CONCURS BIJUTERIA PERFECTA - Votarea
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Votati Bijuteria Perfecta!
Re: CONCURS BIJUTERIA PERFECTA - Votarea
Foarte frumos gest. Felicitari pt initiativa, Kristina. Si Bijoux, nu e frumos sa refuzi un cadou (mai ales cand e pe merit).nicola_ a scris:Kristina vorbeste foarte serios, bijouxdemonange. A plasat deja comanda pentru jumatate din valoarea premiului....

Admina a scris:Foarte frumos gest. Felicitari pt initiativa, Kristina. Si Bijoux, nu e frumos sa refuzi un cadou (mai ales cand e pe merit).nicola_ a scris:Kristina vorbeste foarte serios, bijouxdemonange. A plasat deja comanda pentru jumatate din valoarea premiului....![]()
Andra, asteptam toti decizia ta

nicola_- Nou venit
- Numarul mesajelor : 42
Localizare : Bucuresti, Ploiesti
Data de inscriere : 07/09/2009
felicitari din toata inima castigatoarelor , tuturor participantelor, sponsorului
multe multe multe flori si pupici
multe multe multe flori si pupici

Apreciez mult fair-play-ul dintre voi.Bravo, o atitudine frumoasa, Kristina!
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 53
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Felicitari castigatoarelor,si nu numai
Toate ati fost la inaltime,si ati creat bijuterii minunate.Am admirat fiecare creatie in parte,am si votat,chiar daca mi-a fost foarte greu.Dar ceea ce apreciez eu mult la voi,la fetele care margeliti,este bunul simt de care ati dat dovada pe parcursul concursului.Faptul ca nu va invidiati,si nu va muscati de dos(scuzati expresia dar nu am gasit una mai buna)ma face sa va admir si mai mult.

zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 49
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Kristina, gestul tau este absolut onorabil, felicitari! Asa este, nu-i surprinzatoare urcarea ta pe 3, bijuteria ta este superba, asa cum toate bijuteriile din concurs meritau sa fie pe podium! Acum sa nu va asteptati ca eu si Mara sa impartim premiile intre noi!
Ca eu abia astept sa comand bunatatile si nu las nimic nimic ....
si
special pentru tine, Mara

Felicitari tuturor concurentelor, felicitari castigatoarelor!!!
Cred ca de fapt fiecare a avut ceva de castigat in urma acestui concurs.
Felicitari celor care au initiat acest concurs!!!!!
Cred ca de fapt fiecare a avut ceva de castigat in urma acestui concurs.

Felicitari celor care au initiat acest concurs!!!!!
madelainemarie- Nou venit
- Numarul mesajelor : 56
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 23/09/2009

codruta-cosmina- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 199
Varsta : 46
Localizare : medias
Data de inscriere : 04/06/2010
Admina a scris:Foarte frumos gest. Felicitari pt initiativa, Kristina. Si Bijoux, nu e frumos sa refuzi un cadou (mai ales cand e pe merit).nicola_ a scris:Kristina vorbeste foarte serios, bijouxdemonange. A plasat deja comanda pentru jumatate din valoarea premiului....![]()
nicola_ a scris:Admina a scris:Foarte frumos gest. Felicitari pt initiativa, Kristina. Si Bijoux, nu e frumos sa refuzi un cadou (mai ales cand e pe merit).nicola_ a scris:Kristina vorbeste foarte serios, bijouxdemonange. A plasat deja comanda pentru jumatate din valoarea premiului....![]()
Andra, asteptam toti decizia ta![]()
Kristina,multumesc frumos inca o data! Nu voi mai refuza, intr-adevar nu ar fi frumos! Voi plasa o noua comanda ca sa-mi ridic si eu premiul! Va multumesc frumos la toate!
Bravo, Bijoux, felicitari, este un premiu meritat. Desfasurarea acestui concurs a fost o frumoasa lectie despre spiritul de colegialitate, caci , pana la urma, nu suntem adversari, ci parteneri, atat voi, cei care ati concurat, cat si noi, cei care am urmarit, si apreciat munca voastra.

aurishta- Atotcunoscător
-
Felicitari castigatoarelor! Multa inspiratie si spor la margelit!
Multe felicitari castigatoarelor....Favorita mea Kristina, m-a impresionat f placut cu gestul ei, bravo tie, draga mea.....din punctul meu de vedere tu esti cea mai buna.
Nu va suparati pe mine, dar bratara ei este bijuteria perfecta pt. mine....
Nu va suparati pe mine, dar bratara ei este bijuteria perfecta pt. mine....

Felicitari tuturor!
Sa va bucurati de creatiile vostre si de premiile pe care le veti primi.
Si totusi: concursul asta e ca nunta fara lautari: nu tu o cearta, nu tu o paruiala, ceva...
Pentru toate astea felicitari si respect!
Sa va bucurati de creatiile vostre si de premiile pe care le veti primi.
Si totusi: concursul asta e ca nunta fara lautari: nu tu o cearta, nu tu o paruiala, ceva...
Pentru toate astea felicitari si respect!
Cearta nu are de ce sa fie. Eu zic ca toate participantele suntem mandre in primul rand ca am participat, in al doilea rand ca am fost votate (chiar si un vot inseamna o persoana care ne-a situat pe primul loc in preferintele ei), si in al treilea rand, chiar si cele care au votat pentru una dintre cele 12 bijuterii (pentru ca nu aveau decat un singur vot), le-ar fi purtat cu placere si pe celelalte 11. E vorba de aprecierea muncii, si asta singur e un castig mai mare decat sa fii pe locul 1. Cel putin asta e parerea mea. Eu sunt mandra ca am reusit sa particip, si foarte fericita ca am reusit sa realizez ceva pentru un concurs.
Pana la urma fiecare are un premiu: bijuteria creata de ea.
Inca o data felicitari tuturor participantelor. Bravo fetelor pentru munca voastra si pentru rezultatul muncii.
Si sa speram la cat mai multe concursuri de acest gen. Si daca fetele de la fimo ne-au luat-o inainte cu provocarile, asta nu inseamna ca nu putem sa le urmam exemplul. Un concurs vad ca stimuleaza creativitatea. Concursuri fara premii nu se pot face? Sau premii simbolice ex. banner cu premiat de Lucru de mana pentruforum blog?
Haideti bijutereselor sa ne mobilizam.
Eu incep sa ma gandesc la teme de provocari
Am scris si eu un roman...
Inca o data felicitari tuturor participantelor. Bravo fetelor pentru munca voastra si pentru rezultatul muncii.
Si sa speram la cat mai multe concursuri de acest gen. Si daca fetele de la fimo ne-au luat-o inainte cu provocarile, asta nu inseamna ca nu putem sa le urmam exemplul. Un concurs vad ca stimuleaza creativitatea. Concursuri fara premii nu se pot face? Sau premii simbolice ex. banner cu premiat de Lucru de mana pentru
Haideti bijutereselor sa ne mobilizam.

Eu incep sa ma gandesc la teme de provocari

Am scris si eu un roman...
Ultima editare efectuata de catre puhnante in Vin 17 Sept 2010, 10:32 am, editata de 1 ori
puhnante a scris:Concursuri fara premii nu se pot face? Sau premii simbolice ex. banner cu premiat de Lucru de mana pentru forum?
Iata o idee interesanta, un premiu fara echivalent in bani, dar atat de onorant.
A fost o saptamana foarte incarcata la birou si abia am apucat sa intru sa vad cine si ce mai zice. Vreau sa felicit si eu castigatoarele:merci: . Mara ramane my favorite
.
Este primul concurs la care particip si mi-a facut mare placere sa creez. Ma bucur de asemenea ca a fost un concurs linistit si fara comantarii( stiti voi de care
).
Astept cu nerabdare urmatorul concurs. Pana atunci ma antrenez

Este primul concurs la care particip si mi-a facut mare placere sa creez. Ma bucur de asemenea ca a fost un concurs linistit si fara comantarii( stiti voi de care

Astept cu nerabdare urmatorul concurs. Pana atunci ma antrenez

Buna la toata lumea,
multumesc tuturor de aprecieri, gestul este facut din tot sufletul!
cat despre un nou concurs, am mai spus pe forum despre ideea mea,
mi-ar place un concurs cu participanti anonimi!
adica, concurentele sa trimita un mp (cu pozele) la o persoana/moderator/admin si aceasta din urma sa le posteze pe forum ( ma ofer) ;
ce ziceti?
mi-ar place un concurs cu participanti anonimi!

adica, concurentele sa trimita un mp (cu pozele) la o persoana/moderator/admin si aceasta din urma sa le posteze pe forum ( ma ofer) ;
ce ziceti?
Felicitari castigatoarei. Io-s paralela cu bijuteritul dar banuiesc ca toate ati muncit mult de aceea cred ca toate ati fi meritat sa castigati. Ce zic eu, de fapt toate ati castigat cate o bijuterie unica, facuta dupa gustul si inspiratia voastra. Pentru toate participantele:

aba- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1681
Data de inscriere : 04/04/2010
Mi se pare excelenta ideea cu anonimatul la concursuri, astfel si surpriza aflarii castigatorilor e mai mare.
aurishta- Atotcunoscător
-
Felicitari tuturor concurentelor, felicitari castigatoarelor!

M-am trezit cam tarziu cu votarea 
Dar vreau sa felicit castigatoarele si in special pe Kristina, pentru bratara deosebita si innobilata de gestul pentru care a fost creata!. M-ai impresionat, Kristina..frumoasa bratara, frumos ce faci pentru sefa ta!
Bijouxdemonange, deosebita si maiestrita lucratura! Asa ceva as purta cu siguranta, e superba!
Letho, original, clasic si de foarte bun gust. Bravo!
RuxyPixy, foarte dragalas setul creat de tine!
Felicitari tuturor participantelor, se vede daruirea si priceperea cu care ati lucrat!

Dar vreau sa felicit castigatoarele si in special pe Kristina, pentru bratara deosebita si innobilata de gestul pentru care a fost creata!. M-ai impresionat, Kristina..frumoasa bratara, frumos ce faci pentru sefa ta!
Bijouxdemonange, deosebita si maiestrita lucratura! Asa ceva as purta cu siguranta, e superba!
Felicitari tuturor participantelor, se vede daruirea si priceperea cu care ati lucrat!
ciresicca- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 160
Varsta : 42
Localizare : bacau
Data de inscriere : 28/02/2009
aurishta a scris:Bravo, Bijoux, felicitari, este un premiu meritat. Desfasurarea acestui concurs a fost o frumoasa lectie despre spiritul de colegialitate, caci , pana la urma, nu suntem adversari, ci parteneri, atat voi, cei care ati concurat, cat si noi, cei care am urmarit, si apreciat munca voastra.![]()
Multumesc, aici ai mare dreptate: intotdeauna am privit concursurile ca pe provocari si ocazii de a invata lucruri noi, nicidecum ca pe o competitie.
roxanabacila a scris:Multe felicitari castigatoarelor....Favorita mea Kristina, m-a impresionat f placut cu gestul ei, bravo tie, draga mea.....din punctul meu de vedere tu esti cea mai buna.
Nu va suparati pe mine, dar bratara ei este bijuteria perfecta pt. mine....![]()
Eu una nu ma supar, lasand colierul meu la o parte, bratara Kristinei e prima in topul meu!
puhnante a scris:
Si sa speram la cat mai multe concursuri de acest gen.
Ai mare dreptate, cel mai mare premiu este insasi creatia noastra!
Kristina a scris:Buna la toata lumea,
mi-ar place un concurs cu participanti anonimi!![]()
ce ziceti?
Si eu primesc din tot sufletul! Multumesc!
Ideea de participare anonima e chiar geniala, chiar cred ca ar trebui sa dam o sansa unui astfel de concurs!!
aba a scris:Felicitari castigatoarei. Io-s paralela cu bijuteritul dar banuiesc ca toate ati muncit mult de aceea cred ca toate ati fi meritat sa castigati. Ce zic eu, de fapt toate ati castigat cate o bijuterie unica, facuta dupa gustul si inspiratia voastra. Pentru toate participantele:![]()
Multumim!
ciresicca a scris:M-am trezit cam tarziu cu votarea
Multumesc foarte mult! Ma bucur sa stiu ca, desi sunt altfel si indraznete, bijuteriile mele au admiratoare care le-ar purta! Eu una chiar ma simt deosebita cand port bijuterii aparte, atat facute de mine, cat si de alti artisti! Incet incet imi alcatuiesc o colectie de bijuterii lucrate cu maiestrie de catre artisti artizani, imi doresc sa am macar cate o piesa a fiecarui artist pe care il admir!

Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 5 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Paturi crosetate 2
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Fotografia, intre hobby si arta
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Pirogravura
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7