Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 8
Pagina 5 din 50 • Impartiti •
Pagina 5 din 50 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50 
Re: Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 8
deiutza dereglarile de CM pot aparea si din cauza alimentatiei. de ex cand am avut eu o dereglarea si mi-a venit la jumatatea foliei de AC primul lucru pe care l-a intrebat doctora a fost dc am inceput de curand vreo cura de slabire chiar dc nu drastica...si intr-adevar, trecusem de la mancat orice, oricat si oricand la SBI
dar ca sa fi sigura ca nu e sarcina repeta testul peste cateva zile dar fa-l dimineata, cu prima urina
dar ca sa fi sigura ca nu e sarcina repeta testul peste cateva zile dar fa-l dimineata, cu prima urina

andreea_2008- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1852
Varsta: 26
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 08/04/2009
eu in toata viata mea si cu toate dietele si infometarile mele nu mi-a venit mai tarziu de 35 de zile.asta poate fi exceptia,dar eu as vrea o explicatie si nu are cine sa mi-o dea.
oricum nici semne ca ar veni nu sunt,mai astept 1 sapt si dc nu vine fac alt test.dar sper sa nu fie cazul.
si intr-adevar asta l-am facut pe la 11,nu de dim,oricum,cum am zis,sper sa vina si sa nu mai fie cazul,ca am baut vin vreo 2 zile,am facut bai fierbinti,am ridicat greu si nimic,alta data cand ridicam greu venea la 26 de zile.
oricum nici semne ca ar veni nu sunt,mai astept 1 sapt si dc nu vine fac alt test.dar sper sa nu fie cazul.
si intr-adevar asta l-am facut pe la 11,nu de dim,oricum,cum am zis,sper sa vina si sa nu mai fie cazul,ca am baut vin vreo 2 zile,am facut bai fierbinti,am ridicat greu si nimic,alta data cand ridicam greu venea la 26 de zile.
Ultima editare efectuata de catre deiutza23 in Joi 11 Mar 2010, 13:58, editata de 1 ori

deiutza23- Senior

- Numarul mesajelor: 753
Localizare: simeria,jud. hunedoara
Deiutza, ai grija de tine.
Merci Handrica, am fetelor un fund mare si niste bulanashe, vaaaaaai.
Burta mi-a scazut foarte tare, aici nu prea o sa am probl, dar de la jumate in jos......
De-abia astept sa arat iarasi ca lumea
.
Gata, fug la cel mititel
Merci Handrica, am fetelor un fund mare si niste bulanashe, vaaaaaai.
Burta mi-a scazut foarte tare, aici nu prea o sa am probl, dar de la jumate in jos......
De-abia astept sa arat iarasi ca lumea
Gata, fug la cel mititel

crixuta- Atotcunoscător

- Numarul mesajelor: 1908
Localizare: Iasi
Data de inscriere: 12/04/2009
pfff...nu stiu ce sa zic atunci. ofeream si eu o posibila explicatie, n-am zis ca e si cea buna 
cris scapi tu si de fund si de bulanashe
sunt convinsa.
si tie si lui andrei

cris scapi tu si de fund si de bulanashe
sunt convinsa.
si tie si lui andrei

-

vaaaaaaaaaai,CRIS cand imi amintesc si eu cum imi aratau picioarele si fundul dupa nastere,aveam gropi in carne,nu de la celulita,era ditai grasimea,dar la prima sarcina cand a avut Sori 5 luni am revenit la greutatea initiala,asa ca nu dispera,o sa fii iar ca inainte,nu-ti fa nici o grija
.
ADRICA ms,stiu ca tu vrei sa ma ajuti,e greu sa stai si sa astepti si sa faci presupuneri dar sa nu sti nimic concret,ce poate fi.
nu ma mai gandesc,sper doar sa vina si sa rasuflu usurata.
.ADRICA ms,stiu ca tu vrei sa ma ajuti,e greu sa stai si sa astepti si sa faci presupuneri dar sa nu sti nimic concret,ce poate fi.
nu ma mai gandesc,sper doar sa vina si sa rasuflu usurata.

deiutza23- Senior

cu cat te stresezi mai mult cu atat o sa-ti intarzie asa ca mai bine te gandesti la altele 

-

Deiutza, mai bine da o fuga la dr., ca sa stai linistita. 
Cris, bine ca scapi de soacra.
Eu am si acum bulane si fund maaareeeeee. Of. Imi vine sa-mi trag palme. O sa pun si poza, mai tarziu, ca ma duc sa culc pe mancacila.

