PM-uri SPAM si link-uri de vot!
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
PM-uri SPAM si link-uri de vot!
Cum nu stiu unde sa incadrez subiectul asta, il pun la cafenea poate il vad toti utilizatorii.
Va rog frumos sa incetati cu aceste link-uri cu votare. Un utilizator insistent chiar a primit 30 de zile de suspendare din cauza ca a fost insistent cu link-ul.
Mai nou am aflat ca folositi mesageria privata pentru asta. Foarte bine, dar daca un utilizator imi zice ca l-a deranjat primiti avertisment si mesageria privata dezactivata pentru o perioada.
Am mai spus asta, din partea mea este SPAM.
Rog utilizatorii care se simt stresati de aceste link-uri sa spuna aici sau pe privat si rezolvam problema. Multumesc.
Va rog frumos sa incetati cu aceste link-uri cu votare. Un utilizator insistent chiar a primit 30 de zile de suspendare din cauza ca a fost insistent cu link-ul.
Mai nou am aflat ca folositi mesageria privata pentru asta. Foarte bine, dar daca un utilizator imi zice ca l-a deranjat primiti avertisment si mesageria privata dezactivata pentru o perioada.
Am mai spus asta, din partea mea este SPAM.
Rog utilizatorii care se simt stresati de aceste link-uri sa spuna aici sau pe privat si rezolvam problema. Multumesc.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Re: PM-uri SPAM si link-uri de vot!
Readuc la viata acest subiect ca sa va rog sa ne anuntati, daca primiti PM-uri nesolicitate, cu un caracter publicitar sau insistent, de genul: votati la urmatorul link, am nevoie de click-ul tau, etc.
Si la urechile mele a ajuns acest zvon, ca se trimit PM-uri de SPAM, deci ajutati-ne sa le penalizam.
Si la urechile mele a ajuns acest zvon, ca se trimit PM-uri de SPAM, deci ajutati-ne sa le penalizam.

Subiecte similare» Care imi da si mie un link de unde pot lua PS CS 2?
» ar fi fain otelele gm asa
» Ajutatima sa castig un telefon plzzzzz.
» La multi ani DarkAngel !
» -->Crazy-Boy
» ar fi fain otelele gm asa
» Ajutatima sa castig un telefon plzzzzz.
» La multi ani DarkAngel !
» -->Crazy-Boy
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Bluze,topuri...(10)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Provocarea 30-Faux denim
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA