Quilling-arta de a rula hartia(2)
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Quilling-arta de a rula hartia(2)
Foarte frumoase fetelor. interesant ghiocelul. eu mi-am tot stors creierii cum sa il fac si nu am gasit nici o metoda. la anu poate fur si eu ideea ta.
mai vin si eu cu cateva martisoare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
mai vin si eu cu cateva martisoare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
F. frumoase Firmitura!!! Imi plac toate!!! Ai vazut si ghioceii mei? Sunt putin mai deosebiti decat ai lui denmar!!! 

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4566
Varsta: 27
Localizare: Curtici
Data de inscriere: 26/10/2009
Firimitura, au iesit foarte frumoase. Cel mai mullt imi plac puisorii . Le vinzi undeva?

teodosia- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 5
Localizare: google
Data de inscriere: 28/12/2009
Firimitura au iesit superbe martisoarele tale. Imi plac in mod deosebit pasarelele.
buna...as vrea sa stiu de unde imi pot procura acul acela special....sau cum sa-l improvizez....multumesc !

RODIK- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: navodari.c-ta
Data de inscriere: 18/02/2010
De unde il poti cumpara nu stiu dar iti zic cum poti sa ti-l comfectionezi singura!! Iti trebuie un ac mai mare caruia ii tai varful urechii acului si apoi ii faci un maner. Poti sa iti faci manerul din lemn in care imfigi acul. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic sau daca nu uitat-te la capitolul 1 de la rubrica aceasta si vei gasi pe una dintre paginile de acolo un link, a unui site iti arata, cu poze, cum sa iti comfectionezi scula respectiva!!! Eu una nu mi-am facut inca o scula si nici nu mi-am cumparat pt. ca momentan ma descurc si fara folosind un betisor din lemn din acela pt frigarui!!! 

-

si pentru ca e seara si pentru ca m-a lovit inspiratia si pentru ca nu am avut ce face si pentru ca de mult ma rodea sa incerc si asta... iata ce a iesit....
mai intai va prezint sculele mele din care lipsete foarfeca pe care am uitat sa o pozez
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
si acum ce a iesit...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
mai intai va prezint sculele mele din care lipsete foarfeca pe care am uitat sa o pozez
si acum ce a iesit...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Multumesc fetelor. si mie tot pasarile mi-au placut cel mai mult.
Alina , da am vazut ghiocelul facut de tine. e intr-adevar mai deosebit, dar ca sa pot fura modelul trebuie sa pot vedea poza mai mare putin
Teodosia eu martisoarele facute anul acesta le voi vinde pe la munca, pe la mama la munca, pe la tata , asa prin cunostinte, pentru ca nu am prins un targ de martisor .Din acest motiv am si facut numai aproximativ 100 de bucati.
Alina , da am vazut ghiocelul facut de tine. e intr-adevar mai deosebit, dar ca sa pot fura modelul trebuie sa pot vedea poza mai mare putin
Teodosia eu martisoarele facute anul acesta le voi vinde pe la munca, pe la mama la munca, pe la tata , asa prin cunostinte, pentru ca nu am prins un targ de martisor .Din acest motiv am si facut numai aproximativ 100 de bucati.
Felicitari firimitura
. Florile arata superb:)

Marry- Expert

-

Numarul mesajelor: 937
Varsta: 49
Localizare: Arad
Data de inscriere: 20/01/2010
Frumoasa scula Silvia!!!
Si floricica a iesit binisor, ca doar e prima!!!
Firmitura uite, mai pun o data poza cu ghiocei mei care nu mai sunt la mine pt. ca au fost cumparati de o colega de-a mamei mele!!! Si eu tot pe la serviciul mamei mele am vandut deja cateva, vre-o 25 si am mai facut si altele ca mi-au mai cerut!!!Dar, nu neaparat cu aceasta tehnica!!!
Sper sa se vada acum mai bine ghiocelul realizat, fara sa ma inspir de nicaieri!!!
Si floricica a iesit binisor, ca doar e prima!!!Firmitura uite, mai pun o data poza cu ghiocei mei care nu mai sunt la mine pt. ca au fost cumparati de o colega de-a mamei mele!!! Si eu tot pe la serviciul mamei mele am vandut deja cateva, vre-o 25 si am mai facut si altele ca mi-au mai cerut!!!Dar, nu neaparat cu aceasta tehnica!!!
Sper sa se vada acum mai bine ghiocelul realizat, fara sa ma inspir de nicaieri!!!

-

Merci Alina. Acuma se vad mai bine. o sa pun bine aceste modele de la voi, ca sa am pe viitor de unde fura idei.momentan nu mai fac martisoare, o sa trec sa fac cateva felicitari pt targul din 6-7 martie la care ma voi duce. 

Buna fetelor. Tocmai mi-am facut cont aici cautand informatii despre quilling. Nu pot sa ma laud cu prea multe lucrari, abia acum incerc sa ma acomodez. Am 2 nelamuriri: care este cel mai bun lipici pentru aceasta tehnica si daca faci o lucrare de amploare, gen tablou cum o poti proteja si mai ales cum o cureti. Nu prea vad ce rost are sa o pui sub sticla,de exemplu, pentru ca este o tehnica in relief.
Sivia e tare interesanta scula ta de rulat hartia. la asa ceva nu m-as fii gandit veci. bravo pt inventivitate.imi place floricica ta. e un inceput bun.
maddy bine ai venit aici. eu personal nu imi pot da cu parerea cu privire la intrebarile tale pt ca si eu cat de cat incepatoare in aceasta arta.lipici eu folosesc un fel de aracet pt lemn, de la firma JIP.mi l-a cumparat mama mai de mult si trag de el cat pot ca nu stiu de unde mai gasesc.las fetele mai experimentate sa iti dea un raspuns mai bun

maddy bine ai venit aici. eu personal nu imi pot da cu parerea cu privire la intrebarile tale pt ca si eu cat de cat incepatoare in aceasta arta.lipici eu folosesc un fel de aracet pt lemn, de la firma JIP.mi l-a cumparat mama mai de mult si trag de el cat pot ca nu stiu de unde mai gasesc.las fetele mai experimentate sa iti dea un raspuns mai bun

tocmai de aceea am postat si eu sa va arat scula mea
ca am vazut ca se interesa cineva mai sus de asa ceva. Si mai am o idee.... o reverva de pix taiata cu lama pe jumatate putin, atat cat sa intre fasiuta de hartie. Daca o sa mai am ideii o sa va anunt
ca am vazut ca se interesa cineva mai sus de asa ceva. Si mai am o idee.... o reverva de pix taiata cu lama pe jumatate putin, atat cat sa intre fasiuta de hartie. Daca o sa mai am ideii o sa va anuntPagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie