Gemuri si dulceturi
+56
vero79
Gabica
piciul
Dorulet
bubu85
stejara
irish05
mimiady63
LORIMAR
cocav
diblaru maria
tiana
dorina64
adelina24
ikuta
carmenco
StMihaela
Serban Valentina
SilviaDumitrescu
corina corina
cris_io_mat
came_lia
Tache Marilena
europolis
aurishta
mykya
LYNDA
canadianca50
zahariaelouise
teisoara
Love
amoni
melus
denis21
cretu_veronica22
julix_2007
AlinaJ.Bijoux
geia
Avi
Nina Constantin
dana_mi16
danae
MagdaMarin
mnarcisa
Noemi
Marry
CCristinaC
rosita
ivanoiuadela9
Karina33
Admina
diada
ema
Nicoleta Irimescu
valentinadof
andreeaX
60 participanți
Pagina 1 din 10
Pagina 1 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Gemuri si dulceturi
Buna fetelor!Anul acesta as vrea sa fac,pentru prima data,dulceata.Cred ca voi folosi Gelfix deoarece nu am foarte mult timp liber si nici nu sunt o gospodina f buna,deci nu vreau sa risc sa nu-mi iasa.Voi ce fructe folositi si ce retete?Pe langa cele clasice,capsune,caise,visine etc stiti combinatii mai deosebite?
andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 40
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 13/02/2009
Re: Gemuri si dulceturi
iata cum fac eu dulceata si-mi tine f bine , nu punconservanti sau alte minuni.fructele le masor cu un castron,cate castroane de fructe atata zahar.pun la fiert cu jum din cantitatea de zahar si zeama de la o lamaie.cand fructele sunt fierte adaug si cealalta parte de zahar si zeama de la inca o lamaie.vei vedea ca se leaga imediat,dar mai fierbi cam 10-15 min.o pui calduta in borcane fierbinti uscate.sa ai grija la degete [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] .succes
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Re: Gemuri si dulceturi
Cel mai adesea fac povirla. Dar pt ea ai nevoie de f f mult timp. Insa sa stii ca merita.
Si cu gelfix fac dar de acela 2 / 1 , e intradevar conservant dar tinand cont ca nu se fierbe f mult fructele si cantitatea de zahar e mica fata de o reteta obisnuita cred ca e ok.
Si cu gelfix fac dar de acela 2 / 1 , e intradevar conservant dar tinand cont ca nu se fierbe f mult fructele si cantitatea de zahar e mica fata de o reteta obisnuita cred ca e ok.
Nicoleta Irimescu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1159
Varsta : 54
Localizare : Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere : 23/07/2009
Re: Gemuri si dulceturi
Mie cu gelfix mi-au mucegait si nu-mi place nici consistenta E mai mult jeleu decit dulceata sau gem Cea mai buna varianta e cea naturale cum ti s-a prezentat mai sus.
Sa fii atenta ca sunt fructe mai zemoase ca altele si atunci pui mai mult zahar (sa lege mai repede si sa nu fierbi mult). Dupa cum sunt fructe cu pectina multa (gutui, capsuni, zmeura,trandafiri, pere) care leaga mai repede
Depinde si de zahar.
Eu nu reusesc sa fac dulceata de cirese sa nu se inchida la culoare (sa lege fierbind-o mai putin timp)fara sa pun lamiie.
Sa fii atenta ca sunt fructe mai zemoase ca altele si atunci pui mai mult zahar (sa lege mai repede si sa nu fierbi mult). Dupa cum sunt fructe cu pectina multa (gutui, capsuni, zmeura,trandafiri, pere) care leaga mai repede
Depinde si de zahar.
Eu nu reusesc sa fac dulceata de cirese sa nu se inchida la culoare (sa lege fierbind-o mai putin timp)fara sa pun lamiie.
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2954
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Re: Gemuri si dulceturi
Si eu fac dulceata, preferata mea, la mine e simplu, nu-mi place sa ma complic. Un castron de fructe, se socoteste 1Kg de fructe peste care pun 1/2 Kg zahar, las o zi, pun la fiert, la urma zeama de la o lamaie si gata. Dulceata este fiarta daca pui o picatura pe unghie ea nu se imprastie, ramane ca o bobita.
Aveam o prietena la serviciu care facea dulceata la Kg. punea Kg de fructe Kg de zahar si fierbea doar acel Kg. Daca avea 5 kg de fructe facea separat. Si avea o culoare foarte frumoasa!
edit: nici mie nu imi place cu gel fix, nu mi-a tinut, gustul nu se compara. Cum am zis sunt mare amatoare de dulceturi! dupa mine as manca ziua si borcanul
Aveam o prietena la serviciu care facea dulceata la Kg. punea Kg de fructe Kg de zahar si fierbea doar acel Kg. Daca avea 5 kg de fructe facea separat. Si avea o culoare foarte frumoasa!
edit: nici mie nu imi place cu gel fix, nu mi-a tinut, gustul nu se compara. Cum am zis sunt mare amatoare de dulceturi! dupa mine as manca ziua si borcanul
_________________
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
___________________
handmade blog/ geantahandmade/MERCERIE
Re: Gemuri si dulceturi
Am facut ieri o dulcetica de capsuni si pepene galben. Am facut o inovatie, am adaugat gelatina vegetala Vege-gel si a iesit siropul inchegat, o nebunie. Am sa o pozez, desi nu e prea fotogenica (nu am adaugat lamaie). Dar e buuuna.
p.s. dulceata Diadei e o nebunie. si cu putin zahar si foarte buna.
p.s. dulceata Diadei e o nebunie. si cu putin zahar si foarte buna.
Re: Gemuri si dulceturi
Si eu tot asa la kilul de fructe pun jumate de zahar, las peste noapte sa-si lase zeama si fierb pana se leaga. Nu-mi place aia jeleu, de-aia n-am mai cumparat deloc din magazine ca s-au prostit parca toti fabricantii. Nu-mi place nici dulceata aia de te seaca la inima de cat de dulce este, le prefer mai acrisoare, sa se simta fructul. Si mai scazute, daca e zeama prea multa o aleg separat si-o pastrez ca sirop pentru nepoti.
La dulceata de cirese albe fierb siropul inainte pana se leaga, apoi pun ciresele, fierb iar pane se leaga si la sfarsit pun zeama de lamaie si cateva fasiute de coaja. Coaja de lamaie pun si-n cea de cirese amare. Aia e preferata mea si culmea e ca o mananc singura, nu se mai inghesuie nimeni pe ea....
Sa vad cand mai scade putin pretul la capsuni sa fac niste dulceata, poate saptamana viitoare.
La dulceata de cirese albe fierb siropul inainte pana se leaga, apoi pun ciresele, fierb iar pane se leaga si la sfarsit pun zeama de lamaie si cateva fasiute de coaja. Coaja de lamaie pun si-n cea de cirese amare. Aia e preferata mea si culmea e ca o mananc singura, nu se mai inghesuie nimeni pe ea....
Sa vad cand mai scade putin pretul la capsuni sa fac niste dulceata, poate saptamana viitoare.
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 55
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Re: Gemuri si dulceturi
Buna fetelor.Am nevoie de un sfat.Fac dulceata cu gelfix,imi place gustul,e ok,insa iese prea siropoasa.Am facut din piersici si capsune de proba.Fructele le-am taiat bucati mici,iar dintre capsune am pasat cu furculita vreo 250gr dintr-un kg.Cum sa fac sa iasa mai legata,mai groasa?Merci
andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 40
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 13/02/2009
Re: Gemuri si dulceturi
Ca sa fie mai groasa trebuie sa o fierbi un pic mai mult .... dar nu prea mult ca apoi se zahariseste . aeu cu asta al mic nu am apucat sa fac decat niste compot de capsuni ....
Vreau si eu dulceata de capsuni cu pepene galben ... sunt curioasa ce gust are ...
Vreau si eu dulceata de capsuni cu pepene galben ... sunt curioasa ce gust are ...
Re: Gemuri si dulceturi
Cand sa o fierb mai mult?Inainte sau dupa gelfix?Eu am fiert-o mai mult inainte sa pun gelfix....vad ca a iesit mai groasa,sper sa nu se zahariseasca
andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 40
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 13/02/2009
Re: Gemuri si dulceturi
Vreau sa fac si eu gem de capsune anul asta. Am fost acum vreo trei zile cred, pe la piata Matache si am vazut capsune faine si am vrut sa iau pentru gem, dar mi-a zis colegul cu care eram ca inca e prea devreme sa iau capsune pentru gem, sa mai astept un pic ca inca nu le-a iesit "toata bunatatea" LOL. Si m-am luat dupa el, parca vad ca se trec capsunele si n-apuc sa fac gem. Oricum, am intrebat-o pe mama cum dozeaza ea zaharul si mi-a zis ca la 3 kg de capsune pune 2 kg de zahar.
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Re: Gemuri si dulceturi
Rosita, eu am pus 4kg de zahar la 6,5kg, de capsuni, dar cred ca era mai bine sa fi pus doar 3kg. A iesit un pic cam prea dulce pentru gustul meu.
Re: Gemuri si dulceturi
Am facut si eu ieri dulceata de capsuni a iesit bine.Am folosit gelfix 2 in1si anul acesta am lasat fructele care au fost mai mici intregi si am fiert mai mult cu gelul pana sa pun tot zaharul.
Am incercat anul trecut si de mure si de zmeura.Zmeura si murele le-am trcut intii prin masina de rosii iar sucul obtinut l-am fiert cu gelfix si a iesit aproape un jeleu foarte bun la" uns "clatite. .
Adela, te rog sa-mi dai si mie reteta de compot de capsuni.
Am incercat anul trecut si de mure si de zmeura.Zmeura si murele le-am trcut intii prin masina de rosii iar sucul obtinut l-am fiert cu gelfix si a iesit aproape un jeleu foarte bun la" uns "clatite. .
Adela, te rog sa-mi dai si mie reteta de compot de capsuni.
Marry- Expert
-
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 60
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: Gemuri si dulceturi
Marry este foarte simplu ... se face ca orice compot de fructe ( mere, piersici , struguri , cirese etc...) fiert la bain marie .
Speli fructele sub jet de apa rece ca sa pice nisipul de pe ele si le asezi in borcane de 400 -800 g sau sticlute de prigat . In borcanele mici pui o lingura sau una si jumatate de zahar ( depinde si cat de dulci sunt capsunile ) iar in cele mari cam 3 - 3,5 linguri de zahar . Apoi umpli borcanele cu apa , inchizi bine capacul sa nu curga si invarti de borcan sa se topeasca zaharul . Pui intr o cratita mai mare un prosop pe fundul ei , pui borcanele si umpli cu apa pana ajunge aproape de capacul borcanului ( sa nu treaca apa peste el) si lasi la fiert cam 15 min dupa ce da in clocot la foc mic .
Si asta este tot .Eu asa fac compot din orice fruct doar ca la celelalte pun 2 linguri de zahar la borcanul cel mic si 4 linguri la cel mare.
Lui Stefi ii place ffff mult sucul de la compotul de capsuni ,fructe inca nu i am dat, si s a umplut tot de bubite pe manute .
Va pupam si spor la treaba .
Speli fructele sub jet de apa rece ca sa pice nisipul de pe ele si le asezi in borcane de 400 -800 g sau sticlute de prigat . In borcanele mici pui o lingura sau una si jumatate de zahar ( depinde si cat de dulci sunt capsunile ) iar in cele mari cam 3 - 3,5 linguri de zahar . Apoi umpli borcanele cu apa , inchizi bine capacul sa nu curga si invarti de borcan sa se topeasca zaharul . Pui intr o cratita mai mare un prosop pe fundul ei , pui borcanele si umpli cu apa pana ajunge aproape de capacul borcanului ( sa nu treaca apa peste el) si lasi la fiert cam 15 min dupa ce da in clocot la foc mic .
Si asta este tot .Eu asa fac compot din orice fruct doar ca la celelalte pun 2 linguri de zahar la borcanul cel mic si 4 linguri la cel mare.
Lui Stefi ii place ffff mult sucul de la compotul de capsuni ,fructe inca nu i am dat, si s a umplut tot de bubite pe manute .
Va pupam si spor la treaba .
Re: Gemuri si dulceturi
Cristina, si eu cred ca o sa pun mai putin zahar, ca nici mie nu-mi place gemul prea dulce. Si cred ca o sa dau capsunele prin blender inainte sa le pun la fiert, ca mi se par greu de manevrat capsunele intregi din borcan, si la clatite, si pe orice. Cred ca ce vreau eu sa fac suna mai degraba a magiun :D
Adela, tu capsezi borcanele cu capsatorul ala special, sau folosesti borcane cu filet? Eu stiu ca avea mama capsator dintr-ala pe timpuri, ce se mai chinuia cu el, saraca! In primul rand era greu de capsat, si apoi rezultau o gramada de borcane care se bombau. Rata de reusita era destul de scazuta cu metoda aia, si am ramas cu o frica fata de ea.
Am o intrebare pentru fetele care au folosit zeama de lamaie la gem: ea se foloseste ca sa faca gemul mai acrisor, sau are si alt rol? (sa lege mai bine compozitia, etc)
Adela, tu capsezi borcanele cu capsatorul ala special, sau folosesti borcane cu filet? Eu stiu ca avea mama capsator dintr-ala pe timpuri, ce se mai chinuia cu el, saraca! In primul rand era greu de capsat, si apoi rezultau o gramada de borcane care se bombau. Rata de reusita era destul de scazuta cu metoda aia, si am ramas cu o frica fata de ea.
Am o intrebare pentru fetele care au folosit zeama de lamaie la gem: ea se foloseste ca sa faca gemul mai acrisor, sau are si alt rol? (sa lege mai bine compozitia, etc)
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Re: Gemuri si dulceturi
Rosita, ai grija la zahar. Din propria expertienta stiu ca zaharul in punga de hirtie , gen Cristal, Margaritar, indulceste mai mult decit cel in punga de celofan. Sau cel putin asa mi se pare mie.
Am patit-o cu niste gogosari care au iesit mai mult dulci decit acri.
Am patit-o cu niste gogosari care au iesit mai mult dulci decit acri.
Re: Gemuri si dulceturi
Da Cristina, eu am patit invers! A trebuit sa facem (eu+mama) niste cozonaci pentru un eveniment in familie, si am folosit zahar Coronita, dintr-ala in punga in punga de plastic. Si nu a iesit cozonacul dulce!! De atunci nu mai cumpar niciodata zaharul ala. Prefer Margaritar, pun mai putin zahar, si gata.
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Re: Gemuri si dulceturi
Lamaia are rolul sa lege mai bine dulceata,iar la unele fructe impiedica oxidarea.
Ma lamuriti si pe mine va rog,cand sa le fierb mai mult,fara sa risc sa se zahariseasca?Azi vreau sa fac din nou dulceata de capsune...
Ma lamuriti si pe mine va rog,cand sa le fierb mai mult,fara sa risc sa se zahariseasca?Azi vreau sa fac din nou dulceata de capsune...
andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 40
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 13/02/2009
Re: Gemuri si dulceturi
Rosita nu capsez borcanele cu nimik , iau borcane cu filet . Nu are de ce sa ti fie frica de metoda asta mie mi se pare foarte usoara .Iti dai seama daca filetul nu este bun pentru ca atunci cand invarti borcanul sa se topeasca zaharul , cand il intorci cu gura in jos curge apa .
Andreea eu zic sa fierbi un pic mai mult inainte si apoi sa pui gel fix , acum tu stii cat de mult se ingroase dupa ce l pui ... eu nu am folosit la dulceturi niciodata .
Andreea eu zic sa fierbi un pic mai mult inainte si apoi sa pui gel fix , acum tu stii cat de mult se ingroase dupa ce l pui ... eu nu am folosit la dulceturi niciodata .
Re: Gemuri si dulceturi
Merci Adela, asa e, la cele cu filet n-ar trebui sa-mi fie frica
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Re: Gemuri si dulceturi
Of toata ziua a rulat topicul asta in lista si mi-a stat pe creier, gata ma duc sa iau o lingurita de dulceata ca mi-ati facut o poftaaaaa
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
Re: Gemuri si dulceturi
Fetelor stici cumva vreo retata de dulceata fara zahar. cu ce ar putea fi inlocuit zaharul si fructoza. Intreb asta gandindu-ma la ce metoda se folosea inainte de aparitia zaharului.
are cineva vreo idee?
are cineva vreo idee?
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 41
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Re: Gemuri si dulceturi
Singura ,,dulceata'' deadevaratelea fara zaha e povirla zisa si magiun de prune.Desi doar magiunul de prune Topoloveni e recunoscut in Europa si premiat ( sunt cunoscatoare , nui asa? ) cred ca se face peste tot in tara unde sunt pruni!
Reteta e asa : se pun prune bine coapte si spalate la fiert intr-un vas emailat, mai mare decat cantitatea de prune ce o avem, la foc moale, amestecand incontinuu cu o paleta de lemn. Cand totul devine fluid, samburi nu mai au deloc pulpa, strecuram compozitia printr-o sita pt a indeparta simburii si cojile. Reluam fierberea pastei obtinute, amestecand permanent cu paleta de lemn, pana se ingroasa in asa fel incat paleta sa stea dreapta in compozitie. Se pune fierbinte in borcane cu filet.
Nu scapam de strecurat atunci cand folosim prune fara samburi deoarece trebuie sa indepartam cojile.
Pentru strecurat eu folosesc o sita de inox de la o oala pt cartofi prajiti.
PS: era sa uit, tot timpul prepararii focul trebuie sa fie moale altfel povirla fierbe cu bulbuci improscand si suntem in pericol sa ne frigem si sa fim nevoite sa zugravim, asta daca lucram in casa!
Cred ca inainte de a se inventa zaharul fructele se conservau mai mult uscate iar dulceturi se faceau cu miere de albine.
Reteta e asa : se pun prune bine coapte si spalate la fiert intr-un vas emailat, mai mare decat cantitatea de prune ce o avem, la foc moale, amestecand incontinuu cu o paleta de lemn. Cand totul devine fluid, samburi nu mai au deloc pulpa, strecuram compozitia printr-o sita pt a indeparta simburii si cojile. Reluam fierberea pastei obtinute, amestecand permanent cu paleta de lemn, pana se ingroasa in asa fel incat paleta sa stea dreapta in compozitie. Se pune fierbinte in borcane cu filet.
Nu scapam de strecurat atunci cand folosim prune fara samburi deoarece trebuie sa indepartam cojile.
Pentru strecurat eu folosesc o sita de inox de la o oala pt cartofi prajiti.
PS: era sa uit, tot timpul prepararii focul trebuie sa fie moale altfel povirla fierbe cu bulbuci improscand si suntem in pericol sa ne frigem si sa fim nevoite sa zugravim, asta daca lucram in casa!
Cred ca inainte de a se inventa zaharul fructele se conservau mai mult uscate iar dulceturi se faceau cu miere de albine.
Ultima editare efectuata de catre Nicoleta Irimescu in Lun 14 Iun 2010, 8:15 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
Nicoleta Irimescu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1159
Varsta : 54
Localizare : Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere : 23/07/2009
Re: Gemuri si dulceturi
Nicoleta, ai uitat sa spui ca daca pui simburi de nuca in magiun, ai o adevarata delicatesa bio.
Cit priveste "magiunul de Topoloveni" s-a profitat de faptul ca e o zona de livezi si vie, cu veche traditie in conservarea fructelor si legumelor. Daca nu era firma straina din spatele afacerii, nu ar fi ajuns un "brand"
A, si sa nu uit: din fericire, magiunul de Topoloveni are gust de magiun.
Cit priveste "magiunul de Topoloveni" s-a profitat de faptul ca e o zona de livezi si vie, cu veche traditie in conservarea fructelor si legumelor. Daca nu era firma straina din spatele afacerii, nu ar fi ajuns un "brand"
A, si sa nu uit: din fericire, magiunul de Topoloveni are gust de magiun.
Re: Gemuri si dulceturi
Multumesc Nicoleta, pt. reteta de magiun. Suntem fani magiun de Topoloveni, d-al cumparat si premiat si original. Incerc si eu, cand apar prunele.
Acum sa va intreb, ati avut experiente cu gemuri fara zahar (cu fructoza, prefer), care sa tina peste iarna. Aveti vreo reteta? Am incercat si cu zaharina (dar nu-i pot da fetei) si cu fructoza, dar ambele nu tin mult; la frigider, poate 2 luni, cam asa. Diada, mai spunea ca face cu 1/2kg de zahar, la 1kg fructe si tine peste iarna. De altfel, se pricepe la gemuri si dulceturi, Diada noastra, o pup pe aceasta cale pentru dulceata de trandafiri.
Acum sa va intreb, ati avut experiente cu gemuri fara zahar (cu fructoza, prefer), care sa tina peste iarna. Aveti vreo reteta? Am incercat si cu zaharina (dar nu-i pot da fetei) si cu fructoza, dar ambele nu tin mult; la frigider, poate 2 luni, cam asa. Diada, mai spunea ca face cu 1/2kg de zahar, la 1kg fructe si tine peste iarna. De altfel, se pricepe la gemuri si dulceturi, Diada noastra, o pup pe aceasta cale pentru dulceata de trandafiri.
Pagina 1 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 1 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Astazi la 7:17 am Scris de Dorulet
» Jucarii crosetate
Dum 24 Mar 2024, 9:18 am Scris de LRodica
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Mier 13 Mar 2024, 11:18 am Scris de IoanaSL
» Tipare gratis, Leko- Cap.2
Vin 08 Mar 2024, 10:38 am Scris de elena.m.m
» Din materiale reciclabile 6
Joi 07 Mar 2024, 8:11 am Scris de Dorulet
» Conturi de utilizatori, inchise la cerere
Mier 28 Feb 2024, 11:03 am Scris de orhideea1966
» Frivolite - cap 7
Dum 25 Feb 2024, 3:30 pm Scris de LRodica
» Punct in cruce-creatii diverse (2)
Joi 22 Feb 2024, 6:04 am Scris de LRodica
» Miniaturi - handmade
Dum 18 Feb 2024, 11:44 pm Scris de mlizeta
» Tehnica de embosarea a hartiei
Sam 20 Ian 2024, 7:53 am Scris de geia
» Bijuteriile noastre capitolul XX
Vin 05 Ian 2024, 8:36 am Scris de Dorulet
» Ornamente de Craciun - 6
Mier 06 Dec 2023, 9:37 am Scris de Dorulet
» Lumanari sculptate manual
Joi 30 Noi 2023, 4:49 pm Scris de LaurentiuSmin
» Scoala de croitorie (15)
Vin 17 Noi 2023, 9:04 pm Scris de Dorulet
» Pirogravura
Dum 12 Noi 2023, 10:09 am Scris de Dorulet
» Despre noi
Joi 02 Noi 2023, 8:29 am Scris de diada
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Dum 15 Oct 2023, 9:54 pm Scris de mlizeta
» Mobilier homemade (2)
Lun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Vin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada
» Hyundai 668
Joi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica