Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 8
Pagina 50 din 50 • Impartiti •
Pagina 50 din 50 •
1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 8
Dana, La Multi Ani lui David!!!! Sa creasca frumos si sanatos!!!! 
Cris, ce face Andrei?

Cris, ce face Andrei?

ana_bela- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1101
Varsta: 34
Localizare: Timis
Data de inscriere: 09/04/2009
Ana, Andrei scoate cele mai adorabile gangurituri acum, se suceste pe burtica ca un elicopter, daca il tin pe genunchi, isi trage picioarele intr-o parte si da sa fuga
. In fiecare zi face progrese, acuma a inceput sa ne pipaie pe fetzica, falcute, barbita si sa ne descopere. Cred ca de acuma face distinctie intre el si mine, tati....
Zilele trecute s-a sucit de pe spate pe o parte si dadea sa se intoarca pe burtica, dar nu l-am lasat sa se chinuie mult, efortul mi s-a parut cam mare pt el.
Plus ca incearca f mult sa se ridice in funduc si incerc sa il mai temperez ca nu vreau sa isi forteze coloana prea mult.
Incepe sa isi faca o rutina cat de cat in ceea ce priveste programul nu ca m-as plange, pt ca doarme bine, desi in ultima vreme se mai trezeste pe la 6, il luam in pat unde se gangureste de nu poti adormi de el [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> . E din ce in ce mai constient de lumea din jurul lui si stam cu sufletul la gura sa vedem ce mai face nou
.
Nu imi mai este asa dor de cocutza Andrei pt ca imi dau seama ce minunat e acuma comparativ cu primele luni cand era prea mititel ca sa faca nazbatii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> .
Sunt multe de povestit asa...da ma opresc ca sa nu va ametesc... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> .
Oricum, e foarte frumos, si probabil ca ce e mai frumos de-abia mai incolo incepe
.
Zilele trecute s-a sucit de pe spate pe o parte si dadea sa se intoarca pe burtica, dar nu l-am lasat sa se chinuie mult, efortul mi s-a parut cam mare pt el.
Plus ca incearca f mult sa se ridice in funduc si incerc sa il mai temperez ca nu vreau sa isi forteze coloana prea mult.
Incepe sa isi faca o rutina cat de cat in ceea ce priveste programul nu ca m-as plange, pt ca doarme bine, desi in ultima vreme se mai trezeste pe la 6, il luam in pat unde se gangureste de nu poti adormi de el [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> . E din ce in ce mai constient de lumea din jurul lui si stam cu sufletul la gura sa vedem ce mai face nou
Nu imi mai este asa dor de cocutza Andrei pt ca imi dau seama ce minunat e acuma comparativ cu primele luni cand era prea mititel ca sa faca nazbatii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> .
Sunt multe de povestit asa...da ma opresc ca sa nu va ametesc... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> .
Oricum, e foarte frumos, si probabil ca ce e mai frumos de-abia mai incolo incepe
crixuta- Atotcunoscător

- Numarul mesajelor: 1901
Localizare: Iasi
Data de inscriere: 12/04/2009
Ziua buna tuturor!
Un nou capitol - nr. 9 este deschis deja. Va invit sa continuati discutia acolo!
Un nou capitol - nr. 9 este deschis deja. Va invit sa continuati discutia acolo!

Pagina 50 din 50 •
1 ... 26 ... 48, 49, 50
Pagina 50 din 50
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Cozonaci si aluaturi dospite
» Dieta Montignac
» Decoratiuni diverse (6)
» Prajituri de casa (5)
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Pergamano, tehnica dantelei de hirtie
» Poze pentru inspiratie - crosetat (9)
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
» Haideti sa slabim ! (7)
» Cartoane si hartii
» Ornarea torturilor noastre - cap.VI
» Bijuterii din sarma 8
» Fulare, saluri, esarfe tricotate IV
» Sarbatoritii zilei !!! XII
» Gradina mea... de apartament(4)