Discutii despre croitorie
Pagina 17 din 18 • Impartiti •
Pagina 17 din 18 •
1 ... 10 ... 16, 17, 18 
Re: Discutii despre croitorie
Sper ca postez bine!
Nu gasesc bluze albe gen office. Si m-am gandit sa imi fac ori eu dupa bluzele vechi ori sa apelez la un croitor. Dar nu stiu ce material sa cumpar. As vrea ceva in gen la camasile albe, ce ma sfatuti sa cumpar???
Saru'mana in avans
Nu gasesc bluze albe gen office. Si m-am gandit sa imi fac ori eu dupa bluzele vechi ori sa apelez la un croitor. Dar nu stiu ce material sa cumpar. As vrea ceva in gen la camasile albe, ce ma sfatuti sa cumpar???
Saru'mana in avans

danniela- Atotcunoscător

- Numarul mesajelor: 2046
Localizare: in tarile calde
Data de inscriere: 19/06/2010
Multumesc mult Despina! La poplin ma gandeam si eu dar nu eram asa sigura. acum o sa ma uit dupa toate 3. Ceva oi gasi eu.

danniela- Atotcunoscător

- Numarul mesajelor: 2046
Localizare: in tarile calde
Data de inscriere: 19/06/2010
Tipare de croitorie de pe site-uri straine
Buna ziua la toata lumea, am comandat recent un tipar de pe un site din sua sewingpattern.com si as dori sa stiu daca mai sunt utilizatoare ce au folosit acest site si daca au fost multumite. Eventual as dori si alte sugestii despre unde as mai putea gasi asa ceva la preturi rezonabile.

danutzele- Nou venit

- Numarul mesajelor: 2
Localizare: craiova
Data de inscriere: 28/02/2012
In afara de revistele cunoscute care contin si tipare nu cred ca sunt multi sa comande pe net. Poti "da un ochi" [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], si vei gasii link-uri ...fara numar, rabdare sa ai. O alta solutie ar fi sa-ti faci tipare singur/a cu ajutorul unui software.

dansdk- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 29
Varsta: 39
Localizare: valcea
Data de inscriere: 26/12/2009
Preturi rezonabile pentru tipare individuale, in plic nu prea cred. Cele mai ieftine sunt 30 si ceva de lei...
Site-ul amintit de tine are preturi bune, doar ca nu stiu cat e trimisul. Eu am luat tipare download-abile de acolo si erau ieftine.
Site-ul amintit de tine are preturi bune, doar ca nu stiu cat e trimisul. Eu am luat tipare download-abile de acolo si erau ieftine.
multumesc dansk pentru link
admina trimisul costa aproximativ 20 de ron acum sa si vina pt ca totusi cred ca o sa dureze ceva tocmai din sua prin posta, sa vedem...
scuze dansdk "mancasem d-ul"
admina trimisul costa aproximativ 20 de ron acum sa si vina pt ca totusi cred ca o sa dureze ceva tocmai din sua prin posta, sa vedem...
scuze dansdk "mancasem d-ul"

danutzele- Nou venit

Localizare: craiova
Data de inscriere: 28/02/2012
Nu-i nimic vine Pastele
.
Chiar daca nu are legatura cu tiparele, am avut si eu o experienta, mi-am cumparat o baterie mai performanta pt telefon costa 20 euro, pentru transfer banca mi-a luat 7 euro iar nefericitul acela de la vama cand sa ridic pachetul (plicul) mai vroia sa-i dau si lui nu stiu ce taxe asa ca, m-au dezarmat cu hotia asta legala din Romania. Pentru 20 de ron sigur nu o sa ai aceleasi probleme dar mi-am adus aminte si trebuia sa povestesc.
.Chiar daca nu are legatura cu tiparele, am avut si eu o experienta, mi-am cumparat o baterie mai performanta pt telefon costa 20 euro, pentru transfer banca mi-a luat 7 euro iar nefericitul acela de la vama cand sa ridic pachetul (plicul) mai vroia sa-i dau si lui nu stiu ce taxe asa ca, m-au dezarmat cu hotia asta legala din Romania. Pentru 20 de ron sigur nu o sa ai aceleasi probleme dar mi-am adus aminte si trebuia sa povestesc.

