Tehnica OYA
Pagina 5 din 5 • Impartiti •
Pagina 5 din 5 •
1, 2, 3, 4, 5
Re: Tehnica OYA
Buna, dragelor. Eu sunt noua pe-aici.
Vreau si eu tare mult sa invat tehnica asta. Daca ma poate ajuta cineva cu cateva idei. Cele de mai sus nu m-au ajutat indeajuns.
Va multumesc!
Vreau si eu tare mult sa invat tehnica asta. Daca ma poate ajuta cineva cu cateva idei. Cele de mai sus nu m-au ajutat indeajuns.
Va multumesc!

erminusha- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 16/11/2011
Mai fetelor, lamuriti-ma si pe mine, care e diferenta intre tehnica oya, cea tatting si crosheta? Am vazut aici la voi niste lucruri superbe dar nu se pot face si din crosheta, cu fir de matase evident?

laurin- Nou venit

- Numarul mesajelor: 51
Varsta: 38
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 19/10/2010
Help!
Ce faceti cu firul cand se termina ? Cum introduceti fir nou ? Nu ingroasa lucrul pe o anumita zona ?Daca firul este lung , se incurca des!
Nu stiu daca se intelege ce-am vrut sa spun ...
Ce faceti cu firul cand se termina ? Cum introduceti fir nou ? Nu ingroasa lucrul pe o anumita zona ?Daca firul este lung , se incurca des!
Nu stiu daca se intelege ce-am vrut sa spun ...
Laurin, nu e asa complicat. Lucrul cu croseta se face, evident cu croseta. Tatting este dantela facuta in trei tehnici: cu acul, cu naveta si cu croseta - e o croseta speciala, egala ca grosime, pe toata lungimea. Iar tehnica Oya se face cu acul.
Diferenta intre tatting cu acul si Oya este urmatoarea: la tatting se fac noduri pe ac, la Oya se fac nodurile cu acul. Si, atentie, nu este acelasi tip de nod.
a.moscu, eu nu ma pricep la Oya, desi imi place ce iese din ea. Asa ca n-o sa pot sa-ti raspund si tie. Fetele care fac asta ti-ar putea fi de ajutor, cand mai intra pe aici.
Diferenta intre tatting cu acul si Oya este urmatoarea: la tatting se fac noduri pe ac, la Oya se fac nodurile cu acul. Si, atentie, nu este acelasi tip de nod.
a.moscu, eu nu ma pricep la Oya, desi imi place ce iese din ea. Asa ca n-o sa pot sa-ti raspund si tie. Fetele care fac asta ti-ar putea fi de ajutor, cand mai intra pe aici.

samo99ro- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4757
Varsta: 62
Localizare: Bucuresti, Romania
Data de inscriere: 04/07/2010
fetelor pentru noi cele care intelegem mai greu nu vreti sa ne ajutati si sa ne spuneti mai amanuntit?
Faceti si voi un tutorial in romana. Habar nu am cum se face acel nod, nu am inteles nimic.
Va multuesc
Faceti si voi un tutorial in romana. Habar nu am cum se face acel nod, nu am inteles nimic.
Va multuesc
Ma apuc si eu de strans materiale. Migalos, dar frumos...

andrei aura- Nou venit

- Numarul mesajelor: 6
Localizare: pitesti
Data de inscriere: 20/11/2011
Pagina 5 din 5 •
1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Discutii despre croitorie
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Provocarea 30-Faux denim
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA