura trebuie sa ii mai fac si eu cateva rochite de vara lorenei,are foarte multe din raiat si blug,nu mai merg,poplinul cred ca ar merge foarte bine.
cred ca va fi tare mandra prietena lui Petru de rochite
MIHAELA imi place ceea ce i-ai lucrat fetitei tale,se vede ca este tare mandra de ceea ce poarta.asa este se lucreaza foarte usor cu ata elastica,se aseaza foarte bine si iese foarte frumos produsul cu ea.
multi pupicei
cred ca va fi tare mandra prietena lui Petru de rochite

MIHAELA imi place ceea ce i-ai lucrat fetitei tale,se vede ca este tare mandra de ceea ce poarta.asa este se lucreaza foarte usor cu ata elastica,se aseaza foarte bine si iese foarte frumos produsul cu ea.
multi pupicei

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 41
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Mihaela, ai devenit experta in rochite incretite cu ata elastica
Esti pregatita pt vara, se pare; au iesit superbe hainutele pt printesa ta. Si-mi place si mobilierul din camera ei
Arime, hai si tu
! Trebuie sa vezi ce simplu e sa faci un top incretit pt fetita ta, si este o satisfactie foarte mare sa o vezi purtand ceva facut de tine(deja stii, de la tricotaje).
Eu am incropit un saculet pt gradi, pt verisoara Elizei si sper sa-l foloseasca. Haine... urmeaza, ca nu mai tine, cand vad ce minunatii faceti voi.

Arime, hai si tu

Eu am incropit un saculet pt gradi, pt verisoara Elizei si sper sa-l foloseasca. Haine... urmeaza, ca nu mai tine, cand vad ce minunatii faceti voi.
Pai abia astept sa vad ce rochite o sa-i faci Elizei!
Am si eu o rochita in lucru, vad ca ma streseaza, abia astept s-o termin sa ma apuc de ale mele
Imi place saculetul, sigur o sa-l foloseasca, ori i-a aratat Eli ruxacul ei?

Imi place saculetul, sigur o sa-l foloseasca, ori i-a aratat Eli ruxacul ei?

invat si eu. sa stii ca ne pregatim pt vara...care uita sa mai vina.
mobila din camera Dianei, e "proiectul" meu
rafturile chiar le facusem din carton
sa vada nenea cum vreau ca degeaba-i explica sotul ce si cum...iar combinatia de galben-albastru mie mi-a placut mult.
frumos saculet si-mi place grozav cum ai brodat initialele.
astept pozele cu rochitele sa mai fur si eu idei

mobila din camera Dianei, e "proiectul" meu

frumos saculet si-mi place grozav cum ai brodat initialele.
astept pozele cu rochitele sa mai fur si eu idei

Admina super saculetul, sa-l poarte cu placere nepotica
Nu mai am mult si am sa vin la
nu de alta, dar imi doresc sa-i pot face lucrusoare balaurului 

Nu mai am mult si am sa vin la

Diada, Mihaela, rochitele si topul sunt superbe!!
Ma inspir si eu de la voi, am vazut deja toate hainutele de la subiectul acesta.
Cami, si modelele facute de tine sunt minunate!
M-a apucat un chef nebun de facut rochite... A reusit si sora mea sa o prinda pe mititica si sa o masoare
Sper sa imi iasa bine si fara proba. (nepotica e departe tare 
Am gasit si bucati de bumbac, am de la niste rochii facute pt mine cu ceva ani in urma. am gasit inca o idee aici.
Danke
Si eu am niste fuste lungi, petrecute, si care se leaga in talie. Sunt toate din bumbac, si stau in dulap degeaba.
Sper ca la sf saptamanii astteia sa va arat si voua ce cos.
Ma inspir si eu de la voi, am vazut deja toate hainutele de la subiectul acesta.
Cami, si modelele facute de tine sunt minunate!
M-a apucat un chef nebun de facut rochite... A reusit si sora mea sa o prinda pe mititica si sa o masoare

Am gasit si bucati de bumbac, am de la niste rochii facute pt mine cu ceva ani in urma. am gasit inca o idee aici.

Sper ca la sf saptamanii astteia sa va arat si voua ce cos.
Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 47
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
Admina, eu nu observasem ca ai si bradat initiale pe saculet
felicitari!
Si acum sa va arat ce rochita mi-a mancat zilele, vreo 3.... nu este extraordinara, dar m-am muncit mult la ea si nici nu a iesit foarte frumos, cum as fi vrut....
pe spate i-am pus fermoar.

Si acum sa va arat ce rochita mi-a mancat zilele, vreo 3.... nu este extraordinara, dar m-am muncit mult la ea si nici nu a iesit foarte frumos, cum as fi vrut....
pe spate i-am pus fermoar.

Felicitari,e foarte draguta vestuta si arata asa de frumoas (uniform) datorita surfilatului.

Felicitari,e foarte draguta vestuta si arata asa de frumoas (uniform) datorita surfilatului.

DIADA imi place rochita iar despre vestuta la fel si este foarte practica.cusatura triplocului arata foarte bine,deci este reglata.
multi pupicei
multi pupicei

Camy- Maestru
-
Vai ce draguta e vesta ,Diada 

duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
E foarte foarte frumoasa rochita Diada!
Materialul e excelent, mi-ar placea si mie pentru ceva vesel, de vara!
Si vesta e super si daca zici ca e la minut, chiar te invidiez pentru triplock-ul tau.
Am citit in cartulia tehnica a masinii mele ca daca ii cumpar piciorus special pentru overlock poate face si asta. Am cautat la reprezentanta si nu am gasit, dar mai caut. Sper sa mearga!

Si vesta e super si daca zici ca e la minut, chiar te invidiez pentru triplock-ul tau.

Am citit in cartulia tehnica a masinii mele ca daca ii cumpar piciorus special pentru overlock poate face si asta. Am cautat la reprezentanta si nu am gasit, dar mai caut. Sper sa mearga!

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3889
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
buna fetelor,spuneam saptamana trecuta ca vreau sa ii fac lorenei macar 2 rochite de vara,am reusit sa le fac,miercuri una si astazi inca una,sper sa mai pot ajunge pe la materiale sa ii mai cumpar niste poplin ca merge foarte bine pentru rochite de vara.
-rochita din poplin cu ata elastica ,danteluta la manecute si la tiv si un mot pentru par ca sa fie la asorte
la tiv si la manecute am surfilat apoi am pus danteluta si am tighelit-o.
Si a 2a rochita este cu 3 pliuri in fata,3volane incretite cu ata elastica,croite unul mai mare decat celalalt in lungime,(daca vreti va dau si dimensiunile ca mi le-am notat)la maneca si gat i-am aplicat bentita pe liniara,pe spate 3 nasturasi iar la tiv zig zag.
la rochita asta a 3a butoniera am facut aiurea rau,nu este in acelasi rand cu celelalte 2,am masina de ceva timp,dar la butoniere sunt varza.
va pupic dulce

-rochita din poplin cu ata elastica ,danteluta la manecute si la tiv si un mot pentru par ca sa fie la asorte

la tiv si la manecute am surfilat apoi am pus danteluta si am tighelit-o.
Si a 2a rochita este cu 3 pliuri in fata,3volane incretite cu ata elastica,croite unul mai mare decat celalalt in lungime,(daca vreti va dau si dimensiunile ca mi le-am notat)la maneca si gat i-am aplicat bentita pe liniara,pe spate 3 nasturasi iar la tiv zig zag.
la rochita asta a 3a butoniera am facut aiurea rau,nu este in acelasi rand cu celelalte 2,am masina de ceva timp,dar la butoniere sunt varza.
va pupic dulce

Camy- Maestru
-
Pagina 8 din 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12

» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Hainute pentru copiii nostri (19)
» Hainute pentru copiii nostri (6)
» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
» Hainute pentru copiii nostri (19)
» Hainute pentru copiii nostri (6)
» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
Pagina 8 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Mobilier homemade (2)
» Jucarii crosetate
» Ce melodie asculti acum !-5
» Pirogravura
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(3)
» Sacrificii pentru pasiune
» Amenajari interioare
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» Florile din gradina mea(2)
» Ce masina de cusut recomandati (6)
» Ornamente de Pasti
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Din materiale reciclabile 6
» In fire sa ne laudam ! (9)
» Despre masinile de tricotat