Ultimele subiecte
» Discutii despre croitorie
Astazi la 07:53 Scris de aidil

» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
Astazi la 07:51 Scris de Day

» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
Astazi la 07:19 Scris de vlavi

» Bluze,topuri...(10)
Astazi la 07:03 Scris de arielas

» Provocarea 30-Faux denim
Astazi la 05:29 Scris de JuiCy

» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
Astazi la 01:12 Scris de juliennej

» Resurse si link-uri pentru croitorie
Astazi la 00:15 Scris de fulguta28

» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
Astazi la 00:07 Scris de ioana soare

» La sueta .... de seara ! 19
Astazi la 00:05 Scris de georgeta.prnic

» Florile din gradina mea
Astazi la 00:02 Scris de georgeta.prnic

» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
Ieri la 23:44 Scris de ioana soare

» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
Ieri la 23:34 Scris de georgeta.prnic

» Scoala de croitorie(10)
Ieri la 23:26 Scris de geo

» Provocarea 29 - Fructe de vara
Ieri la 23:22 Scris de georgeta.prnic

» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
Ieri la 23:19 Scris de myky7robc

» Rochii de seara,deosebite (8)
Ieri la 22:45 Scris de zylv

» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
Ieri la 22:20 Scris de Samarineanca

» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
Ieri la 22:13 Scris de carmenco

» Fotografia, intre hobby si arta
Ieri la 22:09 Scris de AlinaJ.Bijoux

» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
Ieri la 21:44 Scris de diada

Subiecte similare

LM Articole

LM YouTube Channel

Masinile noastre de cusut - 3

Pagina 2 din 20 Inapoi  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Masinile noastre de cusut - 3

Mesaj Scris de simonag la data de Mier 12 Mai 2010, 16:16

Cine detine masina de cusut TOYOTA? Eu o am Toyota FSL18 si as vrea sa ma mai consult din cand in cand cu o detinatoare de Toyota Smile . Spor la treaba fetelor.

simonag
Nou venit
Nou venit

Numarul mesajelor: 25
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 06/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de vilo la data de Mier 12 Mai 2010, 16:55

Buna.Sunt noua si ma bucur ca v-am gasit.Mi-am cumparat de zilele trecute o masina Hyundai 760-3D si nu am manual de utilizare.Ma poate ajuta cineva?

vilo
Nou venit
Nou venit

Numarul mesajelor: 3
Data de inscriere: 12/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de diada la data de Joi 13 Mai 2010, 07:27

nu stiu cat te ajuta, am eu la hyundai KP 1000

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

handmade blog

diada
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor: 4551
Localizare: intre zi si noapte
Data de inscriere: 18/10/2008

http://s40.photobucket.com/albums/e235/forest279/

Sus In jos

Mesaj Scris de Uca la data de Joi 13 Mai 2010, 09:23

Am si eu o singer mecanica din 1930, problema mea e ca manualul e in germana si eu nu stiu o boaba.
Aveti cumva un manual de utilizare in romaneste, sau stiti de unde as putea procura unul in romaneste?
E foarte comlicat pt mine sa ii fac reglajele de la un tip de cusatura la alta...
Multumesc anticipat!

Uca
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 3449
Varsta: 26
Localizare: brasov
Data de inscriere: 27/12/2009

http://ucadesign.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de vilo la data de Joi 13 Mai 2010, 10:17

te rog mult diada, trebuie sa aflu cat de cat ,nu stiu nici macar ata sa o pun. am cautat peste tot.

vilo
Nou venit
Nou venit

Sus In jos

Mesaj Scris de diada la data de Joi 13 Mai 2010, 14:14

MAsina de cusut Hyundai KP 1000 link

Hyundai KP 1000 link

Sunt pe rapidshare, nu se pot incarca decat de 10 ori. Bafta, este usor de folosit, eu am fost multumita de ea. De fapt inca mai sunt.

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

handmade blog

diada
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de vilo la data de Joi 13 Mai 2010, 15:34

[/quote]Sunt pe rapidshare, nu se pot incarca decat de 10 ori. Bafta, este usor de folosit, eu am fost multumita de ea. De fapt inca mai sunt.[/quote]
Multumesc mult, il voi uploada pe scribd(nelimitat), pentru cine va mai avea nevoie. study
link [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
link [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ultima editare efectuata de catre vilo in Joi 13 Mai 2010, 21:48, editata de 1 ori

vilo
Nou venit
Nou venit

Sus In jos

Mesaj Scris de lucianemil la data de Joi 13 Mai 2010, 19:46

buna ziua. am si eu un brother innovis 10 de trei luni. am cusut la el tricouri , pantaloni. nu m-a interesat neaparat sa le fac bine , ci doar sa le incep si sa le termin Smile
dar acum vreau sa-mi finisez mai bine creatiile.

problema este cu reglarea tensiunii.
mai bine zis, cum sa fac sa reglez tensiunea bobinei?
la rotita de sus nu am reusit sa rezolv mare lucru.

am vazut pe internet, ca , ''carcasa'' bobinei, ar avea un surub care se poate strange/slabi, dar la masina mea, surubul respectiv e pictat cu vopsea verde.
ma gandeam sa umblu la el , dar nu ma indur. stau destul de departe de service-ul reprezentantei , si nici nu i-am intrebat daca au ''carcase'' de schimb. pe site-ul lor nu am vazut.

cel mai mult ma intereseaza sa cos denim cu ata tigel.
si bobina trebuie sa aiba tot acelasi tigel?
pentru ca la mine se cam incurca.

cu ata de acelasi fel in bobina si papiota, pur si simplu nu imi iese cusatura ''corect'', oricat as invarti de rotita de sus. cateodata cusatura mai apare si inclinata intr-o parte, adica pasii cusaturii, nu stiu cum sa spun.

ma cam enervez , ca asta ma tine pe loc Sad(

lucianemil
Nou venit
Nou venit

masculin
Numarul mesajelor: 43
Varsta: 31
Localizare: roman
Data de inscriere: 13/05/2010

http://www.flickr.com/photos/60971647@N04/

Sus In jos

Mesaj Scris de diada la data de Vin 14 Mai 2010, 16:59

Am eu Innovis 10, aceiasi problema am avut-o si eu dar cu ajutorul lui Camy am descoperit ce este (si ea are tot innovis 10) sponul nu era facut cum trebuie, desi nu parea... ca doar lucrez de ani de zile, dar uite ca nu stiu sa fac un spon pentru o masina computerizata zid
Si eu pateam acelasi lucru, coseam cu rotita aia la 1 spre 0 dar degeaba... mai incearca sa faci sponul o data, mai strans, incearca si cu altele, eu una am bagat si de metal, desi stiu ca nu e recomandat. Daca chiar nu vrei sa bagi de metal sa-ti cumperi mai bine altele de plastic sa nu se fi deformat. Nu am apucat sa deschid partea cu suveica dar am vazut ca pe interior se vede terminatia surubului, deci s-ar putea strange fara probleme, chiar daca e pictat cu verde.

Ca sa raspund la intrebarea ta, la bobina (spon) pui ata normala. Asa se face si in croitorii sus ata tighel si jos normala. Cred ca se vede si pe dosul blugilor.

mult spor, sa ne zici ce ai rezolvat!

handmade blog

diada
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de lucianemil la data de Vin 14 Mai 2010, 20:42

diada a scris:Am eu Innovis 10, aceiasi problema am avut-o si eu dar cu ajutorul lui Camy am descoperit ce este (si ea are tot innovis 10) sponul nu era facut cum trebuie, desi nu parea... ca doar lucrez de ani de zile, dar uite ca nu stiu sa fac un spon pentru o masina computerizata zid
Si eu pateam acelasi lucru, coseam cu rotita aia la 1 spre 0 dar degeaba... mai incearca sa faci sponul o data, mai strans, incearca si cu altele, eu una am bagat si de metal, desi stiu ca nu e recomandat. Daca chiar nu vrei sa bagi de metal sa-ti cumperi mai bine altele de plastic sa nu se fi deformat. Nu am apucat sa deschid partea cu suveica dar am vazut ca pe interior se vede terminatia surubului, deci s-ar putea strange fara probleme, chiar daca e pictat cu verde.

Ca sa raspund la intrebarea ta, la bobina (spon) pui ata normala. Asa se face si in croitorii sus ata tighel si jos normala. Cred ca se vede si pe dosul blugilor.

mult spor, sa ne zici ce ai rezolvat!

multumeeesc mult!!!

ce mare diferenta poate sa faca o bobina metalica...(ce bine ca nu le-a aruncat mamica:)
inca de cand am pus ata pe ea, parca se infasoara mai bine, mai uniform.

si citisem pe net ca atunci cand bagi bobina in suveica, cand tragi firul spre cutter, trebuie sa simti o mica rezistenta.
ceea ce cu cea de plastic nu s-a intamplat niciodata.
cu bobina de metal se simte.

cusatura cu tighel pe denim a iesit ok.
mai trebuie sa fac reglaje de finete, dar imi pare bine ca am gasit forumul asta.

as mai avea inca doua intrebari:

1. e ok sa cos fara sa folosesc deloc pedala la innovis 10? ...pentru ca mi-e mai usor sa o misc din butoane.

2. stiu ca e offtopic, dar nu am reusit sa ma lamuresc de pe celelalte posturi.
in afara de texline timisoara si Merceria, mai exista vreun magazin online de material textil la metru? sau vreun magazin prin tara care poate trimite mostre si sa comand prin curier?
mi se pare ca cele doua au prea multe stofe in culori amestecate cu gri si/sau imprimeuri dubioase.
am impresia ca ca magazinele astea vand exact ce nu cumpara producatorii de imbracaminte. ori le iau la un pret asa de mic, incat nu-si bat capul cu ce vrea clientul.

nu am gasit la niciunul un denim albastru deschis, desi cred ca ar fi cerere.
as lua imediat 10 metri liniari... 8->

lucianemil
Nou venit
Nou venit

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina la data de Vin 14 Mai 2010, 21:35

Eu stiu de la Privileg (tot computerizat) ca nu merge bine cu bobine de metal. Dar am sa incerc si eu, aceiasi problema cu tensiunea in firul inferior. La mine nu se simte la cusatura dreapta, ci la cea zig-zag, care nu are firul inferior tensionat.
Lucian, si eu tot fara pedala cos. Nu e problema, sper ca nici in timp. Daca vrei ii poti da PM lui Nicolaie, lucreaza la Brother Sibiu si poate intreba colegii, despre acest aspect. E minunat cum pot coase singure, cusaturi de aceiasi intensitate, la aceiasi viteza. Nu au forta masinilor vechi (parca), dar sunt asa de usor de folosit. love
La capitolul materiale, la noi nu prea se importa gama mare de produse. Iti pot spune ca am umblat prin depozite, en-gros-uri textile si sunt pline de materiale vechi si inchise la culoare (primele) si sintetice si sclipicioase (celelalte). A, mai sunt magazinele de firma, mai scumpe; sunt axate pe materiale de ocazie, mai ales.
Marea majoritate a materialelor sunt din China, tarile arabe. Sunt materiale ieftine, in general. Cum ti s-ar parea sa se gaseasca materiale care la noi se vand cu 15-20lei/ml la 20$ cum vezi pe Ebay un metru sau yard de bumbac imprimat cu cranii si trandafiri. (Smile e doar un exemplu). Din punct de vedere al materialelor si aplicatiilor e ok la noi. Sunt cum sunt, dar sunt accesibile. La Joanne (in State) au preturi foarte mari, in tari precum Austria, Germania la fel scumpe sau nu se gasesc.
Plus ca, nu te supara, esti barbat. Ai alte gusturi, e normal ca vei cauta materiale uni, serioase, nu floricele si roz-bombon. E un lucru bun, clar, dar esti in minoritate. wink Am sa ma uit dupa denim deschis la culoare (probabil vrei mai subtire, de vara) si iti dau pm, daca gasesc pe undeva. Daca ai vreo poza de pe net, cu nuanta, ar fi super.

*Atelierul meu*

Admina™- producatoarea de scame ®

Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor: 5789
Localizare: aproape de tine:)
Data de inscriere: 16/10/2008

http://homemadelaly.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de lucianemil la data de Vin 14 Mai 2010, 22:37

Admina a scris:Eu stiu de la Privileg (tot computerizat) ca nu merge bine cu bobine de metal. Dar am sa incerc si eu, aceiasi problema cu tensiunea in firul inferior. La mine nu se simte la cusatura dreapta, ci la cea zig-zag, care nu are firul inferior tensionat.
Lucian, si eu tot fara pedala cos. Nu e problema, sper ca nici in timp. Daca vrei ii poti da PM lui Nicolaie, lucreaza la Brother Sibiu si poate intreba colegii, despre acest aspect. E minunat cum pot coase singure, cusaturi de aceiasi intensitate, la aceiasi viteza. Nu au forta masinilor vechi (parca), dar sunt asa de usor de folosit. love
La capitolul materiale, la noi nu prea se importa gama mare de produse. Iti pot spune ca am umblat prin depozite, en-gros-uri textile si sunt pline de materiale vechi si inchise la culoare (primele) si sintetice si sclipicioase (celelalte). A, mai sunt magazinele de firma, mai scumpe; sunt axate pe materiale de ocazie, mai ales.
Marea majoritate a materialelor sunt din China, tarile arabe. Sunt materiale ieftine, in general. Cum ti s-ar parea sa se gaseasca materiale care la noi se vand cu 15-20lei/ml la 20$ cum vezi pe Ebay un metru sau yard de bumbac imprimat cu cranii si trandafiri. (Smile e doar un exemplu). Din punct de vedere al materialelor si aplicatiilor e ok la noi. Sunt cum sunt, dar sunt accesibile. La Joanne (in State) au preturi foarte mari, in tari precum Austria, Germania la fel scumpe sau nu se gasesc.
Plus ca, nu te supara, esti barbat. Ai alte gusturi, e normal ca vei cauta materiale uni, serioase, nu floricele si roz-bombon. E un lucru bun, clar, dar esti in minoritate. wink Am sa ma uit dupa denim deschis la culoare (probabil vrei mai subtire, de vara) si iti dau pm, daca gasesc pe undeva. Daca ai vreo poza de pe net, cu nuanta, ar fi super.

zid

nevoia m-a impins. vad prin magazine haine material ok, dar nu mi se potrivesc.
eu sunt inalt si slab si numai skinny jeans gasesc, sau baggy jeans, numai o pereche normala nu dau. si alea normale, daca gasesc din intamplare, sunt inchise la culoare, si ma fac si mai slab. zid

am nimerit sa-mi fac blugi exact cum imi plac, pe un albastru inchis.
cred ca o sa ma apuc incet, incet, sa dau cu smirghel pe pantaloni, pe coapse fata, pe buzunare spate,sa se mai deschida ,sa creez iluzii optice wink

pana la urma cred ca o sa ma axez pe croiala, sa invat sa pun in valoare orice material ce-mi cade in mana.
ceva de genul ''rochie croita din perdele''

oricum la materialele pe care le-am luat de la tex si merceria, cand o sa le dau gata , sigur o sa ridice lumea din sprancene.
numai materialele in sine, cand le scot din colet, parca striga
HOMEMADE!!! Smile

ar fi o ambitie de a mea , sa le coordonez in triade cromatice,
ca m-am convins intre timp,
ca monocromul ma face prea inalt.
dar ma las batut deocamdata.

si la tex , jumate din materiale sunt spandex/stretch/satin Sad
dar e bine ca macar exista

Merci

lucianemil
Nou venit
Nou venit

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de geany la data de Vin 14 Mai 2010, 23:56

Lucian, pai ia arata-ne si noua ce cosi, sa te luam la "criticat". Doar stii, din greseli invata omul, ba mai mult, mai dai idei si altora si/sau mai primesti idei daca nu ai destule wink

geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor: 3221
Localizare: Germania
Data de inscriere: 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de diada la data de Sam 15 Mai 2010, 17:25

Uite ca eu nu pot coase fara pedala, parca nu am aceeasi viteza, mi se pare asa de stresant ca trebuie s- opresc, parca nici nu o fac la timp! Felicitari celor care puteti, eu una lucrez de peste 15 ani pe masina cu pedala si nu ma mai pot invata acum fara...

l.e. Apreciez ca un barbat isi face singur hainele! Poate o sa ne arati si noua.

handmade blog

diada
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

nemultumire

Mesaj Scris de adelinas62 la data de Dum 16 Mai 2010, 11:14

Buna tuturor.Eu tocmai am achizitionat un Singer 4228,dar nu prea sunt multumita de ce face. Ce e drept nu prea am studiat bine ce face inainte de a o lua si acum nu sunt prea multumita de ea.Sa ma explic ;mai ales la cusaturile elastice,nu surfileaza uniform,iar daca folosesc ac dublu,cusatura este stransa.Am reglat asa cum este indicat in carte dar tot nu sunt multumita.O sa mai incerc,dar ma bate gandul sa cumpar si un triplok sau ceva care sa surfileze.Ce ma sfatuiti sa cumpar ,mai ales ca acum nu stau prea bine cu banii dupa ultima achizitie(ma gandesc sa fie ceva mai ieftin,cu toate ca ce e ieftin nu e bun...) confused

Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Dum 16 Mai 2010, 11:27, editata de 1 ori (Motiv : postare mutata)

adelinas62
Nou venit
Nou venit

Numarul mesajelor: 5
Localizare: Plopeni jud.Prahova
Data de inscriere: 08/01/2010

Sus In jos

Pagina 2 din 20 Inapoi  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum