CONCURS "PRIMA MEA BLUZA" - VOTAREA
Pagina 2 din 19 • Impartiti •
Pagina 2 din 19 •
1, 2, 3 ... 10 ... 19 
Re: CONCURS "PRIMA MEA BLUZA" - VOTAREA
Fetelor, felicitari din suflet! Fiecare bluza are farmecul ei. Indiferent care va fi rezultatul sa va mandriti ca v-ati ales cu o bluza facuta de voi. Imi pare rau ca am ratat competitia dar bluza tot o s-o dreg pana la urma.
Va tin pumnii!
Va tin pumnii!

Tache Marilena- Senior

- Numarul mesajelor: 740
Varsta: 44
Localizare: Campina
Data de inscriere: 10/01/2010
Membrele juriului sunt (intr-o ordine aleatoare, ca sunt pe fuga): Vilcris, Amnro, Buburuza, Olympia, Maistra, Camy, Dionisia, Karina, Ppisic, Milena. In total 10 persoane ne ajuta la jurizare, si le foarte multumesc.
Au primit azi tabelul si explicatiile, imi cer scuze ca nu am reusit mai devreme dar am niste indispozitii care imi omoara cheful si timpul liber (a se citi sinusuri ticaloase).
Acum faceti-le galerie, sa noteze bine si repede.
Au primit azi tabelul si explicatiile, imi cer scuze ca nu am reusit mai devreme dar am niste indispozitii care imi omoara cheful si timpul liber (a se citi sinusuri ticaloase).
Acum faceti-le galerie, sa noteze bine si repede.

si eu ..si eu..
multumim pentru timpul acordat acestui concurs... 
scamutza- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 101
Varsta: 27
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 18/03/2009
multumim admina, multumim juriului, multumim sponsorului!
ps: azi m-am imbracat cu bluza si am fost tare admirata daca nu era concursul nu aveam asa o bluza frumoasa

ps: azi m-am imbracat cu bluza si am fost tare admirata daca nu era concursul nu aveam asa o bluza frumoasa

mdlupu- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 125
Varsta: 34
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 04/12/2009
Si eu am purtat bluza luni, la servici. Personal, sunt foaarte mandra de ea. Unei colege i-a placut f mult si vrea sa ii fac si ei. Nu stiu ce sa zic. La cat am lucrat eu... Adica abia am lucrat pentru mine, iar pentru alta persoana imi e frica. Daca stric materialul? 
Si eu am purtat bluza la servici. Sunt mandra de bluza mea!
Suntem multe concurente si juriul o sa aiba multa treaba.
Multumim pentru timpul acordat.

stephanie- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 67
Varsta: 29
Localizare: Pitesti
Data de inscriere: 15/07/2009
Si noi facem galerie
si multumim pentru timpul vostru
si, Admina, sanatate multa!
si multumim pentru timpul vostrusi, Admina, sanatate multa!

tala- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 106
Varsta: 33
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 26/01/2010
Gata. Eu am terminat de jurizat...
Felicitari tuturor celor care au avut curajul si entuziasmul de a se inscrie in concurs. Sper ca veti continua sa lucrati, sa incercati, sa intrebati si sa invatati.
As fi ipocrita sa spun ca toate bluzele mi s-au parut reusite etc. Unele da, altele nu prea. Prefer sa nu nominalizez acum pe nimeni; banuiesc ca fiecare dintre voi este mandra de realizarea sa. Cine crede ca suporta si observatii nu doar laude, n-are decat sa astepte incheierea concursului si desemnarea castigatoare si apoi sa puna intrebari.
Succes tuturor!
Felicitari tuturor celor care au avut curajul si entuziasmul de a se inscrie in concurs. Sper ca veti continua sa lucrati, sa incercati, sa intrebati si sa invatati.
As fi ipocrita sa spun ca toate bluzele mi s-au parut reusite etc. Unele da, altele nu prea. Prefer sa nu nominalizez acum pe nimeni; banuiesc ca fiecare dintre voi este mandra de realizarea sa. Cine crede ca suporta si observatii nu doar laude, n-are decat sa astepte incheierea concursului si desemnarea castigatoare si apoi sa puna intrebari.
Succes tuturor!
Ultima editare efectuata de catre geany in Lun 01 Mar 2010, 15:10, editata de 1 ori (Motiv : inlaturat culoare text)
felicitari tuturor participantelor.va admir pe toate!eu am zis ca particip,insa mi-am croit bluza dupa modelul uni tricou,apoi am cusut-o si am uitat sa fac poze si la materialul croit inainte de asamblare,si cum nici tipar nu am avut.....
insa n-are nimik,astept cu nerabdare sa vad care bluza va fi castigatoare,ca dupa mine,toate participantele sunt castigatoare,macar castigatoare de experienta
insa n-are nimik,astept cu nerabdare sa vad care bluza va fi castigatoare,ca dupa mine,toate participantele sunt castigatoare,macar castigatoare de experienta

ileana cosanzeana- Junior

-

Numarul mesajelor: 404
Varsta: 27
Localizare: calarasi
Data de inscriere: 03/12/2008
Imi plac modelele bluzelor. Abia astept sa vad cine castiga. Felicitari pentru initiativa si pentru creatii/participare.
julix_2007- Maestru

- Numarul mesajelor: 1372
Varsta: 43
Localizare: Suceava
Data de inscriere: 07/12/2008
incet , incet ne apropiem de final,este ceva timp de cand nu am mai fost asa curioasa, un salut calduros tuturor,si spor la treaba juriului!

leonutza69- Senior

-

Numarul mesajelor: 644
Varsta: 42
Localizare: fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere: 12/01/2010
Haideti fetelor sa va fac sa radeti putin.
Eu am facut blizita mea mai pe ascuns, adica sa nu m avada sotul, ca il si vedeam zicand ca iar ma apuc de 1000 de chstii si nu le duc la capat. Spre final ma prins si a zis ca imi cumpara el masina de cusut daca chiar vreau numai sa nu ma mai vada stand cu acul in mana la 2 noaptea. azi fiiind la calculatorii ii arat si ce ati facut voi. Ajung eu pe la a sapte-a bluzita si el zice " bine .... bine ... ma dor chii, tu unde esti?". Ajung eu si la mine si zice " Mda,...... Cam simpluta..... Aia cu flori a fost interesanta." Daaaa, zic eu, si daca e sa castice ea sunt foarte fericita ca a fost cea mai reusita (dupa parerea mea) si cea mai laudata.
Eu am facut blizita mea mai pe ascuns, adica sa nu m avada sotul, ca il si vedeam zicand ca iar ma apuc de 1000 de chstii si nu le duc la capat. Spre final ma prins si a zis ca imi cumpara el masina de cusut daca chiar vreau numai sa nu ma mai vada stand cu acul in mana la 2 noaptea. azi fiiind la calculatorii ii arat si ce ati facut voi. Ajung eu pe la a sapte-a bluzita si el zice " bine .... bine ... ma dor chii, tu unde esti?". Ajung eu si la mine si zice " Mda,...... Cam simpluta..... Aia cu flori a fost interesanta." Daaaa, zic eu, si daca e sa castice ea sunt foarte fericita ca a fost cea mai reusita (dupa parerea mea) si cea mai laudata.

mnarcisa- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1771
Varsta: 29
Localizare: eu cu ai mei
Data de inscriere: 21/01/2010
Am terminat si eu jurizarea,dupa terminarea concursului daca aveti nelamuriri,putem discuta.
Vreau sa felicit fetele,intr-adevar nu pot spune ca mi-au placut toate modelele,insa unele din concurente au dat dovada de multa ambitie.
Multumim si sponsorilor,dar si administratelor pt efortul depus.
Vreau sa felicit fetele,intr-adevar nu pot spune ca mi-au placut toate modelele,insa unele din concurente au dat dovada de multa ambitie.
Multumim si sponsorilor,dar si administratelor pt efortul depus.
Ultima editare efectuata de catre geany in Lun 01 Mar 2010, 15:11, editata de 1 ori (Motiv : inlaturat culoare text)
mult succes juriului la votare si multumim ca pe langa toate lucrurile pe care le aveti de facut in viata voastra privata (si sunt sigura ca nu sunt putine), gasiti timp sa ne acordati si acestui concurs... Va multumim
si dupa cum au spus si celelalte fete... nu conteaza cine castiga.. toata lumea a iesit castigatoare.. azi am purtat si eu pentru prima data noua mea bluzita, la facultate... si sunt foarte mandra de ea :D
si dupa cum au spus si celelalte fete... nu conteaza cine castiga.. toata lumea a iesit castigatoare.. azi am purtat si eu pentru prima data noua mea bluzita, la facultate... si sunt foarte mandra de ea :D

skygirl- Nou venit

- Numarul mesajelor: 72
Varsta: 21
Localizare: iasi
Data de inscriere: 17/01/2010
Pagina 2 din 19 •
1, 2, 3 ... 10 ... 19 
Subiecte similare» EROARE"entre full pathname of shell or Return for /bin/sh:"
» Tema "eTech Red"
» Concurs "Topic Inchis!"
» un joc pentru "frecatul mentei " :)
» Salut cine mai e din "Generatia trecuta"
» Tema "eTech Red"
» Concurs "Topic Inchis!"
» un joc pentru "frecatul mentei " :)
» Salut cine mai e din "Generatia trecuta"
Pagina 2 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Poze pentru inspiratie - crosetat (9)
» Dieta Montignac
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Decoratiuni diverse (6)
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
» Haideti sa slabim ! (7)
» Prajituri de casa (5)
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Cartoane si hartii
» Bijuterii din fimo XIX
» Ornarea torturilor noastre - cap.VI
» Bijuterii din sarma 8
» Fulare, saluri, esarfe tricotate IV
» Sarbatoritii zilei !!! XII
» Gradina mea... de apartament(4)
» Targuri hand-made V
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Scoala de croitorie(10)