Rochii de seara, deosebite(3)
Pagina 17 din 20 • Impartiti •
Pagina 17 din 20 •
1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20 
Re: Rochii de seara, deosebite(3)
rochia e absolut superba, iar cele care au fost gravide si au pus un nr. semnificativ de kg in timpul sarcinii stiu ca dupa ce nasti si slabesti brusc vreo 10 kg te crezi cea mai frumoasa, slaba si deosebita femeie din lume (chiar daca ceilalati nu vad acelasi lucru
). e important pt "selfestimul" tau sa arati ca o femeie frumoasa si cocheta si nu ca o lauza grasa si obosita. si proprietara rochiei chiar e o tipa frumoasa si sexoasa.
). e important pt "selfestimul" tau sa arati ca o femeie frumoasa si cocheta si nu ca o lauza grasa si obosita. si proprietara rochiei chiar e o tipa frumoasa si sexoasa. Ultima editare efectuata de catre amnro in Mar 07 Sept 2010, 20:57, editata de 1 ori

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 26/10/2009
Ai dreptate amnro fata e frumoasa, are picioare subtiri si drepte din ce vad eu si cu siguranta va slabi din burtica in urmatoarele luni. Macar ea a nascut, eu.... raman cu silueta

Noemi- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1541
Varsta: 32
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 16/07/2009
Hai ca va lungiti...Karina cu alte cuvinte, faci lucruri la care altii (printre care si eu) doar viseaza ca o sa faca...candva
PS: Promit ca sifonez tot ce se poate
PS: Promit ca sifonez tot ce se poate
Eu nici nu visez macar
daca vreau rochie ii trasez sarcina Karinei

Noemi- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1541
Varsta: 32
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 16/07/2009
eu nu zic ca e urata fata...dar cred ca ce a zis amnro e adevarat s-a simtit frumoasa si sexi in rochia aia...desi cred ca peste cateva luni Karina o va modifica putin si ii va sta si mai bine..pentru ca intr-adevar rochia e superba [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] !
Noemi a scris:Terminati ma cu criticile asupra purtatoarei, ca nu ala e subiectul aici. Macar nu e pe umeras, si ne dam seama mai bine de cum se aseaza. Daca e sa discutam de purtatoare (desi nu cred ca avem acordul ei pt postarea pozelor inclusiv a fetzei aici), macar sa o mutam la subiectul "stilul minimalist"
karina rochia e superba iar executia ne dovedeste inca o data ca esti o adevarata profesionista. N-am cuvinte, e superba rochia, poate eu nu as imbraca verdele acela cu negru, dar acum iar deviem de la subiect. Eu de ex as fi asortat verdele ala la un beige. Nah...
Sa iti dea D-zeu numai sanatate si putere de munca.
ai dreptate..superba rochie...
iar mamica este superba- este adevarat ca are ceva burtica, dar rochia asta este garantia ca in juma de am o sa arate trasnet!!
fara cenusa in cap doamnele- urmatorul concurs pe care o sa-l sponsorozez eu este- Cum sa facem o madama rascoapta de pe forum ( baba Came_lia spre exemplu) sa arate ca o zana?
Ma duc sa caut metru sa-mi iau dimensiunile-

came_lia- Junior

-

Numarul mesajelor: 336
Varsta: 51
Localizare: Miercurea Ciuc
Data de inscriere: 04/10/2009
camelia, se spune ca nu exista femei urate (sau ma rog... rascoapte
), exista doar femei fara bani (asa a zis cineva mai destept ca mine, nu mai stiu exact cine). eu as corecta putin in sensul ca exista doar femei nearanjate.
daca faci concurs (sau oricum i-ai zice) eu ma bag. si iti fac o rochie la alegerea ta
), exista doar femei fara bani (asa a zis cineva mai destept ca mine, nu mai stiu exact cine). eu as corecta putin in sensul ca exista doar femei nearanjate. daca faci concurs (sau oricum i-ai zice) eu ma bag. si iti fac o rochie la alegerea ta

amnro- Expert

-

eeee nu zau Came_lia. Da de ce sa nu arate ca o zana baba Silvia?
ete la ea ce s-ar sponsoriza singura.
Si hai grabiti-va cu concursul asta ca pe 02.10 amnunta si trebuie sa arat bine
ete la ea ce s-ar sponsoriza singura.
SilviaDumitrescu a scris:eeee nu zau Came_lia. Da de ce sa nu arate ca o zana baba Silvia?ete la ea ce s-ar sponsoriza singura.
![]()
ok, te las pe tine prima...ca nu pot avea nici un moment de glorie.....fara Silvia pe urmele mele....
cand sa beau un paharel, Silvia pe urmele mele, cand sa intineresc si eu intr-o rochie ferchesha, hop si Silvia....
plus ca eu nu pot sa-mi iau masurile acum ca sunt in plin proces de slabire.....din cauza de prea multa munca si stres, si ma mai streseaza si Silvia
, noroc cu Amnro ca imi mai ridica moralul...

came_lia- Junior

-

Numarul mesajelor: 336
Varsta: 51
Localizare: Miercurea Ciuc
Data de inscriere: 04/10/2009
si eu sunt in plin proces de slabire. Am dat cantarul in judecata ca nu vrea deloc sa-mi arate cate kg as vrea eu sa am.
P.S. eu ma opresc ca suntem muult offtopic (da te tin minte)(si cica mai sunt si moderatoare la topicul asta )
P.S. eu ma opresc ca suntem muult offtopic (da te tin minte)(si cica mai sunt si moderatoare la topicul asta )
SilviaDumitrescu a scris: Si hai grabiti-va cu concursul asta ca pe 02.10 amnunta si trebuie sa arat bine![]()
te mariti?

amnro- Expert

-

amnro a scris:SilviaDumitrescu a scris: Si hai grabiti-va cu concursul asta ca pe 02.10 amnunta si trebuie sa arat bine![]()
te mariti?![]()
neeeee, ca nu ma mai fraiereste altu ...in veci
Karina si pana la urma cum ai facut la bust rochia turcoaz ca sa aiba creturile acelea?

geany20062006- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 207
Varsta: 36
Localizare: marasesti
Data de inscriere: 15/10/2009
geany20062006 a scris:Karina si pana la urma cum ai facut la bust rochia turcoaz ca sa aiba creturile acelea?![]()
Cauta la tutoriale c-am facut unul!

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2140
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Pagina 17 din 20 •
1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20 
Subiecte similare» Rochite de seara
» filme spirituale....deosebite...
» Buna Seara