Quilling-arta de a rula hartia(2)
Pagina 12 din 20 • Impartiti •
Pagina 12 din 20 •
1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20 
Re: Quilling-arta de a rula hartia(2)
Tot cartonul colorat e salvarea. Azi mi-am achizitionat 7 coli (adica 7 culori diferite) si am dat 3,50 lei. Am cutter, linie lunga gasesc la secretariat (cu imprumut ) si ma apuc de "fashiat". Mi-am mai achizitionat si un sert de 8 foarfece din acelea care "ciopartesc" hartia artistic pe margini.
julix_2007- Maestru

- Numarul mesajelor: 1331
Varsta: 42
Localizare: Suceava
Data de inscriere: 07/12/2008
foarte frumosa hartia. insa e adevarta ca in romania nu se gasesc produse speciale pt asa ceva. dar cine stie poate o sa se gaseasca.pana atunci bravo voua ca aveti talent.

mickyta- Senior

- Numarul mesajelor: 577
Localizare: constanta
Data de inscriere: 29/01/2010
Buna dimineata!
Julix, cartonul cumparat de tine e format a4? cat a costat o coala? - asta asa ca idee.
Iuliana , trandafirii galbeni i-am facut di petale separate. Am desenat pe carton o petala si am decupat, apoi am indoit coala de hartie gen acordeon in 4 -5 bucati am pus sablonul din carton pe coala si am decupat. Ies 4-5 petale odata. Apoi petalele le-am colorat cu farduri, le-am ondulat cu o coada de pensula pe o suprafata moale, aici e buna o bucata de mucava, apoi le-am lipit intre ele. 3 petale in mijloc si 3 la exterior, dupa, le asez in conul facut inainte, atasez codita apoi frunza .
Aici aveti felicitarile facute ieri, sper sa va placa.
pupici la toate
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Julix, cartonul cumparat de tine e format a4? cat a costat o coala? - asta asa ca idee.
Iuliana , trandafirii galbeni i-am facut di petale separate. Am desenat pe carton o petala si am decupat, apoi am indoit coala de hartie gen acordeon in 4 -5 bucati am pus sablonul din carton pe coala si am decupat. Ies 4-5 petale odata. Apoi petalele le-am colorat cu farduri, le-am ondulat cu o coada de pensula pe o suprafata moale, aici e buna o bucata de mucava, apoi le-am lipit intre ele. 3 petale in mijloc si 3 la exterior, dupa, le asez in conul facut inainte, atasez codita apoi frunza .
Aici aveti felicitarile facute ieri, sper sa va placa.
pupici la toate
Da e format A4 si o coala costa aproximativ 50 de bani.
julix_2007- Maestru

- Numarul mesajelor: 1331
Varsta: 42
Localizare: Suceava
Data de inscriere: 07/12/2008
Felicitari Xtina,sunt superbe...felicitarea cu trandafirasi imi place tare mult...

anc@- Junior

- Numarul mesajelor: 346
Localizare: acasa
Data de inscriere: 08/11/2009
trandafirasii sunt din hartie?
l.e. x tina cred ca te-am zapacit de tot.din cate vad eu la modul de a face rama de carton pe interiorul ramei mai este o fasie de hartie lipita ? sau nu vad eu bine?tu cu ce lipesti cartonul ca am incercat cu lipici din comert made china si vad ca nu merge. scuze administratora ca am pus 2 mesaje unul dupa altul dar acum am vazut cand deja scrisesem pe cel de-al doi-lea
l.e. x tina cred ca te-am zapacit de tot.din cate vad eu la modul de a face rama de carton pe interiorul ramei mai este o fasie de hartie lipita ? sau nu vad eu bine?tu cu ce lipesti cartonul ca am incercat cu lipici din comert made china si vad ca nu merge. scuze administratora ca am pus 2 mesaje unul dupa altul dar acum am vazut cand deja scrisesem pe cel de-al doi-lea

Ultima editare efectuata de catre diada in Mier 10 Mar 2010, 15:33, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje)
Xtina esti super talentata! Sunt superbe felicitarile! Ce cu iepurasi imi place mult mult de tot!

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 2763
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/02/2009
Xtina,
sunt superbe!
Imi plac felicitarile, de nu mai pot.Felicitari!
sunt superbe!
Imi plac felicitarile, de nu mai pot.Felicitari!
buna seara, buna seara!...sunt andra si urmaresc forumul de ceva timp pentru ca are foarte multe lucruri utile si interesante. acum m-am gandit sa aduc si eu o mica contributie la galeria de creatii prin metoda quilling.
imi cer scuze pentru felul in care arata pozele..inca mai am probleme in ceea ce priveste arajantul lor in photobucket si apoi transferarea lor pe forum..dar cu timpul voi capata experienta si mesajele mele vor arata mult mai bine. multumesc pentru intelegere!
imi cer scuze pentru felul in care arata pozele..inca mai am probleme in ceea ce priveste arajantul lor in photobucket si apoi transferarea lor pe forum..dar cu timpul voi capata experienta si mesajele mele vor arata mult mai bine. multumesc pentru intelegere!

bubu90ruza- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 30
Varsta: 21
Localizare: iasi
Data de inscriere: 16/01/2010
buna,am descoperit de curind aceasta arta si sunt fascinata.Sunt minunate lucrarile voastre
------------
super idee, la asa ceva nu m-am gindit
e drept ca deabia am descoperit aceasta metoda si incercarile de pina acum,adica de vre-o doua ,trei zile nu sunt cine stie ce
------------
super idee, la asa ceva nu m-am gindit
e drept ca deabia am descoperit aceasta metoda si incercarile de pina acum,adica de vre-o doua ,trei zile nu sunt cine stie ceUltima editare efectuata de catre ioana soare in Joi 11 Mar 2010, 11:29, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje)

cauia_viorica- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 1
Varsta: 60
Localizare: galati
Data de inscriere: 11/03/2010
Andra, foarte faine lucrarile tale! Felicitari! Si, spor la treaba!
Bubu90ruza sunt minunate felicitarile! 

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 2763
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/02/2009
Buna ziua fetelor! Ieri nu am resusit sa ma conectez caci nu mi-a mers netul bine si deci o sa va raspund azi la toate.
In primul rand , Anca, Ioana si Mihaela, multumesc pentru complimente si mie mi-au placut felicitarile.
Julix, iei cartonul super bine, ce n-as da sa-l gasesc si eu la 50 bani coala .
Iuliana, nu m-ai zapacit stai linistita, da, trandafirii sunt din hartie, totul este din hartie in afara fundei si Da in interiorul ramei am mai pus o coala de hartie indoita la capete pe care am atasat lucrarea. Se vede mult mai bine, e mai aspectos tabloul. Eu folosesc lipici White Glue de la Bic. Se lipeste fantastic cu el si devine transparent dupa.
bubu90ruza Sunt foarte frumoase felicitarile. Nu stiu de ce ma bag eu mereu la lucruri mai complicate , sincer data viitoare o sa incerc si eu ceva de genul asta , simplu si de efect, sincere felicitari!!
Acum o intrebare pentru voi. Ce pregatiti pentru Paste? In quilling ma refer. Eu imi bat capul de cateva zile si nu am mai mult de 3 idei in afara felicitarilor
Am achizitionat niste oua din polistiren. E prima data cand lucrez cu acest material. Sincer se lucreaza frumos dar are cateva chichite de care trebuie sa tii seama. Hai sa va arat ce mi-a iesit cu ele. Ideea mi-a venit vizualizand un video pe net.
Aici am golit un ou si l-am lucrat. Arata super bine pe ou normal, si ar fi aratat si mai bine pe oul alb, dar n-am gasit in comert ou alb e posibil? Fiul meu ii spune acesteia " gaina africana"
Aici sunt cele din polistiren. Trebuiesc vopsite inainte , eu n-am stiut asta , am crezut ca merg si asa , dar aratau groaznic, asa ca am dezlipit tot si le-am refacut dupa ce le-am vopsit cu acuarela.
Sper sa va placa. Daca mai aveti idei, mai dati-mi si mie.
Acum va las ca am stat cam mult pe scaun in ultima vreme si nu ma simt prea bine. Pupici la toate

In primul rand , Anca, Ioana si Mihaela, multumesc pentru complimente si mie mi-au placut felicitarile.
Julix, iei cartonul super bine, ce n-as da sa-l gasesc si eu la 50 bani coala .
Iuliana, nu m-ai zapacit stai linistita, da, trandafirii sunt din hartie, totul este din hartie in afara fundei si Da in interiorul ramei am mai pus o coala de hartie indoita la capete pe care am atasat lucrarea. Se vede mult mai bine, e mai aspectos tabloul. Eu folosesc lipici White Glue de la Bic. Se lipeste fantastic cu el si devine transparent dupa.
bubu90ruza Sunt foarte frumoase felicitarile. Nu stiu de ce ma bag eu mereu la lucruri mai complicate , sincer data viitoare o sa incerc si eu ceva de genul asta , simplu si de efect, sincere felicitari!!
Acum o intrebare pentru voi. Ce pregatiti pentru Paste? In quilling ma refer. Eu imi bat capul de cateva zile si nu am mai mult de 3 idei in afara felicitarilor
Am achizitionat niste oua din polistiren. E prima data cand lucrez cu acest material. Sincer se lucreaza frumos dar are cateva chichite de care trebuie sa tii seama. Hai sa va arat ce mi-a iesit cu ele. Ideea mi-a venit vizualizand un video pe net.
Aici am golit un ou si l-am lucrat. Arata super bine pe ou normal, si ar fi aratat si mai bine pe oul alb, dar n-am gasit in comert ou alb e posibil? Fiul meu ii spune acesteia " gaina africana"
Aici sunt cele din polistiren. Trebuiesc vopsite inainte , eu n-am stiut asta , am crezut ca merg si asa , dar aratau groaznic, asa ca am dezlipit tot si le-am refacut dupa ce le-am vopsit cu acuarela.
Sper sa va placa. Daca mai aveti idei, mai dati-mi si mie.
Acum va las ca am stat cam mult pe scaun in ultima vreme si nu ma simt prea bine. Pupici la toate

Ultima editare efectuata de catre *Xtina in Joi 11 Mar 2010, 15:19, editata de 1 ori
multumesc!
...am facut mai multe modele...le voi pune in photobucket si voi mai selecta cateva pentru forum..daca va spun cate martisoare din acelea mici am facut n-o sa va vina sa credeti ..nici mie nu mi-a venit sa cred
...450!!!
xtina: foarte foarte simpatici puisorii..personal inca nu m-am gandit ce sa fac pentru pasti sau daca fac....deocamdata imi trag sufletul dupa 1 si 8 martie si ma pregatesc de sesiune
xtina intrebare: de unde ai ochii pentru puisori?
...am facut mai multe modele...le voi pune in photobucket si voi mai selecta cateva pentru forum..daca va spun cate martisoare din acelea mici am facut n-o sa va vina sa credeti ..nici mie nu mi-a venit sa cred xtina: foarte foarte simpatici puisorii..personal inca nu m-am gandit ce sa fac pentru pasti sau daca fac....deocamdata imi trag sufletul dupa 1 si 8 martie si ma pregatesc de sesiune

xtina intrebare: de unde ai ochii pentru puisori?

bubu90ruza- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 30
Varsta: 21
Localizare: iasi
Data de inscriere: 16/01/2010
Pagina 12 din 20 •
1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20 
Pagina 12 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
» Hainute crosetate, pentru copii(6)
» Ce melodie asculti acum!-4
» La sueta.... de seara! 16
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Caciuli, basti tricotate IV
» Simbioza tricotat / croit
» Saluri, fulare, esarfe crosetate(7)
» Broderie manuala-2
» Haine inspiratie folk stilizate
» Manusi, mitene tricotate
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 3
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
» Costumul Popular
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri...crosetate (13)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (10)
» Manusi, mitene crosetate 2
» Pana de idei - decoratiuni
» Hainute pentru copiii nostri (12)