CONCURS DE TRICOTAT, DE PRIMAVARA
Pagina 1 din 23 • Impartiti •
Pagina 1 din 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23 
CONCURS DE TRICOTAT, DE PRIMAVARA
Martisor fericit! In prima zi a lunii martisorului, va invitam la concurs pentru sectiunea tricotaje. In anticiparea primaverii, propunem ca tema pentru acest concurs, un sal sau o esarfa lata, un obiect tricotat care sa poata acoperii partial umerii si bratele; imaginati-va o seara racoroasa la plimbare in parc sau chiar o seara de vara, pe faleza...
Nu se accepta esarfele subtiri, doar pentru gat si nici bolerourile sau articolele cu maneci. Puteti folosi fire primavaratice, usoare si vaporoase sau orice fir doriti si purtati primavara sau chiar si in perioadele racoroase de vara. Se vor poza diverse etape de lucru, firele si andrelele folosite si explicatii despre alegerea lor, modelul folosit fie link catre el sau scanat dintr-o revista sau carte, de unde il gasiti; o poza cu lucrul in timpul executiei, si apoi inca 4 poze (maxim) cu salul purtat din diverse pozitii (fata, semi-profil si spate). Pozele vor fi de maxim 640x480 pixeli sau sub format thumbnail, in numar de maxim 7.
Durata concursului va fi de trei saptamani, incepand de azi, ultima zi de inscriere va fi duminica 21 martie (pana la ora 24). Votarea se va face in urmatoarea saptamana, urmand ca rezultatele sa se transmita in cel mai scurt timp.
Pot participa membrii inscrisi pana la aceasta data 1.03.2010, care au postate pe forum 50 de mesaje, in momentul incheierii concursului. Deci puteti participa daca veti posta toate mesajele cerute, pana la data de 21.03.2010, ora 24 (ora Romaniei).
Juriul va fi format din minim 5 membrii (in functie de inscrierea in juriu, minim 5 si maxim 10 membri), cu minim 200 de mesaje, postate; vor fi persoane cu simt artistic si/sau experienta in tricotaj, realizare si teorie.
Se va vota in funtie de doua mari criterii: artistic si tehnic. La artistic va conta: originalitatea, aspectul final, stilul. La cel tehnic va conta: corectitudinea executiei, complexitatea modelului si calitatea produsului finit.
Premiile sunt oferite de magazinul virtual, Fire de tricotat: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si constau in:
Doua premii I (unul pentru realizare tehnica, celalalt pentru impresie artistica); constand, la alegere, din (A, B sau C):
A. morisca de impletit snururi:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
B. flower loom + netting fork + pompon set
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
C. 600 g fire tricotat Rellana Top-Plus/Boucle Super-Colori:
Va mai exista un premiu special (din partea sponsorului), va fi ales de catre reprezntanta magazinului Firedetricotat.ro si poate sau nu sa coincida cu una din deciziile juriului. Este compus dint-un set de andrele Addi din plastic alb transparent, cu straluciri auri... nr.7,8,9:
Premiile vor fi trimise de catre firma care sponsorizeaza acest concurs, doar la adrese de pe teritoriul Romaniei.
Inscrierile se vor face la acest subiect, printr-o postare obisnuita, in care sa specificati ca participati la concurs cu acea creatie, sa vorbiti in 2 cuvinte despre ce v-a inspirat sa o lucrati si foarte important sa ne spuneti pe scurt: de unde aveti modelul si cum l-ati lucrat si sa postati maxim 7 poze, la dimensiunea corecta.
Inscrierea se va face la acest subiect, printr-o postare obisnuita. Trebuie sa specificati ca participati la concurs cu acea creatie si sa indepliniti toate cerintele concursului (descrieri, numar de poze, tema, etc.).
Sugeram membrilor noi, care nu au postat vreo creatie tricotata pe forum, sa faca acest lucru. Nu este conditie obligatorie la concurs, dar este mult mai usor sa te impui intr-o comunitate (virtuala sau nu), prin realizarile tale.
Va recomandam sa cititi toate postarile acestui subiect, in situatia in care doriti sa participati; pot aparea detalii suplimentare in mesajele postate de organizatori: Diada sau Admina! Pentru informatii, detalii, inscrieri va astept sa postati in continuare. Bafta tuturor!
Nu se accepta esarfele subtiri, doar pentru gat si nici bolerourile sau articolele cu maneci. Puteti folosi fire primavaratice, usoare si vaporoase sau orice fir doriti si purtati primavara sau chiar si in perioadele racoroase de vara. Se vor poza diverse etape de lucru, firele si andrelele folosite si explicatii despre alegerea lor, modelul folosit fie link catre el sau scanat dintr-o revista sau carte, de unde il gasiti; o poza cu lucrul in timpul executiei, si apoi inca 4 poze (maxim) cu salul purtat din diverse pozitii (fata, semi-profil si spate). Pozele vor fi de maxim 640x480 pixeli sau sub format thumbnail, in numar de maxim 7.Durata concursului va fi de trei saptamani, incepand de azi, ultima zi de inscriere va fi duminica 21 martie (pana la ora 24). Votarea se va face in urmatoarea saptamana, urmand ca rezultatele sa se transmita in cel mai scurt timp.
Pot participa membrii inscrisi pana la aceasta data 1.03.2010, care au postate pe forum 50 de mesaje, in momentul incheierii concursului. Deci puteti participa daca veti posta toate mesajele cerute, pana la data de 21.03.2010, ora 24 (ora Romaniei).
Juriul va fi format din minim 5 membrii (in functie de inscrierea in juriu, minim 5 si maxim 10 membri), cu minim 200 de mesaje, postate; vor fi persoane cu simt artistic si/sau experienta in tricotaj, realizare si teorie.
Se va vota in funtie de doua mari criterii: artistic si tehnic. La artistic va conta: originalitatea, aspectul final, stilul. La cel tehnic va conta: corectitudinea executiei, complexitatea modelului si calitatea produsului finit.
Premiile sunt oferite de magazinul virtual, Fire de tricotat: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si constau in:
Doua premii I (unul pentru realizare tehnica, celalalt pentru impresie artistica); constand, la alegere, din (A, B sau C):
A. morisca de impletit snururi:
B. flower loom + netting fork + pompon set
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
C. 600 g fire tricotat Rellana Top-Plus/Boucle Super-Colori:
Va mai exista un premiu special (din partea sponsorului), va fi ales de catre reprezntanta magazinului Firedetricotat.ro si poate sau nu sa coincida cu una din deciziile juriului. Este compus dint-un set de andrele Addi din plastic alb transparent, cu straluciri auri... nr.7,8,9:
Premiile vor fi trimise de catre firma care sponsorizeaza acest concurs, doar la adrese de pe teritoriul Romaniei.
Inscrierile se vor face la acest subiect, printr-o postare obisnuita, in care sa specificati ca participati la concurs cu acea creatie, sa vorbiti in 2 cuvinte despre ce v-a inspirat sa o lucrati si foarte important sa ne spuneti pe scurt: de unde aveti modelul si cum l-ati lucrat si sa postati maxim 7 poze, la dimensiunea corecta.
Inscrierea se va face la acest subiect, printr-o postare obisnuita. Trebuie sa specificati ca participati la concurs cu acea creatie si sa indepliniti toate cerintele concursului (descrieri, numar de poze, tema, etc.).
Sugeram membrilor noi, care nu au postat vreo creatie tricotata pe forum, sa faca acest lucru. Nu este conditie obligatorie la concurs, dar este mult mai usor sa te impui intr-o comunitate (virtuala sau nu), prin realizarile tale.

Va recomandam sa cititi toate postarile acestui subiect, in situatia in care doriti sa participati; pot aparea detalii suplimentare in mesajele postate de organizatori: Diada sau Admina! Pentru informatii, detalii, inscrieri va astept sa postati in continuare. Bafta tuturor!
Ultima editare efectuata de catre Admina in Vin 05 Mar 2010, 10:17, editata de 3 ori
Re: CONCURS DE TRICOTAT, DE PRIMAVARA
draga admina,
modelul il punem de la inceput ? sau numai spunem: vreau sa lucrez un...ceva cu model.... asa, cu fir din poza 1.
si lucram si postam cate 1 poza la 3 zile.
si pastram surpriza la final, dupa ce am lucrat. si dam cele 7 poze + detalii + model explicat s.a.
imi cer scuze, dar nu se intelege.
multumesc,
marlen
P.S : bineinteles ca as fi interesata.
modelul il punem de la inceput ? sau numai spunem: vreau sa lucrez un...ceva cu model.... asa, cu fir din poza 1.
si lucram si postam cate 1 poza la 3 zile.
si pastram surpriza la final, dupa ce am lucrat. si dam cele 7 poze + detalii + model explicat s.a.
imi cer scuze, dar nu se intelege.
multumesc,
marlen
P.S : bineinteles ca as fi interesata.

marlen372001- Senior

-

Numarul mesajelor: 750
Varsta: 46
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 07/09/2009
Te rog sa te uiti la celelalte concursuri, ca sa fie mai clar. Fie iti anunti intentia de participare, scriind la acest subiect un mesaj (doar intentia nu si model sau poze) si apoi, cand esti gata, postezi tot: explicatii si poze, intr-un singur mesaj. Sau te inscrii in acelasi mesaj cu care participi, de genul: "vreau sa particip la acest concurs cu urmatorul sal...." si continui cu modelul, explicatiile, toate pozele, tot ce se cere.
Este la latitudinea voastra, important este sa fie postarea cu care participati (cea cu maxim 7 poze), completa in descrieri si cerinte.
Este la latitudinea voastra, important este sa fie postarea cu care participati (cea cu maxim 7 poze), completa in descrieri si cerinte.
ADMINA, multumim pentru tot ceea ce faci.
MARLEN, Se pare ca nu ai urmarit nici un concurs de pe forum. Totul se va posta intr-un singur mesaj. Si asta atunci cand produsul este gata.
MARLEN, Se pare ca nu ai urmarit nici un concurs de pe forum. Totul se va posta intr-un singur mesaj. Si asta atunci cand produsul este gata.
Iupiiiii, concurs! Abia astept sa vad ce minunatii veti lucra pentru acest concurs! Eu ma inscriu in juriu, dar cum bineinteles ca ma mananca degetele voi lucra si eu ceva in tema si voi posta in afara concursului.
Mult succes tuturor participantelor!
Mii de multumiri sponsorului
si organizatorilor
pentru aceasta ocazie minunata!
ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 3001
Varsta: 32
Data de inscriere: 24/02/2009
draga admina,
asa-i, asta ar fi primul concurs al meu.
ma inscriu la concurs cu un sal ajurat. o sa postez totul la sfarsit.
multumesc,
marlen
asa-i, asta ar fi primul concurs al meu.
ma inscriu la concurs cu un sal ajurat. o sa postez totul la sfarsit.
multumesc,
marlen

marlen372001- Senior

-

Numarul mesajelor: 750
Varsta: 46
Data de inscriere: 07/09/2009
Perfect, pentru inceput de martie si de primavara...
Am tot vrut sa ma inscriu la concursuri, dar pina acum nu se potrivea "obiectul" de la concurs, cu ceea ce aveam si eu in plan pentru perioada respectiva.
Ma inscriu, evident, doar ca nu stiu inca cu ce: model, fir, .....
Succes tuturor celor ce vor participa la concurs !
Am tot vrut sa ma inscriu la concursuri, dar pina acum nu se potrivea "obiectul" de la concurs, cu ceea ce aveam si eu in plan pentru perioada respectiva.
Ma inscriu, evident, doar ca nu stiu inca cu ce: model, fir, .....
Succes tuturor celor ce vor participa la concurs !
Ultima editare efectuata de catre claras in Mar 02 Mar 2010, 09:00, editata de 1 ori

claras- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 161
Varsta: 38
Localizare: timisoara
Data de inscriere: 24/12/2009
Cu siguranta ca vei putea, 11 mesaje le scrii imediat.

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 3001
Varsta: 32
Data de inscriere: 24/02/2009
Ma inscriu si eu la concurs, am 2 fire la care ma gandesc si un model . Voi vedea pe care din cele 2 fire se preteaza cel mai bine modelul ales.

rucsy- Junior

-

Numarul mesajelor: 339
Varsta: 45
Data de inscriere: 23/09/2009
ma inscriu si eu, sper din tot sufletul sa si reusesc sa termin pana atunci, dar promit sa fac tot ce pot

andacoman- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 160
Varsta: 30
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 26/10/2009
Admina, felicitari si multumiri pentru efortul depus si surprizele care se tin lant 
Abia s-a terminat un concurs, ca incepe altul.
Multumiri sponsorului si succes participantelor, sper sa vedem cat mai multe minunatii aici!
Abia s-a terminat un concurs, ca incepe altul.
Multumiri sponsorului si succes participantelor, sper sa vedem cat mai multe minunatii aici!

Clio_Ela- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1224
Varsta: 36
Localizare: intre optimisti
Data de inscriere: 17/04/2009
Este minunat cum va organizati, o sa stam din nou toata ziua pe net,eu nu am facut niciodata o pasiune din tricotat dar admir lucrarile voastre,de-abia astept sa vad creatiile participantelor, cine stie poate-mi vine si mie talentul! Spor la treaba tuturor!

leonutza69- Senior

-

Numarul mesajelor: 644
Varsta: 42
Localizare: fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere: 12/01/2010
le urez multa putere de munca si inspiratie tuturor concurentelor
asa as fi vrut si eu sa particip dar inca nu sunt pregatita
mai am de invatat foarte multe de la voi
...acum le tin galerie
si poate pe viitor imi vor tine si ele mie 
asa as fi vrut si eu sa particip dar inca nu sunt pregatita
mai am de invatat foarte multe de la voi
...acum le tin galerie
si poate pe viitor imi vor tine si ele mie 
ELENA76- Nou venit

- Numarul mesajelor: 85
Localizare: BRASOV
Data de inscriere: 29/12/2008
Iupiiii acesta s-ar putea sa fie primul meu concure la care voi participa!!!! Ma gandesc sa particip dar nu sunt sigura ca o voi si face!!! De tricotat stiu sa tricotez din scoala primara dar, din pacate nu stiu prea multe modele!!! Zilele astea am sa ma documentez de pe net (sper ca e voie). Esarfe, saluri nu am tricotat nici o data!!!!
Succes celorlalte participante!!!!
Succes celorlalte participante!!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4566
Varsta: 27
Localizare: Curtici
Data de inscriere: 26/10/2009
Pagina 1 din 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23 
Subiecte similare» Primăvara mea arabă - Iordania 2012
» Concurs "Topic Inchis!"
» Concurs Cu poze Defapt Jok
» Ceva in photoshop un fel de concurs.
» Concurs avatar
» Concurs "Topic Inchis!"
» Concurs Cu poze Defapt Jok
» Ceva in photoshop un fel de concurs.
» Concurs avatar
Pagina 1 din 23
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Haideti sa slabim ! (7)
» Sunt graviduta!!! sfaturi legate de sarcina-7
» In fire sa ne laudam ! (6)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Provocarea 30-Faux denim
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna IV
» Haine de gravida
» Noaptea muzeelor-19 mai 2012
» Bluze,topuri...(10)
» Resurse si link-uri pentru crosetat(3)
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Gradina cu legume (4)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Lenjerie intima, costume de baie... crosetate
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Deschidere intreprindere individuala sau PFA
» Accesorii din fetru