CONCURS DE TRICOTAT, DE PRIMAVARA - VOTAREA
Pagina 1 din 6 • Impartiti •
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
CONCURS DE TRICOTAT, DE PRIMAVARA - VOTAREA
Concurenta 1. Dodo-pui
Concurenta 2. marlen372001
Concurenta 3. ribana
Concurenta 4. dicioanacris
Concurenta 5. Love
Am terminat ceea ce-mi propusesem...si ma inscriu in concurs cu realizarea mea.
Ce m-a inspirat?
Competitia,premiul,...
De unde am luat modelul?!
Din mintea mea..e un model destul de usor"gaurele"-singurul model care mi-a venit in minte la ata care o aveam....ON-Line, 60% poliacril/40% microfibra poliamida, 60m/50g;am lucrat cu andrele de 7.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Bafta tuturor!
Concurenta 2. marlen372001
dragele mele,
a sosit momentul adevarului. acesta este produsul meu. numele este : SAL TRIUNGHI CU FRUNZE SI FLORI
mi-l doream de multa vreme si a iesit exact asa cum voiam: pufos, fin, culoare dulce (rozul piersica e culoarea mea preferata) si foarte practic.
eu nu prea port pantaloni, iar salul acesta poate tine loc si de poncho intr-o seara racoroasa de primavara-vara, cand mergem cu baietii in parc cu bicicleta. la "volumul" meu nu prea merge ceva mic, doar in jurul umerilor. trebuie sa mai si acoperim cate ceva.
firul il aveam luat dinainte si mereu mi l-am inchipuit lucrat in sal (mersi, noemi). am lucrat cu mohair si andrele bambus drepte 4.5 (mersi, diana) si apoi le-am inlocuit cu unele circulare metalice tot 4.5. tot salul are cca 350- 400g.
modelul este de nivel avansat si l-am ales fiindca se incadreaza foarte bine in triunghi. acum forma acesta e in mare voga. la finalul concursului voi posta daca se considera interesant si modelul/ modelele. modelele ajurate sunt de asemenea preferatele mele.
am o multime de poze, rog juriul sa-mi spuna ce sa mai postez, sau daca mai sunt necesare explicatii.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
si acum, trecem la alte proiecte.
le doresc succes celorlalte participante !
marlen
Concurenta 3. ribana
Cum zicea Marlene, fiecare lucru ne reprezinta. Asa ca motivele pentru care am ales acest fir buclat este ca sunt mai friguroasa si comoda (si de ce sa nu recunosc ca firul asta il aveam in casa, de aceea nu stiu tipul).
Andrele sunt nr. 5 sau 6 (cum sa aflu marimea lor?)
Modelul? .... n-am gasit altul ajurat care sa arate la fel si pe fata si pe dos.
Montarea ochiurilor este aici:
Materialul folosit:
din timpul lucrului (oricum nu se poate vedea prea mult):
ce a iesit:
Concurenta 4. dicioanacris
mai intai de toate va multumesc pentru acest concurs, datorita concursului am terminat si eu un obiect vestimentar pentru mine, lucru care nu l-am mai facut de cel putin 10 ani.
eu sunt tare mandra de creatia mea, este un obiect vestimentar simplu, simpul e din cel putin 2 motive: -simplu pentru ca eu am facut in adolescenta doar cateva bluze, fulare, caciuli pentru mine si foarte, foarte multi ciorapi tricotati pentru familie si nu numai....( de aici reiese ca mi-ar trebui inca mult timp sa pot realiza un obiect vestimentar ca cel facut de marlen)
- simplu pentru ca mie imi plac lucrurile simple![]()
firul pe care l-am ales pentru acest obiect este in compozitie de 51% lana si 49% acril, ace am folosit nr.6. Culoarea firului (chiar si nuanta) este culoarea mea preferata!
Obiectul facut de mine nu este un sal, dar este un obiect pe care eu il voi purta cu siguranta in aceasta primavara.
nu s-a mentionat daca avem voie sa adaugam accesorii, eu am pus o floare primita-n dar de la o matusica.
va rog sa scuzati "manechinul".
Bafta tuturor participantelor la acest concurs!
Concurenta 5. Love
Gata si proiectul meu.
In aprilie, dupa Pasti, vom avea Botezul lui bebe mic. O sa am o rochie neagra, destul de simpla, pe care m-am gandit sa o accesorizez cu o esarfa lata, finuta si eleganta. Asa ca am cautat in cutia cu minuni firul potrivit (cumparat de pe etsy, fara eticheta, contine mohair, acril si putin lurex), iar modelul ales se numeste wisp, mi s-a parut ca se potriveste de minune la firul meu si nici nu este un model greu, ba dimpotriva.
Am folosit andrele de 6 mm (firul meu este ceva mai gros decat cel din pattern-ul original).
Cand am ajuns la lungimea dorita, am finisat si a iesit o esarfa de doar 120 g:
In loc de nasturi, pt. a putea fi prinsa esarfa, am cusut 4 margele mura, 2 albe si 2 negre:
Esarfa poate fi purtata in mai multe feluri, in functie de tinuta:
Al treilea este preferatul meu si asa voi purta esarfa la botez.
Si inca o poza in care puteti vedea si brosa folosita (e crosetata din acelasi fir, plus inca unul negru asortat):
Bineinteles ca sta mult mai bine pe o persoana slaba. Initial am vrut sa fac o capa insa am avut ocazia sa probez una si nu mi-a placut cum sta, tot din cauza greutatii, asa incat am ramas la esarfa.
M-am decapitat in poze, scuze, dar am pitici in legatura cu pozele pe net.
Sper sa va placa modelul si sa-l incercati si voi, este f. usor de facut si daca folositi un fir subtire, ca mine, parca purtati o panza de paianjen.
Ultima editare efectuata de catre diada in Lun 22 Mar 2010, 14:25, editata de 1 ori
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Re: CONCURS DE TRICOTAT, DE PRIMAVARA - VOTAREA
Concurenta 6. snoopy
Concurenta 7. LYNDA
Concurenta 8. Ramonica
Concurenta 9. geany
Concurenta 10. mnarcisa
Dragele mele,
va prezint cu mare bucurie salul pe care l-am lucrat si de care sunt tare mandra. Pot spune ca este cea mai frumoasa piesa pe care am impletit-o pana acum. Cum ziua de azi a fost superba in Bucuresti, au fost 20 grade C, am iesit pe balcon pentru poze.
Pentru a da si informatiile cerute de regulament, mai scriu ca am lucrat cu fir Red Heart Super Soft pe andrelele nr. 3, iar modelul este in link-ul de mai jos.
Felicitari pentru modelele expuse, sunt foarte frumoase, a fost o incantare sa le vad! Si astept in continuare cu interes sa vad toate creatiile inscrise sau ba in concurs!
Va doresc o primavara insorita!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Concurenta 7. LYNDA
Am reusit si eu dupa lungi zile de nesomn si doar tricotat , sa va arat pentru ce m-am chinuit![]()
Modelul m-am inspirat de aici ne stiind cat de greu se lucreaza
cu gandul la frunze si copaci infloriti
,am lucrat cu fir de acril 2 culori ce m-au vrajit cu andrele nr 5.
Si mi-a iesit chiar mai bine decat ma gandeam![]()
Fetele sunt super creatiile voastre![]()
Bafta tuturor
Concurenta 8. Ramonica
Ma inscriu si eu la concurs. Ma bucur ca am reusit sa termin in timp util.
Am ales un fir in degrade de la Red HEART, acryl 100%, in nuante de albastru deoarece e una din culorile mele preferate (pe langa rosu) si deoarece aceasta culoare imi vine bine. Andrelele nu mai stiu ce numar sunt, le-am cumparat acum multa vreme si nu mai am eticheta. [/justify
[justify]Modelul dupa care am lucrat este cel de-al doilea din poza de mai jos, poza pe care am gasit-o la Resurse si link-uri pentru tricotaj.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Saluri meu are mai multe modalitati de prindere. Pe lungime si pe cele doua latimi am cusut cate un snur cu 2 cm mai scurt decat marginile salului, pentru ca atunci cand salul este intins aceste snururi sa nu se observe. Aici am strans snurul de pe lungime si a iesit un fel de capa.
Aici este prins cu o brosa din acelasi fir.
Si aici sunt stranse snururile de pe latimi si legate.
Concurenta 9. geany
Cum v-am obisnuit la fiecare concurs, vin pe ultima suta de metrii cu produsul meu participant, dar nu intentionat, ci asa-mi iese de fiecare data si se pare ca oricat m-as stardui nu iese altfel.
