Ne bem cafeaua, impreuna!-7
Pagina 44 din 56 • Impartiti •
Pagina 44 din 56 •
1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50 ... 56 
Re: Ne bem cafeaua, impreuna!-7
Europolis, mai lasa-ne cu batrinetea si spune adevarul: te trezesti dimineata pentru ca ai o fata desteapta si isteata plecata in State si vb cu ea la prima ora din Romania. Zi ca nu e asa.
O cafea tare vreau si eu.Ca m-am culcat la 3 si m-am trezit la 6 jumate.
Azi-noapte pierdusem niste poze dar fata descurcareata cum sunt le-am recuperat ,chiar daca aruncasem cosul de gunoi.Ma duc un pic pe la
ca mi-a facut sotul un car de nervi.
Azi-noapte pierdusem niste poze dar fata descurcareata cum sunt le-am recuperat ,chiar daca aruncasem cosul de gunoi.Ma duc un pic pe la
ca mi-a facut sotul un car de nervi.
vin si eu la o
tare si taaaare tarziu, ca e singura dimineata in care am reusit sa dorm putin
mai mult. toamna, sef nou
atmosfera incordata
gasca sparta ...
tare si taaaare tarziu, ca e singura dimineata in care am reusit sa dorm putin
mai mult. toamna, sef nou
atmosfera incordata
gasca sparta ...
mihaelavama- Junior

-

Numarul mesajelor: 330
Varsta: 46
Localizare: vama
Data de inscriere: 07/04/2010

Nicoleta Irimescu- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1153
Varsta: 42
Localizare: Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere: 23/07/2009
buna dimineata..cam tarziu dar fata mea mi-a dat voie sa dorm pana la tarziu...bem o cafeluta impreuna apoi la treaba...O zi buna tuturor

veniciuc nicoleta- Senior

-

Numarul mesajelor: 637
Varsta: 25
Localizare: navodari
Data de inscriere: 18/02/2010
Arata taaare bine cafeaua ta Nicoleta Irimescu, si eu abia acum o beau pe a mea... Dupa aceea ma asteapta treaba multa
. O zi frumoasa tuturor!
. O zi frumoasa tuturor!
Aha...va sa zica de asta nu mai e nimeni la cafea la ore tarzii. Si eu ce fac? ca uneori beau cafea si la 10 seara
Buna fetelor.....eu azi imi fac de cap, am avut o noapte grea, nu m-am simtit prea bine si asa m-am lungit in pat pana acum....cu o carte de citit, cu televizorul.....acum beau o cafeluta cu voi, va [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut! Am fost cam puturoasa in vacanta dar acum am revenit, azi iau din cui masina de cusut,am de reparat niste chestii...petece, etc! Spor la lucru sau odihna placuta

leonutza69- Senior

-

Numarul mesajelor: 644
Localizare: fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere: 12/01/2010
Leonutz, cum reusesti sa dai din cui masina de cusut ca eu nu reusesc de cativa ani, in schimb mi-am luat un cos de nuiele unde pun tot ce ar trebui cusut, peticit, reparat, modificat
marami a scris: in schimb mi-am luat un cos de nuiele unde pun tot ce ar trebui cusut, peticit, reparat, modificat![]()
Si cite cosuri ai? Ca eu daca adun toate firele, imi trebuiesc vreo patru cosuri (cred)
marami a scris:Leonutz, cum reusesti sa dai din cui masina de cusut ca eu nu reusesc de cativa ani, in schimb mi-am luat un cos de nuiele unde pun tot ce ar trebui cusut, peticit, reparat, modificat![]()
trebuie ca am prea multe puse deoparte si chiar am chef...dupa vacanta!

leonutza69- Senior

-

Numarul mesajelor: 644
Localizare: fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere: 12/01/2010
Cristina, paaaai.... doua d-alea inalte si burduhoase si inca unu ca si cufarul strabunicii
Leonutz
Acum ca am aflat secretul ma duc sa mai iau cateva cosuri ca de la vacanta imi pot lua gandul.
Leonutz
Acum ca am aflat secretul ma duc sa mai iau cateva cosuri ca de la vacanta imi pot lua gandul.
Marami, probabil ai si loc unde sa le tii, ca la mine e lipsa mare de spatiu.
Mai vrea cineva o
? Eu mai beau una ca stau ca un manechin, imbracata, incaltata, cu bagaju' la usa... Trebuie sa plec pina la niste fini intr-o comuna apropiata si m-a "uitat" sotul acasa. Nu mai ajunge de la serviciu. L-am sunat si pe socrelu si cica e dus nu stiu unde, da' vine intr-o juma de ora... poate ma trezesc cu amindoi la usa
ca sa ma satur de soferi.
Noroc ca exista calculatorul si forumul ca altfel luam foc pina acu'.
Mai vrea cineva o
? Eu mai beau una ca stau ca un manechin, imbracata, incaltata, cu bagaju' la usa... Trebuie sa plec pina la niste fini intr-o comuna apropiata si m-a "uitat" sotul acasa. Nu mai ajunge de la serviciu. L-am sunat si pe socrelu si cica e dus nu stiu unde, da' vine intr-o juma de ora... poate ma trezesc cu amindoi la usa
ca sa ma satur de soferi.Noroc ca exista calculatorul si forumul ca altfel luam foc pina acu'.
Pagina 44 din 56 •
1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50 ... 56 
Pagina 44 din 56
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
» Hainute crosetate, pentru copii(6)
» Ce melodie asculti acum!-4
» La sueta.... de seara! 16
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Caciuli, basti tricotate IV
» Simbioza tricotat / croit
» Saluri, fulare, esarfe crosetate(7)
» Broderie manuala-2
» Haine inspiratie folk stilizate
» Manusi, mitene tricotate
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 3
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
» Costumul Popular
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri...crosetate (13)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (10)
» Manusi, mitene crosetate 2
» Pana de idei - decoratiuni
» Hainute pentru copiii nostri (12)