Discutii despre revista Burda-3
+72
Giobsy
despina13cucli
nicoleta_mc
andreeaX
kabunta
aurelia.c
minky
mykya
tinassyliliana
roxana096
Miniona
KanKan
geany20062006
deliae2
geo
MagdaMarin
Larisa
ionela stefan
olympia
DANIELA.I
Panea Laura
artbaby
rivka
amnro
Abinusu
bibitu
mateia
d.dana.c
oana_007
arielas
Indra
cris69
emmancita
valentinadof
Steluzza
danabarbu2007
bibidesign
Cornelya
clodi
GABRELA
ileana cosanzeana
Adriana13
Daisy
onomario
kla78
m-julie
zylv
geany
RalucaS
AKD
Queen.Mary
tomari
diada
veniciuc nicoleta
skyla
Uca
gineta
cristina.moncea
rosita
ana.acount
danniela
Admina
aurishta
AlyC
Adela Ispas
anigherman
mimmi
StMihaela
noel
Karina33
Noemi
MihaelaT
76 participanți
Pagina 3 din 12
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Discutii despre revista Burda-3
Buna, eu am descoperit de cateva luni revista, sunt foarte incantata si am inceput sa colectionez incepand cu nr 8/august. Asa ca daca mai este valabila oferta ta eu as fi interesata. Ms frumos.kla78 a scris:eu am la revista nr 7/iulie dublura ,am cumparat una cand am fost in romania si cand m-am intors a trebuit sa mai iau una de la chioscul unde mi-o tine in fiecare luna ,cine o doreste sa-mi spuna si o trimit prin posta!nu vreau bani pe ea!
onomario- helper
-
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 31/08/2010
Buna, fetelor! Mi-am luat si eu cumva cumva nr. 10 din Burda si vroiam sa va intreb dc ati incercat sa descarcati tiparul pt rochia mini de la pag. 56. Eu nu reusesc nicicum, desi ar tr sa fie gratis imi tot cere sa completez adresa si minunile alea pt livrare. Nu stiu de ce nu l-au lasat in revista!

Daisy- helper
- Numarul mesajelor : 27
Localizare : cluj-napoca
Data de inscriere : 14/10/2009
Daisy, mi-am luat si eu revista dar inca n-am deschis-o. Din ce zici tu inteleg ca unul dintre tiparele din revista se obtine cu download de pe site? Hmmm. Stiu ca trebuie sa ai cont la ei pe site ca sa poti descarca tipare, dar nu stiu de ce te pune sa completezi toate detaliile alea.
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Daisy, in mod normal acele tipare sunt cu plata. In fiecare nr au cate un tipar mai special, pe care il comercializeaza pe site.
Adriana13- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 253
Varsta : 36
Data de inscriere : 12/05/2009
o vreau eu!am tr mp.daca se poate...kla78 a scris:eu am la revista nr 7/iulie dublura ,am cumparat una cand am fost in romania si cand m-am intors a trebuit sa mai iau una de la chioscul unde mi-o tine in fiecare luna ,cine o doreste sa-mi spuna si o trimit prin posta!nu vreau bani pe ea!
ileana cosanzeana- Junior
-
Numarul mesajelor : 457
Varsta : 39
Localizare : calarasi
Data de inscriere : 03/12/2008
nu mai am revista ,este promisa cuiva!
kla78- Senior
-
Numarul mesajelor : 522
Varsta : 45
Data de inscriere : 28/12/2008
Cat mai costa o revista Burda?
GABRELA- helper
- Numarul mesajelor : 50
Localizare : hunedoara
Data de inscriere : 13/08/2010
Cornelya- helper
- Numarul mesajelor : 73
Localizare : caracal
Data de inscriere : 15/04/2010
in '90, imediat dupa revolutie, o prietena a plecat in Germania si mi-a trimis
un nr din Burda
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
de atunci nu am ratat niciun nr, iar cnd a aparut in Romania a fost ca o indeplinire a unui vis...
lucram mai ales pt copiii mei ca nu-mi placea deloc ce se gasea prin magazine, dar si pt mine...
pe atunci eram la masura 36 si acum am ajuns la 42
si-mi faceam lucruri dupa care intorceau capul pe strada
un nr din Burda
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
de atunci nu am ratat niciun nr, iar cnd a aparut in Romania a fost ca o indeplinire a unui vis...

lucram mai ales pt copiii mei ca nu-mi placea deloc ce se gasea prin magazine, dar si pt mine...
pe atunci eram la masura 36 si acum am ajuns la 42

si-mi faceam lucruri dupa care intorceau capul pe strada

bibi,mi-ai trezit multe amintiri cu revista asta.pe atunci eram la inceputul carierei de croitoare(asa imi spune pustiul),si am stricat ceva materiale pana sa-mi iasa modelul de pe coperta,mai ales ca nu gaseam termocolul.la al treilea mi-a iesit ,si asa am purtat cativa ani un frumos taior din tripluvoal mov.si ca sa nu-l las singur am croitorit o pereche de pantaloni scurti,si va dati seama ce bengoasa eram eu atunci.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
am o intrebare:
are cineva un nr vechi, de la inceputurile aparitiei revistei si se poate dispensa de el???
mi-ar placea sa am un astfel de exemplar in colectia mea
are cineva un nr vechi, de la inceputurile aparitiei revistei si se poate dispensa de el???
mi-ar placea sa am un astfel de exemplar in colectia mea

buna fetele! si eu colectionez revista de ceva ani ,dar la ultimele numere am observat ca aveau in interior doar tiparele de la A laD cealalta coala lipsea cu desavarsire-vi s-a intamplat si voua?
acum ma duc la chiosc sa vad daca a aparut numarul pe luna asta-de obicei apare dupa 25-26 la noi
dar nu vreau s-o ratez si vad ca ziceti ca ati luat-o deja
acum ma duc la chiosc sa vad daca a aparut numarul pe luna asta-de obicei apare dupa 25-26 la noi

danabarbu2007- Senior
-
Numarul mesajelor : 702
Varsta : 42
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 05/04/2010
cred ca s-au redus considerabil si modelele si nu mai e nevoie de tiparele E,F,G,H...
nu mi s-a intamplat sa nu gasesc un tipar, dar n-am verificat daca la supliment exista vreun model cu tipar pe E-H
ar trebui verificat maodel cu model sa vedem daca apare vreuna din aceste coli lipsa, dar eu nu prea cred...
pur si simplu sunt mai putine tipare.
de fapt acest lucru a corespuns si cu schimbarea stilului revistei. mai multe "hand made"-uri de decor, bijuterii
nu mi s-a intamplat sa nu gasesc un tipar, dar n-am verificat daca la supliment exista vreun model cu tipar pe E-H
ar trebui verificat maodel cu model sa vedem daca apare vreuna din aceste coli lipsa, dar eu nu prea cred...
pur si simplu sunt mai putine tipare.
de fapt acest lucru a corespuns si cu schimbarea stilului revistei. mai multe "hand made"-uri de decor, bijuterii
eu am verificat de fiecare data modelele si nu lipseste nici un tipar.
am observat si eu acest aspect cu ceva timp in urma si am luat fiecare model in parte la verificat,
am observat si eu acest aspect cu ceva timp in urma si am luat fiecare model in parte la verificat,
cristina.moncea- helper
-
Numarul mesajelor : 53
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/08/2010
...si sunt intr-adevar toate...trebuie cautate cu atentie! Spre ex., am intalnit un tipar la doua modele. Este vorba de o jacheta si un palton. Tiparul era acelasi pentru ambele, insa paltonul era lung, se specifica cat trebuie prelungit pentru palton, partea superioara fiind la fel (jacheta+palton).
Cornelya- helper
- Numarul mesajelor : 73
Localizare : caracal
Data de inscriere : 15/04/2010
Nu cred ca lipsesc tipare... cred ca sunt mai incarcate foile.. faceti comparatie intre tiparele din 2007... 2008 si astea noi ! Sunt foile mult mai incarcate, probabil e economie de hartie. si in plus niciun tipar din revista nu face referire la foile E,F,G,H.. asta se poate vedea la prima vedere....
AlyC- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 173
Varsta : 40
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 05/07/2010
Numarul de modele este acelasi. De unde pana acum pe pagina A, de ex, apareau 4 culori si fiecarei culori ii corespundea un tipar acum sunt cate 2 tipare cu aceeasi culoare dar cu linii diferite (linie dreapta si linie ondulata).
deh, mai schimba si ei, mai imbunatatesc...
dar era bine daca spuneau ceva cnd s-a intamplat cu reducerae planselor, ca si eu m-am impacientat putin si era sa ma duc sa ma cert cu vanzatoarea de la chiosc...
dar era bine daca spuneau ceva cnd s-a intamplat cu reducerae planselor, ca si eu m-am impacientat putin si era sa ma duc sa ma cert cu vanzatoarea de la chiosc...

Pe mine ma cam obosesc tiparele noi cand le copiez... sunt prea multe linii una peste alta ! Era mai bine inainte.... dar ma gandesc ca vor sa empatizeze cu ecologizarea(salvati copacii)... sau poate e motiv de economie al editurii si costurile au mai scazut, reducand acea foaie...
Anyway... bine ca exista Burda !
Anyway... bine ca exista Burda !
AlyC- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 173
Varsta : 40
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 05/07/2010
Eu personal ma mir ca in Romania revista este doar 14 lei. Aici revista este 4,90 €. Dar daca va ganditi ca este si tradusa partea de teorie... in mod normal ar ridica si costurile... Sau ma insel?
Eu m-am decis zilele trecute, cand mi-am cumparat noul numar si mi-am facut abonament. Voi primi lunar revista acasa inainte de a aparea la chioscuri, iar bonus voi primi un set de la prym cu ustensile pt.lucru manual.
Eu m-am decis zilele trecute, cand mi-am cumparat noul numar si mi-am facut abonament. Voi primi lunar revista acasa inainte de a aparea la chioscuri, iar bonus voi primi un set de la prym cu ustensile pt.lucru manual.
Vad ca sunteti inraite cu burda.Am si eu cateva numere,dar dupa aceea fiind plecata din tara nu am mai cumparat-o.In schimb o cumpar pe asta in italiana sau revista boutique.Singurul meu defect este ca intai rasfoi revistele si daca vad ceva ce imi place o iau daca nu nimic.

Steluzza- Senior
-
Numarul mesajelor : 741
Data de inscriere : 17/03/2010
Claudia, pai de ce sa fie un defect faptul ca rasfoiesti revista inainte sa o cumperi? E super, macar o iei in cunostinta de cauza. E bine de tine ca poti sa o rasfoiesti, aici nu se poate, ca se vinde ambalata in folie din cauza insertului tradus. Dar eu ma uit pe net la ei pe site, si uite asa m-am hotarat sa nu iau nr. 11 ca nu prea m-a inspirat.

rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Data de inscriere : 29/04/2010
Ma gandeam ca sunt eu defecta.

Steluzza- Senior
-
Numarul mesajelor : 741
Data de inscriere : 17/03/2010
geany si eu am avut abonament la burda dar o primeam cu intarziere de mai bine de o sapt dupa ce aparea la chioscuri.am renuntat din cauza asta la abon.dar poate s-au mai schimbat .
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12

» Discutii despre revista Burda
» Discutii despre revista Burda-4
» Discutii despre revista Burda-2
» Discutii despre revista Burda-5
» Discutii despre revista Burda-6
» Discutii despre revista Burda-4
» Discutii despre revista Burda-2
» Discutii despre revista Burda-5
» Discutii despre revista Burda-6
Pagina 3 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)