Provocare 2 (fimo, cernit, sculpey etc)
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Provocare 2 (fimo, cernit, sculpey etc)
Doina , m-ai dat pe spate, ai facut niste cercei super, iar cane acela e de vis

Doinita,Doinita...sunt enervant de frumosi!
Ai mai fost la targuri in C-ta?

Ai mai fost la targuri in C-ta?
zaharel- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 43
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 27/01/2010

Dragonfly,asa a zis si sora mea,ca sunt pictate,desi a fost langa mine cand am construit cane-ul

Zaharel, am chiulit de la ultimele targuri din Constanta,dar vin la cel din octombrie.Vii?
Mai incerc o repriza de fotografiat cane-ul,dar cred ca va trebui sa o intreb pe AndeeaZ cum face ea,ca mie imi ies blurate rau pozele de detalii......
Day a scris:Fetelor,m-ati topit!
Dragonfly,asa a zis si sora mea,ca sunt pictate,desi a fost langa mine cand am construit cane-ul![]()
Zaharel, am chiulit de la ultimele targuri din Constanta,dar vin la cel din octombrie.Vii?
Mai incerc o repriza de fotografiat cane-ul,dar cred ca va trebui sa o intreb pe AndeeaZ cum face ea,ca mie imi ies blurate rau pozele de detalii......
Inca nu stiu.Sunt o balenuta in devenire,m-am simtit destul de rau lunile astea si nu am facut nimic.
Daca nu particip vin in vizita

zaharel- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 43
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 27/01/2010
Am auzit ceva pomenindu-se de mine???
Misto provocarea asta cu millefiori! Eu nu am mai apucat sa lucrez de cateva luni bune, intai cu raul de la inceputul sarcinii, apoi cu mutatul, am fost si intr-o scurta vacanta, asa ca pana acum am facut pauza. Azi noapte am ajuns acasa, sunt inca obosita si buimaca, dar dati-mi cateva zile sa-mi revin si ma apuc de treaba.
Tehnica asta chiar nu e grea, trebuie doar rabdare. Cei care fac deja floricele, pot sa va confirme ca sunt usor de facut si satisfactia ca ti-a iesit o floare este mare. Bafta la lucru!!!

Misto provocarea asta cu millefiori! Eu nu am mai apucat sa lucrez de cateva luni bune, intai cu raul de la inceputul sarcinii, apoi cu mutatul, am fost si intr-o scurta vacanta, asa ca pana acum am facut pauza. Azi noapte am ajuns acasa, sunt inca obosita si buimaca, dar dati-mi cateva zile sa-mi revin si ma apuc de treaba.
Tehnica asta chiar nu e grea, trebuie doar rabdare. Cei care fac deja floricele, pot sa va confirme ca sunt usor de facut si satisfactia ca ti-a iesit o floare este mare. Bafta la lucru!!!

andrea.z style- Ucenic
- Numarul mesajelor : 243
Localizare : arad
Data de inscriere : 12/10/2009
andrea.z style a scris:Am auzit ceva pomenindu-se de mine???![]()
Tehnica asta chiar nu e grea, trebuie doar rabdare. Cei care fac deja floricele, pot sa va confirme ca sunt usor de facut si satisfactia ca ti-a iesit o floare este mare. Bafta la lucru!!!![]()
nu ai sughitat???ai fost pomenita numai de bine!!!iti multumim!!!

Multumesc,Carmen's!
Mai fetelor,sunteti puse pe facut bebei!Bravo voua!Din suflet va doresc sarcini usoare si copilasi sanatosi!Ma bucur mult pentru voi!
Mai fetelor,sunteti puse pe facut bebei!Bravo voua!Din suflet va doresc sarcini usoare si copilasi sanatosi!Ma bucur mult pentru voi!

sa sti ca s-au pus pe reprodus. dupa ce ca au talent cu caru s-au pus sa isi faca si cate o copie in miniatura ca sa aiba cui sa dea talentul mai departe. cred k ma pun si eu sa fac o firimitura mica, din fimo
lasand gluma la o parte, cam liniste pe aici, se pare ca numai doina a dat curs provocarii. eu din pacate nu stiu cand apuc sa lucrez ca m=am mutat pt o perioada la iubitel si nu m=am carat la el si cu fimo si masina de paste. da cine stie poate le aduc si pe alea la el
Astept sa vad cine cu ce mai vine .
Va pup

lasand gluma la o parte, cam liniste pe aici, se pare ca numai doina a dat curs provocarii. eu din pacate nu stiu cand apuc sa lucrez ca m=am mutat pt o perioada la iubitel si nu m=am carat la el si cu fimo si masina de paste. da cine stie poate le aduc si pe alea la el

Astept sa vad cine cu ce mai vine .
Va pup

ca ati pomenit de bebei :D Eu tocmai construiesc pentru cineva un blog cu haine de bebe. Firma e din Arad si lucreaza foarte bine. Pentru cine e interesat, gasiti cateva articole aici http://reclama.blogspot.com/ si sper sa adaug cat de curand articole noi
Sorry de off topic :D
edit diada - avertisment 2.
Ultima editare efectuata de catre diada in Mar 28 Sept 2010, 8:39 am, editata de 1 ori (Motiv : sters site reclama)
Andra, esti ce ceva timp pe forum, chiar nu ai apucat sa vezi ca nu ne place spam-ul si reclama, in mesaje sau PM? Te rog sa citesti Regulamentul!
Noi toate facem diverse alte lucruri, pe langa hobby si nu ne punem link-uri, nu facem reclama nesolicitata, la activitatile noastre.
Noi toate facem diverse alte lucruri, pe langa hobby si nu ne punem link-uri, nu facem reclama nesolicitata, la activitatile noastre.
Fetele,ce mai faceti voi?Ma lasati sa castig prin neprezentare???????Nu vreau!
Hai concurentaaaa!!!
Hai concurentaaaa!!!

mda...am vazut ca nu a mai aparut nimic nou..
eu una..nu am avut mai deloc timp..am incercat un cane mai simplut..
nu sunt f multumita de ce a iesit..
o sa va arat dupa ce termin cu lacuitu..
eu una..nu am avut mai deloc timp..am incercat un cane mai simplut..
nu sunt f multumita de ce a iesit..
o sa va arat dupa ce termin cu lacuitu..
darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/04/2010
vin si eu sper, cu o poza maine , daca reusesc sa asamblez cerceii, sunt modesti , pt ca nu am avut la mine ce imi trebuie si nici timp nu am prea avut, dar am vrut neaparat sa imi fac tema.

Buna fetelor!
Sunt mai noua pe forum, dar m-am gandit ca n-ar fi rau sa postez cativa cercelusi facuti recent. Pentru ca am un fix cu asortatul bijuurilor, le-am facut si colier si bratara asortata la unii dintre ei.
Sper sa va placa

Sunt mai noua pe forum, dar m-am gandit ca n-ar fi rau sa postez cativa cercelusi facuti recent. Pentru ca am un fix cu asortatul bijuurilor, le-am facut si colier si bratara asortata la unii dintre ei.
Sper sa va placa

De fapt erau 4 poze, linkurile la celelalte 2 mai jos:)
https://2img.net/r/ihimizer/i/cerceimokumegrenanegru.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/i/cerceirosii.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/i/cerceimokumegrenanegru.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/i/cerceirosii.jpg
Kyralia, frumosi trandafirasii tai! Si cei cu rosu sunt frumosi! ( Ca un sfat: nu ai voie sa postezi doua mesaje consecutive in decursul a 24 de ore. Daca vrei sa adaugi ceva, foloseste functie 'edit' pentru a uni mesajele.
Asta pt a nu aglomera forumul, scrie in regulament )
Am dat si eu comanda de fimo, sper sa ajunga repede si sa reusesc sa fac ceva pana pe 9.
Tare ma mananca palmele sa modelez, nu mai am rabdare!

Am dat si eu comanda de fimo, sper sa ajunga repede si sa reusesc sa fac ceva pana pe 9.

Eee,parca incep treburile sa se miste!Kyralia,frumosi toti!Firimitura,pozeeee!Lucia,e timp!Si celelate!Dragonfly,nu te arunci?Andreea, stiu ca ne lasi sa ne perpelim,dar abia astept sa vad ce-ti mai iese din maini!
daaay
e bine ca incurajezi fetele! Kyralia, nu am cuvinte. Lucia, mai este timp, cum zicea si day.pe dragonfly nu am mai zarit'o, unde s'a ascuns??oricum o cred ca are multe de facut la noul blog..(pe cand party'ul de casa noua,a?
)) asa fetelor , curaj!

haideti ca vin si eu cu incercarea mea rapida de millefiori. nu e cine stie ce, chiar nu e, dar am vrut sa imi fac si eu tema.

iata minunea. nu dati cu pietre, dar de cateva saptamani stau la iubitul meu si nu m-am carat la el cu toate ustensilele de margelit.

iata minunea. nu dati cu pietre, dar de cateva saptamani stau la iubitul meu si nu m-am carat la el cu toate ustensilele de margelit.

nu dam cu pietre, firimitura. app, de unde un asa ciudat dar original nume?:Dcat despre cercei- sunt draguti, imi place combinatia de culori.
si ma bucur ca se mareste nr concurentilor. mai este timp..pana pe 9 ;)
spor la margelit in continuare!
si ma bucur ca se mareste nr concurentilor. mai este timp..pana pe 9 ;)
spor la margelit in continuare!
Multumesc Lucia. Am adaugat 2 mesaje pt ca la previzualizare nu-mi apareau cele doua linkuri.
Ma bucur ca va plac cercelusii, inseamna ca sunt pe drumul cel bun
Ma bucur ca va plac cercelusii, inseamna ca sunt pe drumul cel bun

Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Rochii, fuste crosetate -14
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Fotografia, intre hobby si arta
» Pirogravura
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Paturi crosetate 2
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!