Esarfa mea... sunt mandra de ea! Nu e pe gustul tuturora? nici o problema este doar a mea... Este prima data cand tricotez un model, nu este complicat, dar pentru cine lucreaza prima data asa ceva este... stiti voi care va aflati in situatia mea.
1.Modelul l-am gasit la link-uri pentru tricotat si este acesta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Firele folosite sunt 2: firul de baza este fir de efect 50% vascoza, 28% poliacril, 22% poliamid.,iar cel verde crud, este matase (nu apare in aceasta fotografie dar am separat daca este cazul). Am tricotat cu andrele drepte (numarul 4) la inceput, apoi inaintand, am transferat pe andrele circulare, deoarece imi oboseau mainile foarte tare.
2.Aici am inceput lucrul dupa ce-mi stabilisem dimensiunile
3.Culorile le-am ales gasindu-le primavatarice. Firul de baza este combinat din mai multe culori, iar verde este culoarea ochilor mei. As putea asocia cu verdele crud ce-l intalnim primavara la invierea naturii si mugurasii florilor ce apar vara la pomii fructiferi, si bine-nteles accesorizat cu un fluturas (sau mai multi).[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
4.Fata (eu si lumea mea)
5.Spate (si accesoriu par)
6.Desfacut
7.Vai ce frig mai este seara!
Dimensiunile salului relaxat sunt de aprox. 35 cm latime si 140 cm. lungime. La terminare acesta a fost umezit prin pulverizare si prins in ace.
Concurenta 10. mnarcisa
mnarcisa a scris:Dupa destula munca si mai ales emotii pot sa va arat ce am reusit eu sa lucrez.
Modelul este unul pe care l-am invatat la scoala la ora de "lucru manual" si imi place foarte mult. Mi sa parut ca se potriveste de minune cu firul pe care l-am gasit. Firul este un amestec de 79% acril, mohair 12% si lana 9%. Cel rosu este un "rosa" pe care il aveam luat de ceva timp si nu mai am hartiuta sa va zic exact ce are in compozitie.
De inspirat, ma insirat Admina, atunci cand a zis ca poate fi purtat si la mare.Imediat mia zburat gandul la serile petrecute in vama cu prietenii la o bere si o muzica buna si mai de fiecare data nu prea aveam ce sa arunc peste umeri pentru ca eram plecati de cine stie cand de la gazda si nu prea ne gandeam noi la rocoreala de seara. In urmatoarea secunda mia zburat gandul din nou la drumul pana la mare, care este unul mai ocolit tocmai pentru a evita aglomeratia. Peisajul este superb, cu sate de tatari , dealuri cu vita de vie, livezi de nuci , lanuri de floarea soarelui care imi plac mult si Maci, da ... multi maci care imi plac si mai mult. Atunci am zis ca vreau sa imi fac ceva pe care sa pot pune maci, chiar multi. Si gandindu-ma asa mi-am adus aminte si de gradina mamei si de cea a bunici (undeva la poalele Raraului) in care la loc de cinste stateau maciii, unii mari si frumosi. Am zis ca asa pot sa port ceva care sa uneasca cele doua parti din viata mea.
Dupa cum veti vedea din acei multi maci pe care doream sa ii pun a mai ramas doar unul si asta pentru ca iubitii mei copii s-au jucat cu ei si au ajuns sa fie albasti, au facut baie in calimara de cerneala. Unul singur a scapat si pare sa fie fericit. Ceilalti sunt spalati si pusi la uscat, dar cum abia maine vor fi disponibil ma prezint cu ce a mai ramas.
Astea fiind spuse va prezint lucrarea mea si astept note, sugestii, reclamatii.
Le doresc bafta tuturor fetelor care s-au inscris![]()
In timpul lucrului
Salul gata
Pentru serile mai racoroase
Poate fi si bolero
Spate
Fata
Spate, sau mai bine zis semiprofil.
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
S-au inscris 10 membre la concurs carora le uram mult succes.
Membrele juriului sunt: Ana Maria, Ioana Soare, Cris69, Julix_2007, Adar. Multumim pentru ajutor!
Multumim sponsorului acestui concurs, Fire de tricotat: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], pentru premiile oferite.
Multumim tuturor membrilor care ne urmaresc si ne sustin!
Membrele juriului sunt: Ana Maria, Ioana Soare, Cris69, Julix_2007, Adar. Multumim pentru ajutor!

Multumim sponsorului acestui concurs, Fire de tricotat: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], pentru premiile oferite.
Multumim tuturor membrilor care ne urmaresc si ne sustin!

handmade blog
Multumiri administratoarelor: Admina si Diada
Multumiri sponsorului: Fire de tricotat: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Multumiri juriului: Adar, Ana Maria, Cris69, Ioana Soare, Julix_2007
Felicitari si bafta concurentelor:Dodo-pui, marlen372001, ribana, dicioanacris, Love, snoopy, LYNDA, Ramonica, geany, mnarcisa

Multumiri sponsorului: Fire de tricotat: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Multumiri juriului: Adar, Ana Maria, Cris69, Ioana Soare, Julix_2007
Felicitari si bafta concurentelor:Dodo-pui, marlen372001, ribana, dicioanacris, Love, snoopy, LYNDA, Ramonica, geany, mnarcisa

Multumesc Diada, de ajutor.
Fara tine nu aveam asa o expozitie frumoasa de minunatii. 

Fara tine nu aveam asa o expozitie frumoasa de minunatii. 

Lasa ca tu faci greul
Am trimis tabelul tuturor membrelor jurului, va rog sa va verificati mailurile. Multumimim inca o data.
Am trimis tabelul tuturor membrelor jurului, va rog sa va verificati mailurile. Multumimim inca o data.
handmade blog
Eu am primit,multumesc! Deja deliberez:))

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 3001
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/02/2009
De abia astept sa vad castigatoarele! Toate creatiile sunt frumoase. Bravo fetelor! Mult succes 

scami- Nou venit

- Numarul mesajelor: 68
Localizare: Brasov
Data de inscriere: 23/02/2010
Buna fetelor. Astept ca si voi cu nerabdare, rezultatele votului, desi eu de pe acum va anunt ca toate participantele ati castigat ! Felicitari ! Va felicit in primul rand pentru ceea ce ati lucrat si apoi va felicit si pentru curajul vostru de a va expune realizarie, si implicit de a va expune criticilor (am urmarit ce s-a intamplat la celelalte concursuri). Incaodata , din partea mea ,
FELICITARI !
FELICITARI !
cata13lina- Nou venit

- Numarul mesajelor: 95
Localizare: Botosani
Data de inscriere: 02/11/2009
Mai asteptam rezultatele de la 3 membre ale juriului. Am rugat-o si pe Kittygreeneyed sa ne ajute la votare, deci sunt 6 membre ale juriului, daca poate sa trimita maine, rezultatele.
Am retrimis tabelul, pentru ca au fost probleme si cineva nu a primit. Maine trebuie sa ne mobilizam si sa afisam rezultatele.
Am retrimis tabelul, pentru ca au fost probleme si cineva nu a primit. Maine trebuie sa ne mobilizam si sa afisam rezultatele.

noi stam cuminti si asteptam
mnarcisa- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1776
Varsta: 29
Localizare: eu cu ai mei
Data de inscriere: 21/01/2010
De abia astept

scami- Nou venit

- Numarul mesajelor: 68
Localizare: Brasov
Data de inscriere: 23/02/2010
DRAGA MARLEEN,
Aici in Botosani, a venit un zvon cum ca maine , adica sambata 27 martie, este ziua baietilor tai ! Daca zvonul este adevarat, primeste te rog cele mai sincere urari de bine si tot ce le doresti tu sa li se indeplineasca !
Aici in Botosani, a venit un zvon cum ca maine , adica sambata 27 martie, este ziua baietilor tai ! Daca zvonul este adevarat, primeste te rog cele mai sincere urari de bine si tot ce le doresti tu sa li se indeplineasca !

cata13lina- Nou venit

- Numarul mesajelor: 95
Localizare: Botosani
Data de inscriere: 02/11/2009
draga cata13lina,
desi aici e off-topic, iti multumesc mult ! da, maine implinim 10 ani.
la fel pentru toata lumea !
marlen
desi aici e off-topic, iti multumesc mult ! da, maine implinim 10 ani.
la fel pentru toata lumea !
marlen

marlen372001- Senior

-

Numarul mesajelor: 750
Varsta: 46
Data de inscriere: 07/09/2009
La Multi Ani! cu sanatate si fericire!

snoopy- Nou venit

- Numarul mesajelor: 56
Data de inscriere: 03/01/2010
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Subiecte similare» Primăvara mea arabă - Iordania 2012
» Concurs "Topic Inchis!"
» Concurs lunar - cele mai frumoase fotografii RoSpotters (Septembrie) - Inscrieri
» concurs caracter
» Concurs designer
» Concurs "Topic Inchis!"
» Concurs lunar - cele mai frumoase fotografii RoSpotters (Septembrie) - Inscrieri
» concurs caracter
» Concurs designer
Pagina 1 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

.
.

» Discutii despre croitorie
» Bluze,topuri...(10)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Provocarea 30-Faux denim
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA