Poale-n brau
+2
Admina
cata13lina
6 participanți
Pagina 1 din 1
Poale-n brau
Dragele mele , va dau reteta de poale-n brau asa cum o stiu eu de la bunica mea, care o stie si ea de la bunica ei ....; o fac de ani buni si nu mi s-a intamplat sa nu-mi iasa (a, ba nu odata de mult, nu a crescut drojdia, dar asta nu se pune ca era pe vreamea raposatului...) Deci :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cantitati :
Aluat
1 kg faina alba
un cub de drojdie (sau un plic de drojdie uscata)
1lingurita rasa de sare
5 oua
200 gr zahar
150 ml ulei
o ceasca lapte
esente (coaja de lamaie, de portocala, vanilie)
Umplutura :
1 kg de branza de vaci (pusa de seara la scurs pe un "pat" de malai)
zahar (dupa gust)
3-4 oua (functie de cat este de "uscata") branza
esente (lamaie, vanilie)
Mod de preparare
aluat
Se cerne faina ; (daca folosim drojdia uscata se amesteca cu faina nu tb sa intre in contact direct cu lichidele) .
Separat facem maiaua Drojdia o presaram cu putin zahar, o amestecam si observam ca devine lichida (o lingura de faina se opareste cu lapte , se bate bine cu lingura sau mixerul pana se racoreste , apoi se pune un ou , se bate iar bine , se toarna drojdia se amesteca si se lasa la crescut ).Daca drojdia este buna (si este ), in max 5 minute maiaua creste .Se pune maiaua, ouale batute cu zaharul +esentele se amesteca, se pune lapte caldut pana se formeaza un aluat potrivit .Se framanta (e de preferat ca atunci cand framantati sa va ganditi la guvernanti , la reducerile de 25 % )adaugandu-se uleiul putin cate putin .Se framanta bine max 20 minute. Se lasa la crescut .
Umplutura : ouale batute cu zahar + esente se amesteca cu branza. sa rezulte o crema nu f. subtire ; eventual puneti mai putine oua si 1-2 linguri de smantana daca e "groasa" (smantana....)
Dupa ce aluatul a crescut (in mod normal tb sa-si dubleze volumul) se rastoarna pe planseta , se formeaza un sul din care se taie bucati(20- 25)functie de cat de mari vreti sa iasa ..Se intinde cu vergeaua de aluat un patratel (si aici mie-mi iese mai rotunjor, asa )se pune o lingura de umplutura, apoi se aduna colturile pe diagonala in mijloc,o data si apoi acelasi procedeu inca o data ..se apasa in mijloc, sa se uneasca colturile.. se ung cu ou batut ,se pune intr-o tava in care ati pus hartie de copt (este grozava hartia , v-o recomand cu caldura) se lasa nu f. mult la crescut (10 minute), apoi se baga la cuptor (aici nu va dau timp; functie de cuptor eu am unul electric si las cam 15 minute la 200 grade...).Se scot ,se pudreaza cu zahar pudra si ...se incuie usa la bucatarie ca dau navala ...hunii... si nu mai ramane nimic... Succes.
P.S .Dragul meu drag(sotiorul meu) a lipsit cand am framantat asa ca poze am numai de la produsul finit... sper sa stiu sa le pun ...
am facut un cont in photobucket ..si mai departe??/
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cantitati :
Aluat
1 kg faina alba
un cub de drojdie (sau un plic de drojdie uscata)
1lingurita rasa de sare
5 oua
200 gr zahar
150 ml ulei
o ceasca lapte
esente (coaja de lamaie, de portocala, vanilie)
Umplutura :
1 kg de branza de vaci (pusa de seara la scurs pe un "pat" de malai)
zahar (dupa gust)
3-4 oua (functie de cat este de "uscata") branza
esente (lamaie, vanilie)
Mod de preparare
aluat
Se cerne faina ; (daca folosim drojdia uscata se amesteca cu faina nu tb sa intre in contact direct cu lichidele) .
Separat facem maiaua Drojdia o presaram cu putin zahar, o amestecam si observam ca devine lichida (o lingura de faina se opareste cu lapte , se bate bine cu lingura sau mixerul pana se racoreste , apoi se pune un ou , se bate iar bine , se toarna drojdia se amesteca si se lasa la crescut ).Daca drojdia este buna (si este ), in max 5 minute maiaua creste .Se pune maiaua, ouale batute cu zaharul +esentele se amesteca, se pune lapte caldut pana se formeaza un aluat potrivit .Se framanta (e de preferat ca atunci cand framantati sa va ganditi la guvernanti , la reducerile de 25 % )adaugandu-se uleiul putin cate putin .Se framanta bine max 20 minute. Se lasa la crescut .
Umplutura : ouale batute cu zahar + esente se amesteca cu branza. sa rezulte o crema nu f. subtire ; eventual puneti mai putine oua si 1-2 linguri de smantana daca e "groasa" (smantana....)
Dupa ce aluatul a crescut (in mod normal tb sa-si dubleze volumul) se rastoarna pe planseta , se formeaza un sul din care se taie bucati(20- 25)functie de cat de mari vreti sa iasa ..Se intinde cu vergeaua de aluat un patratel (si aici mie-mi iese mai rotunjor, asa )se pune o lingura de umplutura, apoi se aduna colturile pe diagonala in mijloc,o data si apoi acelasi procedeu inca o data ..se apasa in mijloc, sa se uneasca colturile.. se ung cu ou batut ,se pune intr-o tava in care ati pus hartie de copt (este grozava hartia , v-o recomand cu caldura) se lasa nu f. mult la crescut (10 minute), apoi se baga la cuptor (aici nu va dau timp; functie de cuptor eu am unul electric si las cam 15 minute la 200 grade...).Se scot ,se pudreaza cu zahar pudra si ...se incuie usa la bucatarie ca dau navala ...hunii... si nu mai ramane nimic... Succes.
P.S .Dragul meu drag(sotiorul meu) a lipsit cand am framantat asa ca poze am numai de la produsul finit... sper sa stiu sa le pun ...
am facut un cont in photobucket ..si mai departe??/
Ultima editare efectuata de catre Admina in Sam 22 Mai 2010, 7:37 pm, editata de 1 ori (Motiv : Adaugat link poza)
cata13lina- helper
- Numarul mesajelor : 95
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 02/11/2009
Re: Poale-n brau
Am scos drojdie din conge, revin cu impresii. Merg cumva si cu telemea, si fara zahar? Parca as pofti la ceva sarat, mai ales ca-mi mai tai din calorii, in speranta ca va veni vara, vreodata...
Re: Poale-n brau
sigur ca merge foarte bine si cu telemea dar nu mai sunt "poale-n brau" ! este placinta cu branzaAdmina a scris:Am scos drojdie din conge, revin cu impresii. Merg cumva si cu telemea, si fara zahar? Parca as pofti la ceva sarat, mai ales ca-mi mai tai din calorii, in speranta ca va veni vara, vreodata...
Daca ai prin apropiere un magazin gen Kaufland, cauta la produse congelate cutii cu patrate din aluat frantuzesc (sunt 16 parca si costa pana in 6.5 lei).Sunt grozave.Le poti umple cu telemea si ies super.. si nici nu mai muncesti atat!
cata13lina- helper
- Numarul mesajelor : 95
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 02/11/2009
Re: Poale-n brau
Pai eu vreau poale'n brau si tu-mi zici sa-mi fac pateuri cu branza.
Am gasit pe net ca tot poale'n brau sunt si cu telemea, branza de burduf, alte umpluturi, doar felul de impachetare e acelasi. Oricum merg sa-mi iau branza, vad cu ce ma intorc...fac reteta ta, oricum.
Am gasit pe net ca tot poale'n brau sunt si cu telemea, branza de burduf, alte umpluturi, doar felul de impachetare e acelasi. Oricum merg sa-mi iau branza, vad cu ce ma intorc...fac reteta ta, oricum.
Re: Poale-n brau
Hai mai cata13lino ce naiba faci cu reteta asta? Tu chiar iti imaginezi ca iese la fel ca a ta? Nicaieri in lumea asta n-ai sa gasesti branza ca aia de acolo si niciodata n-or sa iasa placintele ca alea, deci crede-ma, am incercat cu tot felul de branza pe care-am gasit-o aici in comert si nu iese la fel nici de m-as pune-n cap; cand am venit eu aici pe meleaguri dobrogene am avut un soc la capitolul mancare.... adica nu stiu cum sa spun da'.. mancarea tre sa mai aiba si gust; vorbeam singura de nebuna... in prima saptamana am sunat-o pe mama "mamaaaa.. trimite-mi mama branza de-aia.. si aia si aia.. ca la astia nici zarzavatul n-are gust..." fusesem in piata si-am uitat de marar si-l trimit pe dnul si se intoarce cu-un brat de iarba lung asa de vreo juma de metru si-l trimit inapoi ca m-am gandit c-o fi incurcat el si n-a cerut bine.. pe urma am priceput ca asta-i altfel.. e de-ala de balta, sa-l ia naiba c-am pus si-am stricat mancarea .. am inteles pe urma de ce cucoanele de-aici gatesc numa' cu delicaturi si alte vegeturi... scuzati-ma ca m-am aprins .... dar mi-e o pofta de placintele astea de mor si cand stiu cat m-am strofocat sa le fac la fel.....
Edit: hmmm am fost cam offtopic, admina (sau un moderator) te rog sa muti mesajul unde crezi, acolo la dat cu capul la balaceanca; multam fain
Edit: hmmm am fost cam offtopic, admina (sau un moderator) te rog sa muti mesajul unde crezi, acolo la dat cu capul la balaceanca; multam fain
Ultima editare efectuata de catre letho in Sam 22 Mai 2010, 3:15 pm, editata de 2 ori (Motiv : off topic)
Re: Poale-n brau
Scumpa mea, eu nu stiu ce reteta ai gasit tu pe net care sa fie "poale-n brau , sarate" eu , sincer nu am auzit... dar ..nu te contrazic.Ai cerut reteta de poale-n brau reteta de poale-n brau ti-am dat ... Sigur poate iesi o placinta tare buna dar nu sunt poalele in brau ...Admina a scris:Pai eu vreau poale'n brau si tu-mi zici sa-mi fac pateuri cu branza.
Am gasit pe net ca tot poale'n brau sunt si cu telemea, branza de burduf, alte umpluturi, doar felul de impachetare e acelasi. Oricum merg sa-mi iau branza, vad cu ce ma intorc...fac reteta ta, oricum.
hai sa va povestesc ceva : In vremurile de mult apuse cand aveam ratie de 0,5 kg(nu km) de carne/luna, 1/2 l ulei si 1 kg de zahar, iar oua gaseam doar la restaurante si costau cam 5 lei /buc (asta cand in mod normal un ou costa 0.8 lei), vine o colega de servici la birou cu niste prajituri trasnet, grozave,(am uitat sa va spun ca aceasta colega a mea este ardeleanca ; si acum stiti si voi ca ardelencele sunt renumite pentru prajiturile lor grooooozave ) bun; si ma apuc eu si cer reteta : si incepe 10 oua, (eu intreb dar cu 5 nu se poate , ba daa zice ea cu juma de gura), si continua cu ciocolata amaruie, cu stafide , cu dulceata de visine , ma rog cu de toate si incheie cu 1/2 de kg de frisca ..Eu intreb dar fara frisca nu se poate ??? la care , o alta colega iritata , se intoarce spre mine si-mi zice : rahat pui , rahat maninci....Ne-am amuzat copios si desi au trecut 25 de ani cred , ori de cate ori fac prajitura asta imi aduc aminte si ma amuz....
cata13lina- helper
- Numarul mesajelor : 95
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 02/11/2009
Re: Poale-n brau
da... si eu tot la alea le dur dorul, alea cu branza de vaca dulce, branza din aia fara cheag pe care tre s-o tii la scurs bine de cu seara ( ... si umplutura iese asa faina faina aromata si dulce si cand scoti placintele din cuptor sunt asa de rumene si pufoase... asa pufoase si moi si..... imi vine sa te strang de gat mi-ai facut asa o pofta ca mi-am amintit de-un pachetel de branza din congelator, branza din aia cas de la stana.. l-am scos decongelat si m-am apucat de infulecat asa ca un caine hamesit.... macar dorul de-o branza sa-l ostoiesc.....
a..... eu mai stiam asa: din cur faci, din cur mananci! scuzati, dati-mi peste bot d-asai vorba
a..... eu mai stiam asa: din cur faci, din cur mananci! scuzati, dati-mi peste bot d-asai vorba
Re: Poale-n brau
Merci Catalina. Daca eu vreau sa mananc telemea (au, pardon, rahat), din ala mananc. Nu acum serios, am intrebat si o colega (femeie la 50 de ani, moldoveanca la origine) si a zis ca ea le stie sarate, nu cu branza de vaci. Deci cate bordee, atatea obiceie...
Sunt gata si ale mele, sunt cam strambe ca nu am taiat patratele... patrate.
Aluatul crescut de 3 ori cred, dupa lupte seculare, ca drojdia a fost congelata, de ceva vreme. Aluat cu oo de tara, galbene si buuune.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Amestecul de telemea si branza de buduf si galbenusul pentru uns deasupra:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si produsul finit in toata rumenimea si bunatatea lui:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Multumesc mult Catalina. Foarte bune. Sunt sigura ca nu sunt originale, dar asta am poftit de ieri seara, asta am facut. Si eu sunt pe sfert moldoveanca. Dau cateva de pomana, pentru bunicul meu.
Sunt gata si ale mele, sunt cam strambe ca nu am taiat patratele... patrate.
Aluatul crescut de 3 ori cred, dupa lupte seculare, ca drojdia a fost congelata, de ceva vreme. Aluat cu oo de tara, galbene si buuune.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Amestecul de telemea si branza de buduf si galbenusul pentru uns deasupra:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si produsul finit in toata rumenimea si bunatatea lui:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Multumesc mult Catalina. Foarte bune. Sunt sigura ca nu sunt originale, dar asta am poftit de ieri seara, asta am facut. Si eu sunt pe sfert moldoveanca. Dau cateva de pomana, pentru bunicul meu.
Re: Poale-n brau
Off ce sa ma fac eu cu tine, draga mea?!?! Daca vrei da-mi adresa si-ti trimit branza sau placinte saptamana viitoareletho a scris:da... si eu tot la alea le dur dorul, alea cu branza de vaca dulce, branza din aia fara cheag pe care tre s-o tii la scurs bine de cu seara ( ... si umplutura iese asa faina faina aromata si dulce si cand scoti placintele din cuptor sunt asa de rumene si pufoase... asa pufoase si moi si..... imi vine sa te strang de gat mi-ai facut asa o pofta ca mi-am amintit de-un pachetel de branza din congelator, branza din aia cas de la stana.. l-am scos decongelat si m-am apucat de infulecat asa ca un caine hamesit.... macar dorul de-o branza sa-l ostoiesc.....
a..... eu mai stiam asa: din cur faci, din cur mananci! scuzati, dati-mi peste bot d-asai vorba
chiar imi pare rau ....https://s832.photobucket.com/home/cata13lina oare asa se posteaza poze? mi-am prins urechile...
cata13lina- helper
- Numarul mesajelor : 95
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 02/11/2009
Re: Poale-n brau
Si eu sunt moldoveanca, dar bunica le facea cu branza pusa la putina. Mamaaaa, si cand mergeam la ea ne facea cate un cuptor ( avea un cuptor mare afara ). Acum e bolnava saraca dar tare mi-e dor de vremurile alea. Mi-ati adus aminte. Merci de reteta Cata! Arata delicios, Admina. Unde ziceai ca stai?
Re: Poale-n brau
Draga mea cata13lina, iti multumesc din suflet pentru intentie, mi-a trecut pofta
1. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] 2. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pentru ca esti atat de buna, ca sa te scutesc de-a mai rasfoi paginile cu tutorialele despre cum pui imagini, ti-am facut o mica explicatie, despre cum poti sa afisezi aici imaginile mari chiar daca poza o ai mai mare in photobucket. Am incercat sa pun informatiile in doua poze, sper sa nu fi scapat ceva. Ca sa le vezi bine, adica la dimensiunea mare, te rog sa le faci zoom (click cu lupa..... ). Te pup si sper sa-ti fie de folos.....https://s832.photobucket.com/home/cata13lina oare asa se posteaza poze? mi-am prins urechile...
1. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] 2. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Re: Poale-n brau
Imi cer scuze Aveti dreptate ! Pentru ca azi e sarbatoare mare am zis ia sa caut eu (si sa arat fetelor astea care ma contrazic) cartea de bucate a lui AL.O. TEODOREANU ""GASTRONOMICE" unde sigur tb sa fie retea originala der poale-n brau Asa ca , mi-am pus " poalele-n brau" si m-am cocotat pe scaune sa ajung la cartea asta pe care din motive bineintelese o tin cat mai ascunsa vederilor celor care ma viziteaza (pe principiul foaie verde de dai , n-ai, ia nu da sa vezi cum ai )..O gasesc , gasesc si reteta , sper s-o pot posta :
POALE-N BRlU
1/2 kg făină, 3 ouă, 200 gr unt, o lingură rasă zahăr, sare, trei-patru sute gr lapte si chiar mai mult (cât suge aluatul), drojdie proaspătă de mărimea unei nuci.
Topeşte drojdia într-un recipient în care torni o lingură-două de apă căldicică. O amesteci cu o lingură de făină si o linguriţă de zahăr O laşi să crească 20 minute. Pui restul făinii într-un castron mai mare şi torni la mijloc drojdia, laptele călduţ gălbenuşurile, sarea şi zahărul. Le amesteci bine şi începi frământatul. După zece minute începi să torni, încet-încet, untul topit, călduţ nu fier-binte, câte o lingură două , frământând mereu, până se termină untul. Acoperi cu un şervet gros şi laşi să crească o oră şi jumătate. Când a crescut aluatul, ungi o tavă cu unt fierbinte, faci aluatul sul şi-1 tai in bucăţi de mărimea unei bile de biliard. Îl întinzi apoi cu melesteul (sucitorul), punând la mijloc o brânză de oi grasă şi frământată. La 1/2 kg brânză, pui două ouă întregi. Aduni pe urmă marginile aluatului in acelaşi sens, ca nişte falduri, strângându-le ca să fie lipite. Le mai laşi l5—20 minute la loc cald, să mai crească puţin. Pe urmă, ungi cu ou si coci, la cuptor potrivit, cam jumătate de oră.
Aprobând si această reţetă, una din cele două vechi, dar nu bătrâne (vechi am zis), tovarăşe de copilărie, astfel grăi:
- Acuma, că am atins vârsta înţelepciunii , îmi poţi răspunde sincer la o întrebare, asigurându-te că supărare nu încape: ai mâncat si ,, alivenci " si ,,poale-n brâu" si la ea si la mine. Care ţi-au plăcut mai mult?
— N-o să vă supăraţi nici una?
— Jurăm, au răspuns intr-un glas.
— Ei bine, ale lui Cezar Petrescu.
-Cum?
— Uite-asa! Are o reţetă bătrânească într-un caiet vechi.
— De ce nu ne-o spui si nouă?
— Pentru că n-o stiu!
scuze ca v-am contrazis dragele mele ; dar eu de cand ma stiu (adica de 48 de ani ; ca eu imi aduc aminte de mine cam de pe la 3 ani) am stiut ca poalele-n brau sunt dulci;
POALE-N BRlU
1/2 kg făină, 3 ouă, 200 gr unt, o lingură rasă zahăr, sare, trei-patru sute gr lapte si chiar mai mult (cât suge aluatul), drojdie proaspătă de mărimea unei nuci.
Topeşte drojdia într-un recipient în care torni o lingură-două de apă căldicică. O amesteci cu o lingură de făină si o linguriţă de zahăr O laşi să crească 20 minute. Pui restul făinii într-un castron mai mare şi torni la mijloc drojdia, laptele călduţ gălbenuşurile, sarea şi zahărul. Le amesteci bine şi începi frământatul. După zece minute începi să torni, încet-încet, untul topit, călduţ nu fier-binte, câte o lingură două , frământând mereu, până se termină untul. Acoperi cu un şervet gros şi laşi să crească o oră şi jumătate. Când a crescut aluatul, ungi o tavă cu unt fierbinte, faci aluatul sul şi-1 tai in bucăţi de mărimea unei bile de biliard. Îl întinzi apoi cu melesteul (sucitorul), punând la mijloc o brânză de oi grasă şi frământată. La 1/2 kg brânză, pui două ouă întregi. Aduni pe urmă marginile aluatului in acelaşi sens, ca nişte falduri, strângându-le ca să fie lipite. Le mai laşi l5—20 minute la loc cald, să mai crească puţin. Pe urmă, ungi cu ou si coci, la cuptor potrivit, cam jumătate de oră.
Aprobând si această reţetă, una din cele două vechi, dar nu bătrâne (vechi am zis), tovarăşe de copilărie, astfel grăi:
- Acuma, că am atins vârsta înţelepciunii , îmi poţi răspunde sincer la o întrebare, asigurându-te că supărare nu încape: ai mâncat si ,, alivenci " si ,,poale-n brâu" si la ea si la mine. Care ţi-au plăcut mai mult?
— N-o să vă supăraţi nici una?
— Jurăm, au răspuns intr-un glas.
— Ei bine, ale lui Cezar Petrescu.
-Cum?
— Uite-asa! Are o reţetă bătrânească într-un caiet vechi.
— De ce nu ne-o spui si nouă?
— Pentru că n-o stiu!
scuze ca v-am contrazis dragele mele ; dar eu de cand ma stiu (adica de 48 de ani ; ca eu imi aduc aminte de mine cam de pe la 3 ani) am stiut ca poalele-n brau sunt dulci;
cata13lina- helper
- Numarul mesajelor : 95
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 02/11/2009
Re: Poale-n brau
chiar am vorbit foarte serios ; spune-mi daca vrei , si-ti pot trimite daca vrei macar branza din asta super buna , adevarata !letho a scris:Draga mea cata13lina, iti multumesc din suflet pentru intentie, mi-a trecut poftaPentru ca esti atat de buna, ca sa te scutesc de-a mai rasfoi paginile cu tutorialele despre cum pui imagini, ti-am facut o mica explicatie, despre cum poti sa afisezi aici imaginile mari chiar daca poza o ai mai mare in photobucket. Am incercat sa pun informatiile in doua poze, sper sa nu fi scapat ceva. Ca sa le vezi bine, adica la dimensiunea mare, te rog sa le faci zoom (click cu lupa..... ). Te pup si sper sa-ti fie de folos.....https://s832.photobucket.com/home/cata13lina oare asa se posteaza poze? mi-am prins urechile...
1. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] 2. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
cata13lina- helper
- Numarul mesajelor : 95
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 02/11/2009
Re: Poale-n brau
Multumesc inca o data, cata13lina, stiu c-ai vorbit serios dar nu e nevoie, mi-a trecut pofta si mi-e c-o sa ma obisnuiesc si-o sa te bat saptamanal la cap - glumesc. Sper si eu s-ajung cat mai curand acasa (la mama), uite c-au trecut atatia ani, le-am si uitat numarul... si tot "acasa" spun
violetas- Expert
- Numarul mesajelor : 825
Varsta : 55
Localizare : Piatra Neamt
Data de inscriere : 05/02/2010
Re: Poale-n brau
Oh my God! Vreau retetaaaa! Acuuum!
Ce pofta mi-e!!!!
Cred ca nu mai trebuie sa dau pe aici prea curand
Ce pofta mi-e!!!!
Cred ca nu mai trebuie sa dau pe aici prea curand
Re: Poale-n brau
Klavinia, sunt facute de mama, cu prima ocazie o intreb despre reteta exacta.
violetas- Expert
- Numarul mesajelor : 825
Varsta : 55
Localizare : Piatra Neamt
Data de inscriere : 05/02/2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Astazi la 7:17 am Scris de Dorulet
» Jucarii crosetate
Dum 24 Mar 2024, 9:18 am Scris de LRodica
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Mier 13 Mar 2024, 11:18 am Scris de IoanaSL
» Tipare gratis, Leko- Cap.2
Vin 08 Mar 2024, 10:38 am Scris de elena.m.m
» Din materiale reciclabile 6
Joi 07 Mar 2024, 8:11 am Scris de Dorulet
» Conturi de utilizatori, inchise la cerere
Mier 28 Feb 2024, 11:03 am Scris de orhideea1966
» Frivolite - cap 7
Dum 25 Feb 2024, 3:30 pm Scris de LRodica
» Punct in cruce-creatii diverse (2)
Joi 22 Feb 2024, 6:04 am Scris de LRodica
» Miniaturi - handmade
Dum 18 Feb 2024, 11:44 pm Scris de mlizeta
» Tehnica de embosarea a hartiei
Sam 20 Ian 2024, 7:53 am Scris de geia
» Bijuteriile noastre capitolul XX
Vin 05 Ian 2024, 8:36 am Scris de Dorulet
» Ornamente de Craciun - 6
Mier 06 Dec 2023, 9:37 am Scris de Dorulet
» Lumanari sculptate manual
Joi 30 Noi 2023, 4:49 pm Scris de LaurentiuSmin
» Scoala de croitorie (15)
Vin 17 Noi 2023, 9:04 pm Scris de Dorulet
» Pirogravura
Dum 12 Noi 2023, 10:09 am Scris de Dorulet
» Despre noi
Joi 02 Noi 2023, 8:29 am Scris de diada
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Dum 15 Oct 2023, 9:54 pm Scris de mlizeta
» Mobilier homemade (2)
Lun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Vin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada
» Hyundai 668
Joi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica