Ne bem cafeaua, impreuna!-4
Pagina 17 din 50 • Impartiti •
Pagina 17 din 50 •
1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50 
Re: Ne bem cafeaua, impreuna!-4
Cand fiica mea era in clasa a VIII-a, a luat locul I pe tara la un concurs de limba franceza. Premiul, oferit de MAE, a constat intr-o excursie de 10 zile la Paris. A fost minunat. Era singurul elev din zona de nord a tarii, mai era un baiat din Galati si in rest, majoritatea erau de la Scoala Centrala din Bucuresti.
La toate etapele concursului, ultimele avand loc in Bucuresti, am dus-o pe cheltuiala noastra.
Pentru rezultatul obtinut la acel concurs, scoala generala la care era eleva a obtinut in anul urmator anumite avantaje, dar nici diriginta (profesoara de franceza, care nu a pregatit-o nici macar o ora suplimentar pt concurs), nici alti profesori nu au felicitat-o. Exceptie a facut dna profesor de abilitati practice, care a venit la noi acasa cu un buchet mare de flori pentru copilul meu.
In clasa a IX-a a luat locul III la nationala la engleza, iar anul trecut a obtinut Cambridge Certificate of Proficiency in English.
Nu va spun toate astea sa ma laud. Este meritul ei si numai al ei.
Pentru ca am vrut sa aiba acces la invatamant de calitate, am trimis-o la un colegiu de renume din Suceava. Dar tare ma tem ca dezinteresul in invatamant si-a intins tentaculele peste tot. Azi, de exemplu, m-a sunat si mi-a spus ca a facut doar doua ore. Iar saptamana asta, doar in doua zile a facut toate orele.
Cand eram de varsta ei, era un mare eveniment daca nu faceam o ora. Ea acum a ajuns sa se plictiseasca la scoala, in loc sa faca ore. Stiu ca aici pe forum sunt multe cadre didactice, dar sunt profund dezamagita de tot ce se intampla.
De aceea vreau sa plece, cu atat mai mult cu cat reprezentantii universitatilor din Marea Britanie si din SUA au inceput recrutarea lor inca de anul trecut. Asta inseamna ca oamenii destepti inca mai sunt cautati.
Va cer scuze daca v-am plictisit, dar tocmai ce primisem telefon de la fiica mea si cand mi-a spus ca azi a facut doar doua ore m-au apucat toti nervii.
La toate etapele concursului, ultimele avand loc in Bucuresti, am dus-o pe cheltuiala noastra.
Pentru rezultatul obtinut la acel concurs, scoala generala la care era eleva a obtinut in anul urmator anumite avantaje, dar nici diriginta (profesoara de franceza, care nu a pregatit-o nici macar o ora suplimentar pt concurs), nici alti profesori nu au felicitat-o. Exceptie a facut dna profesor de abilitati practice, care a venit la noi acasa cu un buchet mare de flori pentru copilul meu.
In clasa a IX-a a luat locul III la nationala la engleza, iar anul trecut a obtinut Cambridge Certificate of Proficiency in English.
Nu va spun toate astea sa ma laud. Este meritul ei si numai al ei.
Pentru ca am vrut sa aiba acces la invatamant de calitate, am trimis-o la un colegiu de renume din Suceava. Dar tare ma tem ca dezinteresul in invatamant si-a intins tentaculele peste tot. Azi, de exemplu, m-a sunat si mi-a spus ca a facut doar doua ore. Iar saptamana asta, doar in doua zile a facut toate orele.
Cand eram de varsta ei, era un mare eveniment daca nu faceam o ora. Ea acum a ajuns sa se plictiseasca la scoala, in loc sa faca ore. Stiu ca aici pe forum sunt multe cadre didactice, dar sunt profund dezamagita de tot ce se intampla.
De aceea vreau sa plece, cu atat mai mult cu cat reprezentantii universitatilor din Marea Britanie si din SUA au inceput recrutarea lor inca de anul trecut. Asta inseamna ca oamenii destepti inca mai sunt cautati.
Va cer scuze daca v-am plictisit, dar tocmai ce primisem telefon de la fiica mea si cand mi-a spus ca azi a facut doar doua ore m-au apucat toti nervii.

Giobsy- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1533
Varsta: 43
Localizare: Vatra Dornei
Data de inscriere: 25/05/2009
Buna fetele,
Armeana te-am votat si eu
Fetele vin si eu pe coasta de azur(am fost si e de vis )
Giobsy felicitari pentru fetita , e foarte isteata si merita ce este mai bun ...si eu sunt foarte dezamagita de modalitate a de implicare a profesorilor..si eu ar trebui sa predau ( am terminat facultatea de Sport) dar nu as vrea sa incep aici, sau poate in ceva particular

Armeana te-am votat si eu
Fetele vin si eu pe coasta de azur(am fost si e de vis )
Giobsy felicitari pentru fetita , e foarte isteata si merita ce este mai bun ...si eu sunt foarte dezamagita de modalitate a de implicare a profesorilor..si eu ar trebui sa predau ( am terminat facultatea de Sport) dar nu as vrea sa incep aici, sau poate in ceva particular

LYNDA- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1022
Varsta: 27
Localizare: ACASA
Data de inscriere: 15/10/2009
Hai sa ne inveselim, ca oricum nu rezolvam nimic. Va doresc un weekend frumos de tot, cu iz de primavara si toate bune si frumoase. 

Giobsy- Moderator

-

Eu sper macar maine sa fie vremea frumoasa

LYNDA- Maestru

-

E mare eveniment, mare!
Lynda, multa fericire, sanatate si vremuri frumoase!
Dragoste si intelegere, iubire multa si zile senine!
Lynda, multa fericire, sanatate si vremuri frumoase!
Dragoste si intelegere, iubire multa si zile senine!
Giobsy- Moderator

-

Multumesc din suflet

LYNDA- Maestru

-

Buna dimiiiiiiiiii
Ce faceti fetelor? nu v-ati trezit?
Eu cu fata mea ne-am trezit la 7 30 a ramas cu programul de cresa si cand ziceam ca dorm si eu mai mult in weekend,,,,,,m-a trezit .
In fine.
Azi vrem sa incercam sa facem la olita numai ca nu vrea Doamnele de la cresa mi-au zis ca acolo mai face, dar nu tot timpul.
Asa ca daca vreti , dati-mi si mie sfaturi cum sa reusesc , ca nu vrea nici macar sa stea pe olita, dar sa mai faca ceva?
Sa aveti o zi minunataaaaaaaaa
Ce faceti fetelor? nu v-ati trezit?
Eu cu fata mea ne-am trezit la 7 30 a ramas cu programul de cresa si cand ziceam ca dorm si eu mai mult in weekend,,,,,,m-a trezit .
In fine.
Azi vrem sa incercam sa facem la olita numai ca nu vrea Doamnele de la cresa mi-au zis ca acolo mai face, dar nu tot timpul.
Asa ca daca vreti , dati-mi si mie sfaturi cum sa reusesc , ca nu vrea nici macar sa stea pe olita, dar sa mai faca ceva?
Sa aveti o zi minunataaaaaaaaa

mamiboom- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 169
Varsta: 31
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 29/01/2010
neata, si al meu la fel cu olita, nici nu vrea sa o vada si la cresa cand face cand nu. Cati ani are fetita ta? al meu mai are putin si face 2 anisori, doar ca se cunoste ca l-am dus in colectivitate, il am cam bolnavior, chiar acum a doua oara laringita...incerc pe cat pot sa-l protejez dar uite ca se intampla, este si sensibil.... pup, sanatate!
l.e. eu nu o sa-l stresez cu olita, cand vrea o sa faca, deocamdata doar imi zice ca face, eu il intreb daca vrea la olita/wc (am capac special pt copii) el imi zice nu, nu.... si gata.
l.e. eu nu o sa-l stresez cu olita, cand vrea o sa faca, deocamdata doar imi zice ca face, eu il intreb daca vrea la olita/wc (am capac special pt copii) el imi zice nu, nu.... si gata.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Mara are 2 anisori si la noi a fost la fel cu cresa a facut de toate de la enterocolita la inceput de otita si a terminat cu giardia, de care in final a scapat. Sincer din sept pana acum a stat mai mult acasa, dar am reusit sa trecem peste toate cu tratament si acum sa speram ca e bine ca ne-am descurcat tare greu cand nu puteam sa o ducem. Laringita e la ordinea zilei, mai ales daca a plans mult in primele zile. Partea buna e ca asa se imunizeaza contra bolilor si pana la urma nu va mai fi asa sensibil. Depinde si de copil.
Nici eu nu o stresez cu olita , i-am dat niste chilotei cu o printesa si i-am zis sa nu o ude, sa-mi spuna cand face pipi. Sa vedem ce-o face, ca ea e cuminte si asculta de obicei, dar mai stiu si eu?? Le incerc pe toate.
Nici eu nu o stresez cu olita , i-am dat niste chilotei cu o printesa si i-am zis sa nu o ude, sa-mi spuna cand face pipi. Sa vedem ce-o face, ca ea e cuminte si asculta de obicei, dar mai stiu si eu?? Le incerc pe toate.

mamiboom- Ucenic

-

Buna dimineata fetele,m-am trezit si eu apropo mamiboom sant treaza de la
6 45 ,nu ii stresat fetelor cu olita ,eu cand era Alexandra mica cei drept avea cam 1 si jumatate cand am puso pe olita dar ii dadeam jucariile sa se joace dar imi aduc aminte doamne ce mai plingea cand am pus-o prima data parca era pusa pe jar ,a durat cateva zile pana sa obisnuit ,nu va faceti griji o sa se obisnuiasca azi un pic maine un pic ,alexandra si cand a mesr la gradinita a plins o saptamana stateam la tara si intr-o zi a venit D-na profesoara de romana si mia zis ca a vrut sa ma sune acasa sa ma duc dupa ea dar nu a lasat-o educatoarea,dupa o saptamana s-a obisnuit si dupa aceea nu vroia sa stea acasa nici in ruptul capului nici atunci cand era bolnava spunea ca ea merge la ''gadanita'' ei sa fie sanatosi apoi in rest se obisnuiesc pana la urma.
o zi nfrumoasa sa veti.
6 45 ,nu ii stresat fetelor cu olita ,eu cand era Alexandra mica cei drept avea cam 1 si jumatate cand am puso pe olita dar ii dadeam jucariile sa se joace dar imi aduc aminte doamne ce mai plingea cand am pus-o prima data parca era pusa pe jar ,a durat cateva zile pana sa obisnuit ,nu va faceti griji o sa se obisnuiasca azi un pic maine un pic ,alexandra si cand a mesr la gradinita a plins o saptamana stateam la tara si intr-o zi a venit D-na profesoara de romana si mia zis ca a vrut sa ma sune acasa sa ma duc dupa ea dar nu a lasat-o educatoarea,dupa o saptamana s-a obisnuit si dupa aceea nu vroia sa stea acasa nici in ruptul capului nici atunci cand era bolnava spunea ca ea merge la ''gadanita'' ei sa fie sanatosi apoi in rest se obisnuiesc pana la urma.
o zi nfrumoasa sa veti.
corilex- Junior

-

Numarul mesajelor: 370
Varsta: 38
Localizare: Cluj-Napoca
Data de inscriere: 29/12/2009
Buna dimineata
Am o durere de mansarda de nu vad bine in fata ochilor. Mi-am facut o cafea trasnet poate isi va face efectul. M-a pus naiba sa merg ieri la o prezentare de afacere, altceva decat ce fac eu acum. Mi-a ,,virusat sistemul,, cu ,, microbul,, si eu nu am fost pregatita cu ,, antivirus,, Cu alte cuvinte n-am putut sa dorm toata noaptea, mi-am facut numai planuri de marketing! Nici nu stiu bine cu ce se ,,mananca,, afacerea asta si eu deja ma visez undeva sus si plina de bani. Sunt virusata rau, nu?
Situ ca e ceva legat de telefonie fixa si romanii care sunt in strainatate pot vorbi acasa pe telefonul fix nelimitat in baza unui abonament intre 5 si 30 euro. E tare interesant, zic eu, ca cei dragi noua, care sunt plecati, au posibilitatea sa comunice cu noi la orice ora si oricat doresc! Mai ales cu un videotelefon chiar ii simtim langa noi. Aseara am primit o invitate sa merg la Bucuresti ca sa aflu mai mute detalii. Mi-am reprogramat totul ce fixasem pt ziua de azi si uitati-ma ca ma pregatesc sa merg la Bucuresti. Stiu ca plecarea este la ora 10 din Campina. Sa nu ma intrebati unde anume ca nu stiu. Sunt virusata rau nu-i asa?. Nu mai am scapare! Va las sa va savurati cafeaua in voie. Eu ma pregatesc de plecare. Sa-mi tineti pumnii sa ajung cu bine in Bucuresti ca e o ceata afara de o tai cu cutitul.
Va doresc un week-end placut!
Am o durere de mansarda de nu vad bine in fata ochilor. Mi-am facut o cafea trasnet poate isi va face efectul. M-a pus naiba sa merg ieri la o prezentare de afacere, altceva decat ce fac eu acum. Mi-a ,,virusat sistemul,, cu ,, microbul,, si eu nu am fost pregatita cu ,, antivirus,, Cu alte cuvinte n-am putut sa dorm toata noaptea, mi-am facut numai planuri de marketing! Nici nu stiu bine cu ce se ,,mananca,, afacerea asta si eu deja ma visez undeva sus si plina de bani. Sunt virusata rau, nu?
Situ ca e ceva legat de telefonie fixa si romanii care sunt in strainatate pot vorbi acasa pe telefonul fix nelimitat in baza unui abonament intre 5 si 30 euro. E tare interesant, zic eu, ca cei dragi noua, care sunt plecati, au posibilitatea sa comunice cu noi la orice ora si oricat doresc! Mai ales cu un videotelefon chiar ii simtim langa noi. Aseara am primit o invitate sa merg la Bucuresti ca sa aflu mai mute detalii. Mi-am reprogramat totul ce fixasem pt ziua de azi si uitati-ma ca ma pregatesc sa merg la Bucuresti. Stiu ca plecarea este la ora 10 din Campina. Sa nu ma intrebati unde anume ca nu stiu. Sunt virusata rau nu-i asa?. Nu mai am scapare! Va las sa va savurati cafeaua in voie. Eu ma pregatesc de plecare. Sa-mi tineti pumnii sa ajung cu bine in Bucuresti ca e o ceata afara de o tai cu cutitul.Va doresc un week-end placut!

Tache Marilena- Senior

- Numarul mesajelor: 739
Varsta: 44
Localizare: Campina
Data de inscriere: 10/01/2010
Sa ai drum buna Marilena si bafta in afaceri si vezi poate gasesti ceva antivirus pe la Bucuresti sa nu ramai virusata doamne fereste
te pup o zi buna sa ai . 
te pup o zi buna sa ai . 

corilex- Junior

-

Numarul mesajelor: 370
Varsta: 38
Localizare: Cluj-Napoca
Data de inscriere: 29/12/2009
mamiboom a scris:Mara are 2 anisori si la noi a fost la fel cu cresa a facut de toate de la enterocolita la inceput de otita si a terminat cu giardia, de care in final a scapat. Sincer din sept pana acum a stat mai mult acasa, dar am reusit sa trecem peste toate cu tratament si acum sa speram ca e bine ca ne-am descurcat tare greu cand nu puteam sa o ducem. Laringita e la ordinea zilei, mai ales daca a plans mult in primele zile. Partea buna e ca asa se imunizeaza contra bolilor si pana la urma nu va mai fi asa sensibil. Depinde si de copil.
aoleu, inseamna ca tu esti mai patita decat mine! si al meu la fel, mai mult acasa decat la cresa... dar uite cand face laringita suntem pe injectabil negresit, azi face 7 zile si ne ducem la control sa vedem daca ii scoate branula sau ii mai da tratament injectabil
eu una simt ca innebunesc cu bolile astea imi vine sa ma las pagubasa cu cresa dar nu vrea sotul._________________
Doresc dusmanilor, cunostintelor, rudelor, bunastare si mie multa rabdare!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Buna dimineata corilex. Sunt sigura ca pana la urma o sa faca si la olita, nu poate sa faca pe ea mereu .Ma gandeam ca poate mai gasesc ceva idei de a o face macar sa stea la olita putin ca nu vrea nici cu jucarii nici cu carti, nimic.
Diada, imi pare rau ca treceti prin asta.Noi am luat antibiotic pe gurita , si-a facut efectul ca nu mai luase niciun antibiotic pana atunci asa ca a mers.
si eu am vrut sa renunt la cresa la un moment dat dar ar fi insemnat ca eu sa stau acasa si nu ne permitem in momentul asta. Pana la urma suntem bine si sper sa fiti si voi.Va pupam
Diada, imi pare rau ca treceti prin asta.Noi am luat antibiotic pe gurita , si-a facut efectul ca nu mai luase niciun antibiotic pana atunci asa ca a mers.
si eu am vrut sa renunt la cresa la un moment dat dar ar fi insemnat ca eu sa stau acasa si nu ne permitem in momentul asta. Pana la urma suntem bine si sper sa fiti si voi.Va pupam

mamiboom- Ucenic

-

Armeana,abia azi am vazut mesajul dar te-am votat si eu azi,sperc ca nu e tarziu.
Lynda,azi e ziua cea mare nu?Casa de Piatra si multa fericire
Lynda,azi e ziua cea mare nu?Casa de Piatra si multa fericire

cris_27- Senior

- Numarul mesajelor: 672
Varsta: 29
Localizare: baia mare
Data de inscriere: 11/08/2009
Pagina 17 din 50 •
1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50 
Pagina 17 din 50
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
» Hainute crosetate, pentru copii(6)
» Ce melodie asculti acum!-4
» La sueta.... de seara! 16
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Caciuli, basti tricotate IV
» Simbioza tricotat / croit
» Saluri, fulare, esarfe crosetate(7)
» Broderie manuala-2
» Haine inspiratie folk stilizate
» Manusi, mitene tricotate
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 3
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
» Costumul Popular
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri...crosetate (13)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (10)
» Manusi, mitene crosetate 2
» Pana de idei - decoratiuni
» Hainute pentru copiii nostri (12)