Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 9
Pagina 2 din 50 • Impartiti •
Pagina 2 din 50 •
1, 2, 3 ... 26 ... 50 
Re: Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 9
Cixuta , stau la etajul 4 si am in jur de 40 grade in camera .... zici ca esti in sauna . Te topesti pur si simplu 

ivanoiuadela9- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1203
Varsta: 35
Localizare: tg jiu
Data de inscriere: 22/04/2010
Aoleu, jale
. Da eu nici asa cred ca n-as slabit.
Handrica, bafta la exam!!!!!!!!!
Handrica, bafta la exam!!!!!!!!!
crixuta- Atotcunoscător

- Numarul mesajelor: 1908
Localizare: Iasi
Data de inscriere: 12/04/2009
Andreea, bafta la examen 

ana_bela- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1102
Varsta: 34
Localizare: Timis
Data de inscriere: 09/04/2009
neata fetelor
am luat 2 de 10 ieri
sunt super happy
de azi sunt si la cura de slabire ca nu ma mai suport asa. e deja extrem de cald afara si simt ca mi-e si mai cald din cauza sunculitelor
+ ca nu-mi place cum stau hainutele de vara pe mine. o sa incerc un SBI dar e posibil sa mai scap prin cirese sau alte fructe numai ca o sa fac tot posibilul ca at cand se intampla sa fie masa separata
va
am luat 2 de 10 ieri
sunt super happy de azi sunt si la cura de slabire ca nu ma mai suport asa. e deja extrem de cald afara si simt ca mi-e si mai cald din cauza sunculitelor
+ ca nu-mi place cum stau hainutele de vara pe mine. o sa incerc un SBI dar e posibil sa mai scap prin cirese sau alte fructe numai ca o sa fac tot posibilul ca at cand se intampla sa fie masa separatava

andreea_2008- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1852
Varsta: 26
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 08/04/2009

ivanoiuadela9- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1203
Varsta: 35
Localizare: tg jiu
Data de inscriere: 22/04/2010

-

crixuta- Atotcunoscător

Buna fetelor
Eu am avut pc stricat cateva zile si de aia nu am mai intrat .
Andrica felicitari si bafta pe mai departe cu sesiunea
Cris cum suporta Andrei caldura ? sau inca nu se simte la voi? Pt cateva zile e canicula..
Cu slabitul si eu stagnez..............
acu is si pe stop si am si mancat cam mult , cam prea mult, dar incerc sa ma revansez zilele astea. in plus e o caldura de-ti vine sa bei numai apa si gata.
Oricum azi pana la 4 am baut 2l apa....ceea ce nu am mai facut demult :D
P.S.......................a venit vara si eu tot grasa, tot cu suncile dupa mine.....nu cred ca in viata asta o sa fiu mai slaba de atat
Wk frumos tuturor
Eu am avut pc stricat cateva zile si de aia nu am mai intrat .
Andrica felicitari si bafta pe mai departe cu sesiunea
Cris cum suporta Andrei caldura ? sau inca nu se simte la voi? Pt cateva zile e canicula..
Cu slabitul si eu stagnez..............
Oricum azi pana la 4 am baut 2l apa....ceea ce nu am mai facut demult :D
P.S.......................a venit vara si eu tot grasa, tot cu suncile dupa mine.....nu cred ca in viata asta o sa fiu mai slaba de atat
Wk frumos tuturor

avr_dana- Senior

-

Numarul mesajelor: 533
Localizare: Botosani
Data de inscriere: 09/04/2009
Buna fetelor
Noi taman ce ne-am intors de la taierea de mot a bebelusei finutzei. Cresc copiii frate!!!
Legat de caldura, si la noi in Iasi e JALE, de-abia dupa 7 seara sa mai poti iesi putin la aer, ca altfel e cuptor, curge apa pe tine si aerul e irespirabil. Si in casa e cald, nu am aparat de aer conditionat, dar suntem la umbra si am copaci in fata geamurilor, daca stau cu ele deschise, se mai simte cate o briza-mica :P. La inceput Andrei mi s-a parut nitel scartait dar cred ca tolereaza caldura destul de ok. Il face parca nitel mai somnolent, ceea ce nu e neaparat rau :D. Asta noapte a dormit de la 12 la 11 dimineata (si noi la fel :D) cu trezirile de rigoare, mancare si atat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> . Am senzatia ca ne simte cand suntem rupti de oboseala si se solidarizeaza cu noi
.
Dat fiind ca s-a lasat azi cu taiat de mot, am papat si eu putin pe langa dieta, 2 mici si o felie de tooooort.
O sa slabim noi, incet-incet......nu ma las pana nu se duc kg jos. Zilele trecute m-am enervat, ca tot nu slabesc, si am mancat o zi nedietetic, cu inghetata si covrigi, dar a doua zi m-am calmat, ca nu rezolv nika daca ma opresc, tot eu raman grasa. Macar asa, se vor duce incet kg, dar daca scad sub 60, o sa fie mai ok. Problema e acuma cu botezul, ca imi caut de imbracat si sincer....e cam nasol. Ce NU imi era dor de sentimentul asta ca gasesti lucruri faine (ca sa nu mai zic, bune la pret), dar nu te prinde nimica din cauza suncilor
.
In curand va fi mai bine, desi imi imaginam si doream macar vreo 5-6 kg in minus la botez, dar asta e.....
Noi taman ce ne-am intors de la taierea de mot a bebelusei finutzei. Cresc copiii frate!!!
Legat de caldura, si la noi in Iasi e JALE, de-abia dupa 7 seara sa mai poti iesi putin la aer, ca altfel e cuptor, curge apa pe tine si aerul e irespirabil. Si in casa e cald, nu am aparat de aer conditionat, dar suntem la umbra si am copaci in fata geamurilor, daca stau cu ele deschise, se mai simte cate o briza-mica :P. La inceput Andrei mi s-a parut nitel scartait dar cred ca tolereaza caldura destul de ok. Il face parca nitel mai somnolent, ceea ce nu e neaparat rau :D. Asta noapte a dormit de la 12 la 11 dimineata (si noi la fel :D) cu trezirile de rigoare, mancare si atat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> . Am senzatia ca ne simte cand suntem rupti de oboseala si se solidarizeaza cu noi
Dat fiind ca s-a lasat azi cu taiat de mot, am papat si eu putin pe langa dieta, 2 mici si o felie de tooooort.
O sa slabim noi, incet-incet......nu ma las pana nu se duc kg jos. Zilele trecute m-am enervat, ca tot nu slabesc, si am mancat o zi nedietetic, cu inghetata si covrigi, dar a doua zi m-am calmat, ca nu rezolv nika daca ma opresc, tot eu raman grasa. Macar asa, se vor duce incet kg, dar daca scad sub 60, o sa fie mai ok. Problema e acuma cu botezul, ca imi caut de imbracat si sincer....e cam nasol. Ce NU imi era dor de sentimentul asta ca gasesti lucruri faine (ca sa nu mai zic, bune la pret), dar nu te prinde nimica din cauza suncilor
In curand va fi mai bine, desi imi imaginam si doream macar vreo 5-6 kg in minus la botez, dar asta e.....
crixuta- Atotcunoscător

seara buna!
eu n-am mai intrat pe aici ca am avut de pregatit un examen..am scapt,sper, de unul,mai am in august.
aici ploua,e vreme de dormit.
ma doare in git si am avut o durere teribila de cap ,toata ziua.
acu am luat un advil pm si sper sa dorm.
cris-o sa slabesti, incet si sigur.
ana,dana, andrica-va pup pe toate si weekend fain
eu n-am mai intrat pe aici ca am avut de pregatit un examen..am scapt,sper, de unul,mai am in august.
aici ploua,e vreme de dormit.
ma doare in git si am avut o durere teribila de cap ,toata ziua.
acu am luat un advil pm si sper sa dorm.
cris-o sa slabesti, incet si sigur.
ana,dana, andrica-va pup pe toate si weekend fain
juliennej- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1338
Varsta: 33
Localizare: boston
Data de inscriere: 10/04/2009
Neatza fetele,
Ce cald e, am trecut sa va salut ca nu am mai trecut pe aici de un car de ani, va pup pe toate, eu nu am vesti mari,aseara am facut un blog pe care va invit sa il vizitati, sper sa reusesc sa postez zilnic cate ceva nou, mai jos aveti adresa.
Andreea felicitari pentru cei 2 de zece.
Fetele va pup pe toate!!!!!

Ce cald e, am trecut sa va salut ca nu am mai trecut pe aici de un car de ani, va pup pe toate, eu nu am vesti mari,aseara am facut un blog pe care va invit sa il vizitati, sper sa reusesc sa postez zilnic cate ceva nou, mai jos aveti adresa.
Andreea felicitari pentru cei 2 de zece.
Fetele va pup pe toate!!!!!

dana_mi16- Junior

-

Numarul mesajelor: 402
Localizare: peste tot si nicaieri
Data de inscriere: 17/02/2009
neata fetelor
pe caldura asta n-am chef de nimic, cred ca azi fac zi de fructe ca n-as manca nimic altceva....
pe caldura asta n-am chef de nimic, cred ca azi fac zi de fructe ca n-as manca nimic altceva....

-

buna feteleeeeeeeee,mi-a fost dor de voi,dar de 8 zile am avut netul stricat.
din pacate nici de azi inainte n-o sa mai intru ca de maine ne mutam la tara la fel ca anul trecut pana prin 1 sept,cand mai vin prin oras va mai las cate un mesaj.
cu slabitul si la mine merge 2 pasi inainte si 3 inapoi,marti am avut la cantarirea de dupa 8 sapt 56,7 kg,dar a venit cumnatul din Spania si am cam mancat de toate,azi am 57,8 kg,sper doar sa ma mentin la maxim 57,9 vara asta si sunt multumita,cu toate ca eu as mai vrea un 52-53.
de invatat nu am mai invatat de vreo 9 zile ca am avut tot alte planuri,astept sa ne mutam,sa ne linistim si sa reiau invatatul.
va poop pe toate si cand sunt in zona va mai scriu
.
din pacate nici de azi inainte n-o sa mai intru ca de maine ne mutam la tara la fel ca anul trecut pana prin 1 sept,cand mai vin prin oras va mai las cate un mesaj.
cu slabitul si la mine merge 2 pasi inainte si 3 inapoi,marti am avut la cantarirea de dupa 8 sapt 56,7 kg,dar a venit cumnatul din Spania si am cam mancat de toate,azi am 57,8 kg,sper doar sa ma mentin la maxim 57,9 vara asta si sunt multumita,cu toate ca eu as mai vrea un 52-53.
de invatat nu am mai invatat de vreo 9 zile ca am avut tot alte planuri,astept sa ne mutam,sa ne linistim si sa reiau invatatul.
va poop pe toate si cand sunt in zona va mai scriu
.
deiutza23- Senior

- Numarul mesajelor: 753
Localizare: simeria,jud. hunedoara

dana_mi16- Junior

-

Numarul mesajelor: 402
Localizare: peste tot si nicaieri
Data de inscriere: 17/02/2009
am venit cu raportelul
md: 1mar
g1: 1piersica
p: 500g cirese
g2: 1piersica
c: ardei umplut (fara orez, doar piept de pui si condimete) la cuptor, 50g iaurt 0.1%
md: 1mar
g1: 1piersica
p: 500g cirese
g2: 1piersica
c: ardei umplut (fara orez, doar piept de pui si condimete) la cuptor, 50g iaurt 0.1%

-

Pagina 2 din 50 •
1, 2, 3 ... 26 ... 50 
Pagina 2 din 50
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Discutii despre croitorie
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Provocarea 30-Faux denim
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA