Trusou botez baiat... creatie proprie
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Trusou botez baiat... creatie proprie
Buna fetelor,
M-am gandit ca poate pe viitor, exista mamici care sa se inspire pentru a avea un trusou de botez unicat..si ieftin.
Stiu ca trusou e in grija nasicilor in mare masura, insa eu am vrut sa fie unic.. iar nasica mi-a facut pe plac si a acceptat si mi-a "ustensilele" dublu.
Ce va trebuie?
- 3 cutii de pantofi (2 cutii pentru trusoul bebeului, si 1 pt preot) = 0 ron - am avut noroc ca sotul are 46 la picior
- 1 sticla antiperspirant cu roll-on, care mai avea nitel pe fund (i-am taiat bila, si i-am pus silicon pe fund, ca sa ii fac dop)- pentru mir = 0 ron
- tiul, saten (de diferite dimensiuni si culori) = 50 ron
- 2 coli carton duplex mari (70x100 cm) = 3 ron
- 1 buc ata transparenta naylon = 3 ron
- lipici solid bun (max. 40gr) = 21 ron
- un aparat de lipit cu silicon si max 7 baghete de silicon = 30 ron
- 2m. fasa + panza (2.2m x 1m) = 17,5 ron
-3 coli foto pt briz-brizuri (fluturasi) = 10 ron
- banda adeziva albastra pt ambalare (scotch) = 3 ron
- cruciulitele am vrut sa fie mari si emailate, asa ca le-am gasit pe net sub forma de coliere (o parte din lanturi le-am pus ca agatatori la cutii)
- ace siguranta mici pentru cruciulite (3 buc=1 ron)
- hainutele de botez din bumbac, comandate de pe net de undeva din piatra neamt= 25 ron (pantaloni, bluza, vesta cu saten, manusi si botosi, si bascalie cu saten in fata)
Pt lumanare:
- 1 crin cu max 3 cupe + rochita miresii + feriga = 20 ron
- 3 bucati de crengute brad cat un deget = 0 ron (am rupt din parc)
- 1 lumanare pt botez - comandata pe internet = 50 ron cu tot cu transport (lumanarea a fost 15 ron)
Pt suport lumanare (nu am gasit pe internet, si nici nu am putut sa ies departe din casa din cauza piticului, care din 2 in 2 ore ii e foame, asa ca l-am inventat):
- 1 capac metalic borcan
- 3 magneti rotunzi gasiti prin casa
- 1 tub sub forma de cilindru (obtinut prin taiere dintr-o "curatatoare de scame" de pe haine, pe care le gasiti in supermarcheturi)
- 1 saiba rotunda maricica pe care am lipit-o cu silicon de tubul confectionat de mine
- o bucata panza catifea (lipita si cusuta pe deasupra suportului pentru a da un aspect frumos si a tine mai bine componentele lipite cu silicon).
Cam asta e tot... l-am facut in max 1 luna, lucrand cam 3 ore la el in timpul saptamanii, dimineata pe la orele 4-5 ... ziua aveam program cu baietelul care nici acum nu ma lasa sa respir decat ici colo 20 min cand adoarme.
Am sa incerc sa pun toate toate pozele intr-un link... ca sa le vedeti mai bine.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
M-am gandit ca poate pe viitor, exista mamici care sa se inspire pentru a avea un trusou de botez unicat..si ieftin.
Stiu ca trusou e in grija nasicilor in mare masura, insa eu am vrut sa fie unic.. iar nasica mi-a facut pe plac si a acceptat si mi-a "ustensilele" dublu.
Ce va trebuie?
- 3 cutii de pantofi (2 cutii pentru trusoul bebeului, si 1 pt preot) = 0 ron - am avut noroc ca sotul are 46 la picior
- 1 sticla antiperspirant cu roll-on, care mai avea nitel pe fund (i-am taiat bila, si i-am pus silicon pe fund, ca sa ii fac dop)- pentru mir = 0 ron
- tiul, saten (de diferite dimensiuni si culori) = 50 ron
- 2 coli carton duplex mari (70x100 cm) = 3 ron
- 1 buc ata transparenta naylon = 3 ron
- lipici solid bun (max. 40gr) = 21 ron
- un aparat de lipit cu silicon si max 7 baghete de silicon = 30 ron
- 2m. fasa + panza (2.2m x 1m) = 17,5 ron
-3 coli foto pt briz-brizuri (fluturasi) = 10 ron
- banda adeziva albastra pt ambalare (scotch) = 3 ron
- cruciulitele am vrut sa fie mari si emailate, asa ca le-am gasit pe net sub forma de coliere (o parte din lanturi le-am pus ca agatatori la cutii)
- ace siguranta mici pentru cruciulite (3 buc=1 ron)
- hainutele de botez din bumbac, comandate de pe net de undeva din piatra neamt= 25 ron (pantaloni, bluza, vesta cu saten, manusi si botosi, si bascalie cu saten in fata)
Pt lumanare:
- 1 crin cu max 3 cupe + rochita miresii + feriga = 20 ron
- 3 bucati de crengute brad cat un deget = 0 ron (am rupt din parc)
- 1 lumanare pt botez - comandata pe internet = 50 ron cu tot cu transport (lumanarea a fost 15 ron)
Pt suport lumanare (nu am gasit pe internet, si nici nu am putut sa ies departe din casa din cauza piticului, care din 2 in 2 ore ii e foame, asa ca l-am inventat):
- 1 capac metalic borcan
- 3 magneti rotunzi gasiti prin casa
- 1 tub sub forma de cilindru (obtinut prin taiere dintr-o "curatatoare de scame" de pe haine, pe care le gasiti in supermarcheturi)
- 1 saiba rotunda maricica pe care am lipit-o cu silicon de tubul confectionat de mine
- o bucata panza catifea (lipita si cusuta pe deasupra suportului pentru a da un aspect frumos si a tine mai bine componentele lipite cu silicon).
Cam asta e tot... l-am facut in max 1 luna, lucrand cam 3 ore la el in timpul saptamanii, dimineata pe la orele 4-5 ... ziua aveam program cu baietelul care nici acum nu ma lasa sa respir decat ici colo 20 min cand adoarme.
Am sa incerc sa pun toate toate pozele intr-un link... ca sa le vedeti mai bine.

oanajeanne- Nou venit

- Numarul mesajelor: 2
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/02/2010
Re: Trusou botez baiat... creatie proprie
Foarte frumos, felicitari ! Sa traiasca "piticul", sa fiti fericiti!
multumesc la fel, daca aveti copil/copii

oanajeanne- Nou venit

- Numarul mesajelor: 2
Data de inscriere: 18/02/2010
Foarte frumos.. Ti-a iesit foarte bine.
Eu am facut o mica parte pentru o fetita pe care am botezat-o recent.. pentru ca am vrut sa fie facut de mana mea.
Cutia cu trusoul am imbracat-o in hartie de impachetat cu niste ursuleti.. ca se potriveasca cu lumanarea.
Lumanarea am cumparat-o din piata de flori, simpla, fara niciun aranjament. A costat 30 lei pentru ca era sculptata si asta mi-a placut cel mai mult din oferta. Florile nu mai stiu cat au costat, dar depinde de fiecare in parte - nu se vad in poze din cauza materialelor. Am cumparat tulle alb (1m) si organza alb (1,5m) pe care le-am prins cu niste panglici albe. Ata transparenta am avut acasa, pentru a coase materialele.
Am atasat si niste jucarii (am inteles ca asta e la moda acum, si asta si-a dorit si mama fetitei).
Pentru ca nu am gasit in timp util cruciulite de pus in piept invitatilor, am facut din fimo litera A (initiala fetitei) si am atasat o funda alb cu crem (altceva nu am gasit).
Cam asta a fost partea handmade.
Eu am facut o mica parte pentru o fetita pe care am botezat-o recent.. pentru ca am vrut sa fie facut de mana mea.
Cutia cu trusoul am imbracat-o in hartie de impachetat cu niste ursuleti.. ca se potriveasca cu lumanarea.
Lumanarea am cumparat-o din piata de flori, simpla, fara niciun aranjament. A costat 30 lei pentru ca era sculptata si asta mi-a placut cel mai mult din oferta. Florile nu mai stiu cat au costat, dar depinde de fiecare in parte - nu se vad in poze din cauza materialelor. Am cumparat tulle alb (1m) si organza alb (1,5m) pe care le-am prins cu niste panglici albe. Ata transparenta am avut acasa, pentru a coase materialele.
Am atasat si niste jucarii (am inteles ca asta e la moda acum, si asta si-a dorit si mama fetitei).
Pentru ca nu am gasit in timp util cruciulite de pus in piept invitatilor, am facut din fimo litera A (initiala fetitei) si am atasat o funda alb cu crem (altceva nu am gasit).
Cam asta a fost partea handmade.
fetelor imi place...felicitari 

florinaaa- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 3
Varsta: 29
Data de inscriere: 01/06/2010
super,felicitari

monatibi- Junior

-

Numarul mesajelor: 408
Varsta: 34
Localizare: constanta
Data de inscriere: 29/03/2011

symos- Senior

-

Numarul mesajelor: 635
Varsta: 31
Data de inscriere: 10/05/2010
Subiecte similare» Bad Guy:Un baiat rau
» Manualul unui baiat rau
» [SONDAJ] Baiat sau Fata ?
» o creatie in graba:D
» Nu mai sunt cine eram! +16
» Manualul unui baiat rau
» [SONDAJ] Baiat sau Fata ?
» o creatie in graba:D
» Nu mai sunt cine eram! +16
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie