Diagrame - pct cruce sau goblen
Pagina 2 din 10 • Impartiti •
Pagina 2 din 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Re: Diagrame - pct cruce sau goblen
Wave a scris:Cateva diagrame pentru perne
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
sunt foarte frumoase modelele postate de tine.As fi vrut sa copii cea de-a doua diagrama,aia cu buburuzele si nu merge.nici macar sa vad poza nu pot sa o vad mai mare ca da eroare

ctina- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 16
Localizare: iasi
Data de inscriere: 16/07/2009
ctina a scris:
sunt foarte frumoase modelele postate de tine.As fi vrut sa copii cea de-a doua diagrama,aia cu buburuzele si nu merge.nici macar sa vad poza nu pot sa o vad mai mare ca da eroare![]()
Straniu
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] download [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]download [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]download

Ultima editare efectuata de catre diada in Joi 30 Iul 2009, 14:30, editata de 3 ori (Motiv : (completare mesaj). Te rog foloseste butonul edit)

Wave- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 26
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 10/07/2009
mda..vad ca am reusit si eu dupa lupte seculare care au durat zeci de minute...sunt superbe si celelalte 3 modele ....le-am luat. multumesc mult de tot

ctina- Nou venit

-

ctina a scris:mda..vad ca am reusit si eu dupa lupte seculare care au durat zeci de minute...sunt superbe si celelalte 3 modele ....le-am luat. multumesc mult de tot![]()
Ma bucur ca ai reusit sa le iei.. Cred totusi ca e mai bine sa pun arhive pe fileshare..
Aici alte trei perne.. Poate ar trebui sa fac un topic separat cu diagrame pentru perne, ca am multe
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />download [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />download [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />download

Wave- Nou venit

-

chiar te rog sa mai pui diagrame pentru perne,ca vad ca ai multe foarte frumoase si ar fi pacat sa nu ni le arati si noua:D:D 

ctina- Nou venit

-

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> 1-2 download [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />3-4 download
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />5-6 download [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />7 download
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />8 download [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />9-10 download
si inca doua perne cu magnolii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />aici
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />5-6 download [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />7 download
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />8 download [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />9-10 download
si inca doua perne cu magnolii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />aici
Ultima editare efectuata de catre Wave in Vin 31 Iul 2009, 11:38, editata de 1 ori

Wave- Nou venit

-

Superbe scheme ai, Wave. Multumesc ca le imparti cu restul comunitatii.
Dar apropo, vreau sa vad si lucrate asa minunatii.
Stiu ca a facut Geany o perna cu amorasi si inimioara, era deosebita. Dar de ce nu se lucreaza mai multe, asa? Oare s-ar vinde asa fete de perna? Ar aprecia lumea lucratura lor?
Dar apropo, vreau sa vad si lucrate asa minunatii.
Stiu ca a facut Geany o perna cu amorasi si inimioara, era deosebita. Dar de ce nu se lucreaza mai multe, asa? Oare s-ar vinde asa fete de perna? Ar aprecia lumea lucratura lor?
Nu as putea sa le tin doar pentru mine, am multe de toate in afara de perne (fete de masa in diferite tehnici, peisaje, flori etc)
Pasiunea pentru lucru manual mi se trage de la bunica mea. Eu din pacate nu prea am timp sa lucrez asa mult. Nu stiu de ce nu se lucreaza si e pacat. Eu cred asa ceva s-ar vinde si ar fi apreciat pentru ca este ceva deosebit.
Peisaje marine
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />download [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />download
Pasiunea pentru lucru manual mi se trage de la bunica mea. Eu din pacate nu prea am timp sa lucrez asa mult. Nu stiu de ce nu se lucreaza si e pacat. Eu cred asa ceva s-ar vinde si ar fi apreciat pentru ca este ceva deosebit.Peisaje marine
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />download [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />download

Wave- Nou venit

-

Admina a scris:Superbe scheme ai, Wave. Multumesc ca le imparti cu restul comunitatii.
Dar apropo, vreau sa vad si lucrate asa minunatii.Stiu ca a facut Geany o perna cu amorasi si inimioara, era deosebita. Dar de ce nu se lucreaza mai multe, asa? Oare s-ar vinde asa fete de perna? Ar aprecia lumea lucratura lor?
Ai dreptate Admina, am cucut pe etamina acea imagine, dar din nefericire nu am avut schema, m-am orientat pur si simplu dupa o felicitare de pe net si de aceea nu a iesit perfecta, dar chiar imi place si as mai cose, numai sa ies din nebunia asta cu mutatul.
Multumim Wave, promit ca voi cose macar un produs dupa schemele tale

Asa ceva trebuie?? Daca da am sa pun pe fileshare arhivele sau trimit prin email la doritori.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />

Wave- Nou venit

-

Super de frumoase acele fete de masa. 

viorica- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 123
Varsta: 62
Localizare: constanta
Data de inscriere: 28/01/2009
Am sa le pun aici ca sa poata fiecare sa beneficieze de asa frumusete

Wave- Nou venit

-

mihaelabuzatu- Nou venit

- Numarul mesajelor: 10
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 20/10/2009
Wave , ce frumoase sunt diagramele ! multumesc ca le imparti cu noi !
am vazut ca ai pus niste diaagrame cu pisici , daca mai ai mai pune ,te roooog frumos ! sunt innebunita dupa pisici
am vazut ca ai pus niste diaagrame cu pisici , daca mai ai mai pune ,te roooog frumos ! sunt innebunita dupa pisici

duchess- Junior

-

Numarul mesajelor: 433
Localizare: acasa
Data de inscriere: 16/11/2008
diagrame
Am sa mai caut si daca gasesc promit ca le pun la dispozitia voastra.

mihaelabuzatu- Nou venit

- Numarul mesajelor: 10
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 20/10/2009
Pagina 2 din 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Pagina 2 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Provocarea 30-Faux denim
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna IV
» Haine de gravida
» Noaptea muzeelor-19 mai 2012
» Bluze,topuri...(10)
» Haideti sa slabim ! (7)
» Resurse si link-uri pentru crosetat(3)
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Gradina cu legume (4)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Lenjerie intima, costume de baie... crosetate
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Deschidere intreprindere individuala sau PFA
» Accesorii din fetru
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2