Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyIeri la 10:10 am Scris de diada

» Jucarii crosetate
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Hainute pentru copiii nostri (1)

+25
Clio_Ela
arime
vilcris
livia1981
ortansa
ioana soare
geany
Buburuza
ariana
totolina
cris69
Vianne
zylv
Valentina
mihatm80
anne-marry
ileana cosanzeana
tomari
Admina
irinaindira
duchess
Camy
diada
MihaelaT
lorinaoo1
29 participanți

Pagina 5 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 Empty Re: Hainute pentru copiii nostri (1)

Mesaj Scris de MihaelaT Vin 27 Feb 2009, 2:18 pm

Diada, super pijamalele! si iaca ai facut 2 din 1 wink kiss
Totolina, e frumos si ce daca-i o culoare mai inchisa cu o bluzita colorata si ciorapei va fi vesel.ce-mi place cum ai brodat...ai facut la masina sau cum?
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 Empty Re: Hainute pentru copiii nostri (1)

Mesaj Scris de ariana Vin 27 Feb 2009, 2:38 pm

Totalina felicitari pentru rochita mai ales ca ai facut-o de mana si materialul e destul de frumos.Fetita e o dulcica sa iti traiasca sa te bucuri de ea.
ariana
ariana
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 194
Varsta : 45
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 23/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de totolina Vin 27 Feb 2009, 3:15 pm

multumesc pt aprecieri. kiss
broderiile le-am facut tot la mana, spuneam ca nu am masina deocamdata...
am pus o coala de hartie cu imprimeul pe care l-am vrut si am facut cu acul. apoi am scos hartia si a ramas doar ce am cusut.
totolina
totolina
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 381
Varsta : 39
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de zylv Vin 27 Feb 2009, 3:27 pm

totolina,foarte frumos sarafanul.de posesoarea lui sa nu mai vorbesc kiss te apreciez pentru rabdare.eu nu as fi cusut cu mana,nici impuscata
zylv
zylv
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Vin 27 Feb 2009, 3:32 pm

totolina a scris:multumesc pt aprecieri. kiss
broderiile le-am facut tot la mana, spuneam ca nu am masina deocamdata...
am pus o coala de hartie cu imprimeul pe care l-am vrut si am facut cu acul. apoi am scos hartia si a ramas doar ce am cusut.
Flowers ura ura ura BRAVO!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Vin 27 Feb 2009, 4:17 pm

Totolina super ti-a iesit sarafanul/rochita! felicitari! si ai brodat-o pe fifi! love love love trebuie neaparat sa-ti iei masina de cusut! cos ura
diada
diada
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7341
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de totolina Vin 27 Feb 2009, 8:16 pm

da, e mare fan Fifi. i-am cusut-o cu drag si acum ii este si ei draga mai ales ca e si Fifi pe acolo kiss
am mai croit si o pereche de blugi, dintr-o pereche de blugi care au fost ai mei. tot cu mana cusuti love
iata rezultatul:

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
totolina
totolina
Junior
Junior

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Lun 02 Mar 2009, 10:26 pm

Mama, Totolina Merci meriti un premiu pt rabdare si perseverenta si talent, normal. Au iesit superbe si sarafanul si pantalonii, si cand ma gandesc ce lene ma apuca sa croitoresc, uneori, cu masina... Doamne, si tu ai cusut de mana blug, gros si brodat tot de mana love Ce sa zic, ai respectul meu si admiratia Flowers

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de lorinaoo1 Mar 03 Mar 2009, 8:27 am

Diada frumoase pijamalele, sa le poarte sanatos strumful tau kiss Lasa ca o sa mai cresca Petru si vei mai putea face cate ceva din cate vrei tu, te incurajez mult, nu? hug Ideea e ca probabil dupa 2 ani vom putea si noi sa zicem ca mai putem misca. A mea are 1,8 luni, deci nu mai am mult de asteptat sa vad minunea lol!
Tototlina Flowers Flowers Flowers eu zic ca meriti o statuie pt rabdare, mai ales ca ai si brodat atat de frumos broda Au iesit super si rochita si pantalonii, cred ca ti-ai tocit manutele la blugi. De curiozitate, cat timp ti-a luat sa faci rochita?
lorinaoo1
lorinaoo1
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 302
Varsta : 45
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 23/10/2008

http://mozaicdeperle.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Mar 03 Mar 2009, 10:02 am

Lorina mersi frumos, imi ridici moralul hug desi se zice ca fetitele se linistesc dupa doi ani, baietii din contra beat vedem noi.... pupi ei sa fie sanatosi ca mai reusim sa facem cate ceva, nu cat am dori dar totusi!

Totolina, ce sa mai zic, esti talentata, cand ai posibilitate sa-ti iei o masina de cusut ca e pacat sa nu ai la cate lucrusoare ai putea sa faci. Orice masina, chiar si veche, cu masa, poate gasesti la bunici vreuna, poate vreo batrana care nu cere mult pe ea. Bineinteles ca e de vis una electrica dar pana atunci... stiu foarte bine cum e cu banii astia, mai ales ca e criza. felicitari! mai ales cum ai brodat! e o idee super, o s-o aplic si eu dar cu masina.

Si acum sa va arat ce am cusut eu. O pereche de pantalonasi din polar, material primit Flowers ca la noi nu gasesti asa ceva.

diada
diada
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7341
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Mar 03 Mar 2009, 10:21 am

Diada, raspund repejor, cand vad mesajul tau, ca dupa aia uit zid Ti-am vazut pijamalele pt Petru si n-am zis nica, de ramolita.
Si cine a zis ca mamicile de baieti, nu au ce coase pt copilasii lor? Sunt super si pijamalele si pantalonii de polar. Sa-i poarte sanatos pupi si tu sa ai spor in continuare Flowers

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 Empty Mamicile de baietei...

Mesaj Scris de Buburuza Mar 03 Mar 2009, 10:25 am

Si mie imi place sa-i fac feciorului chestiute... Mai ales cand vad ce dragalasenii lucrati voi. Pana acum m-am limitat la costumele pentru serbari (bradut, spiridus, greieras, purcelus, pirat, liliac etc.) Insa nu-i cum zici tu, Admina. Mamicile de baieti-cucuieti au mult mai putine optiuni. Parol! Si-n plus, baietii (majoritatea) nu-s asa incantati de cochetariile vestimentare.. Chiar ma gandeam ca mi-ar placea sa-i fac lui Dinu un sacou si-o vesta... Ca mai iese si el in lume, deh!
Buburuza
Buburuza
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 793
Varsta : 55
Localizare : Pe langa...
Data de inscriere : 13/12/2008

http://www.buburuza.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de totolina Mar 03 Mar 2009, 12:30 pm

multumesc mult de aprecieri, Admina si Diada. eu nu vreau orice masina, ca din aia cu pedala am lucrat la mama acasa si nu pot sa i-o iau ca isi mai face si ea cate o lenjerie de pat, cate o fusta. eu vreau una electrica deoarece e mai micuta. eu am probleme cu spatiul, nu as avea unde sa pun una din aceea cu tot cu masa. mai astept daca nu luna asta, luna urmatoare poate reusesc sa imi iau. abia astept love
totolina
totolina
Junior
Junior

Sus In jos

Mesaj Scris de tomari Vin 06 Mar 2009, 12:45 pm

totolina iti doresc sa ti se implineasca dorinta cat mai curand ura
tomari
tomari
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de totolina Sam 07 Mar 2009, 5:11 pm

si eu vreau sa imi iau masina cat mai repede, mi-o doresc de prin clasa a 12, de prin anul 2000, sper sa mi se indeplineasca dorinta anul asta Merci
totolina
totolina
Junior
Junior

Sus In jos

Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 Empty Camasi pentru baieti

Mesaj Scris de irinaindira Mar 10 Mar 2009, 7:41 pm

Camasutele din imagini le-am realizat zilele trecute...Pe una din ele am aplicat niste broderii.Tiparul este de la Ottobre.

irina

Ultima editare efectuata de catre irinaindira in Joi 19 Mar 2009, 3:44 pm, editata de 1 ori
irinaindira
irinaindira
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 58
Varsta : 52
Localizare : Navodari/Constanta
Data de inscriere : 09/11/2008

http://hainutecolorate.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de tomari Mar 10 Mar 2009, 8:03 pm

irinaindira materialele din care ai confectionat camasile sunt foarte frumoase cat despre camasi ce mai - fara cuvinte hug
de unde reusesti sa-ti procuri asemenea materiale?
tomari
tomari
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de irinaindira Mier 11 Mar 2009, 10:05 am

kiss Multumesc pentru apreciere!

Materialele sunt luate din Bucuresti:din Sam .cele mai multe dar si de la Sharbeck(nu stiu daca am scris corect...)

O zi buna tuturora!

kiss

irina
irinaindira
irinaindira
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Joi 12 Mar 2009, 10:12 am

Irina, tot respectul Flowers Am lucrat 2 camasi la viata mea(parca doar 2) si stiu cata munca e la una... Deci felicitari maxime, au iesit perfect! ura

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de irinaindira Joi 12 Mar 2009, 10:16 am

kiss kiss Multumec mult si "Spor la lucru!"

irina

irinaindira
irinaindira
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de totolina Sam 28 Mar 2009, 2:57 pm

am mai facut o rochie pt nepotica mea, luni implineste 2 ani kiss
sper sa ii placa love
totolina
totolina
Junior
Junior

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Sam 28 Mar 2009, 3:34 pm

vai ce rochita frumoasa ai facut...si cand ma gandesc ca ai cusut tot la mana.... Merci Merci Merci FELICITARI! ura Flowers

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de totolina Sam 28 Mar 2009, 4:27 pm

da, tot la mana e cusuta cos kiss
multumesc de aprecieri
totolina
totolina
Junior
Junior

Sus In jos

Mesaj Scris de zylv Sam 28 Mar 2009, 4:37 pm

Flowers Flowers meriti toate florile din lume.ai o rabdare de fier
zylv
zylv
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009

Sus In jos

Hainute pentru copiii nostri (1) - Pagina 5 Empty Un ansamblu (sarafan si pantaloni ) pentru fetite

Mesaj Scris de irinaindira Lun 30 Mar 2009, 11:04 am

kiss Buna tuturora!

Sarafanul si pantalonii din imagini,dar si colierul crosetat sunt cele mai noi creatii ale mele.Tiparele sunt de la Ottobre,iar fluturasul brodat ,dar si cateva floricele (designul lor) sunt de la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Va imbratisez!

irina

irinaindira
irinaindira
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB