Furnizori de materiale si materie prima - croitorie(2)
Pagina 20 din 20 • Impartiti •
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Furnizori de materiale si materie prima - croitorie(2)
atunci e foarte bine,daca preturile vor fi aceleasi ca cele de pe site, si pt cantitati mai mici...sau cu un mic adaos....
Buna ziua,
eu am fost la depozitul asta cam acum o luna si nu prea dau la bucata. Pentru materiale au lazi in care au ramas resturi de la cupoane si pentru alea nu au nici o conditie, le cantaresc si gata.
eu am fost la depozitul asta cam acum o luna si nu prea dau la bucata. Pentru materiale au lazi in care au ramas resturi de la cupoane si pentru alea nu au nici o conditie, le cantaresc si gata.
Stie cineva unde gasesc niste chiffon care nu se destrama?
Xorana a scris:Buna ziua,
Poti sa-mi spui ce fel de catifea au, ca pe site nu precizeaza. Elastica sau nu? Sintetica, de matase, de bumbac?
olympia a scris:
Poti sa-mi spui ce fel de catifea au, ca pe site nu precizeaza. Elastica sau nu? Sintetica, de matase, de bumbac?
imi pare rau dar nu stiu ce fel de catifea aveau, oricum depinde de cine este la vanzare ca sa poti lua la metru orice vrei in afara de ce au in cutiile acelea de la intrare.
Merci Xorana, nu ma gandeam sa iau la metru neaparat. Comparam diverse preturi la catifea. Ca idee am intalnit si 17 euro plus tva pret la catifeaua de bumbac! Daca mai stiti preturi sa-mi ziceti si mie
va rog frumos.
Buna tuturor!
Tot caut un patent...sau un cleste pentru montat capse de plastic pe tesaturi (evident si capsele din plastic imi trebuie
) Nu am gasit la nicio mercerie, magazin de accesorii, online...decat in afara tarii... E vreo sansa ca voi gasi asa ceva la noi?
Multumesc!
Tot caut un patent...sau un cleste pentru montat capse de plastic pe tesaturi (evident si capsele din plastic imi trebuie
Multumesc!
Eu din pacate nu am mai ajuns la depozitul de la Filaret. Am fost doar la Sharbek ca e mai in drumul meu si mi-am luat niste materiale tare dragute pt o husa de pat si draperii.
Ma gandeam sa dau o fuga azi (daca mai am timp) sau daca nu sambata viitoare la Filaret insa nu stiu programul. Fetele care ati mai ajuns pe acolo, puteti sa imi spuneti si mie ce program au sambata?
Merci frumos.
Ma gandeam sa dau o fuga azi (daca mai am timp) sau daca nu sambata viitoare la Filaret insa nu stiu programul. Fetele care ati mai ajuns pe acolo, puteti sa imi spuneti si mie ce program au sambata?
Merci frumos.

codryna- Nou venit

- Numarul mesajelor: 10
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 26/07/2011
Codryna eu nu am mai fost de cateva luni, dar banuiesc ca este deschis si sambata. Patronul sta in curtea din spatele depozitului, iar cand am fost eu parca era 1 decembrie si lucrau.
ancuta_ancuta a scris:Buna tuturor!
Tot caut un patent...sau un cleste pentru montat capse de plastic pe tesaturi (evident si capsele din plastic imi trebuie) Nu am gasit la nicio mercerie, magazin de accesorii, online...decat in afara tarii... E vreo sansa ca voi gasi asa ceva la noi?
Multumesc!
Adica asa ceva?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Florina Radu- Nou venit

- Numarul mesajelor: 7
Localizare: Bucuresti, Romania
Data de inscriere: 04/08/2011
bravo,florina! si mie imi trebuie.multumesc
am fost si eu ,pt prima data ,la depozitul din Filaret,sa-mi iau ate.
am verificat tot ce am luat,ca sa nu fie putrede,sa se rupa la tensiunea din masina de cust,am tras de ele la fiecare con..
,am luat numai conuri mari,de 5000y/con,finete 40/2.pretul la ate e de 15 ron+tva/kg,am luat 25 de conuri,care au cantarit 8,7kg=162 ron.asadar,1 con=6,48 ron...nu e ieftin,dat fiind ca sunt firme de la care iau cu 4 lei/con,dar...platesc si transportul,pt ca firmele respective nu sunt din Bucuresti...
in rest,la materiale nu am avut timp sa ma uit,ce am vazut,in fuga...nu mi-a placut,dar ,am intrebat de preturi,le au intre 15 si 35 ron+tva/kg...mie,la pret, mi se par cam ca cele luate la metru,atata doar ca au alta unitate de masura:kg...voi ce ziceti,asa este,sau mi-am format o parere gresita?
am fost si eu ,pt prima data ,la depozitul din Filaret,sa-mi iau ate.
am verificat tot ce am luat,ca sa nu fie putrede,sa se rupa la tensiunea din masina de cust,am tras de ele la fiecare con..
in rest,la materiale nu am avut timp sa ma uit,ce am vazut,in fuga...nu mi-a placut,dar ,am intrebat de preturi,le au intre 15 si 35 ron+tva/kg...mie,la pret, mi se par cam ca cele luate la metru,atata doar ca au alta unitate de masura:kg...voi ce ziceti,asa este,sau mi-am format o parere gresita?
Ultima editare efectuata de catre ismi3ismi in Lun 05 Mar 2012, 01:35, editata de 4 ori
Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Lun 05 Mar 2012, 18:01, editata de 1 ori (Motiv : Separat capitole)

Florina Radu- Nou venit

- Numarul mesajelor: 7
Localizare: Bucuresti, Romania
Data de inscriere: 04/08/2011
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Subiecte similare» Event de paste : Prima surpriza !
» Dragoste la prima vedere
» Caut prietena si nu gasesc :))
» Ce face plictiseala din om:))
» Gossip girl
» Dragoste la prima vedere
» Caut prietena si nu gasesc :))
» Ce face plictiseala din om:))
» Gossip girl
Pagina 20 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Discutii despre croitorie
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Provocarea 30-Faux denim
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA