Quilling-arta de a rula hartia(2)
Pagina 10 din 20 • Impartiti •
Pagina 10 din 20 •
1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20 
Re: Quilling-arta de a rula hartia(2)
Mersi mickyta, dap am facut si eu iarna trecuta si au avut mare succes chiar daca eram la inceput si nu prea stiam multe despre quilling, le-am pus si in pom se vad fantastic.
uite va las si eu cateva poze
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
uite va las si eu cateva poze
Foarte frumoase! Imi cer scuze, dar nu stiu de ce sunt asa de mici 

si eu am facut martisoare le-am dat cu 1 leu buc.dar vreau sa fac felicitatari de pasti
Arata foarte bine. Am primit si eu o felicitare de 1 martie realizata dupa aceasta metoda. Imi place si o sa incerc sa fac si eu.
julix_2007- Maestru

- Numarul mesajelor: 1372
Varsta: 43
Localizare: Suceava
Data de inscriere: 07/12/2008
Am gasit prin casa o cutie mai veche si stricata si am refacut-o. Uitati ce a iesit
edit Ioana Soare: Te rog sa citesti subiectul "Atasarea pozelor. Tutorial pas cu pas." Il gasesti la sectiunea "Tehnic".
edit Ioana Soare: Te rog sa citesti subiectul "Atasarea pozelor. Tutorial pas cu pas." Il gasesti la sectiunea "Tehnic".
Ultima editare efectuata de catre ioana soare in Dum 07 Mar 2010, 18:58, editata de 1 ori (Motiv : editat poze)
maddy ai fi putut folosi tehnica servetelui pt imbracarea cutiei si apoi aplicai floricele, ar fi fost si mai frumoasa, nu ca nu ar fi...foarte frumos, felicitari 

mickyta- Senior

- Numarul mesajelor: 577
Localizare: constanta
Data de inscriere: 29/01/2010
mickyta a scris:maddy ai fi putut folosi tehnica servetelui pt imbracarea cutiei si apoi aplicai floricele, ar fi fost si mai frumoasa, nu ca nu ar fi...foarte frumos, felicitari
Stiu dar nu aveam nici servetele la indemana si mai mult decat atat, ceea ce era inainte pe cutie era in culori intense si imi trebuia ceva sa acopere, asa ca am folosit hartie de ambalat flori. Eu zic ca e bine pentru prima mea cutie, mai ales ca o sa o pun la mine in sufragerie.
a sigur ca da maddy. nu te supara pe mine, insa eu sunt asa prinsa cu servetele astea ca imediat imi vin idei cum vad o cutie.te rog nu mi-o lua in numere de rau. esti de admirat pt imaginatie.BRAVOS 

mickyta- Senior

Ti-a iesit super cutia, felicitari, stii trandafirul e foarte frumos, dar daca ai incerca sa-l colorezi putin ar iesi fanatstic, sa pui ceva in culoarea hartiei.
Sa va spun un secret.
Eu colorez florile cu farduri mai vechi , va spun ca ies demential de bine, nici nu ma asteptam . O sa va pun maine cateva poze cu ce lucrez acum vreau sa incerc ceva nou sa vad daca iese si aici am flori colorate cu farduri. Nu trebuie sa pui mult, doar putin la baza cat sa dea o nota de trecere de la o cuoare la alta. Bravo Maddy!
pupici la toate si o seara placuta
Sa va spun un secret.
Eu colorez florile cu farduri mai vechi , va spun ca ies demential de bine, nici nu ma asteptam . O sa va pun maine cateva poze cu ce lucrez acum vreau sa incerc ceva nou sa vad daca iese si aici am flori colorate cu farduri. Nu trebuie sa pui mult, doar putin la baza cat sa dea o nota de trecere de la o cuoare la alta. Bravo Maddy!

*Xtina a scris:Ti-a iesit super cutia, felicitari, stii trandafirul e foarte frumos, dar daca ai incerca sa-l colorezi putin ar iesi fanatstic, sa pui ceva in culoarea hartiei.
Sa va spun un secret.
Xtina esti bestiala! Am fugit in baie sa caut fardurile si am dat cu putin roz pe petalele trandafirului. Chiar ca schimba mult. Multumesc pentru pont. O sa mai incerc
Fetelor, nu incetati sa ma uimiti
Recunosc, nu cred sa reusesc sa fac vreodata asa ceva. Nici macar curaj nu am sa ma apuc
Sunt mai mult decat superbi fulgii. Foarte frumos lucrati.
RoxanaL imi place la disperare suportul(bradutul) asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] cu fulgi cu tot.
*Xtina sunt superbe toate ornamentele de brad.
maddy13 este foarte frumoasa cutia. Sunt convinsa ca va arata foarte bine in sufragerie la tine, insa nu stiu pentru cat timp. Daca o vede cineva...cine stie?
Felicitari la toate! Spor si rabdare!
Recunosc, nu cred sa reusesc sa fac vreodata asa ceva. Nici macar curaj nu am sa ma apuc
Sunt mai mult decat superbi fulgii. Foarte frumos lucrati.RoxanaL imi place la disperare suportul(bradutul) asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] cu fulgi cu tot.
*Xtina sunt superbe toate ornamentele de brad.
maddy13 este foarte frumoasa cutia. Sunt convinsa ca va arata foarte bine in sufragerie la tine, insa nu stiu pentru cat timp. Daca o vede cineva...cine stie?
Felicitari la toate! Spor si rabdare!

Maddy imi place cutia ta, e draguta!!!! 

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4566
Varsta: 27
Localizare: Curtici
Data de inscriere: 26/10/2009
Ultima editare efectuata de catre ioana soare in Dum 07 Mar 2010, 18:51, editata de 1 ori (Motiv : transformat link in poza)
super maddy , felicitari. cu ce ai lipit pamblica pe carton?

mickyta- Senior

mickyta a scris:super maddy , felicitari. cu ce ai lipit pamblica pe carton?
Cu lipiciul pe care il folosesc eu si la restul, dar sunt trista ca mi se termina si nu stiu daca mai gasesc. O sa incerc la Metro
Pagina 10 din 20 •
1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20 
Pagina 10 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie