Conserve pentru iarna
Pagina 7 din 20 • Impartiti •
Pagina 7 din 20 •
1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20 
Re: Conserve pentru iarna
Cosmina, ce bine arata! Daca as fi avut si eu o gradina...te intreceam
Dar nu ma lasa sa plantez pe bloc
Iar la piata ma uit la preturi si trec mai departe......
Dar nu ma lasa sa plantez pe bloc
Iar la piata ma uit la preturi si trec mai departe......

Tache Marilena- Senior

- Numarul mesajelor: 740
Varsta: 44
Localizare: Campina
Data de inscriere: 10/01/2010
Saptamina asta am facut dulceata de ardei piscos, .este buna la gratare cui ii place iute Am fiert 500 ml otet cu 500 gr zahar si cind s-a topit am pus in sirop un kg de ardei taiati rondele si scos simburii .I-am fiert, 30 minute apoi am pus in borcane mici am capsat si apoi le-am acoperit pina s-au racit borcanele sa stea la cald in pat cald .Eu pun in tigaie carnita din piept de pui taiata cubulete .o lingura din aceasta dulceata piscoasa un gogosar taiat si o rosie taiata o lingura de ulei si le las pe foc sa-si amestece gusturile pina se topeste rosia ,Fac mincarea asta si din ficatel de pui .Daca sint gratare linga garnitura de cartofi sau ce vrei pui si o lingura de piscos Da un gust bun la carne Anul trecut am pus si 500 grame prune fara simbure si a iesit ceva foarte bun Merita sa incercati si daca face-ti cu jumatate cantitatile

canadianca50- Senior

-

Numarul mesajelor: 734
Localizare: acolo si aici
Data de inscriere: 05/04/2010
Gata si eu cu prima portie de zacusca de vinete, maine vreau sa pun gogosarii in otet si cei cu sos de bulion ( asta daca nu pun mana mai intai pe croset)

violetas- Senior

- Numarul mesajelor: 731
Varsta: 43
Localizare: Piatra Neamt
Data de inscriere: 05/02/2010
Firicel.........
...de cind caut asa o reteta.....am gustat o data la cineva dar nu stia reteta ..........multumesc!
...de cind caut asa o reteta.....am gustat o data la cineva dar nu stia reteta ..........multumesc!
codruta-cosmina- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 199
Varsta: 38
Localizare: medias
Data de inscriere: 04/06/2010
canadianca50 a scris:Saptamina asta am facut dulceata de ardei piscos, .este buna la gratare cui ii place iute Am fiert 500 ml otet cu 500 gr zahar si cind s-a topit am pus in sirop un kg de ardei taiati rondele si scos simburii .I-am fiert, 30 minute apoi am pus in borcane mici am capsat si apoi le-am acoperit pina s-au racit borcanele sa stea la cald in pat cald .Eu pun in tigaie carnita din piept de pui taiata cubulete .o lingura din aceasta dulceata piscoasa un gogosar taiat si o rosie taiata o lingura de ulei si le las pe foc sa-si amestece gusturile pina se topeste rosia ,Fac mincarea asta si din ficatel de pui .Daca sint gratare linga garnitura de cartofi sau ce vrei pui si o lingura de piscos Da un gust bun la carne Anul trecut am pus si 500 grame prune fara simbure si a iesit ceva foarte bun Merita sa incercati si daca face-ti cu jumatate cantitatile
Eu cu siguranta am sa o incerc. si am sa pun si ardei iuti in ea, asta asa ca sa fac barbatu fericiti (si nu numai el
)
mnarcisa- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1776
Varsta: 29
Localizare: eu cu ai mei
Data de inscriere: 21/01/2010
zici de ketchup au de ardeii kapia prajiti in ulei,in tigaie/tu codruta,cum faci tocanita de legume pt.iarna?doar ne arati si nu ne dai reteta?codruta-cosmina a scris:Firicel.........![]()
De ardeii kapia,...pers resp ii avea in borcan de 3l cu un fel de sos,credeam eu ,dar era un deliciu,sa te lingi pe degete!
Reteta de tocanita de legume?.....
facuta la ochi!Eu le-am cintarit doar sa am habar cit ulei sa pun.Aici am avut 1kg ceapa,1kg ardei amestecat cu gogosari si kapia(ce am gasit in gradina),1kg rosii,2 maini pline de fasole verdesi un dovlecel marisor,1kg morcovi.500ml ulei,sare piper.In uleiul incins am aurit ceapa am adaugat morcovul apoi fasolea,mai la urma dovlecelul si rosiile,sarat,piperat.....amestecat aproape continuu mai ales cind adaugi orezul(2,3 maini).Eu am scapat cam mult orez anul acesta....si toate le-am taiat cu robotul.Din cantitatea asta mi-au iesit 7 borcame de 800ml.Puse in patura si a doua zi date la duns.Iti dai seama ca poti adauga si 1,2 vinete,varza,...fasole boabe,etc...eu zic ca nu conteaza din ce o faci,conteaza sa o fierbi pina da uleiul deasupra si pe urma fierte in duns.POFTA BUNA!
Asa aratau rosiile mele cind le-am pus,dar poate fi si bulion sau chiar taiate mai mari
[url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/url]
Reteta de tocanita de legume?.....
facuta la ochi!Eu le-am cintarit doar sa am habar cit ulei sa pun.Aici am avut 1kg ceapa,1kg ardei amestecat cu gogosari si kapia(ce am gasit in gradina),1kg rosii,2 maini pline de fasole verdesi un dovlecel marisor,1kg morcovi.500ml ulei,sare piper.In uleiul incins am aurit ceapa am adaugat morcovul apoi fasolea,mai la urma dovlecelul si rosiile,sarat,piperat.....amestecat aproape continuu mai ales cind adaugi orezul(2,3 maini).Eu am scapat cam mult orez anul acesta....si toate le-am taiat cu robotul.Din cantitatea asta mi-au iesit 7 borcame de 800ml.Puse in patura si a doua zi date la duns.Iti dai seama ca poti adauga si 1,2 vinete,varza,...fasole boabe,etc...eu zic ca nu conteaza din ce o faci,conteaza sa o fierbi pina da uleiul deasupra si pe urma fierte in duns.POFTA BUNA!Asa aratau rosiile mele cind le-am pus,dar poate fi si bulion sau chiar taiate mai mari
[url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/url]

codruta-cosmina- Ucenic

-

m narcisa imi cer mii de scuze ca nu am spacificat clar ca reteta este numa din ardei piscosi si este un deliciu

canadianca50- Senior

-

Numarul mesajelor: 734
Localizare: acolo si aici
Data de inscriere: 05/04/2010
Tu fetele ce e ARDEI PISCOSI?care pisca?iuti?

codruta-cosmina- Ucenic

-

eu am facut zacusca cu fasole si am in plac saptamana asta si una cu ciuperci.
cosmina"]Tu fetele ce e ARDEI PISCOSI?care pisca?iuti?[/quote]"ardeii piscosi"sunt ardeii iuti,care pisca.
fierb 1 kg de fasole o dau prin masina de tocat, calesc 1.5 kg ceapa, o dau prin masina de tocat,.
2.5 kg de gogosari ii dau prin masina de tocat si ii pun la calit cu ulei la foc mic, apoi adaug ceapa, fasolea, cam 750 ml bulion . ulei trebuie cam 1.5 l. si condimente, piper, sare, foi de dafin si o fierb bine. o pun in borcane si o mai las 30 de minunte la cuptor la foc mic.opresc cuptorul si scot borcanele a doua zi cand sunt reci.
asa o fac si pe cea de ciuperci doar ca inlocuiesc fasolea cu ciupercile.
2.5 kg de gogosari ii dau prin masina de tocat si ii pun la calit cu ulei la foc mic, apoi adaug ceapa, fasolea, cam 750 ml bulion . ulei trebuie cam 1.5 l. si condimente, piper, sare, foi de dafin si o fierb bine. o pun in borcane si o mai las 30 de minunte la cuptor la foc mic.opresc cuptorul si scot borcanele a doua zi cand sunt reci.
asa o fac si pe cea de ciuperci doar ca inlocuiesc fasolea cu ciupercile.
cred ca este foarte buna si cea de fasole ca de ciuperci imi place ca fac si eu si tot ce facem noi este f.bun
Pagina 7 din 20 •
1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20 
Subiecte similare» PENTRU VIZITATORI
» Programe Pentru Yahoo Messenger!
» Coduri pentru Age of Pirates-Caribbean Tales
» Pentru toti cei care poarta numele de Constatin si Elena
» Cateva situri de unde puteti downloada drivere pentru:
» Programe Pentru Yahoo Messenger!
» Coduri pentru Age of Pirates-Caribbean Tales
» Pentru toti cei care poarta numele de Constatin si Elena
» Cateva situri de unde puteti downloada drivere pentru:
Pagina 7 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Provocarea 30-Faux denim
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna IV
» Haine de gravida
» Noaptea muzeelor-19 mai 2012
» Bluze,topuri...(10)
» Haideti sa slabim ! (7)
» Resurse si link-uri pentru crosetat(3)
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Gradina cu legume (4)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Lenjerie intima, costume de baie... crosetate
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Deschidere intreprindere individuala sau PFA
» Accesorii din fetru
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2