Quilling-arta de a rula hartia(2)
Pagina 19 din 20 • Impartiti •
Pagina 19 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20 
Re: Quilling-arta de a rula hartia(2)
nuty, nu ne arati si noua bijuteriile? :D
eu o sa incerc sa o intreb pe cea de la carea am vazut pe breslo, poate imi spune si mie secretul ei.
ba da vreau sa incerc sa fac si bijuterii prin tehnica aceasta, pentru ca asa pot lucra si la servici cate ceva
si chiar mi se par interesante bijuteriile pe care le-am vazuat lucrate astfel.
eu o sa incerc sa o intreb pe cea de la carea am vazut pe breslo, poate imi spune si mie secretul ei.
ba da vreau sa incerc sa fac si bijuterii prin tehnica aceasta, pentru ca asa pot lucra si la servici cate ceva
si chiar mi se par interesante bijuteriile pe care le-am vazuat lucrate astfel.
Eu cand am facut martisoare cu tehnica asta le-am dat cu lac de unghi transparent!! Si aratau destul de bine!!!
Nu stiu cat de mult rezista cu lac pt. ca le-am vandut si persoanele care le-au cumparat (colegele mamei mele, de servici) au fost tare multumite de ele!!! 

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4566
Varsta: 27
Localizare: Curtici
Data de inscriere: 26/10/2009
Fetelor, eu nu am vazut bijuterii create cu tehnica asta! Cele care faceti, puneti poze, plssssss! sunt tare curioasa!
Lucia, uite cateva modele gasite pe internet :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
sper ca te-am ajutat sa iti faci o idee pana va pune cineva poze cu creatiile proprii de bijuterii
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
sper ca te-am ajutat sa iti faci o idee pana va pune cineva poze cu creatiile proprii de bijuterii
revin cu un nou suport pentru lumanare, pt ca tot am fost libera si iubitul imi e plecat din Bucuresti, mi-am fpermis sa stau sa lucrez mai mult.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
si cateva felicitari : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
si cateva felicitari : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Grozav de mult îmi place tot ce văd. Dincolo de modele, dincolo de abilităţile tehnice, apreciez la fiecare dintre voi, stimate doamne, dorinţa de a lucra, de a realiza ceva cu mâinile voastre.
Şi mie îmi place să-mi ocup timpul cu astfel de lucruri.
Primul mele tablouri realizate în această tehnică au fost acestea:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Şi una dintre ele:
Şi mie îmi place să-mi ocup timpul cu astfel de lucruri.
Primul mele tablouri realizate în această tehnică au fost acestea:
Şi una dintre ele:

vlavi- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 273
Varsta: 54
Localizare: Braila
Data de inscriere: 23/03/2010
poze cu bijuterii facute in aceasta tehnica nu am facut pentru ca le-am facut seara si apoi dimineata le-am si dat si nu am apucat sa fac poze.voi pune poze cu alte lucrari dar inca nu am invatat cum sa le postez sper sa am timp zilele astea sa ma documentez mai bine si apoi sa pun cateva poze.

nuty- Nou venit

- Numarul mesajelor: 5
Localizare: tuzla,c-ta
Data de inscriere: 07/04/2010
Nuty, uite, daca vrei sa pui poze pe forum, eu zic sa iti faci cont pe photobucket.com, incarci poza in contul tau, alegi dimensiunea pe care vrei sa o aiba poza si apooi copiezi link-ul acesteia si il postezi in mesajul pe care il scrii aici pe forum. Si gata, poza ta va aparea aici. Eu una asa fac!!!

-

Quilling
Buna tuturor,
M-am "molipsit" si eu de quilling si vreau sa impart cu voi cateva din umilele mele creatii . Sper sa va placa. Pentru taierea foilor la dimensiuni eu folosesc o masina de facut paste, le taie cam de 1,6 mm, putin cam subtiri, insa m-am obisnuit cu ea
M-am "molipsit" si eu de quilling si vreau sa impart cu voi cateva din umilele mele creatii . Sper sa va placa. Pentru taierea foilor la dimensiuni eu folosesc o masina de facut paste, le taie cam de 1,6 mm, putin cam subtiri, insa m-am obisnuit cu ea

alexandrina84- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 4
Localizare: Cluj-Napoca
Data de inscriere: 27/03/2010
alexandrina84 - am citit bine ,ai spus ca folosesti masina de paste pt a face fasiile de hartie?maisna din aia normala pt paste? nu de alta da am si eu masina de paste si o folosesc la fimo. pt hartie nu am incercat pana acuma
frumoase creatiile tale.mai ales ouale, care ma inebunesc ca nu am gasit si eu sa fac anul acesta.

se pare ca am citit bine, merge super cu masina de paste:D
multumesc de pont
frumoase creatiile tale.mai ales ouale, care ma inebunesc ca nu am gasit si eu sa fac anul acesta.

se pare ca am citit bine, merge super cu masina de paste:D
multumesc de pontUltima editare efectuata de catre firimitura in Vin 16 Apr 2010, 10:38, editata de 1 ori (Motiv : am testat metoda cu maisna de paste)
pai e posibil sa fi spus asa...daca face paste face si taitei...nu??e multifunctionala...imi trebuie si mie una!!! 
doar ptr fimo ca quillingul(scuzati cacofonia) mi se pare prea greu....oricum ceea ce ati facut este nemaipomenit!!!
doar ptr fimo ca quillingul(scuzati cacofonia) mi se pare prea greu....oricum ceea ce ati facut este nemaipomenit!!!

buna , este o idee bune de a taia hartia cu ap de taitei,eu tai cu cutterul dar dureaza mult. nu am postat inca fotografii cu ce am lucrat pt ca nu am reusit sa imi fac cont pe photobucket, netul meu merge foarte incet si poate de aceea nu reusesc dar mai incerc.am facut si eu oua de pasti dar pe oua golite au iest bine si chiar am avut succes cu ele , am avut cateva comenzi.acum lucrez la un tablou si mi-a reusit si rama postata aici.multumesc pt idee. 

nuty- Nou venit

- Numarul mesajelor: 5
Localizare: tuzla,c-ta
Data de inscriere: 07/04/2010
Alexandrrina, superbe lucrari!!! Felicitari!!! Chiar acum fug si eu in bucatari sa iau masina de paste si sa incerc daca merge sa tai fasii!!! Va spun mai incolo daca am reusit!!! 

-

Pagina 19 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20 
Pagina 19 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie