Ce gatim azi(2)
Pagina 18 din 20 • Impartiti •
Pagina 18 din 20 •
1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20 
Re: Ce gatim azi(2)
Buna zama! Vreau si eu un castron.
Sa va fie de bine!
Eu ciorba asta o termin cu 3-4 galbenusuri frecate cu o cutie mare de smantana, peste pun 3 polonice(nu am unul fff mare) de zama fierbinte, frec bine, torn in oala si mai da un clocot.
Sa va fie de bine!
Eu ciorba asta o termin cu 3-4 galbenusuri frecate cu o cutie mare de smantana, peste pun 3 polonice(nu am unul fff mare) de zama fierbinte, frec bine, torn in oala si mai da un clocot.
Mereu am probleme cu smantana, cred ca pana la urma mai bine o pun la sfarsit dupa ce stiu ca nu mai dau ciorba in fiert.
Acum de dimineata embrionu' a vrut iar clatite, am pus 2 oua de tzara care au dat culoarea superba, si am ras coaja de la o lamaie.
Au fost un deliciu.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Acum de dimineata embrionu' a vrut iar clatite, am pus 2 oua de tzara care au dat culoarea superba, si am ras coaja de la o lamaie.
Au fost un deliciu.

Noemi- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1541
Varsta: 32
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 16/07/2009
nu raspundeam la interfon
ha ha ha sunt gravida am o scuza
ha ha ha sunt gravida am o scuza
Noemi- Atotcunoscător

-

Codruta Cosmina ai intrebat de spanac Eu il fac in doua feluri:
1.calesc ceapa, pun spanacul taiat fin (congelat nu are gust)Lasa el zeama lui si asa fierbe un pic cu ceapa. Dupa ce a fiert adaug ou+faina de griu cam 1 lingura, smintina si daca vrei cascaval ras Eu asta o servesc cu ochiuri sau cumpar foietaj si pun pe fundul si peretii unei forme rotunde care merge la foc Las putin sa se aureasca (intepi foaia ca sa nu se umfle) apoi scoti de la cuptor, torni spanacul facut ca mai sus si lasi putin sa se inchege la cuptor Chiar inainte de a scoate mai presari cascaval ras si mai lasi cit sa se topeasca in cuptorul stins dar inca fierbinte Servesti fierbinte cu ochiuri alaturi
2. Ca mai sus dar in loc de compozitia cu smintina si ou, pui putin bulion cu faina si putina apa rece sa desfaci cocoloasele Nu pui bulion mult ca nu se mai simte gustul de spanac Eu asta o fac cu carne de miel sau berbecut (inabusi carnea obisnuit, in ulei cu ceapa si cu cite putina apa pina fierbe carnea apoi spanacul apoi compozitia cu bulion
3. Spanac crud in loc de salata primavara pt ca are mult fier
1.calesc ceapa, pun spanacul taiat fin (congelat nu are gust)Lasa el zeama lui si asa fierbe un pic cu ceapa. Dupa ce a fiert adaug ou+faina de griu cam 1 lingura, smintina si daca vrei cascaval ras Eu asta o servesc cu ochiuri sau cumpar foietaj si pun pe fundul si peretii unei forme rotunde care merge la foc Las putin sa se aureasca (intepi foaia ca sa nu se umfle) apoi scoti de la cuptor, torni spanacul facut ca mai sus si lasi putin sa se inchege la cuptor Chiar inainte de a scoate mai presari cascaval ras si mai lasi cit sa se topeasca in cuptorul stins dar inca fierbinte Servesti fierbinte cu ochiuri alaturi
2. Ca mai sus dar in loc de compozitia cu smintina si ou, pui putin bulion cu faina si putina apa rece sa desfaci cocoloasele Nu pui bulion mult ca nu se mai simte gustul de spanac Eu asta o fac cu carne de miel sau berbecut (inabusi carnea obisnuit, in ulei cu ceapa si cu cite putina apa pina fierbe carnea apoi spanacul apoi compozitia cu bulion
3. Spanac crud in loc de salata primavara pt ca are mult fier

ema- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1041
Varsta: 41
Localizare: acasa
Data de inscriere: 18/09/2009
Acum fierbe o ciorbita de pui, fac si niste pulpe cu cartofi la cuptor(ai mei prefera puiul si porcul) si probabil niste clatite sau ceva foietaj.
...un diplomat cu nectarine, facut zilele trecute(din lipsa de timp n-am apucat sa atasez atunci poza, asa ca o pun azi)
Edit: Gata si pozele
ciorba de pui
cartofi prajiti cu pui
si castraveti covasiti (pt cine nu stie sunt castraveti murati la soare)
foietaj cu dulceata de visine si capsuni
...un diplomat cu nectarine, facut zilele trecute(din lipsa de timp n-am apucat sa atasez atunci poza, asa ca o pun azi)
Edit: Gata si pozele
ciorba de pui
cartofi prajiti cu pui
si castraveti covasiti (pt cine nu stie sunt castraveti murati la soare)[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
foietaj cu dulceata de visine si capsuni
Cum nu am gasit un topic unde sa pun o carte de bucate pun aici 2 link-uri catre cartea de bucate a lui Radu Anton Roman.Daca contravine legii de autor(desi nu public pasaje din ea)sau nu e pus bine mesajul dati-mi de veste.
Catre de bucate
Catre de bucate
Nu publici pasaje, doar pe toata.
Marinmagda18, nu merge. vroiam sa o salvez si dupa sa trimit comentariul dar spune: Sorry, the page (or document) you have requested is not available.
Marinmagda18, nu merge. vroiam sa o salvez si dupa sa trimit comentariul dar spune: Sorry, the page (or document) you have requested is not available.
Ela- Ucenic

- Numarul mesajelor: 128
Data de inscriere: 21/10/2008
Ok da-mi pe Pm adresa ta de mail si o trimit.
M-am referit ca aici pe forum nu public pasaje din carte.
Uite eu am dat click pe ea si la mine o afiseaza.
E pe incarcata. docs.google.com
M-am referit ca aici pe forum nu public pasaje din carte.
Uite eu am dat click pe ea si la mine o afiseaza.
E pe incarcata. docs.google.com
MihaelaT iar m-ai terminat cu pozele alea
Noroc ca numai ce am primit pizza comandata si eram cu ea in brate cand am deschis linkul cu subiectul asta si n-am lesinat de pofta, lol.
Cred ca ar trebui sa fie o atentionare pe undeva sa nu deschidem subiectul asta daca ne e foame sau daca n-avem mancare in imediata apropiere
Bravo, arata grozav tot ce-ai gatit!
Noroc ca numai ce am primit pizza comandata si eram cu ea in brate cand am deschis linkul cu subiectul asta si n-am lesinat de pofta, lol.
Cred ca ar trebui sa fie o atentionare pe undeva sa nu deschidem subiectul asta daca ne e foame sau daca n-avem mancare in imediata apropiere
Bravo, arata grozav tot ce-ai gatit!

rosita- Expert

- Numarul mesajelor: 970
Data de inscriere: 29/04/2010
Iata o reteta care mie imi place foarte mult:
Pate de casa din ficat de pui
Ingrediente:
600g ficatei de pui
2 cepe mari
6 catei de usturoi
1 lingura vegeta
Sare, piper si chilly dupa gust
250ml vin alb
2 linguri cu varf unt pentru prajit
2 linguri unt pentru adaugat in pateu
Mod de preparare:
Curatam si spalam ficateii si ii punem intr-o strecuratoare la scurs.
Ceapa o curatam si o taiem solzisor.
Curatam cateii de usturoi si ii taiem foarte marunt sau ii dam pe razatoarea mica.
Intr-o tigaie punem 2 linguri cu varf de unt, adaugam ceapa si o lasam la calit.
Cand ceapa a devenit sticloasa adaugam si usturoiul pisat marunt.
Adaugam ficateii curatati si spalati in prealabil. Condimentam cu o lingura de vegeta, cu sare, piper si chilly dupa gust si lasam ficateii la prajit pana scade apa ce o lasa.
Cand au scazut, adaugam 250ml vin si mai lasam pe foc pana scade.
Dupa ce am prajit bine ficateii si a scazut vinul adaugat, ii punem intr-o strecuratoare sa se scurga.
Dupa ce s-au scurs ii mutam intr-un castron, adaugam 2 linguri unt si pisam totul cu blenderul vertical pana obtinem o pasta.
Pateul rezultat il putem servi imediat sau il putem pastra la rece in caserole de plastic cu capac.
POFTA BUNA!
Pate de casa din ficat de pui
Ingrediente:
600g ficatei de pui
2 cepe mari
6 catei de usturoi
1 lingura vegeta
Sare, piper si chilly dupa gust
250ml vin alb
2 linguri cu varf unt pentru prajit
2 linguri unt pentru adaugat in pateu
Mod de preparare:
Curatam si spalam ficateii si ii punem intr-o strecuratoare la scurs.
Ceapa o curatam si o taiem solzisor.
Curatam cateii de usturoi si ii taiem foarte marunt sau ii dam pe razatoarea mica.
Intr-o tigaie punem 2 linguri cu varf de unt, adaugam ceapa si o lasam la calit.
Cand ceapa a devenit sticloasa adaugam si usturoiul pisat marunt.
Adaugam ficateii curatati si spalati in prealabil. Condimentam cu o lingura de vegeta, cu sare, piper si chilly dupa gust si lasam ficateii la prajit pana scade apa ce o lasa.
Cand au scazut, adaugam 250ml vin si mai lasam pe foc pana scade.
Dupa ce am prajit bine ficateii si a scazut vinul adaugat, ii punem intr-o strecuratoare sa se scurga.
Dupa ce s-au scurs ii mutam intr-un castron, adaugam 2 linguri unt si pisam totul cu blenderul vertical pana obtinem o pasta.
Pateul rezultat il putem servi imediat sau il putem pastra la rece in caserole de plastic cu capac.
POFTA BUNA!
Buuuun, eu pun si 2 galbenusuri fierte, tocmai am in lucru.

violetas- Senior

- Numarul mesajelor: 605
Varsta: 42
Localizare: Piatra Neamt
Data de inscriere: 05/02/2010
azi am taiat o juma de piept de pui feliute subtiri l-am pus intr0o cutie , am pus 2 lingurite suc de lamiie , o lingurita sos de soia . am taiat un ardei rosu si un pic piscos frunze de patrunjel o lingura de mustar una de ulei si dupa ce l-am lasat la maturat sa se amestece aromele l-am pus in cratita si in 10 minute il poti minca linga pireu sau cu mamaliguta sau cu piine neagra .Uneori pun si un pic de smintina cind e cu mamaliga sau tai o rosie cind e cu paine .Si eu am zis ca e ciudat amestecul dar imi place .E reteta proprie dupa amestecurile pe care le face bucataria chinezeasca .

canadianca50- Senior

-

Numarul mesajelor: 668
Localizare: acolo si aici
Data de inscriere: 05/04/2010
Eu am facut pangasius cu cartofi natur cu unt si patrunjel proaspat, branzica cu smantana .. si cam atat, simplu

Noemi- Atotcunoscător

-

Si eu am gatit azi..tochitura taraneasca cu mamaliguta:)

veniciuc nicoleta- Senior

-

Numarul mesajelor: 637
Varsta: 25
Localizare: navodari
Data de inscriere: 18/02/2010
Pagina 18 din 20 •
1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20 
Pagina 18 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
» Hainute crosetate, pentru copii(6)
» Ce melodie asculti acum!-4
» La sueta.... de seara! 16
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Caciuli, basti tricotate IV
» Simbioza tricotat / croit
» Saluri, fulare, esarfe crosetate(7)
» Broderie manuala-2
» Haine inspiratie folk stilizate
» Manusi, mitene tricotate
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 3
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
» Costumul Popular
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri...crosetate (13)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (10)
» Manusi, mitene crosetate 2
» Pana de idei - decoratiuni
» Hainute pentru copiii nostri (12)