Quilling-arta de a rula hartia(2)
Pagina 16 din 20 • Impartiti •
Pagina 16 din 20 •
1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20 

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 3991
Varsta: 27
Localizare: Curtici
Data de inscriere: 26/10/2009
Re: Quilling-arta de a rula hartia(2)
am gasit hartie neagra...in sfarsit...
...am gasit-o unde ma asteptam cel mai putin evident doh: : ..la carrefour (fac reclama?) la autoservire, intre toate nimicurile de la papetarie...e un set de 25 de coli.

bubu90ruza- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 30
Varsta: 21
Localizare: iasi
Data de inscriere: 16/01/2010
Mi-am exersat si eu talentul pe niste oua de polistiren si uite ce a iesit:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mai fac ce mai pot saptamana asta, dar numai pentru mine ca timpul a fost scurt. Dupa ce trec sarbatorile ma gandesc serios sa ma apuc de facut pentru Craciun si sa vand. De la voi am prins curajul asta, fetelor! Sper sa nu-mi treaca repede!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mai fac ce mai pot saptamana asta, dar numai pentru mine ca timpul a fost scurt. Dupa ce trec sarbatorile ma gandesc serios sa ma apuc de facut pentru Craciun si sa vand. De la voi am prins curajul asta, fetelor! Sper sa nu-mi treaca repede!
Si nu arata rau deloc ouale tale!!! 

-

frumoase ouale facute de tine. spor la treaba in continuare. sa ne arati si noua ce vei mai face pe viitor. din pacate eu nu am putut sa fac oua din alea
( pt k nu am gasit oua de ploistire
la casa retro nu mai aveau. eu de acolo mi-am luat doua coli A3 parca, de 130 g, negre.da nu stiu cat costa ca mi le-a cumparat mama.
spor la treaba fetelor si un Paste cat mai fericit! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
spor la treaba fetelor si un Paste cat mai fericit! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Buna manute harnice,
Sunt inscrisa de multa vreme pe site dar cum am doua maini staingi la tricotaje si alte asemenea am ramas cu admiratul:)
Am gasit subiectul asta mai demult si tare mi-a placut asa ca m0-am apucat sieu de mesterit. Din pacate nu imi permite timpul sa fac prea multe chestii iar fetita mea cum ma vade vrea si ea ceva si de multe ori i-am facut ei de joaca in loc sa "lucrez" serios:)
Am facut si eu cateva oua pe care l-am si vandut dealtfel, cu aratatul stau prost pt ca le-am pozat mai pe genunchi asa dar am sa le postez.
Eu folosesc carton de 130 de grame de la casaretor, e 1.5 ron coala de 50/70cm, au toate culorile. Pentru taiat mi-am cumparat ghilotina pentru ca la rigla mai trebue sa si liniez si m-ar apuca nervii rau
Fain ar fi si un schreder dar care taie doar fasi nu si in zigzag
Sunt grozave creatiile voastre
Sunt inscrisa de multa vreme pe site dar cum am doua maini staingi la tricotaje si alte asemenea am ramas cu admiratul:)
Am gasit subiectul asta mai demult si tare mi-a placut asa ca m0-am apucat sieu de mesterit. Din pacate nu imi permite timpul sa fac prea multe chestii iar fetita mea cum ma vade vrea si ea ceva si de multe ori i-am facut ei de joaca in loc sa "lucrez" serios:)
Am facut si eu cateva oua pe care l-am si vandut dealtfel, cu aratatul stau prost pt ca le-am pozat mai pe genunchi asa dar am sa le postez.
Eu folosesc carton de 130 de grame de la casaretor, e 1.5 ron coala de 50/70cm, au toate culorile. Pentru taiat mi-am cumparat ghilotina pentru ca la rigla mai trebue sa si liniez si m-ar apuca nervii rau
Sunt grozave creatiile voastre

Cloreta- Nou venit

- Numarul mesajelor: 19
Localizare: internet
Data de inscriere: 25/02/2010
Ultima editare efectuata de catre Cloreta in Lun 05 Apr 2010, 22:56, editata de 1 ori

Cloreta- Nou venit

- Numarul mesajelor: 19
Localizare: internet
Data de inscriere: 25/02/2010
F. frumoase oua fetelor!!! La anul poate fac si eu!!! 

-

Hristos a inviat!
Sa aveti multe bucurii, sanatate si puterea de a darui si ajuta semenii.
RoxanaL trebuie sa vorbesc cu tine. Nu stiu daca am voie sa pun pe site numarul meu de telefon.
Sa aveti multe bucurii, sanatate si puterea de a darui si ajuta semenii.
RoxanaL trebuie sa vorbesc cu tine. Nu stiu daca am voie sa pun pe site numarul meu de telefon.

Ramurica- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 60
Varsta: 44
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 15/12/2008
Ti`am dat mesaj privat!
Mi`a instalat sotul un program nou, Linux, si imi cam prind urechile cu el :D Cand reusesc sa ma descurc, pun si eu poze cu oul pe care l`am facut
Mi`a instalat sotul un program nou, Linux, si imi cam prind urechile cu el :D Cand reusesc sa ma descurc, pun si eu poze cu oul pe care l`am facut
Pagina 16 din 20 •
1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20 
Pagina 16 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
» Hainute crosetate, pentru copii(6)
» Ce melodie asculti acum!-4
» La sueta.... de seara! 16
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Caciuli, basti tricotate IV
» Simbioza tricotat / croit
» Saluri, fulare, esarfe crosetate(7)
» Broderie manuala-2
» Haine inspiratie folk stilizate
» Manusi, mitene tricotate
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 3
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
» Costumul Popular
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri...crosetate (13)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (10)
» Manusi, mitene crosetate 2
» Pana de idei - decoratiuni
» Hainute pentru copiii nostri (12)