Rochii, sarafane-cap.IX
+52
tiana
Usagy
firicel
cristina.moncea
Donescu Monica
Made by Ank
danniela
feliciagl
ancone
mariucamariuca
amnro
iuliana72
claudia_mami
rosita
ema
IrisT
dandana
adelina24
amia
aurishta
geany
kla78
kabunta
LYNDA
kerkyra
danyelyta28badea
cory74
clodi
Steluzza
Karina33
Camy
DANIELA.I
Giobsy
anigherman
bibitu
Gioconda
diada
Nicoleta Irimescu
Noemi
veniciuc nicoleta
lorinaoo1
Uca
alexaaa08
europolis
mimmi
Danny24
claudiana
AlyC
ancush
Admina
valentinadof
MihaelaT
56 participanți
Pagina 7 din 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Rochii, sarafane-cap.IX
Mi-e lene rau sa tastez, dar vezi ca am mai incarcat niste poze in album.
Am fost in weekend pe la voi si-acum mi-e dor de racoarea de la voi!

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 53
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Aurishta, AlyC - sunt foarte frumoase rochitele! Ma tenteaza si pe mine sa-mi mai fac inca macar una, desi vara e cam pe sfarsite...
anigherman- Junior
-
Numarul mesajelor : 321
Varsta : 40
Localizare : TARGU MURES
Data de inscriere : 28/02/2010
AlyC, si mie imi place rochita ta
Materialul e super! Tot de acolo... l-ai luat?!

cory74- Expert
- Numarul mesajelor : 825
Varsta : 48
Localizare : constanta
Data de inscriere : 26/01/2010
Multumesc fetelor!
Noemi modelul e din Burda... oricum nu m-ar duce capu sa fac ceva singura... Burda addicted scrie pe mine :P
Cory tot de la kg am luat materialul... dar de la magazinul de pe Stefan cel Mare dinspre politie.... Chiar azi m-as duce sa vad ce-au mai bagat ;))
Noemi modelul e din Burda... oricum nu m-ar duce capu sa fac ceva singura... Burda addicted scrie pe mine :P
Cory tot de la kg am luat materialul... dar de la magazinul de pe Stefan cel Mare dinspre politie.... Chiar azi m-as duce sa vad ce-au mai bagat ;))
AlyC- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 173
Varsta : 39
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 05/07/2010

cory74- Expert
:d ;)) il tineam secret sa cumpar numai eu de acolo
))

AlyC- Ucenic
-
AlyC, este foarte frumoasa rochia, imi place mult cum ai facut-o in partea de sus, iar materialul este super. Felicitari!

Multumesc Mihaela :*
AlyC- Ucenic
-
frumoase modele stiti sa roiti fetelor ,la rochii de seara sa bagat careva ..

claudia_mami- helper
- Numarul mesajelor : 43
Localizare : iasi
Data de inscriere : 22/02/2010
Vineri am trecu cu sora-mea pe la magazinul cu materiale la kil ca aveam de luat ceva si si-a luat si ea unul de-o rochita. In vreo doua ore i-am facut rochia, e cu talie joasa, cordon,clos in jos, manecuta bufanta. Materialul e tare finut, un poplin subtire putin elastic. Din ce-a ramas i-am facut si nepoatei o ie(o s-o postez la locul ei)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ca tot era pe la mine sora-mea am pozat-o si-n rochia unei cliente E un batist placut la purtare pe canicula,am mai facut o rochie din el.
Ca tot era pe la mine sora-mea am pozat-o si-n rochia unei cliente E un batist placut la purtare pe canicula,am mai facut o rochie din el.
-
Karina in 2 ore ai facut o rochie?
Mie cred ca imi trebuie 2 ore sa potrivesc tiparul pe firul drept
Poate o sa iasa soarele si pe straduta mea si o sa lucrez si eu mai repede, dar cum eu croitoresc doar 2-3 ore seara, oare cand voi progresa?
Imi place si materialul si ambele modele de rochii, la a doua rochie pe ce e incretita fusta la tiv, pe o bucata de material sau pe elastic?

Poate o sa iasa soarele si pe straduta mea si o sa lucrez si eu mai repede, dar cum eu croitoresc doar 2-3 ore seara, oare cand voi progresa?
Imi place si materialul si ambele modele de rochii, la a doua rochie pe ce e incretita fusta la tiv, pe o bucata de material sau pe elastic?
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Faine rochii, probabil esti sora cu Speedy Gonzales
...si retrag cuvintele de la topicul pt copii...nepoata seamana cu tine, dar tu nu semeni cu sora-ta(o vazui in oglinda
).

...si retrag cuvintele de la topicul pt copii...nepoata seamana cu tine, dar tu nu semeni cu sora-ta(o vazui in oglinda

Rosita eu din asta traiesc...Rochia gogosar e captusita tot cu materialul de fata ca era cam transparent. Si de jupa e prinsa fata care la origine e clos dublu.
-
Karina, e clar ca din asta traiesti!!! Daca n-ai face rochita in 2 ore, atunci n-ai castiga prea mult pe luna...
Dar oricum cand ma gandesc...
:sa crioesti sa faci si butoniere, nu putine, si cordon si manecute si surfilat...
Dar oricum cand ma gandesc...

cory74- Expert
Ce frumos e gogosarul inghetat
Ia sa imi fac si eu o rochita cu gogosar in jos.

Ia sa imi fac si eu o rochita cu gogosar in jos.
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 42
Data de inscriere : 16/07/2009
Felicitari Karina!! Superbe rochitele!
A doua imi place enorm!
A doua imi place enorm!

Nicoleta Irimescu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1159
Varsta : 52
Localizare : Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere : 23/07/2009
Karina, sunt invidioasa pe experienta ta
Dar incet incet, sper sa invat si eu suficient cat sa lucrez pentru mine macar, si sa capat asa un confort in timpul lucrului (in prezent, in timp ce lucrez, am o multime de nelamuriri si necunoscute si de aia imi ia foarte mult timp sa fac orice).
Am inteles cu closul incretit la partea de jos, imi place foarte tare rochita aia. De fapt imi plac fustele gogosar in general, dar ce ma tine (deocamdata) departe de ele este ca imi inchipui ca se calca foarte greu dupa ce le speli. Parerea mea

Am inteles cu closul incretit la partea de jos, imi place foarte tare rochita aia. De fapt imi plac fustele gogosar in general, dar ce ma tine (deocamdata) departe de ele este ca imi inchipui ca se calca foarte greu dupa ce le speli. Parerea mea

rosita- Atotcunoscător
ce sa zic karina ai facut 2 rochii superbe.bravooo

Steluzza- Senior
-
Numarul mesajelor : 741
Data de inscriere : 17/03/2010
Mai vin c-o rochie din ceva bumbac si lycra, e petrecuta la sani, putin cambrata si usor evazata, o rochie de mers la servici:
Dintr-un jerse(Camy mersi!) am scos o rochita tare practica! E un soi de corsaj captusit peste sani si latimea de material usor incretita in jos, are fermoar ascuns lateral.
Pentru cine intereseaza modele de rochii ce vin bine pe marimi mari luati notite!
Rochie bleu din voal(tot de la kil, am mai lucrat din el) taiata sub sani si se continua linia taieturii pana pe fund. Partea de jos e bie lejer. O sa mai vedeti modelul si la alte rochii ca l-am repetat:
Rochie din voal maro(kil). E tip ie in partea de sus, incretita cu ata elastica, partea de jos
e croita in patru clini si-i incretita de de-o palma(la gata) pe mijlocul fetei si-al spatelui de sub sani pana pe linia soldului.
Rochie din voal verde(tot de la kil) incretita la piept si-n continuare sub sani. Maneca e incretita.
Rochie din poplin imprimat, e dublata cu matase naturala(tot de la kil), are si-un sacou alb din poplin elastic(ce-a ramas de la rochia alba cu brau rosu) necaptusit.
O rochie din voal, dublat tot cu voal, pe captusala are prins volanul, marimea e cred 34:
O rochie din ceva tip diolen luat dintr-un second(imprimeul nu era de ratat) E cambrata pe talie cu pense ce se desfac in jos ca si cute mici.
Scuzati-ma ca m-am crezut model, clar nu stiu sa-mi fac poze! Rochie galbena dintr-o matasica fina, usoara, elastica. Stapana o va lua zilele viitoare in Grecia.
Dintr-un jerse(Camy mersi!) am scos o rochita tare practica! E un soi de corsaj captusit peste sani si latimea de material usor incretita in jos, are fermoar ascuns lateral.
Pentru cine intereseaza modele de rochii ce vin bine pe marimi mari luati notite!
Rochie bleu din voal(tot de la kil, am mai lucrat din el) taiata sub sani si se continua linia taieturii pana pe fund. Partea de jos e bie lejer. O sa mai vedeti modelul si la alte rochii ca l-am repetat:
Rochie din voal maro(kil). E tip ie in partea de sus, incretita cu ata elastica, partea de jos
e croita in patru clini si-i incretita de de-o palma(la gata) pe mijlocul fetei si-al spatelui de sub sani pana pe linia soldului.
Rochie din voal verde(tot de la kil) incretita la piept si-n continuare sub sani. Maneca e incretita.
Rochie din poplin imprimat, e dublata cu matase naturala(tot de la kil), are si-un sacou alb din poplin elastic(ce-a ramas de la rochia alba cu brau rosu) necaptusit.
O rochie din voal, dublat tot cu voal, pe captusala are prins volanul, marimea e cred 34:
O rochie din ceva tip diolen luat dintr-un second(imprimeul nu era de ratat) E cambrata pe talie cu pense ce se desfac in jos ca si cute mici.
Scuzati-ma ca m-am crezut model, clar nu stiu sa-mi fac poze! Rochie galbena dintr-o matasica fina, usoara, elastica. Stapana o va lua zilele viitoare in Grecia.
-
Karina, cate seriozitate, pe tine.
Zambeste cand te mai fotomodelesti. Iti vine tare bine rochia de plaja mediteraneana...
Ma omori cand intri in forta si postezi colectii, la fiecare categorie... Imi plac toate, varaticele tale. Cel mai tare cea din materialul din care am geanta.
Si sacoul o completeaza de minune.

Ma omori cand intri in forta si postezi colectii, la fiecare categorie... Imi plac toate, varaticele tale. Cel mai tare cea din materialul din care am geanta.

Iar m-ai omorat cu atatea creatii frumoase, dar fusta aia imbulinata(de dincolo) imi place grozav.
Bravo!

Karina.... n-am cuvinte mult, frumos(pe toate gusturile) si curat lucrat. Imi place si mie ceva de-acolo dar sunt multe asa ca nu le numar

Karina esti fenomenala! O ploaie de rochii, una si una. Bravo!!
Ca o comparatie cu productivitatea ta, azi imi luasem si eu avant sa-mi fac niste pantaloni de in super-simpli, i-am croit i-am bibilit, si cand sa ma asez la masina am constatat ca n-am ata la culoare. Iar la mercerie inchisese deja. Asa ca mi s-a dezumfat elanul
PS: am vrut sa te intreb ceva si am uitat:cat costa metrul de matase naturala cand o iei la kil? Eu am vazut o matase naturala intr-un magazin, mi-a placut mult dar costa 60 de lei metrul si era lata de 1.10. Daca vroiam sa-mi fac orice din ea trebuia sa-mi iau minim 1.50 metri, cred. Mi s-a parut cam mult...

PS: am vrut sa te intreb ceva si am uitat:cat costa metrul de matase naturala cand o iei la kil? Eu am vazut o matase naturala intr-un magazin, mi-a placut mult dar costa 60 de lei metrul si era lata de 1.10. Daca vroiam sa-mi fac orice din ea trebuia sa-mi iau minim 1.50 metri, cred. Mi s-a parut cam mult...
Ultima editare efectuata de catre rosita in Vin 20 Aug 2010, 11:50 pm, editata de 1 ori (Motiv : adaugare text)
rosita- Atotcunoscător
Rosita in magazine matasea naturala e si la noi intre 60 lei cea uni sau cea ingusta si imprimata(aia maronie) si urca pana la 150 lei cea cu paiete, strasuri.
La kil e 35 de lei kilogramul si-i usoara rau. Hai ca m-ai facut si pe mine curioasa si-am cantarit o bucata de 5.5 m pe care o am la lucru. Are 322g, adica face 11 lei si ceva.....adica e doi lei metrul. Parca e o diferenta! Daca nu s-ar lucra asa greu...
La kil e 35 de lei kilogramul si-i usoara rau. Hai ca m-ai facut si pe mine curioasa si-am cantarit o bucata de 5.5 m pe care o am la lucru. Are 322g, adica face 11 lei si ceva.....adica e doi lei metrul. Parca e o diferenta! Daca nu s-ar lucra asa greu...
-
Un mare
Noi am gasit in Buc., tot la kg, dar parca era 350lei/kg. Cum spui tu iese moka, la noi iesea vreo 20lei/m; oricum bine fata de preturile la ml.
Eu ma oftic cand apar denumiri de genul: matase, matasica...
ca-mi zboara gandul la matasea naturala. Putina lume stie diferenta. Asa m-am inselat cand am primit niste mostre si era batist fin si moale, dar nicidecum matase naturala. Oricum, ambele naturale, fine, treaca-mearga. Dar sa zici unui voal sau unui poliester odios, matase... e cale lunga si diferenta mare.
Olympia m-a invatat ca "se simte la mana" naturaletea unui material si mare dreptate are.
Karina, ce e diolen-ul? Am gasit pe net ca e sintetic, dar cu ce seamana?

Eu ma oftic cand apar denumiri de genul: matase, matasica...

Olympia m-a invatat ca "se simte la mana" naturaletea unui material si mare dreptate are.

Karina, ce e diolen-ul? Am gasit pe net ca e sintetic, dar cu ce seamana?
Pagina 7 din 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12

» Rochii, sarafane-cap.VI
» Rochii, sarafane-cap.VII
» Rochii,Sarafane-Cap XIV
» Rochii,Sarafane-Cap XV
» Rochii, sarafane - Cap XIX
» Rochii, sarafane-cap.VII
» Rochii,Sarafane-Cap XIV
» Rochii,Sarafane-Cap XV
» Rochii, sarafane - Cap XIX
Pagina 7 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Mobilier homemade (2)
» Jucarii crosetate
» Ce melodie asculti acum !-5
» Pirogravura
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(3)
» Sacrificii pentru pasiune
» Amenajari interioare
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» Florile din gradina mea(2)
» Ce masina de cusut recomandati (6)
» Ornamente de Pasti
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Din materiale reciclabile 6
» In fire sa ne laudam ! (9)
» Despre masinile de tricotat