Furnizori de materiale si materie prima - croitorie(2)
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Furnizori de materiale si materie prima - croitorie(2)
dandana a scris:mie nu-mi merge linkul ala cu andreaua![]()
Nu merge din cauza punctului de la sfarsit.
am gasit un site. ma uitam pe niste facturi de la un client care cumparase niste foarfece si creioane croitorie : D (e buna si contabilitatea la ceva :P ) si am dat de o firma care are si magazin online
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
am vazut ca au si manechine, foarfece, ate, ace...
(sper sa nu fie considerat reclama site-ul)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
am vazut ca au si manechine, foarfece, ate, ace...
(sper sa nu fie considerat reclama site-ul)

m-julie- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 57
Varsta: 24
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 29/04/2010
Vand doar persoanelor juridice sau persoanelor fizice autorizate....

oana_007- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 136
Varsta: 32
Localizare: romania, bucuresti
Data de inscriere: 20/07/2009
Oana 007, daca te referi la magazinul online Emidale, mie nu mi s-a parut ca pun vreo conditie de genul asta. M-am uitat la sectiunea "Cum cumpar" si scrie numai ca trebuie sa iti faci cont la ei pe site, si atat. Imi amintesc si eu ca a fost o discutie de genul asta pe forum, dar cred ca se referea la magazinul fizic, nu si la cel virtual.

rosita- Expert

- Numarul mesajelor: 995
La Emidale ma refer, si din pacate chiar ei mi-au spus lucrul asta!
Am vrut sa imi comand ceva (comanda depasea 200 lei, deci este exclus sa fi refuzat politicos comanda din cauza ca era mica) si au fost foarte draguti, dar si categorici... Citez "comercializam doar persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate"
Am vrut sa imi comand ceva (comanda depasea 200 lei, deci este exclus sa fi refuzat politicos comanda din cauza ca era mica) si au fost foarte draguti, dar si categorici... Citez "comercializam doar persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate"
Ultima editare efectuata de catre oana_007 in Mar 20 Iul 2010, 16:20, editata de 1 ori (Motiv : Completat detalii)

oana_007- Ucenic

-

Si eu stiu la fel despre politica de vanzare de la Emidale, am primit acelasi raspuns anul trecut de la ei.

ralucis- Ucenic

- Numarul mesajelor: 132
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 02/08/2009
Am inteles... Nu m-as fi gandit!! Pe vremurile astea, ca si magazin, sa iti permiti sa fii asa de selectiv, e mare lucru.

rosita- Expert

- Numarul mesajelor: 995
Intr-un fel ii inteleg - lucrul cu persoanele fizice e dificil (trebuie casa de marcat, mai dai de un nebun care incepe sa iti trimita OPC si alte minuni doar ca i se pune lui pata sau nu stie sa vorbeasca frumos ca sa fie ambele parti multumite samd).

oana_007- Ucenic

-

Eu stiu ca daca iti trimit marfa prin curier sau posta cu plata ramburs,pot sa vanda si persoanelor neautorizate.
bine dar cer vreo dovada ca esti firma sau PFA?nu poti sa dai un nume si un CUI fictiv?

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 26/10/2009
Buna idee! Eu ma chinuiesc sa ii conving pe unii sa-mi vanda ceva de vreun an si nu am reusit.Oare are ceva daca ii mint,asa cum spui?Cine ce pierde la treaba asta?
Nu intelegeti un lucru, Emidale este en-gros, nu en-detail. Este un fel de Metro sau Selgros, nu Carrefour sau Cora. Chiar daca Metro face legitimatii doar pe firma (SRL, PFA), tu poti sa spui la facturare ca vrei pe PF, nu pe firma. La Emidale e la fel, vand persoanelor juridice care la randul lor fie revand materia prima sau o prelucreaza (adica au ateliere, croitorii, etc.). Nu sunt interesati de PF pt ca vor o unitate, nu un bax, nu o cutie. La fel ca si la Selgros, poti cumpara un dero la 6 kg la bucata, dar esti obligat sa cumperi un bax de Cola la 2l, daca aia vrei, nu o sticla. De aici si preturile mai mici, ei iau cantitate si revand cantitati mari, nu cate 1m de dantela, o creta sau 4 nasturi...
La fel si in Sam, sunt standuri care vand doar en-grosistilor. Poti lua 25-50m, cat are un balot/ val, dar nu-ti dau nici daca vrei sa iei 10m. Nu-i intereseaza sa-si descompleteze unitatile de masura, sa ramana cu ele incepute, sa aiba pierderi, scazaminte.
La fel si in Sam, sunt standuri care vand doar en-grosistilor. Poti lua 25-50m, cat are un balot/ val, dar nu-ti dau nici daca vrei sa iei 10m. Nu-i intereseaza sa-si descompleteze unitatile de masura, sa ramana cu ele incepute, sa aiba pierderi, scazaminte.
Mie mi s-a spus ca nu imi pot vinde pt ca nu am acte de firma pt care ei sa emita chitanta.Nu cantitatea conta neaparat,pt ca oricum comanda mea era mare ,iar siretul pe care il voiam il luam la rola intreaga nu la metru...comanda mea era de vreo 10 role de siret a carte 300 metri fiecare.
Faceti rost de datele unei firme ale unui prieten si v-ai scos.Ce e asa greu.
Oricum CIF,CUI,si alte date le gasiti si pe net.Voi nu trebuie dacat sa semnati si sa platiti.Si eu am fost PFA si asa am legitimatie de la Metro.Intrebati prietenele care vand cosmetice daca sunt coordonatoare ca trebuie sa fie si PFA.Eu asa eram.
Oricum CIF,CUI,si alte date le gasiti si pe net.Voi nu trebuie dacat sa semnati si sa platiti.Si eu am fost PFA si asa am legitimatie de la Metro.Intrebati prietenele care vand cosmetice daca sunt coordonatoare ca trebuie sa fie si PFA.Eu asa eram.
In alta ordine de idei,vreau sa vin si eu cu o informatie utila pt toata lumea. Cateva materiale si accesorii ieftine se gasesc si la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .Problema aici este ca ei nu au decat magazin on line ,ceea ce este un neajuns fata de nmagazinul real,dar se pot cere mostre pe care le trimit prin curier.
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» Event de paste : Prima surpriza !
» Dragoste la prima vedere
» Caut prietena si nu gasesc :))
» Ce face plictiseala din om:))
» Gossip girl
» Dragoste la prima vedere
» Caut prietena si nu gasesc :))
» Ce face plictiseala din om:))
» Gossip girl
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Discutii despre croitorie
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Provocarea 30-Faux denim
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA