Design vestimentar
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Design vestimentar
Multumesc fetelor de incurajare,dar fiind prima mea "colectie" o voi prezenta la un banchet..asa ca o sa pun poze.Sa vedem ce iese:d
Si inca ceva...urmez un curs de design vestimentar la o scoala in Constanta,si pentru final de an facem un proiect de 5-6 vestimentatii cu tema "RENASTEREA"...
Si inca ceva...urmez un curs de design vestimentar la o scoala in Constanta,si pentru final de an facem un proiect de 5-6 vestimentatii cu tema "RENASTEREA"...

veniciuc nicoleta- Senior

-

Numarul mesajelor: 637
Varsta: 25
Localizare: navodari
Data de inscriere: 18/02/2010
Frumoasa perioada .Asta imi aduce aminte de tema din clasa a 10-a, cand am facut un costum inspirat din Renastere. Poate ii pun o poza dupa poza
, doamne, nici nu mai seamana cu mine.
Ai putea sa pui niste schite
pana sunt gata costumele.
, doamne, nici nu mai seamana cu mine.Ai putea sa pui niste schite
pana sunt gata costumele.
Usagy- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 146
Varsta: 29
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 28/05/2009
Da Usagy.La proiectul RENASTEREA vor participa toate colegele...si de schite ne apucam saptamana viitoare...Incerc sa postez niste schite facute de mine in PAINT (daca vede profa'ma omoara)cand nu aveam ce face la servici...
Am si schite desenate dar n-am schaneru'acasa...
(
Am si schite desenate dar n-am schaneru'acasa...

-

Cred ca poti sa faci si poze nicoleta. Multa inspiratie iti doresc
. A da, si bine ai venit pe forum.
M-ai facut nostalgica si am scormonit dupa poza .
Aici sunt eu in toata splendoarea" celor 16-17 ani :D.
Si printre primele mele costume.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
. A da, si bine ai venit pe forum.M-ai facut nostalgica si am scormonit dupa poza .
Aici sunt eu in toata splendoarea" celor 16-17 ani :D.
Si printre primele mele costume.

Usagy- Ucenic

-

usagy minunata poza. eu sunt indragostita de pozele alb negru. felicitari, esti minunata.

mickyta- Senior

- Numarul mesajelor: 577
Localizare: constanta
Data de inscriere: 29/01/2010
Multumesc mickyta, dar asta era acum 11 ani si mult mai multe kilograme
.
Cladirea respectiva din zona veche a Bucurestiului este superba.
Acum mi-am amintit toata documentatia de atunci, goana dupa materiale.
Aproape o invidiez pe Nicoleta.
.Cladirea respectiva din zona veche a Bucurestiului este superba.
Acum mi-am amintit toata documentatia de atunci, goana dupa materiale.
Aproape o invidiez pe Nicoleta.

Usagy- Ucenic

-

A grait batranica de... 27 de ani...
Usagy, ce e cu atitudinea asta? Sunteti fete tinere, maica, nu mai plangeti dupa adolescenta, ca o femeie este pe culmile succesului pe la 35 de ani, apoi capata note puternice de mijloc (la fel ca si parfumul) si spre varsta a treia este mai apreciata ca la tinerete, la fel ca si cogniacul de 20 de ani... Eu zic la fel de kg, am tot cu vreo... valeu... peste 10, mai mult decat la sfarsitul liceului. Dar cine credeti ca e de vina? Cine mananca numai la 22-23, si cine vaneaza dulciurile cu pofta?
Si continuati cu pozele si schitele, ca e foarte interesant subiectul.
Usagy, ce e cu atitudinea asta? Sunteti fete tinere, maica, nu mai plangeti dupa adolescenta, ca o femeie este pe culmile succesului pe la 35 de ani, apoi capata note puternice de mijloc (la fel ca si parfumul) si spre varsta a treia este mai apreciata ca la tinerete, la fel ca si cogniacul de 20 de ani... Eu zic la fel de kg, am tot cu vreo... valeu... peste 10, mai mult decat la sfarsitul liceului. Dar cine credeti ca e de vina? Cine mananca numai la 22-23, si cine vaneaza dulciurile cu pofta?

Si continuati cu pozele si schitele, ca e foarte interesant subiectul.

admina sustin ot ce ai spus, desi am maine poimaine 34 de ani eu abia acum ma simt in forta si parca acum imi vine sa rastorn munti. usagi, hai fruntea sus si treci la atac cu schitele, hai sa vad poate fac si eu vreo doua.

mickyta- Senior

in sfarsit m-am descurcat sa pun si eu o schita,doua din paint....
Sper sa va placa...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
nu stiu cat de multe poze pot posta dar acum voi pune doar 5 cu temele lor:d..Schitele sunt de la inceputul scolii..acum 2 ani..."acu'sa zicem ca m-am mai specializat"
))
tema grecia antica..
tema matrioska
tema emilio pucci 2008-2009(aici am primit o poza cu un top din margele fara forma emilio pucci)
si egiptul antic...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][img]
tema trandafiri...
nu stiu cat de multe poze pot posta dar acum voi pune doar 5 cu temele lor:d..Schitele sunt de la inceputul scolii..acum 2 ani..."acu'sa zicem ca m-am mai specializat"
tema grecia antica..
tema matrioska
tema emilio pucci 2008-2009(aici am primit o poza cu un top din margele fara forma emilio pucci)
si egiptul antic...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][img]
tema trandafiri...

-

Superbe!!!!!!!

denygina- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 41
Varsta: 39
Localizare: Galati
Data de inscriere: 06/01/2010
Ultimele 5 poze sunt superbe!!!! Imi plac mult!!!! 

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4566
Varsta: 27
Localizare: Curtici
Data de inscriere: 26/10/2009
super pozele, se vede ca ti-a prins bine scoala de specialitate. Felicitari.

mickyta- Senior

nicoleta, foarte frumoase schitele tale.
m-a chinuit si pe mine talentul aseara, dar acum nici nu-mi vine sa mai pun ceva aici. sunt bune de dus la alexandra la gradinita
cu ce ai facut primele schite? poate mi-ar fi mai usor daca nu tb sa desez de mana.
m-a chinuit si pe mine talentul aseara, dar acum nici nu-mi vine sa mai pun ceva aici. sunt bune de dus la alexandra la gradinita
cu ce ai facut primele schite? poate mi-ar fi mai usor daca nu tb sa desez de mana.

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 26/10/2009
amro si eu la fel am gandit, la ce am vazut nici nu ma mai gandesc sa pun eu mazgalelile mele. poate ne poate ajuta cineva cu sfaturi.

mickyta- Senior

pai pe primele le-am facut in paint...am desenat prima data un model si apoi l-am "imbracat"...Iar celelalte schite sunt de la inceputul scolii.Si da mickyta scoala asta te ajuta foarte mult.pentru ca incepi cu desenul,si termini cu proiectul cap-coada.La inceput se studiaza,corpul uman,proportiile,pozitia unui corp in contrapost,apoi culoarea,umbre,lumini,etc.Pentru ca zic ei si au dreptate,cand dai o schita cuiva trebuie sa inteleaga ce vestimentatie reprezinta...
Oricum cel mai important lucru cand te apuci de un desen este sa-ti stabilesti o tema..(in cazul meu acum lucrez la istoria costumului)sa te documentezi cu privire la tema respectiva si sa incerci pe cat posibil sa o respecti,doar asa iti poate iesi ceva corect.De ex.la tema 'trandafiri"avea profa in vaza o crenguta cu trandafiri mititei,galbeni cu rosu pe margini...si de acolo toata inspiratia...
Oricum cel mai important lucru cand te apuci de un desen este sa-ti stabilesti o tema..(in cazul meu acum lucrez la istoria costumului)sa te documentezi cu privire la tema respectiva si sa incerci pe cat posibil sa o respecti,doar asa iti poate iesi ceva corect.De ex.la tema 'trandafiri"avea profa in vaza o crenguta cu trandafiri mititei,galbeni cu rosu pe margini...si de acolo toata inspiratia...

-

Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Provocarea 30-Faux denim
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Rochii, fuste crosetate(5)