Design vestimentar
Pagina 1 din 20 • Impartiti •
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Design vestimentar
cine mai face design vestimentar pe forum???
miar place sa am cu cine discuta despre aceasta pasiune....
miar place sa am cu cine discuta despre aceasta pasiune....

veniciuc nicoleta- Senior

-

Numarul mesajelor: 637
Varsta: 25
Localizare: navodari
Data de inscriere: 18/02/2010
Re: Design vestimentar
veniciuc nicoleta a scris:cine mai face design vestimentar pe forum???miar placesa am cu cine discuta despre aceasta pasiune....
Si mie mi-ar placea sa am cu cine discuta...

Si mie deşi nu am studii in domeniu. Buburuza as vrea sa îţi arat mazgaliturile mele din liceu.

Noemi- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1541
Varsta: 32
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 16/07/2009
pai eu una as vrea sa va vad inclinatile artistice. la tabla va rog cu mapa si cu schitele. cine stie poate imi place ceva....curaj dragelor, doar suntem intre prietene.

mickyta- Senior

- Numarul mesajelor: 577
Localizare: constanta
Data de inscriere: 29/01/2010
eu sunt la politehnica,textile pielarie,design industrial.se pune?

scorpio89- Nou venit

- Numarul mesajelor: 21
Localizare: iasi
Data de inscriere: 21/02/2010
SCORPIO SE PUN, DE CE NU. E PACAT SA NU-TI ADMIRAM TALENTUL. poate invatam si noi una alta de la tine. poate ne dai sfaturi.hai sa vedem, asteptam

mickyta- Senior

asta e o provocare?
)cum am mai zis la un alt subiect,nu pot posta fotografii momentan,dar si cand o sa pot.......!cat despre facultate,nu stiam daca se pune,pentru ca nu fac mare lucru care sa aiba legatura cu designul.deocamdata.eu is la inginerie textila,si poti sa iti dai seama ca nu e ceva foarte artistic ce facem noi,e mai mult pe partea tegnica.

scorpio89- Nou venit

- Numarul mesajelor: 21
Localizare: iasi
Data de inscriere: 21/02/2010
dar e interesant scorpio cred si ce inveti tu la facultate. avand cunostinte depre textile e un avantaj.oricum te asteptam oricand cu fotografii.

mickyta- Senior

Eu am facut in liceu design vestimentar. Am o groaza de schite si picturi , si resturi de costume dar le-am inghesuit pe toate pe unde s-a putut. Poze la ele nu am ^.^. Chiar ma gandeam sa arunc din ele deoarece nu mai am spatiu in apartament.
Interesant subiectul, dar si foarte cuprinzator. Despre ce am putea sa discutam?
Interesant subiectul, dar si foarte cuprinzator. Despre ce am putea sa discutam?

Usagy- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 146
Varsta: 29
Data de inscriere: 28/05/2009
daca ati deschis subiectul indraznesc sa va intreb ceva. ce presupune o colectie (de rochii de seara evident
). Banuiesc ca e mai mult decat o insiruire de rochii. Ce anume le leaga ca sa dea impresia de unitate? Eu banuiesc ca e vorba de culori, de materiale sau de variatii ale unui model de baza dar astept pareri avizate 

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 26/10/2009
Nu am avut niciodata o colectie de rochii, dar nu trebuie neaparat sa aiba aceleasi culori sau materiale. Din punctul meu de vedere mai degraba trebuie sa aiba aceeasi idee, o tematica unitara; ex: colectia Yves Saint Laurent: La Blouse Roumaine. Asta mi-a venit acum in cap :P.

Usagy- Ucenic

-

O colectie inseamna un numar de tinute(ex.14 Summer Fashion Festival la Mamaia)unde trebuie respectata o anumita tema...Eu ma pregatesc de o colectie de 10 tinute de seara:D...Am de munca...Asa ca ma imbarbatez si ma apuc de treaba...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Voi folosi materiale care se drapeaza usor(i-mi plac la nebunie drapajele,cutele,pliurile etc)broderii cu paiete,margelute aplicate,asta daca nu ma razgandesc intre timp:))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pun mai incolo si primele schite...
Edit Admina: Citeste punctul 6, din Regulament!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Voi folosi materiale care se drapeaza usor(i-mi plac la nebunie drapajele,cutele,pliurile etc)broderii cu paiete,margelute aplicate,asta daca nu ma razgandesc intre timp:))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pun mai incolo si primele schite...

Edit Admina: Citeste punctul 6, din Regulament!

veniciuc nicoleta- Senior

-

Numarul mesajelor: 637
Varsta: 25
Localizare: navodari
Data de inscriere: 18/02/2010
nicoleta eu astept invitatia pt lansare. tinand cont ca sunt din cta o sa pot sa vin sa vad pe viu ce faci.

mickyta- Senior

O colectie este prin definitie o "Serie de obiecte de același fel sau de aceeași categorie, care, adunate și dispuse sistematic, reprezintă o valoare artistică, stiințifică, documentară etc.". Dar nu cred ca asta vroia sa intrebe amnro.
Te-as sfatui Nicoleta atunci cand nu a mai postat nimeni dupa ultimul tau mesaj si mai vrei sa adaugi ceva , sa folosesti butonul de "edit". Fara suparare.
In alta ordine de idei, mult spor la treaba si asteptam poze ;).
Te-as sfatui Nicoleta atunci cand nu a mai postat nimeni dupa ultimul tau mesaj si mai vrei sa adaugi ceva , sa folosesti butonul de "edit". Fara suparare.
In alta ordine de idei, mult spor la treaba si asteptam poze ;).

Usagy- Ucenic

-

Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Pagina 1 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

tare

» Provocarea 30-Faux denim
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Rochii, fuste crosetate(5)