Costume si compleuri -cap2
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Costume si compleuri -cap2
Europolis bine ca ai pus masinuta la treaba!
S-o mai faci! Si ca si comentez ceva: ti-a iesit cam larg costumul, fusta face niste cute din cauza asta iar la sacou e prea lat in umeri si larg pe corp. E pacat ca arati bine!
S-o mai faci! Si ca si comentez ceva: ti-a iesit cam larg costumul, fusta face niste cute din cauza asta iar la sacou e prea lat in umeri si larg pe corp. E pacat ca arati bine!

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Multumesc Karina33, in poza nu sunt eu, nici costumul nu este pentru mine ci pentru nasha mea care este profesoara si nu le poarta....mai mulate asa. Si da, ai dreptate nu stiu de ce a vrut marimea 44 desi este cam de 42 iar materialul este o casa groasa.
ok, am priceput! Dar intre mulat si lalai exista si varianta a sta bine!

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
felicitari europolis, arata bine costumul, mai ca n-ai crede ca este facut de o incepatoare! 

mdlupu- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 125
Varsta: 34
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 04/12/2009
Multumesc Mdlupu, Karina33 promit ca data viitoare sa-mi iasa mai bine 

Europolis, s-o stapanesti sanatoasa!
E dragut costumul si-s convinsa ca urmatorul va fi super. Felicitari!
E dragut costumul si-s convinsa ca urmatorul va fi super. Felicitari!
Buna,m-am gandit sa va arat si ceva modele facut mai demult daca tot mi-am facut curaj sa le arat 
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

pisi- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 271
Varsta: 26
Localizare: vaslui
Data de inscriere: 09/07/2009
Pisi, foarte bine arata si fustele si compleurile! Comentez la cel verde ca mi se pare cam transparent (pantalonii in special) 
multumesc pt. parerile voastre,trebuie sa specific ca astea sunt de acum doi ani dar in curand o sa va arat si noutati.De fapt ala transparent este mai vechi celalalt este din decembrie.

pisi- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 271
Varsta: 26
Localizare: vaslui
Data de inscriere: 09/07/2009

valentinadof- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1153
Varsta: 35
Localizare: dofteana,bacau
Data de inscriere: 29/01/2010
am cam lipsit,si acum am prins putin timp sa vad ce ati maii facut pe aici.
europolis,,intr-adevar este putin cam lalai costumul dar este lucrat cam prea bine pt o incepatoare care tocmai si-a cusut prima bluza.darsa zicem ca sunt unii care sunt precum Fat frumos din poveste, si cresc intr-un an cat altii in zece..
pisi,mi-a placut cam tot ceea ce ai postat pe la toate topicurile,si esti de admirat ca la o varsta atat de frageda lucrezi atat de bine,chiar perfect as putea spune,mai ales ca alegi modele complexe.
valentina imi place costumul,dar nu te avntajeaza.pun pariu ca nu esti atat de plinuta cum te face costumil.in locul tau as modifica fusta,si as face-o mai conica,si nu le-as purta impreuna..daca pui jacheta cu un blug stramt,si incalti pantofi cu toc o sa arete mult mai bine decat cu fusta.data viitoare sa alegi un model cambrat
europolis,,intr-adevar este putin cam lalai costumul dar este lucrat cam prea bine pt o incepatoare care tocmai si-a cusut prima bluza.darsa zicem ca sunt unii care sunt precum Fat frumos din poveste, si cresc intr-un an cat altii in zece..
pisi,mi-a placut cam tot ceea ce ai postat pe la toate topicurile,si esti de admirat ca la o varsta atat de frageda lucrezi atat de bine,chiar perfect as putea spune,mai ales ca alegi modele complexe.
valentina imi place costumul,dar nu te avntajeaza.pun pariu ca nu esti atat de plinuta cum te face costumil.in locul tau as modifica fusta,si as face-o mai conica,si nu le-as purta impreuna..daca pui jacheta cu un blug stramt,si incalti pantofi cu toc o sa arete mult mai bine decat cu fusta.data viitoare sa alegi un model cambrat

zylv- Expert

-

Numarul mesajelor: 848
Varsta: 40
Localizare: in centrul tarii
Data de inscriere: 15/02/2009
buna fetelor...maine sper sa pot posta si eu un costum...

veniciuc nicoleta- Senior

-

Numarul mesajelor: 637
Varsta: 25
Localizare: navodari
Data de inscriere: 18/02/2010
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Provocarea 30-Faux denim
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Rochii, fuste crosetate(5)