dansdk- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 29
Varsta: 39
Localizare: valcea
Data de inscriere: 26/12/2009
Buna fetelor, am si eu o intrebare(am mai postat-o si in ''lucru de mana- sursa de venit'',dar nu mi-a raspuns nimeni,asa ca v-am descoperit pe voi ...poate ma ajutati cu o parere,un respuns
:cat credeti ca mai este o manopera la o bluza de vara cu maneca scurta...am o clienta ,iar pe net am gasit niste preturi de sta mana-n coada
intre 85si 13o ron...mie mi se pare mult...m-am gandit la 50 sau pana in 50, depinde de cat de mult lucrez la ea,e din matasica f subtire si mai vrea una dintr-o fusta pe care tre' s-o desfac eu...aici muncesc mai mult ,sa desfac ,sa gandesc modelul,cum m-as incadra in petice...ambele sunt cu maneca scurta
vre-o idee de pret??astept raspuns...
:cat credeti ca mai este o manopera la o bluza de vara cu maneca scurta...am o clienta ,iar pe net am gasit niste preturi de sta mana-n coada
intre 85si 13o ron...mie mi se pare mult...m-am gandit la 50 sau pana in 50, depinde de cat de mult lucrez la ea,e din matasica f subtire si mai vrea una dintr-o fusta pe care tre' s-o desfac eu...aici muncesc mai mult ,sa desfac ,sa gandesc modelul,cum m-as incadra in petice...ambele sunt cu maneca scurta
vre-o idee de pret??astept raspuns...
Ultima editare efectuata de catre anacris in Mar 27 Mar 2012, 13:56, editata de 1 ori (Motiv : adaugare text)

anacris- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 83
Varsta: 38
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 27/08/2011
cusatura tricou
Buna, fetelor.
Mi-am cumparat azi o masina de cusut Naumann Sigma in ideea ca imi voi face tricouri simple (cu toate ca n-am atins nicio masina de cusut pana acum
). Numai ca din toate zecile de cusaturi pe care le stie, niciuna nu este cusatura universal intalnita la tricouri, bluze etc.
Ma refer la cusatura de la maneci sau guler care arata asa:
Pe fata arata ca 2 cusaturi paralele drepte (simple)
Pe dos e mai complicata, variaza dar in general arata ca 2 cusaturi drepte paralele dar unite cu un zigzag.
Acum vin intrebarile:
Cum se numeste aceasta cusatura?
Ce masina stie sa o faca? (asta asa, ca sa-mi fac sange rau)
Cu alternative am? (poate cineva care are tot Naumann)
Mi-am cumparat azi o masina de cusut Naumann Sigma in ideea ca imi voi face tricouri simple (cu toate ca n-am atins nicio masina de cusut pana acum
Ma refer la cusatura de la maneci sau guler care arata asa:
Pe fata arata ca 2 cusaturi paralele drepte (simple)
Pe dos e mai complicata, variaza dar in general arata ca 2 cusaturi drepte paralele dar unite cu un zigzag.
Acum vin intrebarile:
Cum se numeste aceasta cusatura?
Ce masina stie sa o faca? (asta asa, ca sa-mi fac sange rau)
Cu alternative am? (poate cineva care are tot Naumann)

mireazma- Nou venit

Varsta: 32
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 11/05/2012
Nu crezi ca era mai bine sa intrebi de-astea inaintea de-ati cumpara o masina de cusut? Aia e cusaura de triplock.
Ce alternative ai? Sa mai cumperi cateva masini de cusut/surfilat/brodat pana inveti sa intrebi inainte sau sa citesti cartuliile cu instructiuni si explicatii de functionare. Sau sa te descurci cu masina luata, stie si ea sa coase tricouri dar fara a arata asa profi.
Ce alternative ai? Sa mai cumperi cateva masini de cusut/surfilat/brodat pana inveti sa intrebi inainte sau sa citesti cartuliile cu instructiuni si explicatii de functionare. Sau sa te descurci cu masina luata, stie si ea sa coase tricouri dar fara a arata asa profi.

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
masina se numeste uberdec ,sper ca am scris corect dar se poate inlocui,cu surfilat si cu 2 cusaturi paralele la liniara

luminitza79- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 36
Localizare: braila
Data de inscriere: 05/02/2012
Cusatura de acoperire facuta cu o masina uberdeck,este greu de inlocuit cu cusaturile facute la liniara,deoarece o sa plesneasca atele atunci cand materialul se intinde.Inainte de a-mi cumpara masina de acoperire,eu foloseam una din cusaturile decorative de la liniara,dar tot nu este acelasi lucru.Ar fi trebuit sa optezi pt masina doi in unu(triplock cu uberdeck).

zylv- Expert

-

Numarul mesajelor: 848
Varsta: 40
Localizare: in centrul tarii
Data de inscriere: 15/02/2009
daca intinzi materialul cand cosi la liniara nu mai pocnesc atele,eu am lucrat asa mult timp si merge

luminitza79- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 36
Localizare: braila
Data de inscriere: 05/02/2012
Da,dar ramane materialul putin ondulat,si nu da prea bine.

zylv- Expert

-

Numarul mesajelor: 848
Varsta: 40
Localizare: in centrul tarii
Data de inscriere: 15/02/2009
Pagina 17 din 18 •
1 ... 10 ... 16, 17, 18 
Subiecte similare» Discutii despre naruto
» Discutii generale
» @DiScUtIi @Simulator Kamika
» DESPRE HERMETICA
» Despre film
» Discutii generale
» @DiScUtIi @Simulator Kamika
» DESPRE HERMETICA
» Despre film
Pagina 17 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie