Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyJoi 01 Iun 2023, 8:06 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Discutii despre revista Burda-3

+72
Giobsy
despina13cucli
nicoleta_mc
andreeaX
kabunta
aurelia.c
minky
mykya
tinassyliliana
roxana096
Miniona
KanKan
geany20062006
deliae2
geo
MagdaMarin
Larisa
ionela stefan
olympia
DANIELA.I
Panea Laura
artbaby
rivka
amnro
Abinusu
bibitu
mateia
d.dana.c
oana_007
arielas
Indra
cris69
emmancita
valentinadof
Steluzza
danabarbu2007
bibidesign
Cornelya
clodi
GABRELA
ileana cosanzeana
Adriana13
Daisy
onomario
kla78
m-julie
zylv
geany
RalucaS
AKD
Queen.Mary
tomari
diada
veniciuc nicoleta
skyla
Uca
gineta
cristina.moncea
rosita
ana.acount
danniela
Admina
aurishta
AlyC
Adela Ispas
anigherman
mimmi
StMihaela
noel
Karina33
Noemi
MihaelaT
76 participanți

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 Empty Re: Discutii despre revista Burda-3

Mesaj Scris de aurishta Lun 27 Dec 2010, 8:31 pm

Nici la mine n-a mers zid
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Discutii despre revista Burda-3 - Pagina 6 Empty Re: Discutii despre revista Burda-3

Mesaj Scris de artbaby Lun 27 Dec 2010, 8:43 pm

Intrati pe pagina ,iar in josul paginii in stanga sunt afisate la "Related Search" cateva din burda,ultimele downloadate.Sau, dati cautare exact ce burda cautati,de ex: burda 10 2010.Sper sa va fie de folos ...

Ex:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
apoi nu intrati pe primul fisier unde scrie [HIGH SPEED DOWNLOAD],dati mai in jos si va vor aparea mai multe fisiere.
artbaby
artbaby
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 49
Varsta : 43
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 23/06/2010

http://bebekart.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Steluzza Lun 27 Dec 2010, 9:05 pm

Nu reusesc.Am incercat sa fac cum ai spus tu ,bag si codu si dau sa descarc si nu merge. Am sa mai incerc.
Steluzza
Steluzza
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 741
Data de inscriere : 17/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de artbaby Lun 27 Dec 2010, 9:21 pm

Mai incearca ,trebuie sa mearga,eu azi am descarcat foarte multeee,mi-a luat ceva timp dar a meritat,acum incerc sa le vizionez pe toate.Eu sunt inca la inceput,dar "s-a lipit de mine" si parca vreau sa invat mai repede tot Laughing
artbaby
artbaby
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Abinusu Mar 28 Dec 2010, 12:11 am

Am luat-o!!! Asa e, a aparut mai tarziu de 20, pare-mi-se ca joi. Da' nu era cine stie ce bataie pe ea, ma asteptam sa nu o mai gasesc... O vad pe la toate chioscurile de ziare. Imi plac cateva modele, chiar o sa imi fac un 'parpalac' de-ala, nu stiu cum ii zice ca nici palton nu-mi pare a fi... Sunt super-happy!
Abinusu
Abinusu
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 82
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 02/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Mar 28 Dec 2010, 9:16 am

Eu am reusit, dupa ce bagi codul, mai dai o data pe burda numarul respectiv zip. Si apoi inca o data download viteza mai mica. Inca nu am reusit savad un numar. Pe unele numere nu merge, file not found. Incercati
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Panea Laura Mar 28 Dec 2010, 10:52 am

Am tot incercat si eu sa descarc burda de pe situ si nu reusesc. Mai explica odata, te rog, cum descarci tu, pas cu pas. Dupa ce introduc codul nu se intampla nimic, merg din nou pe nr de burda, dau download la viteza mica si nimic zid
Na am reusit, da inca nu stiu daca merge sau nu, arata ca se descarca ceva taie
Nu merge, s-a descarcat dar nu pot deschide pdf-ul, mai incerc odata, poate am mai mult noroc.
Panea Laura
Panea Laura
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de artbaby Mar 28 Dec 2010, 11:50 am

EU asa descarc:
Intru pe pagina [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Intru pe primul fisier ,care este un pic mai jos Burda_09_2010.rar si dau Download,apoi tastez codul si apas pe Burda_09_201­0.rar ,automat imi deschide alta pagina unde dau REGULAR DOWNLOAD,stau putin si imi apare din nou Download on slow speed,apas si trebuie sa astept Wait for Your turn: 50 seconds.Si acum apas sa-l downloadez,termina in 30 min.33 sec. Trebuie sa aveti si instalat Miscrosoft office PowerPoint 2007.
Sa-mi spuneti daca ati reusit.
artbaby
artbaby
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Mar 28 Dec 2010, 11:55 am

Am reusit si eu sa cobor doua reviste. Sper sa reusesc mai multe. Multumesc pentru link, Artbaby Merci
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de artbaby Mar 28 Dec 2010, 12:03 pm

Cu placere si ma bucur aurishta ca ai reusit pupi
artbaby
artbaby
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Adriana13 Mar 28 Dec 2010, 12:08 pm

artbaby, sunt si tiparele scanate in ce descarci tu? sau sunt doar pozele cu modele?
Adriana13
Adriana13
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 253
Varsta : 36
Data de inscriere : 12/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de artbaby Mar 28 Dec 2010, 12:38 pm

Sunt si tiparele,exact in pdf-ul cu modelele.
artbaby
artbaby
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Panea Laura Mar 28 Dec 2010, 1:25 pm

Am reusiiit sa descarc bucurie
Multumim Artbaby pentru link, e o adevarata comoara kiss
Panea Laura
Panea Laura
Senior
Senior

Sus In jos

Mesaj Scris de artbaby Mar 28 Dec 2010, 3:06 pm

Cu mare placere si ma bucur ca v-am ajutat cu acest link,care este ff util. kiss
artbaby
artbaby
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Mar 28 Dec 2010, 7:18 pm

Voi prin tipare intelegeti instructiuni de folosire a tiparelor? Am descarcat si eu vreo 2 numere si erau doar cu instructiuni
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Sus In jos

Mesaj Scris de DANIELA.I Mar 28 Dec 2010, 8:02 pm

Arielas eu nu inteleg de ce toata lumea se chinuie sa scoate tipare din burda,cand e mult mai usor sa-l construiasca singure .Avand un tipar de bluza,fusta poti adapta pentru orice model,si plus de asta ,va iesi un tipar pe masurile fiecaruia,fara modificari .Dar probabil e mult mai comod asa.
Eu te sfatuiesc sa-ti construiesti singura tiparele de baza pt tine si pe urma le transformi un tipar de model(pt modelul pe care-l doresti).Daca vrei te pot ajuta.
DANIELA.I
DANIELA.I
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 861
Varsta : 51
Localizare : agnita
Data de inscriere : 15/02/2009

https://s626.photobucket.com/albums/tt349/maistra3772/

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Mar 28 Dec 2010, 10:16 pm

Sunt sigura ca dupa ce fac mai multe tipare mi se da mana, dar ai dreptate e mai comod asa. Nu refuz niciodata un ajutor. Flowers
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Mar 28 Dec 2010, 11:51 pm

Arielas, Maistra are dreptate. Si eu am cateva tipare de bluze pe care le-am modificat, le-am facut si rochii si malete sau veste. Recunosc ca sunt tipare pentru jerse-uri, fara pense sau fermoare, dar le ador. Faci ceva asa repede daca ai deja tiparul.
Totusi m-am inamorat de aceasta jeacheta (parpalac, cum ii zicea Albinusu, daca ne referim la acelasi lucru):

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am luat si stofa, sunt hotarata. Doar ca stofa mea nu e loden si se desira... nu stiu cam sa-i finisez marginile, pentru ca nu e dublata si nu ii pot face tighel... scratch

L.E. Am luat si eu Costura facil si Trucos de costura. Au desene cu diverse tehnici din croitorie.

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Panea Laura Mier 29 Dec 2010, 9:11 am

Ai dreptate Maistra, din comoditate prefer tiparele din revizte, desi daca ma gandesc bine e destul de lucru sa le scoti, si poate as termina mai repede un tipar facut de mine. Deocamdata nu prea am curaj sa fac tipare, dar pentru toate este un inceput Smile
Panea Laura
Panea Laura
Senior
Senior

Sus In jos

Mesaj Scris de bibidesign Mier 29 Dec 2010, 9:19 am

admina, mi-a venit o idee pt a obtine loden "artificial"wink
o stofa de lana 100% spalata la masina la temperatura mare, asa cum ai facut tu cu gentuta tricotata
n-am incercat niciodata dar nu vad de ce nu ar merge si acest gen de impaslire... daca merge la tricotataje, de ce n-ar merge si la tesaturile din lana???
bibidesign
bibidesign
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 174
Varsta : 58
Localizare : ploiesti
Data de inscriere : 05/08/2010

http://www.bibidesign.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de veniciuc nicoleta Mier 29 Dec 2010, 9:27 am

Admina eu am lucrat o jacheta care se desira rau de tot...si am aplicat pe toate marginile,fasii de intaritura,de cati cm,consideri tu ca se va desira la tot procesul de confectionare
veniciuc nicoleta
veniciuc nicoleta
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 637
Varsta : 36
Localizare : navodari
Data de inscriere : 18/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de olympia Mier 29 Dec 2010, 9:59 am

Depinde mult ce fel de stofa e si cum se va comporta in timp... Partile necaptusite se pot scamosa, (pot face peeling), ca daca ar fi doar finisarea marginilor, exista solutii.. Poti aplica benzi de stofa intarita si triplocita pe tot conturul, iar pe ele le fixezi de haina fie prin tighel la masina, fie de mana, ascuns, pe dos. Aplicarea unui passepoil ar fi o alta solutie.
olympia
olympia
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 547
Data de inscriere : 06/12/2008

http://www.penecolorate.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de ionela stefan Mier 29 Dec 2010, 12:26 pm

Admina,de unde ai luat Costura facil si Trucos de costura?
Le-ai cumparat sau descarcat de pe net...
Si,mi-ar placea sa aflu cum ai facut cu materialul pana la urma...am si eu ceva asemanator si ma gandisem sa fac cu croseta...
ionela stefan
ionela stefan
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 424
Localizare : Bucuresti/Delta Dunarii
Data de inscriere : 13/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Abinusu Mier 29 Dec 2010, 1:20 pm

Da, Admina, ala e!!! Si eu m-am indragostit la prima vedere de el, vreau exact aceeasi culoare, sa il port cu o camasa de-aia cu guler chinezesc - gen tunica, cu pantaloni pana si cizme cu caramb inalt... Eventual imi iau si cal si un bici Smile)

Dar lodenul. imi da si mie batai de cap... Interesanta ideea lui bibidesign, poate gasesc o stofa mai deasa, dar totusi "moale" si o mai bag si la un 90 de grade :D
Abinusu
Abinusu
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 82
Varsta : 38
Data de inscriere : 02/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Joi 30 Dec 2010, 11:58 am

Mai, Karina scrie pe undeva, eu raspund altundeva. O sa pun poza cu stofa la scoala de croitorie.
Nu e stofa de lana 100%, cel putin nu cred. E densa, mult mai densa decat a pus Nicoleta poza. Eu asa am inteles, haina din poza e necaptusita, se foloseste ceva Vliseline pentru intarit, dar nu am retinut pe unde. Deci cumva-necumva marginile hainei trebuie finisate. Nu se poate tigheli, nu se poate surfila (desi cred ca asa o sa fac, merg sa-mi caut ata la culoare - turcoaz mai inchis). Lodenul cred ca e exact cum zice Bibi, stofa de lana, deasa care nu se desira deloc, ca un fetru. Nu am cautat pe net, ca oricum am deja stofa. Se cam scamoseaza (am vazut pe un val, de unde am luat-o) dar iarasi vin si zic; astea din comert tin vesnic? No
Albinusu, eu vroiam stofa gri sau maro cioco, dar am plecat cu turcoaz, in care imi sta foarte bine. Si merge si cu maro si cu negru, in materie de accesorii. Vezi ai grija cu impaslirea. Sa nu ramai din 3m cu 2 sau si mai putin...
Ionela, sunt reviste luate din link-ul pus mai sus, sunt download-ate. Si daaa, ma gandeam si la varianta asta, dar vroiam sa intreb la croset. Am un fir gen mohair, la culoare, dar nu mai am mult. |Cum sa crosetez pe margine? Eu as coase pe margine, in urma acului, nu stiu cum sa explic mai bine. DOar ca nu mai am fir destul, pentru a acoperi intreaga margine, complet...

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB