CONCURS BIJUTERIA PERFECTA
Pagina 3 din 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: CONCURS BIJUTERIA PERFECTA
Se pare ca voi prima participanta , ca tot trebuie cineva sa ia initiativa

acum sa vedem daca va si validata bratara mea,
am numit-o Sperantã
o voi face cadou sefei mele,care trece acum printr-o perioada dificila a vieti,
cand speranta este absolut necesara,
pentru a putea merge mai departe
asadar :

am folosit aproximativ :10 m de sarma argintata de 6 mm, 100 cristale swaroschi , 6 grame de margelute toho , printre altele.
ps: am c-am incurcat borcanele cu marginile de la fotografii ,dar treceti peste,ok?
Buna,
Nu sesizasem marginile fotografiilor. Bratara este superba la fel ca si gestul pe care il vei face.
Felicitari si mult succes !
Nu sesizasem marginile fotografiilor. Bratara este superba la fel ca si gestul pe care il vei face.
Felicitari si mult succes !
nicola_- Nou venit
- Numarul mesajelor : 42
Localizare : Bucuresti, Ploiesti
Data de inscriere : 07/09/2009
Foarte frumoasa, Kristina. Foarte bine ca ai spart gheata. 
Se pare ca va fi un concurs tare interesant

Se pare ca va fi un concurs tare interesant
Kristina este superba bratara, fara cuvinte! Ce sefa norocoasa ai!
Bafta multa la votare!

Bafta multa la votare!
Anuk- Ucenic
- Numarul mesajelor : 221
Varsta : 39
Localizare : Ghe. Lazar, Il
Data de inscriere : 24/01/2010
imi place foarte mult bratara, mi-ai dat o idee ... poate am sa-ti "fur" modelul ca sa-mit fac si eu ceva asemanator!

adelykitt- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 56
Localizare : Deva
Data de inscriere : 10/06/2010
Multumesc frumos de aprecieri!
si pentru mine a fost o provocare ,
Adelykitt, daca vrei sa faci ceva asemanator poate e mai bine sa folosesti sarma de 0.5 pentru chestia aia din mijloc si mai frumos ar fi impletit in 3 (asa era modelul),eu nu gasesc aici de 0.5 si cea de 0.6 nu statea nici in ruptulul capului impletita in 3!
Adelykitt, daca vrei sa faci ceva asemanator poate e mai bine sa folosesti sarma de 0.5 pentru chestia aia din mijloc si mai frumos ar fi impletit in 3 (asa era modelul),eu nu gasesc aici de 0.5 si cea de 0.6 nu statea nici in ruptulul capului impletita in 3!
Kristina a scris:Multumesc frumos de aprecieri!
Multumesc frumos pentru sfaturi, o sa caut sa vad aici de care gasesc!

adelykitt- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 56
Localizare : Deva
Data de inscriere : 10/06/2010
Foarte frumoasa bratara,Kristina.Ai maini de aur.Felicitari si succes!
petronela2008- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 47
Varsta : 45
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 10/01/2010
Kristina a iesit o frumusete bratara. Si mesajul e emotionant sper sa fie bine pt posesoarea cadoului.
Ela- Ucenic
- Numarul mesajelor : 128
Data de inscriere : 21/10/2008
Kristina, felicitari!!! Mult succes in concurs! Tie si celorlalte fete.
Imi place asa de mult bratara incat cred ca am sa ma apuc si eu de una asemanatoare. Chiar daca imi va lua o eternitate sa o termin
Cu asa modeleeee nu ma mai inscriu eu .
Imi place asa de mult bratara incat cred ca am sa ma apuc si eu de una asemanatoare. Chiar daca imi va lua o eternitate sa o termin

Cu asa modeleeee nu ma mai inscriu eu .

Adelaida- Ucenic
- Numarul mesajelor : 210
Localizare : Germania
Data de inscriere : 17/07/2010
Intr-adevar foarte frumoasa bratara Kristina, si gestul pe care il faci pt sefa ta.
Adelaida, nu ar trebui sa te dezarmeze minunatiile celorlalti. Ar trebui sa participi si tu daca asa iti propusesei initial. Nu conteaza asa tare premiul pe cat conteaza faptul ca ai participat.
Bafta multa tuturor, astept finalul inscrierilor sa putem vota si sa admiram frumusetile create de manutele voastre talentate
Adelaida, nu ar trebui sa te dezarmeze minunatiile celorlalti. Ar trebui sa participi si tu daca asa iti propusesei initial. Nu conteaza asa tare premiul pe cat conteaza faptul ca ai participat.
Bafta multa tuturor, astept finalul inscrierilor sa putem vota si sa admiram frumusetile create de manutele voastre talentate

ce super abia astept sa votez :D:D astept poze cu bijuuri ca sunt cam putine pana acum ^.^ :X
Felicitari Kristina pentru bratara. Ai deschis concursul si celelalte concurente care vor participa la concurs trebuie sa poateze lucrari grozave pentru ca sigur ai impus un nivel foarte ridicat. Abia astept sa votez!

Dobri Ionela- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 17
Varsta : 39
Data de inscriere : 24/03/2010
Fetelor , multumesc mult de tot pentru complimente!
Ionela uite ca la asta nu m-am gandit! dar vazand concursul precedent stiu ca fetele au mereu cate un as in maneca si vor ridica nivelul mult mai sus!
Bafta tuturor!
Ionela uite ca la asta nu m-am gandit! dar vazand concursul precedent stiu ca fetele au mereu cate un as in maneca si vor ridica nivelul mult mai sus!

Bafta tuturor!

Spor la lucru celorlalte concurente!

Si eu te felicit Kristina, este supeeerba!
Inceputul este promitator.
Astept cu nerabdare celelalte creatii.
Inceputul este promitator.

Astept cu nerabdare celelalte creatii.
violetas- Expert
- Numarul mesajelor : 825
Varsta : 51
Localizare : Piatra Neamt
Data de inscriere : 05/02/2010
Superba prima bratara. Eu inca mai fac schite, nu ma pot hotara ce model sa fac. Putem inscrie doar o creatie, nu? Adica nu putem pune o bratara si un pandantiv, corect?
totusi...cum pot incarca niste poze pentru album..? poze cu bijuterii?
_______________________________________________________________________________________________________________
mult succes participantelor... pe mine nu m-a lamurit nimeni nici macar ce trebuie sa fac sa pot urca o fotografie
o seara buna
Edit Admina: Te rog sa citesti Regulamentul, la punctul 6 se interzice postarea mesajelor succesive; trebuie sa folosesti functia Edit.
_______________________________________________________________________________________________________________
mult succes participantelor... pe mine nu m-a lamurit nimeni nici macar ce trebuie sa fac sa pot urca o fotografie
o seara buna
Edit Admina: Te rog sa citesti Regulamentul, la punctul 6 se interzice postarea mesajelor succesive; trebuie sa folosesti functia Edit.
https://www.lucrudemana.com/tehnic-f5/atasarea-pozelor-tutorial-pas-cu-pas-t40.html
vezi aici..scuze de offtopic...si tot pe acolo la tehnic vezi cum pui banerul forumului pe blogul tau...
ai niste lucrari foarte dragute!!
vezi aici..scuze de offtopic...si tot pe acolo la tehnic vezi cum pui banerul forumului pe blogul tau...
ai niste lucrari foarte dragute!!

Pagina 3 din 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Pagina 3 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Paturi crosetate 2
» Fotografia, intre hobby si arta
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Pirogravura
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7