Fuste (4)
Pagina 1 din 20 • Impartiti •
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 

Noemi- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1541
Varsta: 32
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 16/07/2009
Re: Fuste (4)
Va rog, cine ma poate ajuta cu un tipar pentru fusta pantalon de vara?

myky7robc- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1805
Varsta: 47
Localizare: Bacau
Data de inscriere: 09/01/2010
myky7robc a scris:Va rog, cine ma poate ajuta cu un tipar pentru fusta pantalon de vara?![]()
Combina un tipar de fusta cu unul de pantalon pe linia de mijloc a fetei/spatelui.
Coboara rascroiala pantalonului cu 3-4cm pentru lejeritate si lasa cat de larg vrei cracul fustei pantalon. Poti face cute pe talie sau o poti croi in 8-10 clini. In talie pui fermoar si betelie sau elastic.
Depinde ce model vrei, ce marime...eu de-asta nu raspund intrebarilor de genul asta ca habar n-am ce vrei exact, iar sa dezbatem toate variantele de tipare...mai bine ma intorc la munca mea!

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Multumim de pont karina mie de fel nu prea imi plac fustele pantalon, le consider demodate, un fel de strutzo-camila, plus ca nu ma avantajeaza dar e interesant sa combini tipar de fusta cu tipar de pantalon.
Poate fac si eu un model care sa imi placa
Poate fac si eu un model care sa imi placa

Noemi- Atotcunoscător

-

Incearca unul closat Noemi si scurtut. Sigur se va aseza bine pe tine!
Purtam acum multi ani fuste pantalon cu platca si cute, sunt intr-adevar comode. Sambata(ca m-ati inebunit pe-aici intreband) mi-am facut una dintr-un batist creponat(cum avea mama camasile de noapte, alea 'bune') si-am purtat-o pe masina si la Valeni la sora-mea. Sus am bus-o pe banda de tricou cu elastan+elastic de siguranta. Sa vad cand oi reusi s-o pozez! E extrem de simplu de facut...
Purtam acum multi ani fuste pantalon cu platca si cute, sunt intr-adevar comode. Sambata(ca m-ati inebunit pe-aici intreband) mi-am facut una dintr-un batist creponat(cum avea mama camasile de noapte, alea 'bune') si-am purtat-o pe masina si la Valeni la sora-mea. Sus am bus-o pe banda de tricou cu elastan+elastic de siguranta. Sa vad cand oi reusi s-o pozez! E extrem de simplu de facut...

Karina33- Atotcunoscător

-

Acum imi venise ideea de ceva scurtutz si in fatza cu o parte sa se lege in lateral, eventual cu coltul rotunjit.. nu prea stiu sa explic. Asteptam poza, cand ai tu timp, ca parca ce faci tu ne este ca o gura de oxigen
Karina te iubim ca ca tine nu gasim
Karina te iubim ca ca tine nu gasim

Noemi- Atotcunoscător

-

Nebuna esti!Cred ca te gandesti la modelul ala de pantalon petrecut... e un pantalon mai larg cu jumatate de latime de crac, evazat, necusut pe laterale si se imbraca ca pampersii, se leaga(incheie) spatele si apoi fata petrecuta peste spate...Aveau la Victoria Secrets modelul asta ca m-a inebunit sora-mea ca si-a luat toate culorile, erau racorosi fiinde din vascoza.

Karina33- Atotcunoscător

-

Eu nu asa, dar cred ca la asta se referea karina.
Mie mi-ar placea ceva mai feminin, mai sexy. Tot caut pe net dar nu prea stiu cum sa ii zic.. am incercat trouser skirt dar nu gasesc ce vreau eu, mai caut.
Mie mi-ar placea ceva mai feminin, mai sexy. Tot caut pe net dar nu prea stiu cum sa ii zic.. am incercat trouser skirt dar nu gasesc ce vreau eu, mai caut.

Noemi- Atotcunoscător

-

Multumesc fetelor ca mi-ati sugerat cateva idei,numai ca eu nu sunt asa subtirica, dar voi incerca.Eu sunt incepatoare in ale croitului si voi incerca cu un material mai ieftinut intai.Am ambitia ca inafara de lenjerii de pat si perdele si pe ici colo cate o pijama la copii sa incerc si asa ceva pentru mine.De aceea v-am cerut un tipar ca sa ma orientez un pic si sa il adaptez la dimensiunile mele(sunt plinuta ) si nu prea stiu cu ce mi-ar sta bine, cred ca ceva simplu,nu?

myky7robc- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1805
Varsta: 47
Localizare: Bacau
Data de inscriere: 09/01/2010
Am facut si eu o fusta, dintr-o bucata de material de poplin putin lucios, cu dungulite care se vad doar in soare (sau in blitz).
Sper sa va placa ce a iesit, azi am purtat-o chiar daca nu a fost asa soare, de aceea e putin sifonata, nu am mai calcat-o pentru poza.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
M-am molipsit si eu de la Noemi cu turcoazul, uitasem de tricolul asta, noroc ca am inventariat dulapul cautand cu ce sa asortez fusta.
Sper sa va placa ce a iesit, azi am purtat-o chiar daca nu a fost asa soare, de aceea e putin sifonata, nu am mai calcat-o pentru poza.
M-am molipsit si eu de la Noemi cu turcoazul, uitasem de tricolul asta, noroc ca am inventariat dulapul cautand cu ce sa asortez fusta.
imi place imprimeul si insertia
frumoasa fusta uca, sa o porti cu placere
ancush- Junior

- Numarul mesajelor: 433
Localizare: cluj
Data de inscriere: 30/11/2009
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Pagina 1 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Provocarea 30-Faux denim
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna IV
» Haine de gravida
» Noaptea muzeelor-19 mai 2012
» Bluze,topuri...(10)
» Haideti sa slabim ! (7)
» Resurse si link-uri pentru crosetat(3)
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Gradina cu legume (4)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Lenjerie intima, costume de baie... crosetate
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Deschidere intreprindere individuala sau PFA
» Accesorii din fetru
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Lumanari sculptate manual