Rochii, sarafane-cap.X
+61
louise27
bibitu
Giobsy
adelykitt
virus
aba
ciresicca
sonytzu
Panea Laura
adelina24
emmancita
Lucia Ro
marina40
Admina
angells
kla78
stoy
valentinadof
firicel
leonutza69
sandydeea
anigherman
Danny24
rivka
daiana25
elena.habasescu
catalinac
amnro
Camy
cristina.moncea
cory74
mariucamariuca
pisi
SilviaDumitrescu
AKD
ancone
danabarbu2007
violeta25
lorinaoo1
codruta-cosmina
aleahim67
m-julie
clodi
rosita
fl6uturas
ema
diada
aurishta
zylv
AlyC
betymi72
gepiza
diana_roxana
geany
veniciuc nicoleta
Uca
Noemi
mnarcisa
Steluzza
Karina33
MihaelaT
65 participanți
Pagina 9 din 12
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Rochii, sarafane-cap.X
Multumex admina. Intr-adevăr e superb materialul. Din păcate rochia nu e pt mine, este o comanda. Nu ştii ca croitorul nu are haine
La mine se aplica perfect zicala

Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
Va multumesc pentru aprecieri.
Admina, nu te mai oftica atat, intarziate sau nu, sarafanele noastre nu sunt munca de 3 saptamani, ci intarzierea o provoaca alti factori. de ex. mie mi-a ajuns comanda materialului mai tarziu decat am planificat-o... deci am avut 2 zile la dispozitie, timp in care am lucrat neconcentrat datorita altor factori si desigur nu am lucrat 2 zile pline...
Deci concluzia... te asteptam cu sarafanul tau sa te comentam

Admina, nu te mai oftica atat, intarziate sau nu, sarafanele noastre nu sunt munca de 3 saptamani, ci intarzierea o provoaca alti factori. de ex. mie mi-a ajuns comanda materialului mai tarziu decat am planificat-o... deci am avut 2 zile la dispozitie, timp in care am lucrat neconcentrat datorita altor factori si desigur nu am lucrat 2 zile pline...
Deci concluzia... te asteptam cu sarafanul tau sa te comentam

Multumesc fetelor, uite cum ma faceti sa-mi revin din starea proasta ...
Mersi cory, chiar acum schimb poza

Mersi cory, chiar acum schimb poza
lucia,in primul rand imi plac culorile alese,dar si executia e de nota 10.ar fi pacat sa nu lucrezi.
geany,ai fact un sarafan muncit din greu,si rezultatul e pe masura.sa-l porti sanatoasa ca-i tare candy
noemy,simplu si de efect.nu stiu ce te opreste sa-ti lucrezi una,ca pun pariu ca mai mult de o ora nu-ti ia.si cu pauza de cafea inclusa
mersi de aprecieri.admina,m-ai flatat cu cuvintele tare frumoase,si tare s-au umflat penele pe mine,dar las ca am maine de munca de o sa-mi sara toti fulgii.
geany,ai fact un sarafan muncit din greu,si rezultatul e pe masura.sa-l porti sanatoasa ca-i tare candy
noemy,simplu si de efect.nu stiu ce te opreste sa-ti lucrezi una,ca pun pariu ca mai mult de o ora nu-ti ia.si cu pauza de cafea inclusa
mersi de aprecieri.admina,m-ai flatat cu cuvintele tare frumoase,si tare s-au umflat penele pe mine,dar las ca am maine de munca de o sa-mi sara toti fulgii.
zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Zylv, esti tare draguta
ETste adevara ca este foarte muncit, tinand cont ca m-am cam instrainat de croitoreala in ultima vreme, dar sunt conStienta ca nu este cel mai perfect, si aici ma refer la cusaturi, materialul denim fiind, este batos la lucrat, si normal nu se manifesta ca un jerse, care-l intinzi cum iti cade bine. Ma bucur ca nu a intrat in concurs, dar mai tare ma bucur ca am realizat un produs ce-l voi purta cu placere, chiar daca buzunarele nu sunt perfect preformate sau cusaturile nu sunt cele mai profesioniste.

Lucia, felicitari pentru sarafan, e vesel si lucrat frumos. Imi place ca si rochie, te pune in valoare mai mult.
Geany, dragut foc sarafanul tau, imi place mult culoarea si partea din fata, cred ca ai migalit mult la el. Felicitari si sa-l porti sanatoasa!
Zylv, deasemenea, un sarafan frumos si original, imi place mult si materialul. Posesoarea sa-l poarte cu placere!
Noemi, frumoasa rochia, dar si mai frumoasa manechinul
. Arati super si iti sta bine cu orice!
Geany, dragut foc sarafanul tau, imi place mult culoarea si partea din fata, cred ca ai migalit mult la el. Felicitari si sa-l porti sanatoasa!
Zylv, deasemenea, un sarafan frumos si original, imi place mult si materialul. Posesoarea sa-l poarte cu placere!
Noemi, frumoasa rochia, dar si mai frumoasa manechinul

ciresicca- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 160
Varsta : 44
Localizare : bacau
Data de inscriere : 28/02/2009
Frumos sarafanul, ai muncit mult la el.
Citisem parca despre fermoar ca e detasabil?! Cum adica?

aba- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1681
Data de inscriere : 04/04/2010
Imi place la maxim, Geany
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Geany, imi place grozav cum iti vine si-i frumos, frumos. Felicitari! Ma enervezi ca nu te-ai grabit un pic.
e tare fain sarafanul...cu de toate, si fermoar ,nasturi, buzunare ,pacat ca nu ai participat la concurs
leonutza69- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Varsta : 53
Localizare : fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere : 12/01/2010
frumoase sarafanele,pacat ca nu ati "ajuns"la concurs cu ele.
GEANY multa bataie de cap cred ca ai avut cu sarafanul,se vede ca e muncit nu gluma.iti vine super.
GEANY multa bataie de cap cred ca ai avut cu sarafanul,se vede ca e muncit nu gluma.iti vine super.
kla78- Senior
-
Numarul mesajelor : 522
Data de inscriere : 28/12/2008
Aba, fermoar detasabil, adica la fel ca la geaca, il deschizi de tot.
Aurista, multumesc. Fiecare vorba buna imi „da un shut in fund“ si-mi mai spune „hai mai ca esti in stare“
Mihaela, eu nu ma enervez ca nu am intrat in concurs, sarafanul nu este perfect, si aici ma refer la forma buzunarelor, la cusatura decorativa (care ma repet este cusut pe dos, ca sa am decor pe fata, adica este firul de la suveica)... La o privire normala nu e de sarit in ochi, dar eu am lucrat-o si stiu ca perfect e putin altfel
Leonutza, esti draguta
ar mai lipsi captuseala, dar la asa material chiar nu e cazul, e plin si stabil. 
Kla78, multumesc. Eu merg pe ideea ca in croitoria facuta acasa sau in atelier totul se munceste, iar sa fiu sincera chestii nemuncite prefer sa le cumpar decat sa-mi bat capul cu ele, nu de alta dar e si mai avantajos financiar.
Aurista, multumesc. Fiecare vorba buna imi „da un shut in fund“ si-mi mai spune „hai mai ca esti in stare“

Mihaela, eu nu ma enervez ca nu am intrat in concurs, sarafanul nu este perfect, si aici ma refer la forma buzunarelor, la cusatura decorativa (care ma repet este cusut pe dos, ca sa am decor pe fata, adica este firul de la suveica)... La o privire normala nu e de sarit in ochi, dar eu am lucrat-o si stiu ca perfect e putin altfel

Leonutza, esti draguta

Kla78, multumesc. Eu merg pe ideea ca in croitoria facuta acasa sau in atelier totul se munceste, iar sa fiu sincera chestii nemuncite prefer sa le cumpar decat sa-mi bat capul cu ele, nu de alta dar e si mai avantajos financiar.
Aha, multumesc geany ca m-ai lamurit, nu stiam ca asa se numesc fermoarele de la geci.Eu credeam altceva,
nu stiu terminologie in croitorie.

aba- Atotcunoscător
-
Poate nici exprimarea mea nu e corecta, nu stiu...
Lasa mai, si daca am gresit pot fi corectata, important este ca ai inteles ce vreau sa spun

Lasa mai, si daca am gresit pot fi corectata, important este ca ai inteles ce vreau sa spun

geany nice sarafanul si se vede ca ai destul de multe DETALI dificile pe produs si se vede ca este si uniform simetric dar chiar daca ai fi participat ......
acum sant rau poate o sami sara in cap multi dar asta este parerea mea

acum sant rau poate o sami sara in cap multi dar asta este parerea mea
virus- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 166
Localizare : craiova
Data de inscriere : 25/09/2010
Exprimarea ta e corecta, eu nu prea croitoresc si deci nu prea stiu termeni. Cos doar fete de perna, cearceafuri si daca-mi cos o rochie cu 10-12 cusaturi deja e complexa.

aba- Atotcunoscător
-
Geany, imi place intr-atat de mult incat ii voi face si eu unul fiicei mele, deja i l-am promis
Sper sa reusesc, nu sa iasa vreo caricatura!

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Virus, multam'
Hai sa fim noi sanatosi, ca la concursuri de pe forum am mai participat si premiul de pe odium nu l-am luat niciodata, dar am castigat produsul si am invatat multe. Deci... stai pe-aici ca am multe de invatat si de la tine:)
Tiparul il gasiti in 7/2008, modelul 110. Eu l-am facut asa cum mi-a placut mie.

Tiparul il gasiti in 7/2008, modelul 110. Eu l-am facut asa cum mi-a placut mie.
Geany, e foarte frumos si complex sarafanul. Sa-l porti cu placere!

anigherman- Junior
-
Numarul mesajelor : 321
Varsta : 41
Localizare : TARGU MURES
Data de inscriere : 28/02/2010
ZILV foarte dragut sarafanul,cred ca imbracat vine mortal ,interesant materialul,are volanase?
LUCIA foarte frumos sarafanul,iti sta bn ,ce materiale ai folosit?
GEANY,foarte ,foarte ,frumos ,imi place foarte mult partea de sus cu capsele,cureaua facuta tot din material,interesant,migalit,da ai dreptate pe la buzunare ,eu zic ca la cele din fata cu clapite nu sunt exact la aceeasi dimensiune atasate,iar tighelurile se vad bn ,se lucreaza greu cu ata aceea lucioasa ca este subtirica mie mi se rupea tot timpul.
sa-l porti sanatoasa
NOEMI draguta rochita,simpla,dar frumoasa
LUCIA foarte frumos sarafanul,iti sta bn ,ce materiale ai folosit?
GEANY,foarte ,foarte ,frumos ,imi place foarte mult partea de sus cu capsele,cureaua facuta tot din material,interesant,migalit,da ai dreptate pe la buzunare ,eu zic ca la cele din fata cu clapite nu sunt exact la aceeasi dimensiune atasate,iar tighelurile se vad bn ,se lucreaza greu cu ata aceea lucioasa ca este subtirica mie mi se rupea tot timpul.
sa-l porti sanatoasa
NOEMI draguta rochita,simpla,dar frumoasa
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Multumesc Camy, ata decorativa este ca acea ata elastica pentru surfilat, doar ca are in plus un fir roz metalizat. Nu am reusit sa cos cu ea la ac, si de aceea am pus-o la suveica si la ac ata normala, care se afla pe dosul sarafanului. Referitor la buzunare si clapele lor, am masurat cand le-am fixat, poate induce in eroare poza. La partea de sus, sunt nasturi cu piciorus, metalizati.
Buna seara la toata lumea!
Am citit comentariile voastre si multumesc tuturor pentru aprecieri. Sunteti putin cam multe sa va enumar pe toate, dar
pe toate.
Bine v-am regasit Admina!
Camy- nu stiu sa-ti zic ce material e... am si un lapsus acum, dar e putin elastic. Din pacate nu mi-am luat triploc. Tot la Singerul meu cos.
Diada - centura e din imitatie de piele, luata de la Terra Nova acum mai bine de 1 an..
Noemi - cine stie cunoaste :D :*
Si ca sa nu va las asa doar cu multumiri, tocmai am terminat inca o rochita, cadou pt o prietena a carei zi de nastere o serbeaza maine
Pun rochia in doua variante... purtata cu cizme sau cu pantofi (mare diferenta
)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
sau:
Am citit comentariile voastre si multumesc tuturor pentru aprecieri. Sunteti putin cam multe sa va enumar pe toate, dar

Bine v-am regasit Admina!

Camy- nu stiu sa-ti zic ce material e... am si un lapsus acum, dar e putin elastic. Din pacate nu mi-am luat triploc. Tot la Singerul meu cos.
Diada - centura e din imitatie de piele, luata de la Terra Nova acum mai bine de 1 an..
Noemi - cine stie cunoaste :D :*
Si ca sa nu va las asa doar cu multumiri, tocmai am terminat inca o rochita, cadou pt o prietena a carei zi de nastere o serbeaza maine

Pun rochia in doua variante... purtata cu cizme sau cu pantofi (mare diferenta

sau:

angells- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 229
Data de inscriere : 21/11/2009
Angells faina rochia si iti sta de minune cu ea.
Steluzza- Senior
-
Numarul mesajelor : 741
Data de inscriere : 17/03/2010
angells ziua mea a trecut

Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12

» Rochii, sarafane-cap.IX
» Rochii, sarafane - Cap XIX
» Rochii,Sarafane-Cap XVI
» Rochii,sarafane-cap XI
» Rochii, sarafane - Cap XX
» Rochii, sarafane - Cap XIX
» Rochii,Sarafane-Cap XVI
» Rochii,sarafane-cap XI
» Rochii, sarafane - Cap XX
Pagina 9 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)