CONCURS "PRIMA MEA BLUZA" - VOTAREA
Pagina 18 din 19 • Impartiti •
Pagina 18 din 19 •
1 ... 10 ... 17, 18, 19 
Re: CONCURS "PRIMA MEA BLUZA" - VOTAREA
e superba bluza(tip ie)alba cu aplicatii de floricele

alexandra1985- Nou venit

- Numarul mesajelor: 3
Localizare: Bistrita
Data de inscriere: 26/02/2010
pot sa postez si sa particip la concurs prima mea bluza?
**************mesaj 2*******************************************
scuze fetelor dar cred ca m-am trezit cam tirziu,eu sunt inscrisa de mai mult timp dar am avut citeva probleme de sanatate si nu am mai intrat pe forum de o luna si jumatate cele mai frumoase bluze sunt ,EUROPOLIS, MDLUPU, DEEAZ ,STEPHANIE
Citeste regulamentul forumului si tine cont de acesta. E al 2lea advertisment in scris pe ziua de azi (Geany)
**************mesaj 2*******************************************
scuze fetelor dar cred ca m-am trezit cam tirziu,eu sunt inscrisa de mai mult timp dar am avut citeva probleme de sanatate si nu am mai intrat pe forum de o luna si jumatate cele mai frumoase bluze sunt ,EUROPOLIS, MDLUPU, DEEAZ ,STEPHANIE
Citeste regulamentul forumului si tine cont de acesta. E al 2lea advertisment in scris pe ziua de azi (Geany)
Ultima editare efectuata de catre geany in Mar 13 Apr 2010, 19:15, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje)

lushca- Nou venit

- Numarul mesajelor: 69
Localizare: braila
Data de inscriere: 10/02/2010
sunt noua pe aici dar imi place foarte mult bluza pe care a facut-o MdLupu.................e super eleganta, nici nu zici ca e facuta acasa, bafta multa

mmona- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 22
Varsta: 31
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 16/04/2010
fetelor voi depuneti eforturi mari......fiind noua acum am rasfoit sa zic asa ce puteti face voi cu miinile voastre.....FARA CUVINTE!sinteti toate talentate si se vede cit suflet puneti altfel nu ar iesi lucru bun.Aveti timp mai mult ca mine ....cu o fetita de 1 an jumatate ...nu prea pot sa fac fata....poate pe viitor......MULT SUCCES TUTUROR!AM CE INVATA DE LA VOI TOATE!

codruta-cosmina- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 199
Varsta: 37
Localizare: medias
Data de inscriere: 04/06/2010
codruta, sa vezi cum e sa ai doi copii. te intrebi ce naiba faceai toata ziua cand aveai doar unul, ca doar aveai atata timp liber....
asa ca da-i bataie ca pofta vine ...lucrand
asa ca da-i bataie ca pofta vine ...lucrand

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 26/10/2009
intrebarea asta deja mi-o si pun......am 2 copii,baiatul e de 9 ani si credeti-ma mai mult timp i-mi trebuie ptr. el decit ptr. ceea mica.....e ff neastimparat si nimic nu-l multumeste.....nu seamana deloc!SI NU E VORBA DE POFTA!as lucra zi si noapte la cit imi place foarfeca si masina de cusut!!!!!....poate ca nu am nici o scuza dar.....sint cam singura in cresterea lor......o sa vina si ziua cind o sa va iau premiul...SPER....PUPICI LA TOATE!!W
mesaj 2
Poate e prea tirziu sa-mi mai dau cu parerea ......dar bluta ta ANGELLS i-mi place ff mult.
Te prinde f bine culoarea si croiul e cum se zice pe tine.Si eu em multe reviste burda si le cam stiu pe de rost darde la un timp nu le-am mai cumparat...poate ar trebui......de cind acasa cu concediu ptr.crestere copil nu prea mai vad orasul,.....centrul vreau sa zic.Dar mie personal i-mi place fff mult.....FELICITARI!TOATE sint frumoase,fiecare in felul ei,le prefer si pe cele vaporoase ,vara,dar a ta mi s-a lipit de suflet!TUTUROR felicitari si multa bafta!
STIU CA AM GRESIT ...ACUM AM VAZUT TREBUIA SA MERG PE EDIT......SCUZEEEEE!!!!!!!
mesaj 2
Poate e prea tirziu sa-mi mai dau cu parerea ......dar bluta ta ANGELLS i-mi place ff mult.
Te prinde f bine culoarea si croiul e cum se zice pe tine.Si eu em multe reviste burda si le cam stiu pe de rost darde la un timp nu le-am mai cumparat...poate ar trebui......de cind acasa cu concediu ptr.crestere copil nu prea mai vad orasul,.....centrul vreau sa zic.Dar mie personal i-mi place fff mult.....FELICITARI!TOATE sint frumoase,fiecare in felul ei,le prefer si pe cele vaporoase ,vara,dar a ta mi s-a lipit de suflet!TUTUROR felicitari si multa bafta!
STIU CA AM GRESIT ...ACUM AM VAZUT TREBUIA SA MERG PE EDIT......SCUZEEEEE!!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre SilviaDumitrescu in Sam 19 Iun 2010, 21:01, editata de 2 ori (Motiv : unit mesaje)

codruta-cosmina- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 199
Varsta: 37
Localizare: medias
Data de inscriere: 04/06/2010
Daca tot se scrie si se rescrie aici, am facut un salt in timp si tare mi-a mai placut
Mi-ati amintit peripetiile si toate fazele concursului. Tare fain a mai fost. Am intrat din intamplare si in gluma, de dragul jocului in concurs si am castigat. Dar mult imi mai place ia mea, tare mandra sunt de ea. parca orice as face acum...n-o mai egalez. Si cu cat ma uit mai mult cu atat imi place si mai mult. Deja o consider piesa de colectie. 
Va doresc succes in noul concurs
Mi-ati amintit peripetiile si toate fazele concursului. Tare fain a mai fost. Am intrat din intamplare si in gluma, de dragul jocului in concurs si am castigat. Dar mult imi mai place ia mea, tare mandra sunt de ea. parca orice as face acum...n-o mai egalez. Si cu cat ma uit mai mult cu atat imi place si mai mult. Deja o consider piesa de colectie. Va doresc succes in noul concurs

Mi-a placut si mie bluzita concurentei 10. Ii vine foarte bine. Mi-a placut si iia concurentei 12, sub rezerva ca era prea lunga si avea si manecile cam lungi.

Avi- Nou venit

- Numarul mesajelor: 50
Localizare: Romania
Data de inscriere: 26/05/2010
Uite si subiectul de bluze... Sa slabesc asadar sa-ncap in ce-am inceput

godeta- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 95
Localizare: Ici-colo
Data de inscriere: 02/09/2010
Foarte frumoasa bluza concurentei 12 Europolis
madelainemarie- Nou venit

- Numarul mesajelor: 57
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 23/09/2009
Foarte frumoasa bluzita lui "angells".... m-a pus pe ganduri sa imi fac una la fel ;;)

tinassyliliana- Nou venit

- Numarul mesajelor: 63
Varsta: 26
Data de inscriere: 26/01/2011
felicitari europolis.meritai premiu..mi-a placut foarte mult bluza ta.la cat mai multe creatii

kamelyaa- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 35
Varsta: 24
Localizare: alba
Data de inscriere: 23/01/2011
Felicitari tuturor participantelor. Ati realizat niste bluze superbe.

Dobri Ionela- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 16
Varsta: 30
Localizare: iasi
Data de inscriere: 24/03/2010
Felicitari tuturor concurentelor!!!!
Locul 1 a fost bine meritat. Foarte frumoasa bluzita de in a lui Europolis.
Locul 1 a fost bine meritat. Foarte frumoasa bluzita de in a lui Europolis.

minky- Nou venit

- Numarul mesajelor: 55
Data de inscriere: 28/03/2011
Imi place sa admir creatiile realizate de concurente. Bluzitele de saten ale concurentelor cu numarul 10 si 20 au iesit superb.

tinassyliliana- Nou venit

- Numarul mesajelor: 63
Varsta: 26
Data de inscriere: 26/01/2011
Pagina 18 din 19 •
1 ... 10 ... 17, 18, 19 
Subiecte similare» Mesaj de "Cover" la defuse :) lol
» Ambasada Republicii Coreea a anuntat un concurs de eseuri
» Bug pe "Muntele Sohan"
» Avantajele si dezvantajele "Ranku-lui"
» Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"