De unde ne aprovizionam pentru bijuterii?(2)
Pagina 15 din 20 • Impartiti •
Pagina 15 din 20 •
1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 
Re: De unde ne aprovizionam pentru bijuterii?(2)
Bellajane, pe site la Marbelle scrie ca e 50 de lei comanda minima. Sau nu de ei ziceai?
ba da, de ei ziceam dar asa mi.a zis k in Bucuresti comanda minima este de 100 ron, am vazut si eu pe site comanda minima de 50 ron...dar nush ce sa zic...

bellajane_10- Nou venit

- Numarul mesajelor: 25
Localizare: BUCUREST
Data de inscriere: 15/08/2010
Ciudat, una scrie pe site,alta ti-au zis la telefon...Dar ai incercat sa plasezi comanda, sa vezi daca reusesti cu minim 50 ron?
BUNA idee ...unde mi-o fi fost capu'..o sa incerc, si va tin la curent. Mersi Lucia

bellajane_10- Nou venit

GATA..m.am hotarat ce vreau sa fac
dar acum de unde le cumpar... am nevoie de bucati de scrabble si rasina...off, cine ma ajuta si pe mine..eu nu mai pot, de 2 zile tot caut pe net diverse site.uri si nimic, as vrea sa cumpar din tara nu din afara....
HELP PLEASE!!
un link k sa vedeti materia prima si produsul finit.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
dar acum de unde le cumpar... am nevoie de bucati de scrabble si rasina...off, cine ma ajuta si pe mine..eu nu mai pot, de 2 zile tot caut pe net diverse site.uri si nimic, as vrea sa cumpar din tara nu din afara....
HELP PLEASE!!
un link k sa vedeti materia prima si produsul finit.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

bellajane_10- Nou venit

Mi se pare cam mult, trimisul.
Ma rog, daca ma gandesc ca un colet de aici pana in Italia, cu ramburs cu tot, ajunge pe la vreo 50lei, e mai ieftin din Franta, in Romania. Gabi, cum ai platit; cu cardul? E un model de wig-jig, pe Maria shop, dar se pare ca e no name si costa tot 60lei, cu 20 de surubele. Presupun ca modelul de la francezi e the real thing, nu?
E cineva interesat sa ne cuplam la o comanda? Sa impartim trimisul, banuiesc ca nu se dubleaza daca luam 2-3 produse...
Admina,As vrea si eu ceva de pe site-ul lor. Daca te hotarasti da un pm si vedem cum facem.
Dupa diverse calcule si avand in vedere ca transportul se plateste in functie de greutate, la 3 produse de ex deja transportul urca la 16,86 E , mai pui si cat ne-ar consta sa ne trimitem pachetele una alteia (nu mult dar trebuie luat in calcul).... cred ca ar ajunge undeva pe la cel putin 20 E jucaria. Asadar, eu m-as gandi si la alte variante, cum ar fi Robin's Beads - acelasi produs, la 15,60 lire adica vreo 19 euro dar au transportul in ue gratuit (cel putin asa scrie pe site) si o varianta mult mai ieftina, pe ebay - de exemplu aici:
ar veni 11 lire plus 1,5 transportul, vreo 15 euro si ceva - parca e mai bine? hmm... m-a apucat si pe mine acum, or mai fi si altele
ar veni 11 lire plus 1,5 transportul, vreo 15 euro si ceva - parca e mai bine? hmm... m-a apucat si pe mine acum, or mai fi si altele
Buna! Stiti cumva daca este un magazin prin Iasi de unde pot lua accesorii si margelute? 

taokama- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 1
Varsta: 24
Localizare: Iasi
Data de inscriere: 19/01/2010

Day Lily- Nou venit

- Numarul mesajelor: 38
Localizare: Maramures
Data de inscriere: 28/07/2010
Eu am platit cu cardul.
Model de wig-jig comandat de mine este metalic si este cam dublu la dimensiune fata de cel de la mariashop. Exista pe site si modelul de la mariashop si este mai ieftin.
Model de wig-jig comandat de mine este metalic si este cam dublu la dimensiune fata de cel de la mariashop. Exista pe site si modelul de la mariashop si este mai ieftin.
eu imi iau in general materialele necesare de pe breslo, din diferite magazine.
insa am mai achizitionat si de pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] dar de foarte putine ori, ca sa ma pot pronunta cu privire la modul de lucru cu ei
insa am mai achizitionat si de pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] dar de foarte putine ori, ca sa ma pot pronunta cu privire la modul de lucru cu ei
madelainemarie- Nou venit

- Numarul mesajelor: 57
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 23/09/2009
bellajane, eu nu prea inteleg ce vrei tu sa faci? Piesele acelea? Acolo am vazut ca scria "SCRABBLE TILES for making PENDANTS and MAGNETS". Tu la ce vrei sa le folosesti, pt joc? Nu ar fi mai usor daca le-ai face din fimo?
Pagina 15 din 20 •
1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 
Subiecte similare» Unde Pica Iteme de Upgrade?
» Sugestii pentru forumul UltrasWorld
» Banner pentru comunitatea noastra !!!
» Coduri pentru Age of Pirates-Caribbean Tales
» Scripturi utile pentru site, chat si forum by §u§pﻉk†ù
» Sugestii pentru forumul UltrasWorld
» Banner pentru comunitatea noastra !!!
» Coduri pentru Age of Pirates-Caribbean Tales
» Scripturi utile pentru site, chat si forum by §u§pﻉk†ù
Pagina 15 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

Acum mai vin, d-acasa... Am gasit varianta in engleza: 

» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Cartoane si hartii
» Bijuterii din fimo XIX
» Ornarea torturilor noastre - cap.VI
» Decoratiuni diverse (6)
» Bijuterii din sarma 8
» Fulare, saluri, esarfe tricotate IV
» Sarbatoritii zilei !!! XII
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Gradina mea... de apartament(4)
» Haideti sa slabim ! (7)
» Targuri hand-made V
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV