Ultimele subiecte
» Miniaturi - handmade
Vin 20 Oct 2017, 12:06 pm Scris de Gabica

» Metoda servetelulul capitolul VIII
Joi 19 Oct 2017, 9:23 am Scris de vlad_mom

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Joi 19 Oct 2017, 8:07 am Scris de Dorulet

» Din materiale reciclabile 5
Joi 19 Oct 2017, 5:47 am Scris de piciul

» Bijuterii fimo (33)
Mar 17 Oct 2017, 12:36 pm Scris de vlad_mom

» Tipare gratis, Leko- Cap.2
Dum 15 Oct 2017, 11:00 pm Scris de ellaharry

» Hainute pentru copiii nostri (20)
Vin 13 Oct 2017, 5:51 pm Scris de feerya

» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7
Vin 13 Oct 2017, 2:12 pm Scris de Iulliana

» Dantela irlandeza
Sam 07 Oct 2017, 6:19 pm Scris de Dorulet

» Bluze,topuri,jachete, pardesie, bolerouri-crosetate (28)
Vin 06 Oct 2017, 7:02 pm Scris de Lia33

» Discutii despre revista Burda-6
Mier 04 Oct 2017, 9:43 pm Scris de LRodica

» Ce melodie asculti acum !-5
Lun 02 Oct 2017, 11:42 am Scris de Dorulet

» Florile din gradina mea(2)
Vin 29 Sept 2017, 11:15 am Scris de Floren

» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -5
Mier 27 Sept 2017, 10:20 am Scris de Gabica

»  Masinile noastre de cusut (6)
Mar 26 Sept 2017, 4:31 pm Scris de bingo

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Mar 26 Sept 2017, 8:39 am Scris de adii

» Aparate si ustensile din bucatarie
Lun 18 Sept 2017, 5:09 pm Scris de ElenaZaileanu

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Lun 11 Sept 2017, 1:42 pm Scris de LRodica

» Quilling-Arta de a rula hartia (20)
Lun 11 Sept 2017, 1:31 pm Scris de carmendana

» Gemuri si dulceturi
Lun 11 Sept 2017, 10:21 am Scris de Gabica

Subiecte similare




Custom Search






LM Articole



LM YouTube Channel-
-

-

CursuriReiki-

RuneHeivang-



Poale-n brau

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Poale-n brau

Mesaj Scris de cata13lina la data de Sam 22 Mai 2010, 11:55 am

Dragele mele , va dau reteta de poale-n brau asa cum o stiu eu de la bunica mea, care o stie si ea de la bunica ei ....; o fac de ani buni si nu mi s-a intamplat sa nu-mi iasa (a, ba nu odata de mult, nu a crescut drojdia, dar asta nu se pune ca era pe vreamea raposatului...) Deci :

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cantitati :
Aluat
1 kg faina alba
un cub de drojdie (sau un plic de drojdie uscata)
1lingurita rasa de sare
5 oua
200 gr zahar
150 ml ulei
o ceasca lapte
esente (coaja de lamaie, de portocala, vanilie)
Umplutura :
1 kg de branza de vaci (pusa de seara la scurs pe un "pat" de malai)
zahar (dupa gust)
3-4 oua (functie de cat este de "uscata") branza
esente (lamaie, vanilie)
Mod de preparare
aluat
Se cerne faina ; (daca folosim drojdia uscata se amesteca cu faina nu tb sa intre in contact direct cu lichidele) .
Separat facem maiaua Drojdia o presaram cu putin zahar, o amestecam si observam ca devine lichida (o lingura de faina se opareste cu lapte , se bate bine cu lingura sau mixerul pana se racoreste , apoi se pune un ou , se bate iar bine , se toarna drojdia se amesteca si se lasa la crescut ).Daca drojdia este buna (si este ), in max 5 minute maiaua creste .Se pune maiaua, ouale batute cu zaharul +esentele se amesteca, se pune lapte caldut pana se formeaza un aluat potrivit .Se framanta (e de preferat ca atunci cand framantati sa va ganditi la guvernanti , la reducerile de 25 % )adaugandu-se uleiul putin cate putin .Se framanta bine max 20 minute. Se lasa la crescut .
Umplutura : ouale batute cu zahar + esente se amesteca cu branza. sa rezulte o crema nu f. subtire ; eventual puneti mai putine oua si 1-2 linguri de smantana daca e "groasa" (smantana....)
Dupa ce aluatul a crescut (in mod normal tb sa-si dubleze volumul) se rastoarna pe planseta , se formeaza un sul din care se taie bucati(20- 25)functie de cat de mari vreti sa iasa ..Se intinde cu vergeaua de aluat un patratel (si aici mie-mi iese mai rotunjor, asa )se pune o lingura de umplutura, apoi se aduna colturile pe diagonala in mijloc,o data si apoi acelasi procedeu inca o data ..se apasa in mijloc, sa se uneasca colturile.. se ung cu ou batut ,se pune intr-o tava in care ati pus hartie de copt (este grozava hartia , v-o recomand cu caldura) se lasa nu f. mult la crescut (10 minute), apoi se baga la cuptor (aici nu va dau timp; functie de cuptor eu am unul electric si las cam 15 minute la 200 grade...).Se scot ,se pudreaza cu zahar pudra si ...se incuie usa la bucatarie ca dau navala ...hunii... si nu mai ramane nimic... Succes.
P.S .Dragul meu drag(sotiorul meu) a lipsit cand am framantat asa ca poze am numai de la produsul finit... sper sa stiu sa le pun ...
am facut un cont in photobucket ..si mai departe??/


Ultima editare efectuata de catre Admina in Sam 22 Mai 2010, 7:37 pm, editata de 1 ori (Motiv : Adaugat link poza)

cata13lina
Nou venit
Nou venit

Numarul mesajelor : 95
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 02/11/2009

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de Admina la data de Sam 22 Mai 2010, 2:11 pm

Am scos drojdie din conge, revin cu impresii. Merg cumva si cu telemea, si fara zahar? Parca as pofti la ceva sarat, mai ales ca-mi mai tai din calorii, in speranta ca va veni vara, vreodata...

_________________
DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


avatar
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8710
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de cata13lina la data de Sam 22 Mai 2010, 2:21 pm

Admina a scris:Am scos drojdie din conge, revin cu impresii. Merg cumva si cu telemea, si fara zahar? Parca as pofti la ceva sarat, mai ales ca-mi mai tai din calorii, in speranta ca va veni vara, vreodata...
sigur ca merge foarte bine si cu telemea dar nu mai sunt "poale-n brau" ! este placinta cu branza
Daca ai prin apropiere un magazin gen Kaufland, cauta la produse congelate cutii cu patrate din aluat frantuzesc (sunt 16 parca si costa pana in 6.5 lei).Sunt grozave.Le poti umple cu telemea si ies super.. si nici nu mai muncesti atat!

cata13lina
Nou venit
Nou venit

Numarul mesajelor : 95
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 02/11/2009

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de Admina la data de Sam 22 Mai 2010, 2:39 pm

Pai eu vreau poale'n brau si tu-mi zici sa-mi fac pateuri cu branza. zid
Am gasit pe net ca tot poale'n brau sunt si cu telemea, branza de burduf, alte umpluturi, doar felul de impachetare e acelasi. Oricum merg sa-mi iau branza, vad cu ce ma intorc...fac reteta ta, oricum.

_________________
DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


avatar
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8710
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de letho la data de Sam 22 Mai 2010, 3:10 pm

Hai mai cata13lino ce naiba faci cu reteta asta? Tu chiar iti imaginezi ca iese la fel ca a ta? Nicaieri in lumea asta n-ai sa gasesti branza ca aia de acolo si niciodata n-or sa iasa placintele ca alea, deci crede-ma, am incercat cu tot felul de branza pe care-am gasit-o aici in comert si nu iese la fel nici de m-as pune-n cap; cand am venit eu aici pe meleaguri dobrogene am avut un soc la capitolul mancare.... adica nu stiu cum sa spun da'.. mancarea tre sa mai aiba si gust; vorbeam singura de nebuna... in prima saptamana am sunat-o pe mama "mamaaaa.. trimite-mi mama branza de-aia.. si aia si aia.. ca la astia nici zarzavatul n-are gust..." fusesem in piata si-am uitat de marar si-l trimit pe dnul si se intoarce cu-un brat de iarba lung asa de vreo juma de metru si-l trimit inapoi ca m-am gandit c-o fi incurcat el si n-a cerut bine.. pe urma am priceput ca asta-i altfel.. e de-ala de balta, sa-l ia naiba c-am pus si-am stricat mancarea .. am inteles pe urma de ce cucoanele de-aici gatesc numa' cu delicaturi si alte vegeturi... scuzati-ma ca m-am aprins .... dar mi-e o pofta de placintele astea de mor si cand stiu cat m-am strofocat sa le fac la fel.....

Edit: hmmm am fost cam offtopic, admina (sau un moderator) te rog sa muti mesajul unde crezi, acolo la dat cu capul la balaceanca; multam fain Smile


Ultima editare efectuata de catre letho in Sam 22 Mai 2010, 3:15 pm, editata de 2 ori (Motiv : off topic)
avatar
letho
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1262
Varsta : 47
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 21/12/2009

http://lenasplace.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de cata13lina la data de Sam 22 Mai 2010, 5:22 pm

Admina a scris:Pai eu vreau poale'n brau si tu-mi zici sa-mi fac pateuri cu branza. zid
Am gasit pe net ca tot poale'n brau sunt si cu telemea, branza de burduf, alte umpluturi, doar felul de impachetare e acelasi. Oricum merg sa-mi iau branza, vad cu ce ma intorc...fac reteta ta, oricum.
Scumpa mea, eu nu stiu ce reteta ai gasit tu pe net care sa fie "poale-n brau , sarate" eu , sincer nu am auzit... dar ..nu te contrazic.Ai cerut reteta de poale-n brau reteta de poale-n brau ti-am dat ... Sigur poate iesi o placinta tare buna dar nu sunt poalele in brau ...
hai sa va povestesc ceva : In vremurile de mult apuse cand aveam ratie de 0,5 kg(nu km) de carne/luna, 1/2 l ulei si 1 kg de zahar, iar oua gaseam doar la restaurante si costau cam 5 lei /buc (asta cand in mod normal un ou costa 0.8 lei), vine o colega de servici la birou cu niste prajituri trasnet, grozave,(am uitat sa va spun ca aceasta colega a mea este ardeleanca ; si acum stiti si voi ca ardelencele sunt renumite pentru prajiturile lor grooooozave ) bun; si ma apuc eu si cer reteta : si incepe 10 oua, (eu intreb dar cu 5 nu se poate , ba daa zice ea cu juma de gura), si continua cu ciocolata amaruie, cu stafide , cu dulceata de visine , ma rog cu de toate si incheie cu 1/2 de kg de frisca ..Eu intreb dar fara frisca nu se poate ??? la care , o alta colega iritata , se intoarce spre mine si-mi zice : rahat pui , rahat maninci....Ne-am amuzat copios si desi au trecut 25 de ani cred , ori de cate ori fac prajitura asta imi aduc aminte si ma amuz....

cata13lina
Nou venit
Nou venit

Numarul mesajelor : 95
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 02/11/2009

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de letho la data de Sam 22 Mai 2010, 5:48 pm

da... si eu tot la alea le dur dorul, alea cu branza de vaca dulce, branza din aia fara cheag pe care tre s-o tii la scurs bine de cu seara Sad( ... si umplutura iese asa faina faina aromata si dulce si cand scoti placintele din cuptor sunt asa de rumene si pufoase... pofta asa pufoase si moi si..... imi vine sa te strang de gat Smile mi-ai facut asa o pofta ca mi-am amintit de-un pachetel de branza din congelator, branza din aia cas de la stana.. l-am scos decongelat si m-am apucat de infulecat asa ca un caine hamesit.... macar dorul de-o branza sa-l ostoiesc.....
a..... eu mai stiam asa: din cur faci, din cur mananci! scuzati, dati-mi peste bot d-asai vorba
avatar
letho
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1262
Varsta : 47
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 21/12/2009

http://lenasplace.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de Admina la data de Sam 22 Mai 2010, 6:16 pm

Merci Catalina. Smile Daca eu vreau sa mananc telemea (au, pardon, rahat), din ala mananc. rade Nu acum serios, am intrebat si o colega (femeie la 50 de ani, moldoveanca la origine) si a zis ca ea le stie sarate, nu cu branza de vaci. Deci cate bordee, atatea obiceie...
Sunt gata si ale mele, sunt cam strambe ca nu am taiat patratele... patrate.

Aluatul crescut de 3 ori cred, dupa lupte seculare, ca drojdia a fost congelata, de ceva vreme. Aluat cu oo de tara, galbene si buuune.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Amestecul de telemea si branza de buduf si galbenusul pentru uns deasupra:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Si produsul finit in toata rumenimea si bunatatea lui:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Multumesc mult Catalina. Foarte bune. foame Sunt sigura ca nu sunt originale, dar asta am poftit de ieri seara, asta am facut. Si eu sunt pe sfert moldoveanca. wink Dau cateva de pomana, pentru bunicul meu.

_________________
DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


avatar
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8710
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de cata13lina la data de Sam 22 Mai 2010, 7:25 pm

letho a scris:da... si eu tot la alea le dur dorul, alea cu branza de vaca dulce, branza din aia fara cheag pe care tre s-o tii la scurs bine de cu seara Sad( ... si umplutura iese asa faina faina aromata si dulce si cand scoti placintele din cuptor sunt asa de rumene si pufoase... pofta asa pufoase si moi si..... imi vine sa te strang de gat Smile mi-ai facut asa o pofta ca mi-am amintit de-un pachetel de branza din congelator, branza din aia cas de la stana.. l-am scos decongelat si m-am apucat de infulecat asa ca un caine hamesit.... macar dorul de-o branza sa-l ostoiesc.....
a..... eu mai stiam asa: din cur faci, din cur mananci! scuzati, dati-mi peste bot d-asai vorba
Off ce sa ma fac eu cu tine, draga mea?!?! Daca vrei da-mi adresa si-ti trimit branza sau placinte saptamana viitoare
chiar imi pare rau ....http://s832.photobucket.com/home/cata13lina oare asa se posteaza poze? mi-am prins urechile...

cata13lina
Nou venit
Nou venit

Numarul mesajelor : 95
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 02/11/2009

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de danae la data de Sam 22 Mai 2010, 10:06 pm

Si eu sunt moldoveanca, dar bunica le facea cu branza pusa la putina. Mamaaaa, si cand mergeam la ea ne facea cate un cuptor ( avea un cuptor mare afara ). Acum e bolnava saraca dar tare mi-e dor de vremurile alea. Mi-ati adus aminte. Merci de reteta Cata! Arata delicios, Admina. Unde ziceai ca stai? wink
avatar
danae
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1100
Varsta : 36
Localizare : buzau
Data de inscriere : 18/11/2009

http://www.greetingcards.ro

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de letho la data de Dum 23 Mai 2010, 3:33 pm

Draga mea cata13lina, iti multumesc din suflet pentru intentie, mi-a trecut pofta Smile
....http://s832.photobucket.com/home/cata13lina oare asa se posteaza poze? mi-am prins urechile...
Pentru ca esti atat de buna, ca sa te scutesc de-a mai rasfoi paginile cu tutorialele despre cum pui imagini, ti-am facut o mica explicatie, despre cum poti sa afisezi aici imaginile mari chiar daca poza o ai mai mare in photobucket. Am incercat sa pun informatiile in doua poze, sper sa nu fi scapat ceva. Ca sa le vezi bine, adica la dimensiunea mare, te rog sa le faci zoom (click cu lupa..... ). Te pup si sper sa-ti fie de folos.
1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] 2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
letho
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1262
Varsta : 47
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 21/12/2009

http://lenasplace.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de cata13lina la data de Dum 23 Mai 2010, 5:23 pm

Imi cer scuze Aveti dreptate ! Pentru ca azi e sarbatoare mare am zis ia sa caut eu (si sa arat fetelor astea care ma contrazic) cartea de bucate a lui AL.O. TEODOREANU ""GASTRONOMICE" unde sigur tb sa fie retea originala der poale-n brau Asa ca , mi-am pus " poalele-n brau" si m-am cocotat pe scaune sa ajung la cartea asta pe care din motive bineintelese o tin cat mai ascunsa vederilor celor care ma viziteaza (pe principiul foaie verde de dai , n-ai, ia nu da sa vezi cum ai )..O gasesc , gasesc si reteta , sper s-o pot posta :
POALE-N BRlU

1/2 kg făină, 3 ouă, 200 gr unt, o lingură rasă zahăr, sare, trei-patru sute gr lapte si chiar mai mult (cât suge aluatul), drojdie proaspătă de mărimea unei nuci.
Topeşte drojdia într-un recipient în care torni o lingură-două de apă căldicică. O amesteci cu o lingură de făină si o linguriţă de zahăr O laşi să crească 20 minute. Pui restul făinii într-un castron mai mare şi torni la mijloc drojdia, laptele călduţ gălbenuşurile, sarea şi zahărul. Le amesteci bine şi începi frământatul. După zece minute începi să torni, încet-încet, untul topit, călduţ nu fier-binte, câte o lingură două , frământând mereu, până se termină untul. Acoperi cu un şervet gros şi laşi să crească o oră şi jumătate. Când a crescut aluatul, ungi o tavă cu unt fierbinte, faci aluatul sul şi-1 tai in bucăţi de mărimea unei bile de biliard. Îl întinzi apoi cu melesteul (sucitorul), punând la mijloc o brânză de oi grasă şi frământată. La 1/2 kg brânză, pui două ouă întregi. Aduni pe urmă marginile aluatului in acelaşi sens, ca nişte falduri, strângându-le ca să fie lipite. Le mai laşi l5—20 minute la loc cald, să mai crească puţin. Pe urmă, ungi cu ou si coci, la cuptor potrivit, cam jumătate de oră.
Aprobând si această reţetă, una din cele două vechi, dar nu bătrâne (vechi am zis), tovarăşe de copilărie, astfel grăi:
- Acuma, că am atins vârsta înţelepciunii , îmi poţi răspunde sincer la o întrebare, asigurându-te că supărare nu încape: ai mâncat si ,, alivenci " si ,,poale-n brâu" si la ea si la mine. Care ţi-au plăcut mai mult?
— N-o să vă supăraţi nici una?
— Jurăm, au răspuns intr-un glas.
— Ei bine, ale lui Cezar Petrescu.
-Cum?
— Uite-asa! Are o reţetă bătrânească într-un caiet vechi.
— De ce nu ne-o spui si nouă?
— Pentru că n-o stiu!
scuze ca v-am contrazis dragele mele ; dar eu de cand ma stiu (adica de 48 de ani ; ca eu imi aduc aminte de mine cam de pe la 3 ani) am stiut ca poalele-n brau sunt dulci; peace

cata13lina
Nou venit
Nou venit

Numarul mesajelor : 95
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 02/11/2009

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de cata13lina la data de Dum 23 Mai 2010, 5:25 pm

letho a scris:Draga mea cata13lina, iti multumesc din suflet pentru intentie, mi-a trecut pofta Smile
....http://s832.photobucket.com/home/cata13lina oare asa se posteaza poze? mi-am prins urechile...
Pentru ca esti atat de buna, ca sa te scutesc de-a mai rasfoi paginile cu tutorialele despre cum pui imagini, ti-am facut o mica explicatie, despre cum poti sa afisezi aici imaginile mari chiar daca poza o ai mai mare in photobucket. Am incercat sa pun informatiile in doua poze, sper sa nu fi scapat ceva. Ca sa le vezi bine, adica la dimensiunea mare, te rog sa le faci zoom (click cu lupa..... ). Te pup si sper sa-ti fie de folos.
1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] 2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
chiar am vorbit foarte serios ; spune-mi daca vrei , si-ti pot trimite daca vrei macar branza din asta super buna , adevarata !

cata13lina
Nou venit
Nou venit

Numarul mesajelor : 95
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 02/11/2009

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de letho la data de Dum 23 Mai 2010, 8:03 pm

Multumesc inca o data, cata13lina, stiu c-ai vorbit serios Smile dar nu e nevoie, mi-a trecut pofta si mi-e c-o sa ma obisnuiesc si-o sa te bat saptamanal la cap rade - glumesc. Sper si eu s-ajung cat mai curand acasa (la mama), uite c-au trecut atatia ani, le-am si uitat numarul... si tot "acasa" spun Smile
avatar
letho
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1262
Varsta : 47
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 21/12/2009

http://lenasplace.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de violetas la data de Dum 21 Noi 2010, 8:33 pm

Placinte "poale-n brau" facute de mama.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
violetas
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 825
Varsta : 48
Localizare : Piatra Neamt
Data de inscriere : 05/02/2010

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de margelutamea la data de Dum 21 Noi 2010, 9:01 pm

Oh my God! Vreau retetaaaa! Acuuum!
Ce pofta mi-e!!!! click
Cred ca nu mai trebuie sa dau pe aici prea curand Shocked
avatar
margelutamea
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 275
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 02/11/2009

http://www.margelutamea.ro

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de violetas la data de Dum 21 Noi 2010, 9:41 pm

Klavinia, sunt facute de mama, cu prima ocazie o intreb despre reteta exacta. Smile
avatar
violetas
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 825
Varsta : 48
Localizare : Piatra Neamt
Data de inscriere : 05/02/2010

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de margelutamea la data de Dum 21 Noi 2010, 9:47 pm

Abia astept! love
avatar
margelutamea
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 275
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 02/11/2009

http://www.margelutamea.ro

Sus In jos

Re: Poale-n brau

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum


©Copyright Lucrudemana.com 2008-2015 | All Rights Reserved
FB