Conserve pentru iarna
Pagina 20 din 20 • Impartiti •
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Conserve pentru iarna
eu mai economisesc spatiul lazii mele. asa ca azi, am pus vinete pt salata la borcan - e prima oara ! am mai pus si ardei capia copti taiati fasiute. le-am sterilizat.
eu n-am gradina si cumpar legumele cate putin din fiecare pt ca sunt preturile care sunt.
s-or mai ieftini vinetele de la 2 lei?

irish05- Junior

- Numarul mesajelor: 407
Localizare: around the world
Data de inscriere: 29/11/2008
Iti dai seama , Irish , ca eu ca gradinar asa vrea sa zic ca nu se mai ieftinesc vinetele . Dar tie iti doresc sa gasesti si mai ieftine . Eu imi doresc sa fie mai ieftini pepenii !

corina corina- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2141
Varsta: 36
Localizare: Buzau
Data de inscriere: 31/12/2010
diada,vinetele sant de pus la copt pt iarna! de acum incolo cu conditia sa fie pufoase ! sucul de rosii eu il fac asa : le dau prin separator ,apoi fierb sucul pana scade cat vreau eu de mult.Intotdeauna il scad destul de mult pt ca sa nu ocupe f. multe sticle.Nu pun niciodata sare ! si niciodata nu s-a alterat nici o sticla! Fierbinte de pe foc il torn in sticle le inchid si culcate le pun in multe paturi la racit! Dureaza si 2 zile si inca snt calde.le tin la boxa unde nu ingheata iarna.Incearca si sa vezi ce bun este

tiana- Ucenic

- Numarul mesajelor: 102
Localizare: constanta
Data de inscriere: 20/01/2010
La noila piata deja vinetele sunt 0,8 lei! Sambata ii fac comanda sotului de 10kg (momentan) sa bag o transa la congelator. Astazi am facut 30 de borcane de castraveti la otet! sunt foarte fericita, nu am mai pus ceva cu mana mea de 3 ani!!! Dcaa tot nu reusim sa plecam in concediu, macar conserve sa fac.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Nu stiu daca a mai pus cineva reteta asta de pastrat morcovii peste iarna, dar astazi am auzit-o si eu si m-am gindit sa o pun aici.
Se dau morcovii pe razatoare si se indeasa bine in borcan, sa mai ramina cam doi cm pina la gura borcanului. Se pune o aspirina si se completeaza cu apa rece. Se sterilizeaza borcanul prin fierbere o ora si gata. Am primit astazi un astfel de borcan, dar inca nu l-am desfacut. Am sa=l desfac miine sa vedem ce gust au morcovii. Se pare ca e varianta in apa a morcovilor rasi si bagati la congelator.
Se dau morcovii pe razatoare si se indeasa bine in borcan, sa mai ramina cam doi cm pina la gura borcanului. Se pune o aspirina si se completeaza cu apa rece. Se sterilizeaza borcanul prin fierbere o ora si gata. Am primit astazi un astfel de borcan, dar inca nu l-am desfacut. Am sa=l desfac miine sa vedem ce gust au morcovii. Se pare ca e varianta in apa a morcovilor rasi si bagati la congelator.
Nu m-am gandit niciodata sa conserv morcovi pentru ca ii gasesc tot timpul anului. Interesanta reteta! multumim!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Diada, eu conserv morcovii pentru ca cei de peste iarna, din magazine, nu imi plac. Sint clar diferiti ca si gust sau cel putin asta e parerea mea.
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Subiecte similare» PENTRU VIZITATORI
» Programe Pentru Yahoo Messenger!
» Coduri pentru Age of Pirates-Caribbean Tales
» Pentru toti cei care poarta numele de Constatin si Elena
» Cateva situri de unde puteti downloada drivere pentru:
» Programe Pentru Yahoo Messenger!
» Coduri pentru Age of Pirates-Caribbean Tales
» Pentru toti cei care poarta numele de Constatin si Elena
» Cateva situri de unde puteti downloada drivere pentru:
Pagina 20 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Provocarea 30-Faux denim
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna IV
» Haine de gravida
» Noaptea muzeelor-19 mai 2012
» Bluze,topuri...(10)
» Haideti sa slabim ! (7)
» Resurse si link-uri pentru crosetat(3)
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Gradina cu legume (4)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Lenjerie intima, costume de baie... crosetate
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Deschidere intreprindere individuala sau PFA
» Accesorii din fetru
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2