Metoda servetelului
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Metoda servetelului
Ce lac folositi pentru aplicat peste servetel? Am lipit deja cu aracet si las la uscat, maine probabil ca dau cu lac. Dar nu am decat lac de lemn si cred ca nu e bun...
Zice-ti o vorba ca-mi merge greu net-ul nu as cauta prin alte parti
Zice-ti o vorba ca-mi merge greu net-ul nu as cauta prin alte parti

eu folosesc lac pt lemn care nu e prea colorat ,nu schimba culoarea servetelului,dar sunt lacuri speciale pt aceasta metoda daca vrei sa faci ca la carte
Am dat cu un spray de finisare la tub mare, spuneau ca e pt lemn, metal, plastic, etc. Dar nu se vedea nici un luciu. M-am suparat si am dat deja cu lac de lemn; bine ca asta folosesti si tu :craciun: Dar nu-mi prea place cum a iesit... Am gasit niste servetele gofrate(oricum in relief, deci suprafata toata e cu mici bubulite pe ea si nu apare efectul de tablou). Oricum, mai incerc, nu ma las. Arata cam asa, dar nu e uscat lacul:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
am folosit si eu un servetel din asta si nu mi-a placut si am zis ca nu mai folosesc
servetelul tau e frumos si l-ai intins bine sa ne arati ce iese
servetelul tau e frumos si l-ai intins bine sa ne arati ce iese
Am facut si eu o canita mai demult, dar din pacate nu am mai continuat cu tehnica asta.
Aici dupa ce am terminat de lipit si intins
Si aici finalul.
Aici dupa ce am terminat de lipit si intins
Si aici finalul.

Bianca- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 90
Varsta: 26
Localizare: Germania
Data de inscriere: 16/12/2008
lulumec- Nou venit

- Numarul mesajelor: 2
Localizare: sibiu
Data de inscriere: 16/02/2009
Lulumec, frumoase tablorile cu tehnica servetelului. Eu as vrea sa stiu cam ce dimensiune au cele dreptunghiulare, lungi. Totusi preferatele mele ar fi cele care se continua pe rama 

lulumec- Nou venit

- Numarul mesajelor: 2
Localizare: sibiu
Data de inscriere: 16/02/2009
Daca s-a auzit o bubuitura, sa stiti ca era falca mea, cazand. Wooow!
Cred ca mi-ar placea sa incerc chestia asta... Ce fel de lipici ziceti ca se foloseste? E ceva special? De unde se cumpara? Dar servetele (nu ma refer la alea care se gasesc in supermarket)? Mi-ar placea sa folosesc la finisaj un lac mat mai intunecat; poate chiar din ala cu efect de antic. Cred ca pe un mobilier rustic de bucatarie, din lemn natur, bineinteles, ar arata superb.
Cred ca mi-ar placea sa incerc chestia asta... Ce fel de lipici ziceti ca se foloseste? E ceva special? De unde se cumpara? Dar servetele (nu ma refer la alea care se gasesc in supermarket)? Mi-ar placea sa folosesc la finisaj un lac mat mai intunecat; poate chiar din ala cu efect de antic. Cred ca pe un mobilier rustic de bucatarie, din lemn natur, bineinteles, ar arata superb.
Superbe. Nu credeam ca poate iesi ceva asa de fin. Ma intereseaza cat rezista in timp aplicatiile de genul acesta.
julix_2007- Maestru

- Numarul mesajelor: 1372
Varsta: 43
Localizare: Suceava
Data de inscriere: 07/12/2008
superbe , nu am cuvinte! felicitari !

duchess- Junior

-

Numarul mesajelor: 433
Localizare: acasa
Data de inscriere: 16/11/2008
Ma bucur ca am gasit aici lamuriri la ce ma interesa pe mine,vroiam sa ma apuc si eu sa fac asa ceva numai ca aveam o dilema daca se poate lacui cu lac pt lemn ,pt ca din ala special pt servetele nu am.Si am vazut ca mai sunt persoane care au folosit lac pt lemn.Ms de raspuns 

alinutza80- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 87
Varsta: 31
Localizare: ro
Data de inscriere: 19/05/2009
Eu tot cu un fel de aracet am lipit, si apoi am dat cu fixativ ...de par
Dar nu a fost decat o proba sa vad daca imi iasa pe cana, am spalat-o bine si s-a dus tot.
Dar daca folositi lac calumea si alta suprafata, nu o cana, care nu trebuie sa o spalati ma gandesc ca iese bine.
Chiar acum ma gandeam ce lac sa folosesc pentru luciu si mi-am adus aminte ca am in pivnita lac incolor pt luciu in doza (spray) pt biciclete sau alte chestii care au nevoie de luciu.
Dar nu a fost decat o proba sa vad daca imi iasa pe cana, am spalat-o bine si s-a dus tot. Dar daca folositi lac calumea si alta suprafata, nu o cana, care nu trebuie sa o spalati ma gandesc ca iese bine.
Chiar acum ma gandeam ce lac sa folosesc pentru luciu si mi-am adus aminte ca am in pivnita lac incolor pt luciu in doza (spray) pt biciclete sau alte chestii care au nevoie de luciu.

Bianca- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 90
Varsta: 26
Localizare: Germania
Data de inscriere: 16/12/2008
Am aplicat si eu pe o cutie metoda asta dar nu mi-a placut cum a iesit ( fiind prima data cand fol metoda ) nu pun poza pt ca ma fac de ras
dar am sa mai incerc pana o sa fiu multumita de rezultat.Nu am folosit lac special am dat cu lac incolor pt lemn si inainte am vopsit cutia cu vopsea, am lasat-o sa se usuce o zi ,am lipit servetelul cu prenandez toate bune si frumoase dar cand am dat cu lac peste servetel ,servetelul a absorbit toata cul si dintr-un servetel cu flori galbene a iesit unul cu flori rosii ( rosie e cul cu care am vopsit cutia ) ,cred ca tb sa vopsesc cutia dupa ce lipeam servetelul , habar nu am
care se pricepe sa ma ajute si pe mine 
dar am sa mai incerc pana o sa fiu multumita de rezultat.Nu am folosit lac special am dat cu lac incolor pt lemn si inainte am vopsit cutia cu vopsea, am lasat-o sa se usuce o zi ,am lipit servetelul cu prenandez toate bune si frumoase dar cand am dat cu lac peste servetel ,servetelul a absorbit toata cul si dintr-un servetel cu flori galbene a iesit unul cu flori rosii ( rosie e cul cu care am vopsit cutia ) ,cred ca tb sa vopsesc cutia dupa ce lipeam servetelul , habar nu am
care se pricepe sa ma ajute si pe mine 
alinutza80- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 87
Varsta: 31
Localizare: ro
Data de inscriere: 19/05/2009
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» Metoda prin care faci mai usor itemele la fierar :)
» www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des
» www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Provocarea 30-Faux denim
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Rochii, fuste crosetate(5)