Proiectele noastre - goblen
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Proiectele noastre - goblen
Multumesc fetele
mai fac
goblene
mai fac
goblene
duchess- Junior

-

Numarul mesajelor: 433
Localizare: acasa
Data de inscriere: 16/11/2008
Am facut un mic buchetele cusut in cruciulita dupa o diagrama , am ramas fara ata verde si mai aveam f foarte putin si terminam
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
am facut un semn de carte , asa pt prima data
si un goblen
am facut un semn de carte , asa pt prima data
si un goblen

duchess- Junior

-

bravo ! felicitarile mele !
foarte frumoase
ma bucur sa vad ca mai sunt fete tinere ( ca mine ca avem aceasi varsta) ca mai au totusi pasiuni asa frumoase -

foarte frumoase ma bucur sa vad ca mai sunt fete tinere ( ca mine ca avem aceasi varsta) ca mai au totusi pasiuni asa frumoase -

Ania- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 160
Varsta: 24
Data de inscriere: 05/11/2008
multumesc fetelor

duchess- Junior

-

Duchess, observ ca si tu esti multi-talent ca si alte fete, de aici...
Primele postate de tine sunt foarte frumoase, minutioase. Si felicitarile, chiar ca nici pe mine nu m-ar lasa inima sa le trimit... Si ultimele sunt foarte dragute, vesele.
Am cumparat un set cu "primul meu goblen" un ciorchine de struguri :rabbit: , sa nu radeti de mine. Am mai lucrat la lucru manual, in scoala dar de atunci doar o tentativa de a coase un goblen cu un pisoi. Nu aveam rabdarea necesara si m-am lasat. Dar cu asa exemple bune, poate-poate.
Primele postate de tine sunt foarte frumoase, minutioase. Si felicitarile, chiar ca nici pe mine nu m-ar lasa inima sa le trimit... Si ultimele sunt foarte dragute, vesele. Am cumparat un set cu "primul meu goblen" un ciorchine de struguri :rabbit: , sa nu radeti de mine. Am mai lucrat la lucru manual, in scoala dar de atunci doar o tentativa de a coase un goblen cu un pisoi. Nu aveam rabdarea necesara si m-am lasat. Dar cu asa exemple bune, poate-poate.
Da mie imi place sa fac multe chestiii , pt ca imi place dar si am timp destul 

duchess- Junior

-

eeee, si acum sa vin si eu cu poze ca am fost la ai mei parinti si am pozat goblenele
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
iconita am facut-o in 3 zile si i-am lucrat-o si prietenei mele cadou (stiti ca dintr-unul iti ajunge de doua daca ai tu panza)
Mai aveam inceput iarna si noapte feerica dar i le-am dat nasei mele care este mare amatoare de goblene sa le termine ea pentru ea!
toate goblenele aste plus cele incepute care erau facut aproape jumatate le-am lucrat in 2 ani.
sa nu faceti ca mine fetelor, eu am avut o perioada foarte grea atunci si m-am refugiat in lucru.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
iconita am facut-o in 3 zile si i-am lucrat-o si prietenei mele cadou (stiti ca dintr-unul iti ajunge de doua daca ai tu panza)
Mai aveam inceput iarna si noapte feerica dar i le-am dat nasei mele care este mare amatoare de goblene sa le termine ea pentru ea!
toate goblenele aste plus cele incepute care erau facut aproape jumatate le-am lucrat in 2 ani.
Diada draga mea , ai niste goblenuri minunate . multe dintre ele le am si eu de ceva timp in gand sa le lucrez , dar sa termin inatai ce mai am pe acasa si apoi o sa mai cumpart
in rest de asta - spor la lucru ca ai o mana de aur
in rest de asta - spor la lucru ca ai o mana de aur

Ania- Ucenic

-

Diada, si eu care credeam ca te cunosc... Mai ai si alti asi in maneca?
Sunt superbe goblenurile tale, atat de atent cusute, inramate si expuse. Chiar ca ai maini de aur
Preferatul meu e cel cu, caii albi.
Sunt superbe goblenurile tale, atat de atent cusute, inramate si expuse. Chiar ca ai maini de aur
Preferatul meu e cel cu, caii albi.
Diada sunt superbe! le-ai cusut dupa diagrama sau sunt imprimate?
Eu ma chinui de ceva timp sa cos pe imprimate (Hudemas) pentru ca numai asa am gasit aici. Le-am cumparat demult ptr ca mi-au placut dar imi solicita f mult ochii. Am reusit sa cos (Maria si Isus) si un medalion cu floarea soarelui; primul a fost facut cadou iar restul asteapta sa fie inramate, dar inca nu m-m hotarat unde sa le pun.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Acestea sunt incepute dar imi trebuie ochi de vultur ca sa le termin
Eu ma chinui de ceva timp sa cos pe imprimate (Hudemas) pentru ca numai asa am gasit aici. Le-am cumparat demult ptr ca mi-au placut dar imi solicita f mult ochii. Am reusit sa cos (Maria si Isus) si un medalion cu floarea soarelui; primul a fost facut cadou iar restul asteapta sa fie inramate, dar inca nu m-m hotarat unde sa le pun.
Acestea sunt incepute dar imi trebuie ochi de vultur ca sa le termin

tomari- Senior

- Numarul mesajelor: 684
Data de inscriere: 27/10/2008
foarte frumoase - eu cos numai dupa diagrama , imi place mai mult asa , dar am vazut si unele pictate tare frumoase , cred ca imi iau si eu 

Ania- Ucenic

-

Ania din cate am inteles de la alte persoane care au cusut goblen cel mai bine ies cele cusute dupa diagrama. Eu le-am cumparat de mult timp dar uneori pierd mult timp ca sa nu mai spun de rabdare cand incerc sa potrivesc culorile; multe nu se potrivesc asa ca nu recomand nimanui sa coase dupa cele pictate.

tomari- Senior

- Numarul mesajelor: 684
Data de inscriere: 27/10/2008
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» vanzare goblen
» Monstrii din Visele Noastre
» Vedeti ce nume japoneze vi se potrivesc .
» Zodiile si Internetul
» florile noastre
» Monstrii din Visele Noastre
» Vedeti ce nume japoneze vi se potrivesc .
» Zodiile si Internetul
» florile noastre
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Discutii despre croitorie
» Bluze,topuri...(10)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Provocarea 30-Faux denim
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA