Caciuli, basti tricotate II
+71
Clio_Ela
ninatopor
samo99ro
vizirenu
Serban Valentina
margot
doraly
Loryath
EuIrinuca
bubulic/30
emi
Ana Maria
violetas
Motzu
rivka
andreea claudia
kitty_1973
lady
mariaz_09
rucsy
valih
dicioanacris
micheline
RamonaM
Noruletz
datsun
SilviaDumitrescu
bubu85
lennny
rora
Karina33
rebel
Uca
Giobsy
Larisa09
olympia
Admina
Angelica18
firicel
rosita
Love
sweetie
mihaelavama
stoy
danadea
mira24
kla78
Cristache
aba
cory74
cris69
anda81
lucky
Dionisia
Rina Cho
mnarcisa
violeta25
silvisor
ancuta_ancuta
miclescumirela
dina_dorina
ivanoiuadela9
almma_almma2000
ioana soare
foxykiss
irish05
Noemi
AlinaJ.Bijoux
melus
canadianca50
europolis
75 participanți
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Caciuli, basti tricotate II
multumesc ninatopor, mariaz.
caciula asta am facut-o tare repede. e simpla, firul gros ce sa lucri atata la ea. acum am inceput pentru nepoata mea cea mare.
love este de vina. ea mi-a trimis firele.
caciula asta am facut-o tare repede. e simpla, firul gros ce sa lucri atata la ea. acum am inceput pentru nepoata mea cea mare.
love este de vina. ea mi-a trimis firele.
Mai Cris dar deja ma enervezi?
Cand ai mai tricotat si caciula asta?
Hmmmmm ... Am inceput-o si eu pe a lui Adi dar nu cred ca reusesc sa o termin saptamana asta eu am doua viteze :incet si foarte incet. Ce spor ai, de invidiat, ma omori cu zile.

Hmmmmm ... Am inceput-o si eu pe a lui Adi dar nu cred ca reusesc sa o termin saptamana asta eu am doua viteze :incet si foarte incet. Ce spor ai, de invidiat, ma omori cu zile.

Inseamna ca eu sunt mocaita rau... Pai am lucrat cam patru ore la ea deja , cu andele de 3,5 si daca am facut de un lat de palma ( de-a mea)... ufffff.... i-a trimite mainile tale la Brasov... defapt i-a hai tu vreo saptamana sau cat vrei!
Inseamna ca eu sunt mocaita rau... Pai am lucrat cam patru ore la ea deja , cu andele de 3,5 si daca am facut de un lat de palma ( de-a mea)... ufffff.... i-a trimite mainile tale la Brasov... defapt i-a hai tu vreo saptamana sau cat vrei!
Frumoase! Eu nu port caciula asa ca plec de-aici...ca poate ma apuca facutul lor si n-are cine le purta.
Frumoase! Eu nu port caciula asa ca plec de-aici...ca poate ma apuca facutul lor si n-are cine le purta.
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 53
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
hmm....nu intru o zi jumate pe net si gata, deja 2 pagini umplute si de poze si de texte....harnice sunteti.....de cris nu mai zic nimic, sunt muta, sambata mi-am bagat nasul la dulciuri si m-a uimit. faina caciula cu blana, deja o porti cu placere, eu iti mai urez s-o porti sanatoasa si astept decoratiile de pe caciulile alb/verde
Nina sunt frumoase caciulile, groase....numai bune de iarna.
Spor la munca!
Nina sunt frumoase caciulile, groase....numai bune de iarna.
Spor la munca!
Motzu- Senior
-
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 46
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010
Incercand ( din greu ce e drept
) sa o prind pe Cris din urma, am terminat vineri seara aceasta caciula facuta din fir micro bamboo pus in doua, luctata cu andrele de 3,5.
Este fara cusatura deoarece am tricotat cu cinci andrele si am mers circular.
Am vrut sa-i fac si un model si a iesit ceea ce vedeti:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Este fara cusatura deoarece am tricotat cu cinci andrele si am mers circular.
Am vrut sa-i fac si un model si a iesit ceea ce vedeti:
Si culoarea imi place si modelul a iesit frumos si iul pare bun...Felicitari

Multumesc Firi!
La prima caciula am mers mai greu cu cinci andrele, la asta a mers chiar bine si mai rapid, chiar imi place sa le tricotez asa
.
El a vrut-o putin mai lunga sa ii fie pana sub lobul urechii ( bine ca nu ii sta pe ochi
)
Am pus-o si eu pe capul meu dar trebuie sa ii indoi elasticul sa nu arat chiar de capatat!
La prima caciula am mers mai greu cu cinci andrele, la asta a mers chiar bine si mai rapid, chiar imi place sa le tricotez asa

El a vrut-o putin mai lunga sa ii fie pana sub lobul urechii ( bine ca nu ii sta pe ochi

Am pus-o si eu pe capul meu dar trebuie sa ii indoi elasticul sa nu arat chiar de capatat!

Sa o porti sanatoasa , vei fi foarte admirata!
Si eu caut ceva bentita din blana , vreau sa pun pe post de mansete la niste manusi, dar nu gasesc ce-mi trebuie pe nicaieri. Vreau sa le pun pe deasupra, nu sa cos de marginile manusilor si de aceea trebuie sa aiba ambele margini frumoase si la fel. Am luat si blana de la Krista(foarte frumoasa) dar nu se vede frumos marginea de sus, se observa muchia din piele si se vad firele mai lipite. Incerc sa intorc un pic inspre interior si sa lipesc, poate arata mai bine. Tu de unde ai avut blana? E naturala, nu?
Uca ti-a iesit excelent caciula!
Imi place modelul si imi place mult cum ai delimitat inceputul scaderilor!

Si eu caut ceva bentita din blana , vreau sa pun pe post de mansete la niste manusi, dar nu gasesc ce-mi trebuie pe nicaieri. Vreau sa le pun pe deasupra, nu sa cos de marginile manusilor si de aceea trebuie sa aiba ambele margini frumoase si la fel. Am luat si blana de la Krista(foarte frumoasa) dar nu se vede frumos marginea de sus, se observa muchia din piele si se vad firele mai lipite. Incerc sa intorc un pic inspre interior si sa lipesc, poate arata mai bine. Tu de unde ai avut blana? E naturala, nu?
Uca ti-a iesit excelent caciula!

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3889
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Cu Uca si Cris nu vorbesc ca fac niste caciuli tare frumoase!
Asa ca vorbesc cu Ioana: vazusem pe la merceria din Gara de Nord fasii ( metraj) de blanita. Incearca sa ajungi pana acolo si vezi cum arata. Eu am avut de pus garnitura la un costum de stofa si m-am cam chinuit s-o cos de mana.
Asa ca vorbesc cu Ioana: vazusem pe la merceria din Gara de Nord fasii ( metraj) de blanita. Incearca sa ajungi pana acolo si vezi cum arata. Eu am avut de pus garnitura la un costum de stofa si m-am cam chinuit s-o cos de mana.
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 53
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Multumesc pentru pont Karina, chiar o sa am drum prin zona zilele viitoare

ioana soare- Moderator
-
Ioana, multumesc frumos! Initial ochiurile de la inceputul scaderii le calculasem mult mai jos, cam la aceeasi distanta fata de patratele ca si randul de sub patratele dar am uitat si am tot tricotat si cand am realizat ca nu le-am facut unde trebuie am preferat sa modific modelul decat sa desir
si sincer acum imi place mai mult asa.
Defapt tu nu vobesti cu noi pentru ca iti vine cheful de facut caciuli chiar daca nu iti place sa porti!
Multumesc

Karina33 a scris:Cu Uca si Cris nu vorbesc ca fac niste caciuli tare frumoase!
Defapt tu nu vobesti cu noi pentru ca iti vine cheful de facut caciuli chiar daca nu iti place sa porti!

uca, frumoasa caciula, este interesanta asa cu modelul in patratele. cred ca e tare mandru...
mai am un fular cumparat de cativa ani din bile de blana si nu l-am purtat, l-am cumparat cu gandul sa ii dau o alta intrebuintare si acum ma gandesc ca as putea face...
uca, frumoasa caciula, este interesanta asa cu modelul in patratele. cred ca e tare mandru...
mai am un fular cumparat de cativa ani din bile de blana si nu l-am purtat, l-am cumparat cu gandul sa ii dau o alta intrebuintare si acum ma gandesc ca as putea face...

Chris, Uca, frumoase tare caliuile facute de voi!
Eu am inceput doua bascute cand eram graviduta, lucram cand aveam contractii -in ultima sapt de sarcina- ca sa nu stau cu ochii pe ceas. Le-am terminat prin decembrie, tricotam cu leutul la san. Abia acum reusesc sa le pun aici, am tot amanat pt ca vroiam sa le pozez purtate, se pare ca nu reusesc. Le-am completat cu un fular si un guler, le port cu mare drag.
Eu am inceput doua bascute cand eram graviduta, lucram cand aveam contractii -in ultima sapt de sarcina- ca sa nu stau cu ochii pe ceas. Le-am terminat prin decembrie, tricotam cu leutul la san. Abia acum reusesc sa le pun aici, am tot amanat pt ca vroiam sa le pozez purtate, se pare ca nu reusesc. Le-am completat cu un fular si un guler, le port cu mare drag.
Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 47
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
foarte frumoase. sa fie purtate cu placere

dienutzababy- Senior
-
Numarul mesajelor : 697
Varsta : 34
Localizare : Nobitz, Germania
Data de inscriere : 22/03/2010
Ce frumoase sunt seturile Clio!Imi place mult cum ti-au iesit si-mi mai place si firul din care sunt lucrate!
Clio_Ela, foarte frumoase seturile. Imi place cel mai mult cel pe nuante de albastru. Super!
danadea- Senior
- Numarul mesajelor : 736
Localizare : Deva
Data de inscriere : 17/08/2009
Clio, foarte frumoase seturile! Sa le porti sanatoasa si iubita!

rebel- helper
- Numarul mesajelor : 94
Localizare : B
Data de inscriere : 19/10/2010
foarte frumos tot ce ati lucrat pana acum,eu sunt incepatoare,ma bucur ca v-am intalnit pe voi si asa voi mai avansa si eu

Ela sunt foarte frumoase seturile! Bascuta cu portocaliu e preferata mea!

ioana soare- Moderator
-
clio, foarte frumoase seturile, sa le porti sanatoasa! Cel albastru e preferatul meu, dar nici celalalt nu e mai prejos, mai ales ca i-ai facut guleras, care e foarte practic. Spor la lucru in continuare, caci ai pentru cine sa lucrezi!
doraly- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 192
Varsta : 55
Localizare : Galati
Data de inscriere : 17/07/2010
cris69 multumim de ideea cu blanita la caciula
se pare ca toate vrem sa fim putin rusoaice
Clio_Ela dai inainte si sa ai spor la tot ce faci frumoase seturi
ucabesty sotul tau e un norocos ,eu nu mai apuc sa-i fac la al meu nimic
am terminat si eu un set cu ata cumparata de la dienutzababy[url][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/url]

Clio_Ela dai inainte si sa ai spor la tot ce faci frumoase seturi

ucabesty sotul tau e un norocos ,eu nu mai apuc sa-i fac la al meu nimic

am terminat si eu un set cu ata cumparata de la dienutzababy[url][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/url]
rivka- Expert
-
Numarul mesajelor : 896
Varsta : 51
Localizare : timisoara
Data de inscriere : 20/02/2010
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12

» Caciuli, basti tricotate IV
» Caciuli, basti tricotate(VI)
» Caciuli, basti tricotate III
» Caciuli, basti tricotate
» Căciuli, băsti tricotate(VII)
» Caciuli, basti tricotate(VI)
» Caciuli, basti tricotate III
» Caciuli, basti tricotate
» Căciuli, băsti tricotate(VII)
Pagina 11 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Mobilier homemade (2)
» Jucarii crosetate
» Ce melodie asculti acum !-5
» Pirogravura
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(3)
» Sacrificii pentru pasiune
» Amenajari interioare
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Florile din gradina mea(2)
» Ce masina de cusut recomandati (6)
» Ornamente de Pasti
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Din materiale reciclabile 6
» In fire sa ne laudam ! (9)
» Despre masinile de tricotat
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7