Cris, bine ca scapi de soacra.
Eu am si acum bulane si fund maaareeeeee. Of. Imi vine sa-mi trag palme. O sa pun si poza, mai tarziu, ca ma duc sa culc pe mancacila.
ana_bela- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1102
Varsta: 34
Localizare: Timis
Data de inscriere: 09/04/2009
somn usor mancacila 

-

am mancat bananele si covrigii,am baut dim o cafea cu lapte si acum inca una si mor de foame.of,abia astept sa treaca primele zile,ca stiu din experienta ca apoi va fi din ce in ce mai usor.
ANA asteptam poza,dar din pozele de la binecuvantare nu-mi pari grasa.
ANA asteptam poza,dar din pozele de la binecuvantare nu-mi pari grasa.
Ultima editare efectuata de catre deiutza23 in Joi 11 Mar 2010, 14:34, editata de 1 ori

deiutza23- Senior

dar de ce nu mai mananci ceva? cred si eu ca mori de foame cu 2banane si 2covrigi
sincer pe mine ma ia foame numai cand ma uit la ce putin ai mancat (din punctul meu de vedere)
sincer pe mine ma ia foame numai cand ma uit la ce putin ai mancat (din punctul meu de vedere)

-

pai tre sa ma obisnuiesc cu 3 mese/zi si nu vreau sa mananc muti carbs,oricum poate deseara mananc mai multa praji,dar macar sa fie 3 mese si sincer,cat ar fi trebuit sa mananc,4 covrigi
,ca dupa mine as fi mancat dar chiar cred ca ar fi fost mult prea mult.
si dc un covrig are 240 cal si o buc negresa cam 200 si mananc 4 buc sa zic,ajung pe azi la 1600 cal,e si prea mult.
si dc un covrig are 240 cal si o buc negresa cam 200 si mananc 4 buc sa zic,ajung pe azi la 1600 cal,e si prea mult.

deiutza23- Senior

esti la rina, nu la hipocalorica deci nu trebuie sa-ti faci pb de genul asta + ca din cate am vazut eu la toate fetele care tin rina, in ziua de carbs mananca mai mult decat ai tu de gand sa mananci azi si au slabit f bine. nu numara calorii numai ca nu se cantaresc niciodata a2-a zi dar per total nu le afecteaza cu nimic si nici nu fac foamea
nu stiu ce sa zic, sper doar sa rezisti si sa nu papi interzise. maine ce zi ai?
nu stiu ce sa zic, sper doar sa rezisti si sa nu papi interzise. maine ce zi ai?

-

maine am fructe,ma axez pe banane,max 3,kiwi si compot de mar si fistic,max 100 de g si cred ca si alune,ca de la atatea fructe dulci sigur o sa vreau si ceva sarat.

deiutza23- Senior

mmm....maine merge o salata de fructe 

-

vad eu ce si cum,inca nu ma gandesc,sa trec de ziua de azi.si dc voi fi cu sotul la tara voi manca fructe in mana,nu pot face salata de fructe.acum am citit si nu scrie niciunde de fistic sau alune,doar fructe uscate,seminte sau nuci.nucile nu-mi plac,asa ca raman la stafide sau smochine/curmale si la seminte de fl soare;ui sau dovleac in loc de sarat.

deiutza23- Senior

Pagina 5 din 50 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50 
Pagina 5 din 50
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Bluze,topuri...(10)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Provocarea 30-Faux denim
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA