Ne bem cafeaua, impreuna!-4
Pagina 18 din 50 • Impartiti •
Pagina 18 din 50 •
1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50 
Re: Ne bem cafeaua, impreuna!-4
Pentru dragele mele prietene inscrise la concurs!!!
Va rog nu lasati emotiile concursului sa va copleseasca (ca se ia si la mine), aveti putintica rabdare ca nu mai e mult pana departe
. Ganditi-va ce tensiune puneti pe capul juriului si al administratorilor si cum chiar voi ati spus, avem gravidute la care le amplificati tensiunea. Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau dar cred ca mai bine scriem aici, la o cafea si-o barfa mica
. Vreau sa va aduceti aminte de ce v-ati inscris aici, si sunt sigura ca nu pentru concurs. hai sa fim fericite ca avem o bluza noua in garderob, ne-am imbogatit cunostintele, am castigat si alte prietene pe aici, inca mai avem de explorat si de invatat s.a.m.d.
Drept urmare, eu va doresc numai bine, gravidutelor nastere usoara (ca dupa nu va mai fi asa usor) si nu in ultimul rand administratorilor si moderatorilor toata stima si consideratia pentru ca fac posibil accesul la aceasta minunata informatie gratuita pentru noi.
O zi excelenta tuturor si daca am suparat pe cineva ii dau
sa ma ierte.
Va rog nu lasati emotiile concursului sa va copleseasca (ca se ia si la mine), aveti putintica rabdare ca nu mai e mult pana departe
. Ganditi-va ce tensiune puneti pe capul juriului si al administratorilor si cum chiar voi ati spus, avem gravidute la care le amplificati tensiunea. Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau dar cred ca mai bine scriem aici, la o cafea si-o barfa mica Drept urmare, eu va doresc numai bine, gravidutelor nastere usoara (ca dupa nu va mai fi asa usor) si nu in ultimul rand administratorilor si moderatorilor toata stima si consideratia pentru ca fac posibil accesul la aceasta minunata informatie gratuita pentru noi.
O zi excelenta tuturor si daca am suparat pe cineva ii dau
sa ma ierte.
Eu una vin chiar sunt cu o
mare in fata,cu o mana pe mouse iar cu cealalta legan caruciorul cu
sa o culc.
Si citesc forumul.
mare in fata,cu o mana pe mouse iar cu cealalta legan caruciorul cu
sa o culc.Si citesc forumul.
buna dimineata si buna idee europolis! eu nu beau cafea (ca nu am voie) dar ma delectez cu un ceai!
Ce gatesti?
Eu cred ca o sa fac niste sprot dat prin faina cu mamaliguta.
Daca o sa vrea sotul cand vine de la servici si doarme asta mica.
Daca nu doarme isi face singur.
Mai bine isi face mancare singur decat sa stea cu un copil mic
.
Avantaj eu.
Nici nu pot face mai devreme ca se raceste mamaliga.
Eu cred ca o sa fac niste sprot dat prin faina cu mamaliguta.
Daca o sa vrea sotul cand vine de la servici si doarme asta mica.
Daca nu doarme isi face singur.
Mai bine isi face mancare singur decat sa stea cu un copil mic
.Avantaj eu.
Nici nu pot face mai devreme ca se raceste mamaliga.
Hopa Hopa si eu Buna dimineata! Doamne dar ce sporati avut fetelr. Eu recunosc ca am lenevit azi de dimineata, pt ca aseara am stat pana tarziu sa mesteresc la floricele cu flower looms. Acum ma chinui sa incarc sa pun sa vedeti ce am mesterit. Cat priveste capitolul olita si noi ne incadram aici. daria are 1 an si 8 luni si dupa ce face, zice mami oita, dar nu mai rezolvam nimic dupa, nu ramnae decat sa o schimb. Insa sta pe ea, de placere, daca o las in funduletul gol sta si se joaca cu mainutele, ca ea nu prea prefera papusi. Uneori mai apuc sa o pun paa sa faca, dar rar. Sper ca la vara sa o invatam.Noi nu mergem la cresa, eu as fi vrut sa o dau din toamna, dar sotul meu zice ca e mica si sa asteptam sa o dam la gradi la 3 ani. Ea cam sufera dupa copii, nu avem in jurul casei copilasi de varsta ei, dar printre prieteni si cu programul asta agita ne vedem cand putem cu ei.Asteptam primavara sa putem iesi afara, in curte.
Lynda , casa de piatra, fericire si numai realizari.Iti dorim sa ai parte de o zi de vis, e un moment fericit.
Dar fetelor stiu ca e si ziua cuiva azi, insa imi scapa numele. Hai sa iasa la careu sarbatorita, sa scoata nasucul din barlog. Nu cerem nimic, vrem doar sa o felicitam.
Va pup tinem legatura, azi poate mai greu , pt ca e de treaba, ba mancarica, ba un desert, ba una , ba alta.
Pupici
Lynda , casa de piatra, fericire si numai realizari.Iti dorim sa ai parte de o zi de vis, e un moment fericit.
Dar fetelor stiu ca e si ziua cuiva azi, insa imi scapa numele. Hai sa iasa la careu sarbatorita, sa scoata nasucul din barlog. Nu cerem nimic, vrem doar sa o felicitam.
Va pup tinem legatura, azi poate mai greu , pt ca e de treaba, ba mancarica, ba un desert, ba una , ba alta.
Pupici

mickyta- Senior

- Numarul mesajelor: 577
Localizare: constanta
Data de inscriere: 29/01/2010

mamiboom- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 169
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Stai linistita mickita cu olita ca baiatul meu are 2 ani si 8 luni si mai face pe el.
Din vara nu mai poarta pampers decat cand plecam de acasa.
Iar ce cca 1 luna il pacalesc cu bombonele gen bonibon sa faca la olita,desii l-am pus de la 7 luni pe olita,timp in care ba statea ba nu vroia sa o vada.
Acum se duce singur si apoi cere bobo.Dar tot mai spal pantaloni murdari cand si cand.E mic.
Si faza cu bomboanele am luat-o de pe discovery de la Jon&Kate&8 si culmea a mers.
Din vara nu mai poarta pampers decat cand plecam de acasa.
Iar ce cca 1 luna il pacalesc cu bombonele gen bonibon sa faca la olita,desii l-am pus de la 7 luni pe olita,timp in care ba statea ba nu vroia sa o vada.
Acum se duce singur si apoi cere bobo.Dar tot mai spal pantaloni murdari cand si cand.E mic.
Si faza cu bomboanele am luat-o de pe discovery de la Jon&Kate&8 si culmea a mers.
a daaa mamiboom si mie imi place tare gentuta aia! eu caut ceva mai mare pt carucior, sa am cand o veni bebelina! si cautand ...(nu am gasit inca) am dat de cea in stil japonez! foarte draguta si practica insa eu nu am niciun pantalon sa-l sacrific! inca! eu tot mai sper sa incap cat de curand in vechea mea garderoba! si pantalonii de graviduta sa-i pastrez pt cand va veni bebe2!
eu stau mai silentioasa ... doarme al meu sot care a lucrat pana tarziu! m-as apuca de cusut dar am niste dureri micute care imi iau tot elanul, asa ca mai bine ma documentez si nu-i fac nici lui vreun zgomot!
de gatit...azi mancam la socri!
si abia astept sa iesim si la o plimbare ca e targ la noi si nu am reusit sa ajungem pana acum dar azi nu-l mai scapam!
de desert ma ocup insa eu(pt maine): un salam de biscuiti am sa fac maine si cel mult si o placinta de mere (asta posibil sa ramana pt luni de facut)
eu stau mai silentioasa ... doarme al meu sot care a lucrat pana tarziu! m-as apuca de cusut dar am niste dureri micute care imi iau tot elanul, asa ca mai bine ma documentez si nu-i fac nici lui vreun zgomot!
de gatit...azi mancam la socri!
si abia astept sa iesim si la o plimbare ca e targ la noi si nu am reusit sa ajungem pana acum dar azi nu-l mai scapam!de desert ma ocup insa eu(pt maine): un salam de biscuiti am sa fac maine si cel mult si o placinta de mere (asta posibil sa ramana pt luni de facut)
marinmagda18, da sa sti ca de la john &kate=8 am mai invata si eu catea una alta.trebuie sa avem rabdare, fiecare copil cu ritmul lui. sincer nu ma stresez.

mickyta- Senior

Mikyta sa stii ca si eu am ezitat sa o dau la cresa dar nu am avut incotro ca nu are cine sa ne ajute si nu ne permitem sa stam acasa. In afara de faptul ca s-a imbolnavit la inceput eu sunt foarte multumita si de mancare si de program si de cum se poarta doamnele cu ea. Nu stiu daca e la fel pentru toate cresele dar noi am avut noroc. Si Mara e foarte "buculoasa" dimineata cand plecam.
Abia asteapta sa ajunga la copii si la doamne.
Abia asteapta sa ajunga la copii si la doamne.

mamiboom- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 169
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Asa am zis si eu.Nu are rost sa-mi fac nervi si mie si lui.Va veni vremea lui.
Astept sa creasca fetita ,sa vezi atunci competitii,care face primul la olita,care termina primul de mancat etc.
Dar asta e discutie de forum de mamici si nu vreau sa iau
pentru discutii
. Desi la o
se discuta orice.

Astept sa creasca fetita ,sa vezi atunci competitii,care face primul la olita,care termina primul de mancat etc.
Dar asta e discutie de forum de mamici si nu vreau sa iau
pentru discutii
. Desi la o
se discuta orice.
Ultima editare efectuata de catre marinmagda18 in Sam 27 Feb 2010, 10:24, editata de 1 ori
mamiboom, te cred si eu sunt increzatoare in crese, insa ce ma fac cu sotul, pe el nu-l pot da la cresa , asta asa ca o gluma. eu as fi vrut pt daria sa mearga , ca sa fie cu copii, ca e dornica, acasa sta cu buni, cu soacra mea, care e o femeie de exceptie si careia nu am ce sa-i reprosez. dar mai vedem, ducem tratative la noi mai e o problema, noi stam si in afara orasului si ar insemna sa o trezesc si mult mai devreme si daria doarme nu gluma,ea acum s-a trezit si se intinde langa mine in pat, am un piciorus pe leptop acum si se joaca cu cltul de la paturica. nu se despare de paturica asta nici in ruptul capului. asa ma amuzam, ca am fost plecati in vacanta si cine flutura o paturica roz prin aeroport mickyta cu fiica ei daria, s-au amuzat si cei din avion.chiar asa, cred ar fi fain sa vb de slabiciunile copiilor.va pup

mickyta- Senior

Nu pot sa zic aici ce gatesc ca...avem alt topic pt asta si mai avem si gravidute, dar e nashpa, de post, nu-i bun . 

Da europolis ai dreptate si cu gravidele si cu topicul dar mai ales cu postul.
Pagina 18 din 50 •
1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50 
Subiecte similare» Împreună la o cafea şi o vorbă dulce
» Vom fi impreuna! Crede-ma!
» Ssuke si sakura...impreuna?
» Help me go through this
» Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare
» Vom fi impreuna! Crede-ma!
» Ssuke si sakura...impreuna?
» Help me go through this
» Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare
Pagina 18 din 50
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

eu fac mancare si mai bag un ochi aici 

» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie