Modificari de format
Pagina 2 din 3 • Impartiti •
Pagina 2 din 3 •
1, 2, 3 
Re: Modificari de format
dar la noi nu este clic dreapta dezactivat, sau cel putin eu asa stiu.
E foarte bine ca ai reamintit, cine are o problema in a-i fi copiate pozele, sa le semneze.
E foarte bine ca ai reamintit, cine are o problema in a-i fi copiate pozele, sa le semneze.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Incepand de azi, 1.08.2009 suntem [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] !!!
Numele de domeniu este mult mai uşor de reţinut in acest fel si vom avea conturi de email la care ne puteti contacta, in interes profesional.
Forumul va functiona in mod normal, la ambele adrese, cea veche: http:/ /lucrudemana.forumulmeu.ro si cea noua: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si toate paginile vechi vor fi redirectionate catre noua adresa.
Vreau sa multumesc celor de la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] pentru promptitudine.
Am cerut si s-a rezolvat.
Avem butoane noi, in limba romana:
- SubiectNou - in loc de NewTopic
- Raspunde - in loc de PostReply
- Citat - in loc de Quote
- Blocat - in loc de Locked
- PMNou - in loc de NewPM
- SubiectNou - in loc de NewTopic
- Raspunde - in loc de PostReply
- Citat - in loc de Quote
- Blocat - in loc de Locked
- PMNou - in loc de NewPM
Fiindca ne marim randurile si avem nevoie de ajutor, am facut o noua functie in forum, aceea de moderator global (MihaelaT). Moderatorul global poate edita oriunde in forum fara exceptie.
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
M-ati luat prin surprindere.
Multumesc pentru increderea acordata si sper ca nu voi face vreo gafa.
Am citit si regulamentul si voi incerca sa fiu la fel de activa.
Multumesc pentru increderea acordata si sper ca nu voi face vreo gafa.
Am citit si regulamentul si voi incerca sa fiu la fel de activa.
Felicitari MihaelaT

LYNDA- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1073
Varsta: 27
Localizare: ACASA
Data de inscriere: 15/10/2009
si din partea mea felicitari mihaelaT !!
cand ai tu timp sa te ocupi si de noi ? ca unele persoane s-au plans ca nu au timp sa citeasca tot ce li se recomanda aici.
P.S : offtopic - lucrez la gentuta. o sa ti-o arat si-ti multumesc mult.
marlen
cand ai tu timp sa te ocupi si de noi ? ca unele persoane s-au plans ca nu au timp sa citeasca tot ce li se recomanda aici.
P.S : offtopic - lucrez la gentuta. o sa ti-o arat si-ti multumesc mult.
marlen

marlen372001- Senior

-

Numarul mesajelor: 750
Varsta: 46
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 07/09/2009
Va rog frumos acest topic sa ramana totusi pe modificarile de format, felicitarile i le adresati Mihaelei la cafenea de ex. Multumesc.
handmade blog
Imi cer scuze 

LYNDA- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1073
Varsta: 27
Localizare: ACASA
Data de inscriere: 15/10/2009
Admina a scris:Am deschis sondajul pentru votarea rochiei preferate. [...]
Pentru a face imposibila fraudarea acestui vot, am schimbat setarile forumului pentru cateva zile. Conturile noilor membrii vor fi activate de catre o administratoare, doar dupa terminarea votarii. In acest fel nu se pot face noi conturi, speciale pentru votare.![]()
handmade blog
Am revenit la setarile initiale, noii membri sunt activati.
handmade blog
Am deschis sondajul pentru votarea Bijuteriei perfecte.
Pentru a face imposibila fraudarea acestui vot, am schimbat setarile forumului pentru cateva zile. Conturile noilor membrii vor fi activate de catre o administratoare, doar dupa terminarea votarii. In acest fel nu se pot face noi conturi, speciale pentru votare.
Pentru a face imposibila fraudarea acestui vot, am schimbat setarile forumului pentru cateva zile. Conturile noilor membrii vor fi activate de catre o administratoare, doar dupa terminarea votarii. In acest fel nu se pot face noi conturi, speciale pentru votare.
Am constatat ca subiectele la care postez mesaje se adauga automat in lista subiectelor monitorizate.
Individual, in profilul userului, exista vreo optiune de unde as putea sa dezactivez adaugarea automata in lista de subiecte monitorizate?
LE: inca o constatare
ora forumului este cu o ora in urma fata de cea reala.
Individual, in profilul userului, exista vreo optiune de unde as putea sa dezactivez adaugarea automata in lista de subiecte monitorizate?
LE: inca o constatare
Ultima editare efectuata de catre clodi in Joi 19 Ian 2012, 17:12, editata de 2 ori (Motiv : corectii)
Problema s-a mai zis, se lucreaza pe forumul de suport, nu stiu cat o sa dureze si daca o sa se rezolve.
Profil -> preferinte -> Anunta-ma intotdeauna de raspunsurile primite -> NU-> Inregistreaza (la unele fete nu merge nici asa, nu inteleg de ce).
edit: la mine ora este bine.
Profil -> preferinte -> Anunta-ma intotdeauna de raspunsurile primite -> NU-> Inregistreaza (la unele fete nu merge nici asa, nu inteleg de ce).
edit: la mine ora este bine.
Ultima editare efectuata de catre diada in Joi 19 Ian 2012, 22:10, editata de 1 ori (Motiv : completare ora)
handmade blog
Multumesc pentru raspuns! N-am stiut ca problema cu notificarile este deja cunoscuta. O sa incerc asa cum mi-ai spus sa vedem daca functioneaza.
LE: Daca la tine ora se vede ok, se pare ca e o diferenta la nivel de user. Si de la serviciu si de acasa am sesizat aceeasi diferenta orara. Acum ora e 1:00 AM si mesajul apare postat la 12:00. Mai verific prin profil daca e vreo setare...
LE: Daca la tine ora se vede ok, se pare ca e o diferenta la nivel de user. Si de la serviciu si de acasa am sesizat aceeasi diferenta orara. Acum ora e 1:00 AM si mesajul apare postat la 12:00. Mai verific prin profil daca e vreo setare...
Ultima editare efectuata de catre clodi in Vin 20 Ian 2012, 01:04, editata de 2 ori (Motiv : adaugare)
Pagina 2 din 3 •
1, 2, 3 
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Haideti sa slabim ! (7)
» Sunt graviduta!!! sfaturi legate de sarcina-7
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» In fire sa ne laudam ! (6)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Provocarea 30-Faux denim
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna IV
» Haine de gravida
» Noaptea muzeelor-19 mai 2012
» Bluze,topuri...(10)
» Resurse si link-uri pentru crosetat(3)
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Gradina cu legume (4)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Lenjerie intima, costume de baie... crosetate
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Deschidere intreprindere individuala sau PFA
» Accesorii din fetru