Proiectele noastre-goblen 2
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Proiectele noastre-goblen 2
Bine ai venit! In semnatura mea dai clic pe TEHNIC si acolo vei gasi tutorial pas cu pas pentru atasarea pozelor in forum. Spor!! 
Astept sfaturi, sau sa-mi spuneti daca e cazul sa ma las.
Oricum, am vazut unde gresesc in general si incerc sa fac mai bine, dar intotdeauna e loc si de mai bine.
Oricum, am vazut unde gresesc in general si incerc sa fac mai bine, dar intotdeauna e loc si de mai bine.
corina1980- Nou venit

- Numarul mesajelor: 5
Localizare: gorj
Data de inscriere: 29/06/2009
Sunt foarte frumoase, iar greseala o vezi doar tu ca stii unde este
Sa nu te lasi e pacat...
Corina, foarte frumoase goblenurile! Interesant cum vin cu paspartu rosu. Eu am cam fugit de culoarea asta dar vad ca da bine. Pacat ca nu ai pus si la icoana paspartu, oricum e superba. Banuiesc ca ai sfintit-o. Eu am dus Cina cea de taina la sfiintit si mi-a tinut-o preotul 3 saptamani in biserica. Cand am timp poate o pozez sa o vedeti.

Tache Marilena- Senior

- Numarul mesajelor: 740
Varsta: 44
Localizare: Campina
Data de inscriere: 10/01/2010
Va multumesc mult pentru incurajari.
corina1980- Nou venit

- Numarul mesajelor: 5
Localizare: gorj
Data de inscriere: 29/06/2009
Cos ai eu de cativa ani buni goblenuri insa ce nu am reusit sa fur de la nimeni si nici sa invat singura este sa-mi iasa si pe fata si pe dos la fel. Daca-mi poate explica cineva.......
Am vazut la o prietena a mea niste goblenurii....si nu am rezlizat care-i pe fata si care-i pe dos. Asa mi-as dori sa stiu coase goblen.
Am vazut la o prietena a mea niste goblenurii....si nu am rezlizat care-i pe fata si care-i pe dos. Asa mi-as dori sa stiu coase goblen.

nadja- Nou venit

- Numarul mesajelor: 25
Localizare: giurgiu
Data de inscriere: 17/02/2010
te rog ne poti spune de la ce firma este kit-ul?
mionela a scris:din pacate nu am diagrama la el!!!si mie mi-ar fi placut tare!!!imi pare rau...

lilianna- Nou venit

- Numarul mesajelor: 28
Varsta: 49
Localizare: neamt
Data de inscriere: 23/01/2010
Corina ,cum sa te lasi de goblenit ? Ai realizat niste lucrari tare frumoase mai ales Maicuta cu pruncul .... e superba ..........cat priveste greselile ,tine-le doar pentru tine caci se spune ca "multi vad si prea putini pricep " Mult spor iti doresc la urmatorul goblen 

floare de colt- Nou venit

- Numarul mesajelor: 46
Localizare: acasa
Data de inscriere: 07/02/2010
felicitarile mele fetelor ,frumaose goblenurile voastre cat va ea sa coaseti unu ?

claudia_mami- Nou venit

- Numarul mesajelor: 38
Localizare: iasi
Data de inscriere: 22/02/2010
Corina,felicitari!Sunt f. frumoase la fel si inramarea. Spor la lucru! 

02gaviota- Ucenic

- Numarul mesajelor: 198
Varsta: 45
Localizare: Busteni
Data de inscriere: 30/11/2009
goblenuri 2
Nadja, uite vin cu explicatiile pe care le-ai cerut. Urmareste sa cosi tot timpul ca in imagine si vei obtine aceeasi imagine si pe spate.
Coaserea poate fi inceputa de oriunde doreste cusatorul, cu conditia sa se urmareasca o singura culoare si pe drumul cel mai scurt, pana se termina ata din ac. Pentru aspectul frumos al broderiei, nu se recomanda coaserea cu mai multe culori deodata sau pe zone strict delimitate. Este de dorit ca pentru fiecare ata din ac sa nu incepeti si sa nu terminati coaserea cu noduri. Firul de mouline se poate trage prin cateva fire de tesatura atat la inceperea cat si la terminarea firului din ac.
Broderia goblen in punct clasic pe panza tip A cu desimea de 10 ochiuri pe cm respectiv 100 ochiuri/cm2 se realizeaza prin coaserea cu 2 fire din cele 6 ale firului de mouline. Pentru panza mai rara tipul B de 8 ochiuri pe cm respectiv 64 ochiuri/cm2, coaserea se realizeaza cu 3 fire din cele 6 ale firului de mouline. Fiecare semn din diagrama modelului reprezina un punct clasic sau o singura impunsatura facuta cu acul peste un fir de panza, oblic inspre dreapta sus (Fig. 1).
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Claudia, goblenul in general se cose mai greu. Se inumara mult pe diagrama. Timpul de coasere depinde de marimea goblenului, de complexitate, de felul lui si in special de timpul tau liber. Cele pictate se lucreaza mult mai repede decat cele pe diagrama. Intotdeauna cele pe diagrama ies mult mai frumoase decat cele pictate. Eu, de exemplu am lucrat si doi ani la un goblen. ( Iarna de TH Amann) Avand serviciu aveam foarte putin timp pt lucru. Cina cea de taina am lucrat-o intr-un an, Trandafiri in vase orientale l-am lucrat in 8 luni. Ultimile doua inca nu le-am postat.
Spor la lucru in continuare!
Coaserea poate fi inceputa de oriunde doreste cusatorul, cu conditia sa se urmareasca o singura culoare si pe drumul cel mai scurt, pana se termina ata din ac. Pentru aspectul frumos al broderiei, nu se recomanda coaserea cu mai multe culori deodata sau pe zone strict delimitate. Este de dorit ca pentru fiecare ata din ac sa nu incepeti si sa nu terminati coaserea cu noduri. Firul de mouline se poate trage prin cateva fire de tesatura atat la inceperea cat si la terminarea firului din ac.
Broderia goblen in punct clasic pe panza tip A cu desimea de 10 ochiuri pe cm respectiv 100 ochiuri/cm2 se realizeaza prin coaserea cu 2 fire din cele 6 ale firului de mouline. Pentru panza mai rara tipul B de 8 ochiuri pe cm respectiv 64 ochiuri/cm2, coaserea se realizeaza cu 3 fire din cele 6 ale firului de mouline. Fiecare semn din diagrama modelului reprezina un punct clasic sau o singura impunsatura facuta cu acul peste un fir de panza, oblic inspre dreapta sus (Fig. 1).
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Claudia, goblenul in general se cose mai greu. Se inumara mult pe diagrama. Timpul de coasere depinde de marimea goblenului, de complexitate, de felul lui si in special de timpul tau liber. Cele pictate se lucreaza mult mai repede decat cele pe diagrama. Intotdeauna cele pe diagrama ies mult mai frumoase decat cele pictate. Eu, de exemplu am lucrat si doi ani la un goblen. ( Iarna de TH Amann) Avand serviciu aveam foarte putin timp pt lucru. Cina cea de taina am lucrat-o intr-un an, Trandafiri in vase orientale l-am lucrat in 8 luni. Ultimile doua inca nu le-am postat.
Spor la lucru in continuare!
Ultima editare efectuata de catre geany in Lun 22 Feb 2010, 21:46, editata de 1 ori (Motiv : schimbat link poza)

Tache Marilena- Senior

- Numarul mesajelor: 740
Varsta: 44
Localizare: Campina
Data de inscriere: 10/01/2010
02gaviota- Ucenic

Gaviota .........Felicitari pentru Elfita .............un goblen vedeta pe toate forumurile de goblenuri

02gaviota- Ucenic

Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» vanzare goblen
» Monstrii din Visele Noastre
» Vedeti ce nume japoneze vi se potrivesc .
» Zodiile si Internetul
» florile noastre
» Monstrii din Visele Noastre
» Vedeti ce nume japoneze vi se potrivesc .
» Zodiile si Internetul
» florile noastre
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie